Skip to Content

Kuinka Loukata Narsisti-Miehen Tunteita: 6 Tehokasta Tapaa

Kuinka Loukata Narsisti-Miehen Tunteita: 6 Tehokasta Tapaa

Vaikka kosto on tuskin terveellistä, sinä olet vain ihminen ja on täysin luonnollista, jos olet koskaan esittänyt itsellesi kysymyksen, kuinka voisit loukata narsistista miestä.

Jos olet koskaan ollut parisuhteessa narsistin kanssa tai olet milloinkaan rakastunut narsistiin, sinä todennäköisesti mietit, mitä voisit tehdä saadaksesi hänet maksamaan takaisin kaiken sen tuskan, jonka hän sinulle aiheutti ja kaiken muun, mitä hän sinulle teki.

Monet ihmiset kertovat, että paras tapa päästä yli narsistista on kävellä tiehesi eikä koskaan katsoa taaksepäin (eivätkä he ole väärässä), mutta sinulla on tämä kova tarve saada hänet kärsimään edes vähän.

Vaikka jokainen ihminen on erilainen, kaikilla narsisteilla on joitain yhteisiä haavoittuvia alueitaan ja tässä on 6 tapaa löytää heidän heikot kohtansa.

1. Ymmärrä hanta

Jos oikeasti haluat kostaa narsistiselle poikaystävällesi, ensiksi sinun tulee pasta hänen päänsä sisälle.

Tiedän, että tämä on mies, jonka kanssa suunnittelit tulevaisuuttasi etkä halua hänen olevan erilainen, mutta jos haluat loukata häntä tehokkaasti, sinun tulee hyväksyä joitain asioita.

Ensiksi, sinun tulee lopettaa hänen idealisoiminen ja nähdä, kuka hän oikeasti on.

Sinun tulee hyväksyä, että hänen persoonansa on narsistinen ja että hän on myrkyllinen sinulle ja hän tulee olemaan aina tällainen.

Jos haluat kostaa, koska salaisesti toivot saavasi hänet ymmärtämään mitä hän menettää ja saada hänet ymmärtämään, että hän oikeasti rakastaa sinua, minun täytyy kehottaa sinua lopettamaan saman tien.

Tämä voi olla sinulle hyvin vaarallista. Mutta jos oikeasti haluat satuttaa häntä, sinun tulee päästä hänen päänsä sisälle.

Sinun tulee miettiä hänen haavoittuvaisuuttaan ja heikkouksiaan, asioita, joilla on hänelle merkitystä ja jotka saavat hänet vajoamaan.

Sinun tulee tietysti käyttää näitä asioita häntä vastaan sinun hyödyksesi. Vaikka tämä on kaikkein vaikeinta, sinun tulee keksiä keino sulkea omat tunteesi häntä kohtaan ja sinun tulee antaa tarkoituksesi olla oppaasi.

Jos oikeasti haluat satuttaa häntä, tässä ei ole tilaa syyllisyydellesi tai ymmärryksellesi. Sinun tulee olla varma, että haluat tätä.

Jos asia on niin, sinun tulee sulkea kaikki armosi. Muista vain se, että tämä mies satutti sinua monta kertaa ja joka kerta, kun katumus iskee, se haihtuu saman tien pois.

Sinun tulee myös tehdä itsellesi selväksi se, että narsistinen miehesi ei koskaan rakasta sinua ja hän on vain naamioitunut niin vastustamattomaksi ja sinun tulee poistaa rakkaus kuvasta.

Lisäksi älä koskaan odota hänen muuttuvan sinua kohtaan tai ketään muutakaan naista kohtaan tulevaisuudessa.

Sinä et anna hänelle opetusta satuttamalla häntä, koska hän tekee kaikki asiat, mitä hän teki sinulle, myös jokaiselle naiselle, joka hänen tielleen osuu.

Sinä saavutat oman henkilökohtaisen tyytyväisyytesi ja se on tässä sinun päätavoitteesi.

2. Puhu hänen epätäydellisyyksistään

Vaikka monet ihmiset olettavat, että narsistit ovat niitä, jotka hallitsevat parisuhdetta, se vain näyttää siltä.

Totta puhuen, jokainen vakava narsisti on oikeasti hyvin haavoittuvainen ja hän vain esittää olevansa vahva ja itsevarma, vaikka totuus on hyvin toinen.

Kerran kun ymmärrät, että hän valitsi olla sinun kanssasi vain, koska tarvitsi sinut buustaamaan hänen egoaan, ymmärrät myös sen, että sinä olet oikeasti se, jolla on tilanne hallussa ja ymmärrät, kuinka helppo sinun on vaikuttaa hänen elämäänsä.

Vaikka se ei vaikuta siltä, kaikilla narsisteilla on hyvin särkyvä ego ja heidän alhainen itsetuntonsa on heidän heikoin kohtansa.

He esittävät, että rakastavat itseään ja kuin ajattelisivat olevansa täydellisiä, mutta oikeasti tämä on kaukana totuudesta.

Narsistilla on vain yksi tavoite parisuhteessa, etenkin romanttisissa: hän haluaa hyväksyntää.

Kun tämä mies tapasi sinut ensi kerran, hän tiesi, että sinä olisit hyvä uhri hänen manipuloinneilleen. Hän näki, että sinä lumouduit hänestä.

Hän näki, että hän onnistui tekemään sinuun vaikutuksen ja sitä hän juuri oli etsinyt koko elämänsä.

Joten jos haluat oikeasti satuttaa häntä, sinun tulee muuttaa tapaasi käsitellä häntä.

Sen sijaan, että jatkuvasti kehut ja ylistät häntä, sinun tulee keskittyä hänen vikoihinsa ja epätäydellisyyksiinsä.

Tehdäksesi tämän, sinun tulee riisua ruusunpunaiset lasisi ja nähdä tämä mies sellaisena, kuin hän oikeasti on. Tämä auttaa sinua näkemään, että hän on kaukana täydellisestä.

Kerran kun tämän saavutat, sinun tulee varmistua, että tuot näitä vikoja hänen eteensä.

Sinun ei tarvitse loukata häntä suoraan. Sen sijaan saa hänet epäilemään ulkonäköään tai aivojaan.

Tämä on suurin rangaistus narsistille. Hän ei koskaan lopeta tuntemasta epävarmuutta, sitä, mitä hän halusi saada sinut tuntemaan.

Hän alkaa kyseenalaistamaan jokaista liikettään, koska hänellä on hallitsematon halu olla täydellinen jokaisen silmissä ja etenkin hänen tämänhetkisen uhrinsa silmissä.

Siksi tämä mies tekee kaikkensa saadakseen sinun hyväksyntäsi ja saada sinun ihailusi takaisin, koska se ruokkii häntä henkisesti.

3. Anna hänen maistaa omaa lääkettään

Jos olet koskaan miettinyt, kuinka loukata narsistia hänen omassa pelissään, paras keino on antaa hänen maistaa omaa lääkettään.

Tämä tarkoittaa sitä, että sinun tulee alkaa kohdella häntä sillä tavalla, kuin hän on aina kohdellut sinua – kuin hän ei merkitsisi sinulle mitään.

Se ei tarkoita sitä, että sinun tulee tehdä siitä suuri numero tai että sinun tulisi kohdella häntä siten, miten hän ansaitsee.

Tämä antaisi hänelle vain lisäpontta ja hän tietäisi, että olet kostamassa hänelle.

Sen sijaan sinun tulisi yksinkertaisesti jättää narsisti huomiotta. Käyttäytyä niin, miten hän ansaitsee, askel askeleelta.

Ensin sinun tulee lopettaa pitämästä häntä ykkössijalla.

Sillä välin, kun sinä olet asettanut hänet ykköseksi alusta asti, hän on aina kohdellut sinua kuin yhtenä vaihtoehtonaan.

Se on aina asettanut sinut hänen prioriteettilistansa pohjalle. Joten sen sijaan, että haluat hänen kohtelevan sinua kuten sinä häntä, tavalla jonka ansaitsisit, ala käyttäytyä, kuin hän ei olisi kovin tärkeä sinulle.

Kun hän soittaa sinulle, anna hänelle hiljaista hoitoa, kerro että olet kiireinen ja sinulla on muuta menoa ja tärkeitä suunnitelmia, joita et voi muuttaa tai ignooraa hänen puhelunsa.

Ole varovainen, ettet tee tätä yli, koska hän saattaa menettää kiinnostuksensa kokonaan, kun hän huomaa, ettei saa sinulta vastakaikua.

Pelaa mielen pelejä hänen kanssaan, samoin kun hän teki sinun kanssasi.

Yhtenä päivänä käyttäydy, kuin hän olisi tärkein ihminen elämässäsi ja seuraavana kohtele häntä kuin sontaa.

Anna hänen kerjätä huomiotasi ja rakkauttasi, samoin, kuin sinä olet tehnyt koko ajan.

Varmista, että annat hänelle juuri tarpeeksi itsestäsi pitääksesi hänet koukussa, mutta aina jätä hänet janoamaan lisää.

Ole kuitenkin varovainen äläkä odota hänen muuttuvan tällä tavoin. Älä odota hänen ymmärtävän, että hänen käytöksensä on ollut väärää sitten, kun hän tuntee sen omissa nahoissaan.

Muista, että narsisti ajattelee aina, että hän on oikeassa eikä hänessä ole mitään vikaa.

4. Kritisoi häntä muiden edessä

Me olemme jo kertoneet, ettet pysty antamaan narsistille opetusta etkä voi opettaa häntä välittämään.

Mutta mitä voit tehdä on nolata hänet. On jo mainittu, että jokaisen narsistin tavoite on saada hyväksyntää ja oman egonsa ihailua.

Siksi hän ei koskaan välitä omista ominaisuuksistaan ja piirteistään.

Totta puhuen hän ei välitä, miltä hän näyttää sinun silmissäsi, koska olet jo langennut häneen. Mutta hän välittää siitä, mitä hänestä yleisesti ajatellaan.

Muista – sinä olit yksi niistä ihmisistä aluksi ja hän teki kaikkensa tehdäkseen sinuun vaikutuksen.

Hän on elänyt koko elämänsä tehden samaa – yrittäen tehdä vaikutuksen kaikkiin ihmisiin ympärillään ja yrittää peittää oikean persoonallisuutensa.

Hän tekee kaiken tämän siksi, että hän valehtelee itselleen ja koska hän kieltäytyy hyväksymästä omaa itseään.

Tämä on syy sille, miksi useimmat narsistit ovat hyvin arvostettuja ihmisiä perheessään ja työssään.

Ja siksi ihmisten on vaikea uskoa narsistien uhreja ja uhrien on vaikea uskoa itseäänkään ja ajattelevat, että he liioittelevat asiaa.

Jokainen narsistinen mies on tehnyt kovasti työtä rakentaakseen oman mielikuvitusmaailmansa, jossa hän on rakastettu ja arvostettu yksilö.

Joten jos haluat satuttaa häntä kaiken sen tuskan vuoksi, jota hän laittoi sinut käymään läpi, sinun tulee puhkaista hänen kuplansa.

Yksi tehokkain tapa on alkaa nöyryyttää häntä muiden edessä. En sano, että sinun tulee tehdä tämä suoraan tai että sinun tulee loukata häntä muiden nähden.

Sinun tulee piilottaa häneltä aikeesi. Jos haluat nolata hänet, alenna hänen arvoaan muiden silmissä ja yksinkertaisesti esitä olevasi hänen yläpuolellaan – kuten hän on aina käyttäytynyt sinua kohtaan.

Tällä ei ole samaa vaikutusta, ellet tee tätä julkisesti.

Kukaan narsisti ei voi sietää sitä, että ihmiset katsovat häntä alaspäin tai tekevät hänestä hölmön.

Siksi sinun tulee tehdä juuri tätä, jos haluat oikeasti loukata häntä. Tämä saa hänet tuntemaan itsensä entistä epävarmemmaksi ja se saa hänet epäilemään jokaista liikettään ja päätöstään.

Se alentaa hänen itsetuntoaan entistä enemmän ja tekee hänestä vainoharhaisen.

Joka kerta kun hän syyttää sinua siitä, että yrität tehdä tätä, varmista, että vakuutat hänelle, että hän kuvittelee asioita ja että sinä yrität vain antaa hänelle ohjeita hänen omaksi hyväkseen.

5. Saa hänet kyseenalaistamaan sinun rakkautesi häntä kohtaan

Narsistisen manipuloijan tulee olla varma rakkaudestasi. Siitä hetkestä lähtien, kun hän kohdisti silmänsä sinuun, hänen ainoa tavoitteensa oli saada sinut hulluna rakastamaan häntä.

Muistathan, kuinka hän esitti olevansa tämä täydellinen mies aluksi?

Kuinka hän kohteli sinua kuin kuningatarta ja kuinka hän asetti aina sinun tarpeesi kaikkien muiden edelle?

Muistathan, kuinka hän esitti, että olet hänen unelmiensa nainen ja kaikkein tärkein ihminen hänen elämässään?

Kuinka hän kertoi, että hän oikeasti rakastaa sinua?

Kuinka onnellinen olit, että olit vihdoin tavannut elämäsi rakkauden ja sellaisen, joka tekee sinut onnelliseksi ja joka saa sinut tuntemaan olevasi rakastettu ja haluttu, tapahtui mitä tahansa?

No, olen varma, että tiedät nyt tuon kaiken olleen vain huijausta. Jokainen narsisti käyttäytyy näin, kunnes hän saa haluamansa.

Sinun tulee pitää mielessäsi, että jokainen narsistinen mies on erilainen, kuin muut miehet.

Ja kun kerron, että hän kohtelee sinua hyvin kunnes saa haluamansa, en tarkoita vain seksiä. Toki seksi on tärkeää hänelle, mutta se ei ole hänen lopullinen tavoitteensa.

Se, että makaat hänen kanssaan, ei vielä riitä. Sen sijaan hän haluaa olla varma, että olet kokonaan hänen ja se tarkoittaa sitä, että hän haluaa olla varma, että hän on sydämessäsi, sielussasi ja päässäsi.

Ja jos haluat oikeasti satuttaa häntä, et saa koskaan antaa hänen nähdä tällaista.

Narsisti ei koskaan voi olla varma rakkaudestasi ennen kuin on siinä pisteessä, että hän voi alkaa pitää sinua itsestään selvyytenä.

Ensin hän tekee suuria romanttisia eleitä eikä hänellä ole vaikeuksia pukea tunteitaan ääneen.

Hän tekee tämän johdatellakseen sinua ja saa sinut ajattelemaan, kuinka erityinen hän on.

Hän haluaa olla varma, että hän on jättänyt lähtemättömän vaikutuksen elämääsi ja se on jotain, mitä et saa koskaan antaa hänen tuntea.

Sen sijaan saa hänet kyseenalaistamaan tunteesi ja aikeesi.

Älä ole liian kylmä, koska se saa hänet lähtemään tiehesi ennen kuin saat kostosi.

Mutta saa hänet miettimään, jos sinä koskaan rakastit häntä tai oliko parisuhteenne vain valhetta.

Saa hänet miettimään, onko elämässäsi joku toinen ja onko hän se, joka pelasi vai sinä.

6. Rakasta itseäsi

Tiedän, että todennäköisesti tämä, mitä aion sinulle kertoa, on vain klisee ja että olet kuullut tämän miljoona kertaa.

Tiedän, että ajattelet kuulevasi tyhjän lauseen ja ajattelet, että tämä ei ole sellainen, joka tulisi edes mieleesi, kun pohdit, kuinka satuttaa narsistista miestä.

Mutta anna minun kertoa sinulle, että paras kosto narsistille on rakastaa ja kunnioittaa sinua itseäsi.

Kaikki narsistit tuntevat epävarmuutta ja heillä on syviä henkisiä ja itsetunto-ongelmia.

Valitettavasti hän ei ole tietoinen narsistisesta persoonallisuushäiriöstään eikä hän halua myöntää itselleen tai muille, että hän oikeasti tarvitsee ammattilaisen apua.

Joten hän yrittää parantaa itseään uhriensa kautta ja yksi niistä olet sinä.

Hän ei kestä olla sellaisen ihmisen lähellä, joilla on korkea itsetunto ja jolla ei ole ongelmia egonsa kanssa. Etenkin jos tämä joku on nainen.

Siksi, sen sijaan, että hän työstää omia ongelmiaan, hän yrittää vetää uhrinsa alas hänen tasolleen ja tuhota tämän itsetunnon, koska se on ainoa tapa hänen tuntea olevansa arvokas.

Syvällä sisimmässään hän on tietoinen omista epävarmuuksistaan ja hän yrittää piilottaa niitä alentamalla sinua ja saamalla sinut kyseenalaistamaan omaa arvoasi.

Tämä on ainoa tapa hänen tuntea olevansa sinun yläpuolellasi. Kun hän saavuttaa tämän, hänen tehtävänsä on suoritettu.

Joten jos haluat oikeasti loukata narsistia, sinun tulee todistaa hänen epäonnistuneen eikä hän saanut sinua surulliseksi.

Sinun tulee todistaa hänelle, että sinä tunnet olosi hyväksi ja näet arvosi, vaikka hän ei koskaan sitä nähnyt.

Sinun tulee näyttää hänelle, että arvostat itseäsi vaikka hän ei sitä koskaan tehnyt.

Sinun tulee todistaa hänelle, että oikeasti rakastat itseäsi ja asetat itsesi ykköseksi, vaikka hän ei koskaan sitä tehnyt. Tämä on paras mahdollinen kosto.