Skip to Content

Sinä Ansaitset Sen, Että Ikävöit Naistasi

Sinä Ansaitset Sen, Että Ikävöit Naistasi

Sinulla oli nainen, jota rakastaa. Sinulla oli se, joka oli valmis antamaan sinulle kaikkensa – uhraamaan oman onnensa, laittaa omat toiveensa sivuun ja seuraamaan sinun polkuasi.

Hän jopa auttoi sinua saavuttamaan tavoitteitasi työntämällä sinua eteenpäin, koska sinä olit liian laiska tehdäksesi elämällesi jotain.

än rakasti sinua enemmän kuin oli koskaan rakastanut ketään aiemmin ja hän osoitti sen sinulle joka päivä.

Hän antoi itsensä kokonaan johonkin, jolla ei ollut nimeä luksi. Hän antoi kaiken toivonsa ja rakkautensa sille, joka ei edes määritellyt sitä parisuhteeksi.

Mutta hän oli tyytyväinen. Hän ei koskaan sanonut mitään, koska hän välitti enemmän sinusta kuin omasta parisuhde-statuksestaan.

Ja tämä oli hänen suuri virheensä.

Hän oli se, joka hyväksyi kaikki tyhjät lupauksesi siitä, että jonain päivänä menisit hänen kanssaan naimisiin ja hän odotti sitä.

Se ei koskaan käynyt hänen mielessään, että sinä vain käyttäisit häntä saadaksesi haluamasi.

Hän ei koskaan ajatellut, että sinä olit hänen kanssaan vain niin pitkään, kuin parempi versio itsestäsi pullahtaisi ulos. Hän oli niin hulluna rakkaudesta ja hän uskoi sinua sokeasti.

Tämä oli hänen toinen virheensä.

Hän oli nainen, joka tiesi synkimmätkin salaisuutesi ja hän hyväksyi sinut niiden kanssa.

Hän tiesi, että sinulla on taakkasi, mutta se ei ollut hänelle ongelma vaan hän syleili sinua ja jokaista ongelmaasi, joita mukanasi kannat. Hän käsitteli niitä kuin omiaan.

Hän antoi sinulle rakkautta ja kunnioitusta, mutta hän näki, ettet antanut mitään takaisin.

Silloin kun hän yritti tavoitella sitä, hän kadotti itsensä täysin. Sen miehen vuoksi, joka ei voinut vähempää hänestä välittää.

Ja tämä oli hänen kolmas ja suurin virheensä.

Tämän virheen jälkeen hän ei ollut sama nainen enää. Hän oli vain varjo entisestään. Nyt hänen silmissään ei ole enää paloa.

Hänessä ei ole enää energiaa tai elämänhalua. Hän ei enää hymyile, kuten ennen. Hän ei tunne onnea, koska hän on sisältä kuollut.

Hänen sydämensä on niin pieninä sirpaleina, ettei niitä voi liimata yhteen. Hänen päässään on vain kaiku noista pahoista asioista, joita hänelle sanoit. Ja ne toistuvat taukoamatta.

Hänen sydämessään on niin monia tunteita, ettei hän tiedä, mitä niille tehdä. Hän haluaisi kiljua saadakseen olonsa paremmaksi, mutta hän on liian tunnoton tehdäkseen edes sitä.

Niin pahasti sinä sekoitit hänet. Ja vaikka sinä et enää ole hänen kanssaan, hän vieläkin kärsii sinun vuoksesi.

Koska sen ymmärtäminen, että annoit kaikkesi sille, joka ei voinut vähempää välittää sinusta, sekoittaa pääsi. Ja se saa sinut menettämään malttisi sekunnissa. Siksi en suosittele sitä, että etsisit hänet käsiisi.

Sinä voit vain katsoa häntä kaukaa ja katua joka päivä sitä, että sinä menetit arvokkaimman asian, mitä sinulla koskaan on ollut.

Sinä et ansaitse hänen suudelmaansa. Sinä et ansaitse hänen halauksiaan.

Sinä et ansaitse olla lähellä häntä. Sinä ansaitset vain ikävöidä häntä. Ja jatkaa sitä lopun ikääsi.

Sinä ansaitset sen, että käyt läpi kaiken saman, minkä laitoit hänet läpikäymään.

Sinä ansaitset sen, että itket itsesi uneen, koska se, jota sinä rakastat, satuttaa sinua. Sinä ansaitset tulla alennetuksi aivan kuten sinä teit hänelle.

Sinä ansaitset särkyneen sydämen ja saman annoksen tuskaa, kuin annoit hänelle. Ei enempää tai vähempää, mutta saman määrän tuskaa.

Olen varma, että se tulee sattumaan sinua enemmän kuin mikään muu tähän asti.

Se tulee olemaan intensiivisin tunne, mitä olet koskaan tuntenut. Ja kaikkein kipein.

Ja kun käyt läpi tätä, minkä laitoit hänet käymään läpi, toivon, että opit. Toivon, että opit kuinka naista ei tule kohdella.

Toivon, että ymmärrät, että vaikka sinä et ole hänen kanssaan enää, hän vieläkin kärsii.

On olemassa vieläkin öitä, jolloin hän itkee. On olemassa öitä, jolloin hän kiljuu.

On olemassa öitä, jolloin hän kuolee tuskansa ympäröimänä.

Niin paljon harmia sinä hänelle aiheutit, sille naiselle, joka vain halusi olla sinun omasi.

Mutta kun aika kuluu, ymmärrät, että hän oli se ainoa, joka olisi voinut pelastaa sinut sinulta itseltäsi. Sinä kadut sitä, että menetit tytön, joka rakasti sinua enemmän kuin itseään.

Sinä päädyt olemaan yksin, koska sinä yrität löytää hänet jokaisesta naisesta, jonka tapaat. Mutta et koskaan löydä häntä.

Tiedätkö miksi?

Koska karma on narttu! Se ei koskaan anna sinulle uutta mahdollisuutta olla hänen kanssaan, mutta se ei myöskään anna sinun unohtaa häntä. Joten sinä ikävöit häntä joka päivä lopun elämääsi.

Koska sen sinä ansaitset. Et vähempää etkä enempää.