Skip to Content

Sinä Et Ollut Koskaan Minun Ikuinen Ihmiseni, Sinä Olit Läksy, Joka Minun Oli Opittava

Sinä Et Ollut Koskaan Minun Ikuinen Ihmiseni, Sinä Olit Läksy, Joka Minun Oli Opittava

Se kuulostaa hassulta nyt, että minä olen päässyt sinusta niin yli, koska luulin, etten koskaan pääse tähän pisteeseen. Pisteeseen, jossa minä olen välinpitämätön.

Luulin, että tuska kestäisi ikuisesti. Ajattelin, että ikävöisin sinua aina. Ajattelin, että tämä rakkaus ei koskaan lähtisi sydämestäni. En voinut muuta, kuin ajatella tällä tavoin.

On kuin meillä olisi ollut oma pieni maailmamme, tehty vain meitä kahta varten ja yhtäkkiä minä seisoin siinä yksin.

Kaikki hajosi palasiksi ja tunsin itseni kuolleeksi sisältä. Tunsin, etten koskaan saisi itseäni kasaan enää.

Mutta luulen, että syvällä sisimmässäni tiesin, että tämä tulisi tapahtumaan. Ehkä minun olisi pitänyt nähdä tämän tulevan.

Tunsin aina, että minä olin se, joka rakasti enemmän, joka antoi enemmän ilman, että sai samaa takaisin. En vain halunnut kohdata sitä. Minä toivoin, että olisin ollut väärässä.

Tein virheen, jonka jokainen tyttö tekee, kun hän on rakastunut. Ajattelin sinun vain tarvitsevan enemmän aikaa tunteaksesi samoin, kun minä tunsin sinua kohtaan.

Olin väärässä. Tiedän sen nyt. Aika ei ratkaissut mitään – se teki asioista vain pahempaa. Tunteesi eivät muuttuneet. Sinä et muuttunut. Ainoa, joka muuttui, olin minä.

En ollut koskaan oikeasti onnellinen sinun kanssasi, vaikka minä rakastin sinua enemmän kuin sanat voivat kertoa. Ja minä pidin kiinni tästä rakkaudesta.

En voinut päästää sitä menemään ennen kuin minun oli pakko, ennen kuin sinä lähdit eikä minulla ollut vaihtoehtoja.

Mutta kiitos sinulle tästä. Sinä teit minulle palveluksen. Nyt näen selvästi, ettet sinä ollut koskaan minun ikuinen ihmiseni, sinä olit vain läksy, joka minun oli opittava.

Opetit minulle, ettei aika muuta asioita.

Tiedän nyt, että kun asiat ovat huonosti, ne muuttuvat vain huonommiksi ajan myötä. Kaikki toiveeni ja haluni eivät muuta sitä.

Opin, että aikani on arvokasta enkä tuhlaa sitä johonkin, joka ei tunne samoin.

Opetit minulle, mitä tosi rakkaus ei ole.

Minä olin yksi noista tytöistä, jotka tekevät kaikkensa rakkauden eteen eivätkä odota mitään takaisin. Tiedän nyt, vaikka en halunnut kuulla sitä silloin, rakkauden tulee vastata kaikin tavoin.

Sinun tulisi saada kaikki se, mitä annat eikä tyytyä vähempään.

Opetit minulle, että minun tulee arvostaa itseäni ja vapauttani, vaikka olen parisuhteessa.

Me emme arvosta vapauttamme läheskään tarpeeksi. Me oikeasti pelkäämme olla yksin eikä meidän tulisi sitä pelätä. Sinkkuna oleminen saa asiat näyttämään aivan erilaisilta.

Sinun kanssasi laitoin itseni toissijaiseksi. Unelmani, toiveeni ja elämäni eivät olleet enää niin tärkeitä. Nyt tunnen olevani enemmän elossa, kuin koskaan olin sinun rinnallasi.

Kuin olisin saanut toisen mahdollisuuden luoda elämäni uudelleen. Työstän itseäni minua itseäni varten. Löydän jatkuvasti uusia tapoja tehdä itsestäni onnellisen.

Sinä työnsit minut löytämään keinon rakastaa itseäni.

Ja kiitos sinulle siitä. Opin rakastamaan ja arvostamaan itseäni enemmän. Opin, että olen aina vahvempi kuin osaan kuvitellakaan. Opin, ettei ole olemassa mitään, mitä en voisi tehdä.

Opin ottamaan vastaan elämän ja kaiken, mitä se minulle tuo, sekä hyvän että pahan.

Opetit minulle päästämään irti asioista, jotka eivät ole minulle oikeita.

Opin, että minun tulee päästää irti sellaisista, jotka eivät halua pysyä. Opin, että jotain parempaa tulee vielä eteen. Opin, että minun ei koskaan tule anella rakkautta.

Opin, että minun ei tule koskaan pysyä pahassa parisuhteessa ja toivoa asioiden lopulta muuttuvan.

Opin, ettei ole olemassa ihmistä, josta en pääsisi yli, koska minä pääsin yli sinusta.