Skip to Content

Miehet Villiintyvät Naisille, Jotka Tekevät Näitä 5 Pientä Asiaa

Miehet Villiintyvät Naisille, Jotka Tekevät Näitä 5 Pientä Asiaa

Oletko koskaan miettinyt, miten jotkut naiset tuntuvat valloittavan miehen sydämen yrittämättä edes paljon?

Jos luulet, että tämä johtuu siitä, että he näyttävät karkuteillä olevilta malleilta tai että heillä on vain onnea, minun on kerrottava, että olet väärässä tässä asiassa.

Nämä naiset tietävät salaisuudet siitä, miten saada mies rakastumaan heihin, eikä tällä ole paljon tekemistä heidän ulkonäkönsä kanssa.

He eivät koskaan jahtaa miehiään tai yritä kovasti voittaa heidän huomiotaan. Sen sijaan he antavat miesten tehdä kaiken työn!

Ja tämä on juuri sitä, mitä jokainen oikea mies siellä ulkona kaipaa.

Todelliset miehet haluavat taistella puolestasi ja olla sinun arvoisesi, ja sinun on annettava heille mahdollisuus näyttää, että he pystyvät voittamaan sinut.

Jos siis haluat oppia, miten saat miehen rakastumaan sinuun hetkessä, tässä on salaisuus sen saavuttamiseen!

Naiset, jotka ovat oppineet tekemään miehet hulluiksi heihin, tietävät, että salaisuus piilee näissä viidessä pienessä asiassa!

1. He antavat miesten tavoitella itseään

Ne naiset, jotka osaavat tehdä miehet hulluiksi heihin, ovat tietoisia siitä, että heidän pitäisi olla ne, joita miehet jahtaavat sen sijaan, että jahtaisivat heitä.

Loppujen lopuksi se on miehen ja naisen suhteiden peruslaki, jota ei saa unohtaa edes näinä nykyaikana, jolloin monet naiset joutuvat olemaan suhteissa ne, joilla on housut jalassa.

Todelliset miehet villiintyvät naisiin, jotka antavat heille mahdollisuuden tavoitella heitä, koska se on heidän luonteeseensa “metsästää” ja ponnistella voittaakseen sinut.

Se on yksi tärkeimmistä asioista muistaa, jos haluat hallita taidon saada heidät rakastumaan sinuun.

Naiset nimittäin tekevät näin, koska he tietävät, että miehet eivät rakastu, kun he saavat – he rakastuvat sinuun, kun he antavat.

Ja siksi sinun pitäisi aina antaa hänelle tilaa tehdä kovasti töitä sen eteen, että hän tekee sinut onnelliseksi, ja kun hän huomaa onnistuvansa tässä, hän villiintyy sinuun.

2. He antavat miesten todistaa olevansa arvokkaita

Nainen, joka tietää, miten saada mies putoamaan kovaa, ei mene ulos hänen tavastaan todistaa hänelle, että hän on arvokas olemaan hänen kanssaan.

Sen sijaan hän antaa miehen todistaa itsensä hänelle!

Ja hän tekee tämän osoittamalla, että hän on hulluna mieheen, vaikka mies ei ole vielä tehnyt mitään ansaitakseen hänen kiintymyksensä.

Hän antaa miehelle aikaa todistaa hänelle, että hän on sen arvoinen, ja sinä aikana hän on kärsivällinen.

Naiset, jotka tietävät, miten saada miehet villiintymään heihin, eivät istu puhelimensa vieressä odottamassa heidän soittoaan, he eivät rukoile miestä lähettämään tekstiviestiä takaisin eivätkä vaivaudu miettimään liikaa mitään näistä.

Sen sijaan he työllistävät itsensä muilla asioilla, ja jos mies soittaa ja tekstaa takaisin, he toimivat sen mukaisesti.

He antavat miesten aina todistaa olevansa sen arvoisia, koska seurustelun käsite toimii sillä periaatteella, että jahtaat ja todistat olevasi sen arvoinen (ja sinun tarvitsee vain odottaa ja antaa sen tapahtua).

3. He ilmaisevat tunteitaan

Nainen, joka tietää salaisuuden valloittaa miehen sydämen, ei koskaan riitele hänen kanssaan siitä, miten häntä kohdellaan.

Hän vain tunnustaa miehelle, mikä tuntuu hänestä hyvältä ja mikä ei.

Tämän juju piilee siinä, että ei valita vaan puhuu, sillä pelkkä kohtelusta valittaminen ei tuo sinulle mitään hyvää.

Sen sijaan sinun tarvitsee vain yksinkertaisesti kertoa hänelle, miltä sinusta tuntuu hänen toimintansa.

Ja jos hän välittää siitä, miltä sinusta tuntuu, hän varmistaa aina tekevänsä oikein.

Mutta jos hän ei tee niin, tiedät, ettei hän ole sen arvoinen, että hän on osa elämääsi.

Jos hän on aito, laadukas mies, tuntemustesi kertominen innostaa häntä myös määrätietoisesti ponnistelemaan enemmän ja yrittämään kovemmin tehdäkseen sinut onnelliseksi, mikä on taas läheisessä yhteydessä kaikkeen edellä jo sanottuun.

4. Hän ei siedä minkäänlaista paskanjauhantaa.

Jep, naiset, jotka osaavat saada todellisen miehen rakastumaan heihin, eivät koskaan siedä heidän paskapuheitaan.

Sen sijaan he antavat heille heti alusta alkaen ymmärtää, etteivät he siedä tietynlaista käytöstä.

Tämä on äärimmäisen tärkeää muistaa, sillä se, että annat miehen tietää, ettet ole innokas tanssimaan hänen tahtiinsa, on edellytys sille, että saat hänet ihastumaan sinuun kovasti.

Hän tietää heti, ettet ole helppo kohde. Hän luokittelee sinut sellaiseksi, joka vaatii enemmän vaivaa, koska olet äärimmäinen saalis.

Miten annat hänen tietää, ettet siedä hänen paskapuheitaan?

Teet sen kertomalla heille, mitä todella tarkoitat ja miltä sinusta todella tuntuu, ja että et siedä minkäänlaista paskanjauhantaa, mikä motivoi heitä yrittämään kovemmin, jos he eivät halua menettää sinua.

5. He eivät aseta heitä etusijalle

Toinen salaisuus miehen sydämen valloittamiseen on se, ettei koskaan tee hänestä ensisijaista (ainakaan alussa), sillä jos teet niin, hän saattaa menettää kiinnostuksensa tavoittelemaan sinua.

Mitä tämä nyt tarkoittaa?

Se tarkoittaa, että sinun ei pidä luopua elämästäsi vain siksi, että olet ihastunut häneen.

Jos hän esimerkiksi kutsuu sinut treffeille, mutta sinulla on jo jotain suunniteltuna ystäväsi kanssa, älä koskaan, ikinä muuta suunnitelmiasi vain siksi, että voisit mennä hänen kanssaan, koska jos teet niin, hän saattaa pitää aikaasi itsestäänselvyytenä ja pilaat takaa-ajon kronologian.

Onnistumisen resepti on siis se, että annat hänen tavoitella sinua, annat hänen todistaa arvonsa, et siedä paskanjauhantaa etkä aseta häntä etusijalle ennen kuin hän todistaa sinulle, että hän on sen arvoinen, että hän on osa elämääsi.

Pidä mielessä, että vaikka olisit kuinka hulluna häneen, sinun on aina hillittävä itsesi ja annettava hänelle tilaa voittaa sinut, ja kun onnistut tässä, hän on varmasti hulluna, hulluna ja syvästi rakastunut sinuun!