Skip to Content

8 Tuskallista Merkkiä Siitä, Että Sinun On Aika Luopua Hänestä

8 Tuskallista Merkkiä Siitä, Että Sinun On Aika Luopua Hänestä

Ehkä ajattelit, ettei tämä tulisi koskaan tapahtumaan, mutta tässä sinä olet nyt, ajattelet, että pitäisikö sinun pysyä hänen luonaan vai löytää oma onnesi. JA ajattelet ja ajattelet, mutta et pysty ajattelemaan mitään järkevää.

Osa sinusta yhä rakastaa häntä ja toista osaa sattuu syvästi hänen käytöksensä vuoksi. Auttaaksemme sinua ratkaisemaan oikein, tässä on joitain tuskallisia merkkejä siitä, että sinun on aika luopua hänestä.

Toivottavasti tämä avaa silmäsi ja näet asiat joita sinulle tapahtuu päivittäin, mutta sinä et suostu näkemään niitä.

1. Hän saa sinut epäilemään itseäsi

Jos puolisosi ei hyväksy sinua sellaisena kuin olet ja sinun täytyy epäillä itsearvoasi parisuhteessasi, on aika luopua hänestä. Mies, joka oikeasti rakastaa sinua, hyväksyy sinut kaikkine vikoinesi eikä koskaan pyytäisi sinua muuttumaan.

Mutta jos voit pahoin, kuin et olisi tarpeeksi, jonkin tulee muuttua. Voit yrittää puhua hänelle tunteistasi, mutta jos hän ei pysy päätöksessään myöhemmin, kaikki on turhaa.

2. Kävelet munankuorilla hänen seurassaan

Tunnetko, että sinun tulee varoa sanomisiasi tai tekojasi kumppanisi edessä? Pelkäätkö, että hän sekoaa jostain, jos teet jotain, mistä hän ei pidä?

Jos vastaus on ’kyllä’, silloin sinun tulee miettiä, missä olet nyt ja haluatko oikeasti olla samassa tilanteessa muutaman vuoden päästä. Sinä et voi laittaa elämääsi holdiin vain tyydyttääksesi häntä etkä voi asettaa häntä ensisijalle koko ajan.

Mikä oli viimeisin asia, jonka hän teki sinulle? Ei mitään, tiedän. Joten miksi sinä uhraisit itsesi miehelle, joka ei voisi vähempää välittää sinusta?

3. Hän vähättelee sinua kaikkien nähden

Hän pitää sitä vitsinä, mutta totuus on, että tuon vitsin vuoksi sinua sattuu syvästi. Jotenkin hän aina sanoo jotain, joka ei mielestäsi ole kivaa muiden edessä eikä hän koskaan näytä, että hän välittää sinusta.

Vähättelemällä sinua hän tuntee itsensä dominoivaksi ja sellaiseksi, jolla on pääosa parisuhteessanne. Sinun tulee kertoa hänelle, että se mitä hän tekee, ei ole kivaa ollenkaan ja hänen tulee pitää itsensä kasassa, jos hän haluaa pysyä kanssasi.

4. Mikään mitä teet, ei ole hyvä hänelle

Tiedätkö, miltä tuntuu, kun ei ole koskaan tarpeeksi miehelle, joka on koko elämäsi? Mitä tahansa teet ei ole tarpeeksi hänelle ja mies aina haluaa jotain enemmän.

Ehkä on aika istua alas ja ajatella omia tunteitasi häntä kohtaan. Ehkä et pidä hänen käytöksestään, mutta et vain halua olla yksin.

Minä sanon sinulle – on parempi olla yksin, kuin pahassa ja myrkyllisessä parisuhteessa. Olen varma, että lopulta ymmärrät, mikä on parasta sinulle itsellesi.

5. Hän ei ole sinusta kiinnostunut

Tunnetko, että hän elää omaa elämäänsä ilman yrittämistä tehdä sinut osaksi sitä? Tunnetko, että vanha hehku on mennyttä parisuhteessanne ja että hän on täysin menettänyt mielenkiintonsa sinuun?

Jos nämä ovat asioita, joita mietit, on aika luopua hänestä, koska hän ilmiselvästi ei anna sinulle sitä, mitä sinä janoat. Ja vaikka ajattelet, että et milloinkaan tapaisi jotain uutta, jotain, joka vaalisi sinua, et ole oikeassa.

Mies, joka ajattelee sinun olevan arvokas, tulee vielä vastaan. Mutta sinä tiedät, hyvät asiat eivät tapahdu yhdessä yössä.

6. Sinä anelet hänen rakkauttaan

Jos sinun täytyy anella häntä rakastamaan sinua ja kiinnostusta, joka on normaali asia jokaista parisuhdetta, silloin se parisuhde ei ole yrittämisen arvoinen enää. Jos sinä olet ainoa, joka rakastaa ja näkee vaivaa, ei ole mitään järkeä jatkaa tuollaista parisuhdetta.

Jos mies näkee, että tarvitset häntä ja hän vetäytyy kauemmas, se on merkki siitä, että jokin on pielessä ja että sinun on parempi olla ilman häntä.

7. Sinä toivot hänen muuttuvan

Jos kärsit hiljaisuudessa toivoen, että hän muuttuu, silloin parisuhde ei ole yrittämisen arvoista. Ilmiselvästi miehesi ei vaali sinua ja hän tekee asiat omalla tavallaan, eikä koskaan ajattele, mitä sinä sanoisit asiasta.

Joten kun sinä saat selville kaiken sen, mitä hän teki satuttaakseen sinua, sinä hitto vie annat hänelle anteeksi, koska sinä edelleen rakastat häntä ja rukoilet Luojaa, että hän tulisi muuttumaan.

Kultaseni, anna minun kertoa sinulle jotain: Hän ei koskaan muutu. Jos annat hänen, hän johdattaa sinua ja hän ei koskaan tunne tekevänsä väärin.

8. Sinun vaistosi kertoo, että jokin on vialla

Sinä tiedät tuon pienen äänen sisälläsi, joka kertoo sinulle, mikä on väärin ja mikä ei? Mitä se sanoo juuri nyt? Ei mitään mukavaa, vai mitä?

Se todennäköisesti kertoo sinulle, että hän ei ole enää taistelun arvoinen ja että sinun tulisi jättää hänet ja etsiä joku, joka oikeasti tekee sinut onnelliseksi.

Se kertoo sinulle, että sinun tulee luopua miehestä, joka luopui sinusta jo kauan sitten ja asettamaan itsesi vihdoin ensimmäiseksi. Jos minä olisin sinä, minä kuuntelisin tätä ääntä, koska se ei ole koskaan väärässä!