Skip to Content

Mitä Hänen Cuddling Tyyli Kertoo Hänen Tunteita Sinua Kohtaan

Mitä Hänen Cuddling Tyyli Kertoo Hänen Tunteita Sinua Kohtaan

Miehet eivät ole kovin äänekkäitä, eivätkä he ilmaise avoimesti tunteitaan naisille, ainakaan useimmat miehet.

Siksi ainoa totuus on, että heidän tekonsa puhuvat enemmän kuin sanat.

Tapa, jolla he käyttäytyvät sinua kohtaan, on ensimmäinen ja tärkein indikaattori – tapa, jolla mies kohtelee sinua, kuinka paljon hän panostaa sinuun ja suhteeseen, jota hän rakentaa kanssasi.

On kuitenkin olemassa suloisempiakin indikaattoreita, kuten hänen kehonkielensä, kosketukset, suudelmat ja halailut.

Vaikka hän ei haluaisi sanoa mitään ääneen, koska hän ajattelee, että se tekisi hänestä vähemmän miehen, hänen halailutyylinsä puhuu hänen puolestaan:

Solmittu kaaos

Hän ei tiedä tarkalleen, mitä hän haluaa, mutta hän haluaa sinut sinne, siksi hänen halailutyylinsä on hieman sotkuinen.

Hän haluaa sinut lähelleen mutta ei liian lähelle. Niinpä hän kokeilee toisinaan halausasentoja kanssasi, kunnes löydät sen, joka sopii täydellisesti.

Jos hän on luonteeltaan yhtä epäröivä kuin halailun suhteen, saattaa kestää jonkin aikaa, ennen kuin hän paljastaa todelliset tunteensa sinua kohtaan.

Kasvotusten

Hän ei ainoastaan ole rakastunut sinuun, vaan hän tuntee olevansa maailman onnekkain mies, kun saa jakaa tuon hetken kanssasi.

Hän katsoo kasvoihisi nähdäkseen reaktiosi, kun hän hellästi hyväilee käsivarttasi, hän haluaa nauttia hymystäsi, kun puhutte, ja yksinkertaisesti katsoa sinua hetken aikaa, koska hänen silmissään ja sydämessään ei ole ketään kauniimpaa.

Vielä tärkeämpää on se, että kun mies ja nainen kääntyvät kasvot vastakkain toisiaan kohti, se on merkki luottamuksesta.

Pääsi hänen rintaansa vasten

Hän pitää sinut vertauskuvallisesti ja kirjaimellisesti lähellä sydäntään. Hän haluaa, että tunnet olosi turvalliseksi hänen seurassaan, ja hänellä on luontainen ja todennäköisesti alitajuinen tarve suojella sinua.

Hän luultavasti haluaa huolehtia sinusta, kantaa ruokakassisi, olla apumiehesi talossa jne.

Kun olet mukana kuumassa toiminnassa lakanoiden välissä, hän haluaa olla päällä ja olla hallitsevampi, mutta siinä on kuitenkin jotain hienoa.

Hän nojaa sinuun

Hänen päänsä saattaa olla rinnallasi tai sylissäsi ja sinä silität hänen hiuksiaan, jolloin hän tuntee olonsa mukavaksi.

Jos tämä on hänen suosikki halausasentonsa, hän kertoo tarvitsevansa sinua. Hän haluaa vahvan, itsenäisen naisen, johon hän voi nojata.

Hän voi vaikuttaa hieman tarvitsevalta, joka kaipaa huomiota, egon kohotusta ja opastusta. Jos olet dominoiva nainen, hän on oikea mies sinulle.

Yksikätinen halaus

Tämä on hankala juttu. Hän ei selvästikään pidä halailusta, joten hän antaa paljoakaan. Sillä on kaksi mahdollista merkitystä.

Ensimmäinen olisi se, että hän tunnusti, että tarvitset halailua ja haluaa nähdä vaivaa, vaikka se ei olekaan hänen juttunsa.

Toinen ei ole kovin mukava kuulla, mutta hän ei ehkä ole niin kiinnostunut sinusta, joten hän ei halua edes yrittää.

Hän lusikoi sinua

Hänen suosikki halausasentoaan voisi kuvailla käpertyneenä vartalo toisensa vasten. Siihen kuuluu yleensä se, että peppusi on juuri oikeassa asennossa… painautuneena hänen miehuuttaan vasten. Ja hänen kätensä ovat vapaat tutkimaan etupuolta.

Ensimmäinen asia, jonka hän kertoo näin tehdessään, on, että hän on seksuaalisesti hyvin kiinnostunut sinusta.

Jos hän pystyy ilmaisemaan tunteitaan valitsemalla oikeat teot myös muilla suhteenne osa-alueilla halailun lisäksi, se on selvä merkki siitä, että hän tuntee olevansa läheinen sinulle.