Skip to Content

Olen Lopulta Tarpeeksi Rohkea Sanoakseni, Että Olin Sinulle Liian Hyvä Joka Tapauksessa

Olen Lopulta Tarpeeksi Rohkea Sanoakseni, Että Olin Sinulle Liian Hyvä Joka Tapauksessa

Se on hänen menetyksensä!

Noniin, piristyhän. Meressä on runsaasti kaloja.

Sinä olet liian hyvä hänelle joka tapauksessa!

Olenko?

En nähnyt sinua yhtä hajalla, kuin minä olin. En nähnyt sinun menettävän itseäsi edes sillä hetkellä, kun asiat välillämme hajosivat. Kun kerroit minulle, kuinka minä pidättelin itseäni.

Kun kerroit minulle, kuinka minä olin muuttunut, kuinka en ollut oma itseni enää.

Silloin näytti siltä, että sinä olit oikeassa. Sillä hetkellä uskoin, että sinä olet liian hyvä minulle ja että minä en ansainnut mitään muuta, kuin tulla heitetyksi pois kuin käytetyn rätin.

Silloin uskoin, että minä ansaitsen olla hajalla.

Mutta…

Luoja kuinka rakastan tätä ‘muttaa’.

Mutta en enää. On kulunut kuukausia, kun olen säälinyt itseäni, vihannut kaikkea itsessäni, vihannut vartaloani ja ajatuksiani, ajatellen, että ne ajoivat sinut pois. On kulunut kuukausia, kun olen yrittänyt löytää järkeä sille, miksi jätit minut.

Johtuiko se siitä, että olin niin väsynyt? Johtuiko se siitä, etten pysynyt vauhdissasi loputtoman seikkailunhalusi kanssa? Johtuiko se siitä, etten ollut enää tarpeeksi nätti?

Kuukausia estin ketään pääsemään lähelleni, koska he tulisivat lähtemään kuitenkin. Kuukausia ajattelin, että kaikki, jotka yrittivät saada minut, halusivat satuttaa minua ja nyt kun sinä olet mennyt, kukaan ei ole enää suojelemassa minua.

Piilotin kuukausien ajan itseäni rakentamieni muurien sisällä pitääkseni kaikki ulkona, mutta ymmärsin sen liian myöhään, että minä olin haudannut itseni sisään.

En vieläkään voi uskoa sitä, kuinka hyvin suoriuduit osastasi. Minä en vieläkään voi uskoa, että olin niin sokea enkä nähnyt, mitä sinä minulle teit. Ajattelin sinun rakastavan minua, annoin sinulle kaikkeni.

Ajattelin, että sinä yritit pitää minut suojassa ja laskin suojamuurini sinulta ja asetin sen kaikkien muiden eteen. Työnsin ystäväni ja perheeni ulos, ajatellen, että sinä olet kaikki mitä minä tarvitsin.

Voi pojat, kuinka väärässä olin…

Haluan onnitella sinua siitä, että manipuloit minua niin hyvin, etten koskaan nähnyt tämän tapahtuvan. Haluan onnitella sinua siitä, että riisuit minut alasti voimistani, ilman että edes tajusin sitä.

Haluan onnitella sinua siitä, että menetit tytön, joka oikeasti halusi olla sinun. Menetit sen, joka välitti sinusta paljon.

Mutta samalla kun minä olin sokea enkä nähnyt manipulointiasi, sinä olit liian sokea nähdäksesi minun arvoni. Sinä näit vain sen, mitä sinä tarvitsit ja se oli uusi uhri leikkeihisi.

Ja kun minä olin sokea rakkaudesta, sinä olit sokea vihastasi, tuskastasi ja vanhoista arvistasi.

Mutta vaikka minä en ollut niitä aiheuttanut, minä olin se, joka maksoi hinnan joka ikisestä niistä.

Jokaisesta kerrasta, kun sinua on petetty, sinä teit sen minulle.

Jokaisesta kerrasta, kun sinä olet tuntenut olosi arvottomaksi, sinä sait minut tuntemaan itseni surkeaksi.

Jokaisesta kerrasta, kun sinä et saanut rakkautta, sinä teit minusta rakkaudettoman.

Mutta en välitä. En enää. Sinä et ollut muuta kuin yksi opetus elämässäni ja lähtemisesi oli vain uusi testi, jonka läpäisin. Minulla oli taistoni ja se vei aikaa, mutta pääsin yli sinusta.

Yli siitä helvetistä, jonka laitoit minut läpi käymään ja nyt olen onnellisempi, kuin koskaan kuvittelin pystyväni olemaan.

Olen rohkeampi, kuin koskaan olin, koska päästin ihmisiä lähelleni. Annoin osan itsestäni uudelleen, mutta tällä kertaa annoin sen oikealle ihmiselle.

Tällä kertaa sydämeni on turvassa, koska sitä vartioi ihminen, joka ei koskaan luovu minusta.

Ihminen, joka odotti kärsivällisesti lähelläni, joka odotti minun pyytävän häneltä apua.

Enkä tiedä, mitä tein ansaitakseni hänet, mitä tein ansaitakseni hänen pyyteettömän rakkautensa, mutta minä olen onnellinen, että minulla on hänet.

Niin kiitollinen, että minulla on hän, joka muistuttaa minua aina arvostani, joka muistuttaa aina minua rohkeudestani, kyvyistäni ja voimistani.

Olen niin kiitollinen siitä, että minulla on hän, joka muistuttaa minua aina siitä, että olin sinulle liian hyvä joka tapauksessa.

Ja lopulta minäkin näen sen.

Lopulta olen tarpeeksi rohkea sanoakseni sen.

Olin liian hyvä sinulle joka tapauksessa!