Skip to Content

Jos Miehesi Tekee Näitä 10 Asiaa, On Luultavasti Aika Hylätä Hänet

Jos Miehesi Tekee Näitä 10 Asiaa, On Luultavasti Aika Hylätä Hänet

Jossain vaiheessa mitä tahansa suhdetta tulee aika, jolloin sinun on kysyttävä itseltäsi, kannattaako suhdetta jatkaa vai onko ehkä aika siirtyä johonkin parempaan itsellesi.

Kysymys on vaikea, koska toisaalta olet omistanut tälle ihmiselle melko suuren osan elämästäsi, etkä halua nähdä, että kaikki vaivannäkösi ovat olleet turhia, mutta toisaalta suhde ei tunnu enää toimivan, joten kannattaako yhteistä menneisyyttä todella jatkaa?

Monissa suhteissani olen ollut tämän dilemman edessä, eikä päätöksen tekeminen ole koskaan ollut helppoa.

On niin rankkaa satuttaa ihmistä, jota rakastaa, ja myönnettäköön, että vaikka suhde ei enää toimisikaan, rakkaus ei vain katoa yhtäkkiä olemattomiin. Se on yhä olemassa!

Kun tiedän, että minulla on yhä tunteita tätä ihmistä kohtaan, oli paljon vaikeampaa päättää, pitäisikö jäädä vai lähteä.

Aina oli varoittavia merkkejä, kun nyt ajattelen asiaa… En vain halunnut nähdä niitä.

Lopulta, jopa tilanteissa, joissa jäin, vaikka asiat eivät olleet läheskään täydellisiä… se päättyi aina.

Rakkaus voi viedä sinut vain tiettyyn pisteeseen asti, ja olen oppinut sen kantapään kautta.

Pointtini on, että kuunnelkaa aina vaistoanne. Tunteesi ovat tärkeitä, mutta kun jokin sisälläsi käskee sinua lähtemään etkä katsomaan taaksesi, niin luultavasti sinun pitäisi tehdä niin.

Tiedät aina, mikä on sinulle oikein – joskus vain päätät olla näkemättä sitä. Ja se on ihan okei… me kaikki syyllistymme siihen toisinaan.

Ei ole mitään väärää olla ikuinen optimisti rakkauden suhteen, kunhan ei siedä sellaista paskaa, jota ei todellakaan pitäisi sietää.

Siitä pääsenkin tähän. Olen antanut sen lipsua liian monta kertaa rakkauden vuoksi, mutta älä ole typerä kuten minä.

Ota vastuu suhteestasi, äläkä siedä paskaa kohtelua. Päätä, että sinun tarpeesi ovat tärkeitä, äläkä anna hänen tehdä mitään sellaista, mitä et hyväksy.

Miksi sinun pitäisi antaa elämäsi ihmiselle, joka ei kykene arvostamaan sinua?

Nyt riittää. Jos kamppailet tämän ikuisen dilemman kanssa pysymisen ja tien päälle lähtemisen välillä, kiinnitä huomiota näihin 10 tärkeimpään merkkiin, jotka osoittavat, että vaistosi on oikeassa ja että on todella aika jättää hänet.

10 tärkeää merkkiä siitä, että on aika jättää hänet.

1. Hän antaa sinulle harvoin huomiota

Älä nyt ymmärrä tätä väärin. En sano, että sinun pitäisi olla hänen universuminsa keskipiste tai mitään.

Mutta jos häneltä kestää kauan vastata puheluihisi tai tekstiviesteihisi, ja vaikka olisitte yhdessä, sinusta ei koskaan tunnu siltä, että hän huomioisi sinut täysin, se on merkki siitä, ettet ole hänelle tarpeeksi tärkeä.

Jos hän on aina puhelimessa, kun olette yhdessä, ja sitten kun lähdet, häneltä kestää ikuisuuden vastata sinulle… Luulen, että ymmärrät asian.

Älä ole sellaisen kanssa, joka ei arvosta läsnäoloasi. Näytä hänelle pikemminkin, kuinka paljon hän tulee kaipaamaan sinua, kun olet poissa.

2. Se ei vain tunnu oikealta

Et oikein osaa sanoa, mutta jokin on pielessä, etkä tiedä, mikä se on.

Sen ei tarvitse tarkoittaa, että hän tekee jotain väärin. Se voi yksinkertaisesti tarkoittaa, että hän on väärä sinulle, ja vaikka hän olisi kuinka hyvä mies, teitä kahta ei vain ole tarkoitettu yhteen.

Vaistosi kertoo sinulle, että on aika jättää hänet. Älä jätä tätä tunnetta huomiotta, koska se kertoo sinulle jotain, mistä tietoinen mielesi ei ole vielä tietoinen.

Älä tuhlaa aikaasi hyvään mieheen, joka ei tunnu oikealta sinulle, vaan mene ulos ja anna itsellesi mahdollisuus löytää herra Oikea.

3. Hän on vastenmielinen

Kun tapasitte ensimmäisen kerran, hän oli vastenmielinen, ja nyt, kaiken tämän ajan jälkeen, mikään ei ole muuttunut.

Hänen persoonallisuutensa ei vain ole houkutteleva. Olit toivonut, että se muuttuisi suhteenne kehittyessä, mutta valitettavasti niin ei käynyt.

Olet epävarma siitä, pitäisikö sinun ottaa hänet mukaan, kun vierailet ystävien ja perheen luona, koska pelkäät, että hänen persoonallisuutensa on äärimmäisen vastenmielinen ja että he eivät pidä hänestä.

Kuka voi syyttää heitä? Jos seurustelet miehen kanssa, joka ei yritä vähääkään käyttäytyä hyvin, vaikka selvästi toivoisit, että hän käyttäytyisi, mitä teet vielä hänen kanssaan?

Haluatko hänen olevan jonain päivänä lastesi isä?

En usko… joten mene ja etsi itsellesi mies, jolla on hyvät käytöstavat ja joka osaa käyttäytyä ilman, että sinun tarvitsee kertoa hänelle koko ajan.

4. Hänellä on ailahteleva temperamentti

Hän voi olla hyvin aggressiivinen, ja pienimmätkin asiat ärsyttävät häntä. Hän menettää usein malttinsa ja huutaa PALJON. Usein sinulle.

Hän on äärimmäisen levoton, ja pelkäät aina, että jokin saa hänet raivostumaan.

Ei, et ole ansainnut tätä, eikä ole koskaan sinun vikasi, kun hän käyttäytyy näin! Et voi tehdä mitään sellaista, mikä oikeuttaisi hänen ailahtelevan, väkivaltaisen käytöksensä!

Älä odota, että hän turvautuu fyysiseen väkivaltaan – jätä hänet heti! Hänellä on ongelmia – älä anna hänen purkaa niitä sinuun. Vaikka hän ei olisikaan ollut erityisen aggressiivinen sinua kohtaan, kuka sanoo, ettei hän ole sitä tulevaisuudessa?

Se on hänen temperamenttinsa, ja on vain ajan kysymys, milloin hän alkaa tuoda myrkyllistä ja väkivaltaista käyttäytymistään suhteeseenne. Lähde siis, äläkä katso taaksesi.

5. Hänellä ei ole minkäänlaisia tavoitteita

Hän hyppii aina työstä toiseen, eikä pysty pitämään yhtä työtä liian pitkään. Hän on aina rahaton, eikä hän osoita minkäänlaista kiinnostusta muuttaa tilannettaan.

Hän viettää aikansa löhöillen television ääressä, eikä halua sitoutua mihinkään. Hän on yksinkertaisesti liian laiska välittääkseen!

Älä siedä tätä käytöstä enää kauan. Jos teet niin, tulet katumaan sitä tulevaisuudessa, kun päädyt naimisiin ja saat lapsia!

On itse asiassa tavallista, että tällaiset miehet löytävät älykkään, ahkeran naisen, jota he voivat imuroida, koska sinä teet hänen laiskan elämäntyylinsä paljon helpommaksi.

Jätä hänet ennen kuin hän pilaa elämäsi entisestään.

Hän on selvästi päättänyt olla tuottamaton kumppani, joka antaa sinun tehdä kaiken kovan työn, joten näytä hänelle, ettet enää tee sitä, ja jätä hänet lopullisesti.

6. Hän ei juurikaan välitä tarpeistasi

Hän on huolissaan vain itsestään ja omista haluistaan ja tarpeistaan. Hän yksinkertaisesti jättää sinun omasi huomiotta.

Olivat ne sitten emotionaalisia tai fyysisiä, hän ei vain kiinnitä niihin paljon huomiota. Kunhan hänestä on huolehdittu, häntä ei kiinnosta juuri mikään muu.

Hän ei koskaan yritä saada sinua tuntemaan oloasi hyväksi. Hän vähättelee ongelmiasi ja saa sinut näyttämään tarvitsevalta ja takertuvalta, kun ilmaiset ongelmasi oikeastaan missä tahansa asiassa.

On selvää, että sinulla on valta saada itsesi tuntemaan olosi hyväksi, mutta eikö miehesi pitäisi saada sinut tuntemaan olosi hyväksi, kun päiväsi ovat paskoja?

Eikö hänen pitäisi hemmotella sinua hieman, jotta huomaat, että hän välittää ja huomioi sinut?

Ei ole mitään tekosyytä, jos hän ei edistä onnellisuuttasi lainkaan. Jos hän rakastaa sinua, hän ei kestä nähdä sinua surullisena tai loukkaantuneena.

Jos hän ei tunnu välittävän tästä kaikesta, jätä hänet. Ansaitset paljon parempaa.

7. Hän antaa sinulle syitä tuntea mustasukkaisuutta.

Et ole mustasukkaista tyyppiä, etkä halua olla SE tyttö… mutta viime aikoina hän on antanut sinulle niin paljon syitä olla mustasukkainen.

Hän on tullut kotiin tavallista myöhemmin. Voit haistaa hänestä erilaisen hajuveden, ja hän välttelee taas kerran vastaamasta, missä hän on ollut ja miksi hän on myöhässä.

Yhtäkkiä hänen äänensä on hiljaisempi, kun hän puhuu puhelimessa, ja hän on saanut myöhään illalla puheluita, joista hän ei suostu kertomaan mitään.

Jos jokin näistä on totta, hän antaa sinulle runsaasti syitä olla epäluuloinen!

Tässä on kaikenlaista vikaa, ja jos hän puolustautuu, kun häneltä kysytään asiasta, eikä suostu myöntämään paskojaan, hän selvästi salaa jotain, eikä sinun pitäisi missään tapauksessa sietää sitä.

Jos sinusta tuntuu, että hän varmasti salaa sinulta jotain, kuuntele vaistoasi. Ei ole mitään syytä antaa hänen pitää sinua hölmönä tällä tavalla.

Jätä hänet, jos hän ei tarjoa minkäänlaista selitystä hämärälle käytökselleen, äläkä kadu sitä hetkeäkään. Teet oikein itsesi kannalta.

8. Ajatuksenne tulevaisuudesta ovat täysin erilaiset

Haaveilet isosta perheestä, muutat jonain päivänä lähiöön ja elät rauhallista, rauhallista perhe-elämää.

Hän ei halua mennä naimisiin lähiaikoina, hän ei ole varma, haluaako hänestä isää, ja lähiö on viimeinen asia, joka hänellä on mielessä.

Teillä on selvästi vastakkaiset unelmat siitä, miltä tulevaisuutenne näyttää. Mitä tälle voi tehdä?

Kumpikaan teistä ei ole väärässä.

Teillä molemmilla on täysi oikeus omiin käsityksiinne ihanteellisesta tulevaisuudestanne, ja ehkä on parasta, että puhutte siitä nyt, ennen kuin unelmanne törmäävät toisiinsa ja jättävät teidät vihaisiksi ja katkeriksi jonkin ajan kuluttua.

Kunnioittakaa toistenne toiveita, ja jos ette löydä keskitietä, on ehkä parasta erota, ennen kuin asiat mutkistuvat liikaa ja joudutte liian syvälle.

Lähtekää ennen kuin kukaan loukkaantuu.

9. Hän ei kunnioita sinua

Hän alentaa sinua eikä välitä siitä, miltä se sinusta tuntuu.

Kun olette julkisuudessa, hänellä ei ole mitään ongelmaa olla välittämättä tunteistasi ja sanoa, mitä mieleen juolahtaa, riippumatta siitä, kuinka pahalta se saa sinut näyttämään.

Hän pilkkaa asioita, joita rakastat, eikä edes yritä ymmärtää niitä.

Hän onnistuu jotenkin aina keksimään keinon saada sinut näyttämään typerältä, ja se vain tappaa sinut sisältä.

Jätä hänet! Paitsi että hän on maailmanluokan kusipää, hänellä on myös ongelmia ongelmallisen persoonallisuutensa kanssa, ja sellaista miestä et halua tulevaisuuteesi.

Jos hän ei kunnioita sinua eikä edes välitä siitä, kerro hänelle, että se on ohi ja jätä hänet.

Miehesi pitäisi saada sinut tuntemaan olosi paremmaksi, ei epäillä kaikkea mitä sanot ja teet. Hän on pelkkä ääliö, ja voit paljon paremmin ilman häntä.

10. Hän ei vain tee sinua onnelliseksi

Viime kädessä tämän pitäisi olla suurin punainen lippusi. Joskus kaikki menee tähän. Tuottaako tämä mies sinulle iloa?

Tunnetko äärimmäistä onnellisuutta siitä, että saat tulla kotiin hänen luokseen? Ja tekeekö hänen seurassaan oleminen sielusi onnelliseksi?

Jos vastaus näihin kysymyksiin on EI, sinulla on vastaus.

Hän voi olla hämmästyttävä ihminen. Hän voi kohdella sinua oikein ja sanoa aina oikeita asioita. Hän voi kunnioittaa sinua ja arvojasi eikä koskaan heikentää sinua.

Mutta jos hän ei tee sinua IHMISEKSI, ei ole mitään syytä, miksi sinun pitäisi olla hänen kanssaan.

Parisuhteessa olemisen pitäisi tehdä elämästäsi helpompaa ja onnellisempaa.

Tieto siitä, että sinulla on tämä ihminen, joka on tukenasi niin hyvinä kuin huonoina aikoina, ja pelkästään hänen kasvojensa näkeminen, joka sytyttää sielusi tuleen, on koko yhdessäolon tarkoitus.

Jos sinun täytyy jatkuvasti keksiä tekosyitä sille, miksi sinun pitäisi pysyä hänen kanssaan, lopeta. Et ole kenellekään mitään velkaa.

Ja jos hän on oikeasti niin mukava kuin vaikuttaa, hän ymmärtää kyllä.

Ansaitset löytää ihmisen, joka tekee päivistäsi heti parempia. Ansaitset tuntea sydämesi sykkivän, kun olet hänen seurassaan – älä kiellä sitä itseltäsi.

Hylkää hänet, jos hän ei saa sinua tuntemaan näin, ja etsi joku, joka saa sinut tuntemaan näin!