Skip to Content

Lopeta Jahtaamasta Häntä Ja Katso Mitä Tapahtuu – 6 Mahdollista Seurausta

Lopeta Jahtaamasta Häntä Ja Katso Mitä Tapahtuu – 6 Mahdollista Seurausta

Tiedätkö, hassu asia on se, että minä jatkan kirjoittamista siitä, miten meidän tulee odottaa miesten jahtaamista ja kuinka me ansaitsemme tulla jahdatuksi. Mutta sitten katson itseäni ja näen, että minä kiusaan itseäni ja yritän saada parisuhteeni toimimaan ja minkä vuoksi? Saadakseni 5 minuuttia hänen aikaansa? 5 minuuttia rakkautta?

Paskat siitä!

Me ansaitsemme tulla jahdatuiksi, joten miksi me olemme niitä, jotka jahtaavat? Miksi me olemme niitä, jotka antavat kaikkensa, yritämme niin kovasti saadaksemme asiat tapahtumaan? Saadaksemme parisuhteemme toimimaan?

Kerron sinulle miksi – koska meidät on kasvatettu ja opetettu huolehtimaan parisuhteestamme. Mutta rakkauteen tarvitaan kaksi, parisuhteeseen tarvitaan kaksi. Ei ole mitään järkeä olla ainoita, jotka yrittävät ja taistelevat. Joten tämä on niille, jotka ovat saaneet tarpeekseen itsensä kiusaamisesta väärän miehen vuoksi.

Lopeta hänen jahtaamisensa ja katso, mitä tapahtuu. Mikä tahansa näistä kuudesta mahdollisesta seurauksesta on parempi, kuin se, missä olemme nyt.

1. Hän ikävöi sinua

Sinä et koskaan tiedä, mitä sinulla on ennen kuin menetät sen, tämä on todistettu asia. Ja on olemassa suuri mahdollisuus, että tämä tulee todeksi hänelle. Kun aloitat pitämästä itsesi ensisijalla ja käytät kaiken sen energian, jonka tuhlasit häneen ja keskität sen sinuun, hän ymmärtää, että hän ikävöi sinua.

Hän nautti siitä huomiosta, johon hänet hukutit, hän nautti siitä, että hän oli se, jota jahdattiin ja nyt kun se on poissa, hän ikävöi sitä.

Hän ikävöi sinun nauruasi, hymyäsi, uskomatonta energiaasi, joka sai hänet jaksamaan. Mutta katso tarkkaan elämääsi ennen ja elämääsi nyt. Jos nautit siitä, että olet itse oman universumisi keskipiste, siitä, että sinua kohdellaan kuin kuningatarta, tavalla, jonka oikeasti ansaitset tulla kohdelluksi, onko hän sen arvoinen, että annat kaiken tämän pois?

Jos hän edelleen odottaa sinun jahtaavan häntä, muutaman viikon huomion puutteen jälkeen hän menettää järkensä. Ja tiedän, että on vaikea lähteä pois sellaisesta, johon panostit niin paljon. Tiedän, että on vaikeaa lopettaa jahtaamasta sellaista, josta olet oikeasti kiinnostunut. Mutta on aika hänen aloittaa sinun jahtaamisesi. On aika hänen antaa sinulle sellaista rakkautta, jonka sinä ansaitset. Jos hän ei sitä tee, anna olla.

2. Vähemmän huonoja treffejä, enemmän vapaa-aikaa

Se, miksi miehet haluavat tulla jahdatuiksi, saattaa johtua siitä, etteivät he ole kiinnostuneita tai he tarvitsevat boostia egolleen. Ja sinä olet se, joka sitä antaa.

Rakkaus, jota tunnet häntä kohtaan, tekee sen sinulle helpommaksi ja sinulla on tekosyitä hänen käytökselleen, teet paljon kompromisseja ja uhrauksia, joita et normaalisti tekisi. Mutta onko hän sen kaiken arvoinen?

Joka kerta, kun olette yhdessä, sinulla on huono tunne siitä, että se on lainattua aikaa, että hänellä on vain tämä aika aikataulussaan vapaana, sen sijaan että hän olisi tehnyt tilaa sinulle.

Koska sitä teet silloin, kun pidät jostain. Sen sinä teit hänen vuokseen. Ja nyt kun et enää käy näillä huonoilla treffeillä, sinulla on paljon enemmän aikaa itsellesi.

Kaikki se aika, kun käytit hänen odottamiseensa, on nyt sinun aikaasi toteuttaa unelmiasi. Kaikki se aika, kun ajattelit häntä pakkomielteisesti, miettien, mitä hänen päässään liikkuu, voit nyt omistaa omille mielenkiinnon kohteillesi.

Sinulla on mahdollisuus selvittää, mikä tekee sinut onnelliseksi, selvittää monia sinkkuelämän hyötyjä. Kun rakastut omaan elämääsi, kaikki muu loksahtaa paikoilleen. Jopa rakkauselämäsi.

3. Hän alkaa jahdata sinua

Tämä on hetki, kun hän alkaa ajatella epäitsekkäästi. Hän ajattelee, kuinka hyvältä tuntuu viettää aikaa sinun kanssasi, kuinka paljon se hänelle merkitsi, että hänellä oli sinut rinnallaan.

Hän ajattelee kaikkia mukavia treffejänne ja sitä, kuinka kivaa teillä oli yhdessä ja hän alkaa luonnostaan elää noita hetkiä uudelleen. Mutta sinä et ole siinä enää, joten seuraava askel on hänen alkaa jahdata sinua uudelleen.

Miehet ovat saalistajia tai jotain sellaista, he nauttivat molemmista, jahtaamisesta ja jahtaamiseksi tulemisesta. Täydellinen yhdistelmä on antaa heidän tehdä molempia. Sinulla on osuutesi jahtaamis-pelissä, sinä näytit hänelle, että olet kiinnostunut, sinä näytit hänelle, että te olette täydelliset yhdessä ja on olemassa tuhansia asioita, joita teillä on yhteistä.

Sinä näytit hänelle, että yhteinen aikanne on mahtavaa ja kaiken aikaa viestittely ei ole yhtään tylsää. Nyt on aika hänen antaa takaisin.

Lopeta hänelle viestittely ja soittelu, lopeta näyttämästä hänelle elämääsi, esitä, että te kaksi olette vain tuttavia. Se, että hän menettää sinut saa hänet paniikkiin ja hänen saalistusviettinsä herää. Valitettavasti en keksi tätä. Tässä vaiheessa, kun suljet hänet ulos, hän alkaa viestitellä sinulle ja tekee aikaa sinulle.

Hän lähettää sinulle satunnaisia asioita vain keskustellakseen sinun kanssasi. Hän peittelee sinut kohteliaisuuksilla ja joka kerta kun otat ne vastaan, hän tuntee ylpeyttä. He rakastavat sitä, että he tekevät kovasti työtä ja se työ huomioidaan.

Joten joka kerta, kun hän jättää sinut sanattomaksi ’viettelytaidoillaan’, hän ottaa sen palkintona. Ja voila, sinä sait itsellesi miehen vain lopettamalla hänen jahtaamisensa. Lisäksi sait itsellesi runsaasti aikaa tässä prosessissa.

4. Alat huomata miehiä, jotka ovat oikeasti kiinnostuneita jahtaamaan sinua

Et voi huomata muita ympärilläsi sillä välin, kun jahtaat jotain toista. Sillä tavoin se menee. Sinulla on silmät kohdistettuna vain häneen, joten et näe miehiä, jotka haluavat rakastaa sinua.

Sinulla on korvat kohdistettuna vain häneen, joten et kuule rakkautta jonkun toisen äänessä. Koska rakkautesi häneen otti sinusta vallan etkä näe miehiä, joille olisi kunnia-asia saada sinut rinnalleen.

Ja nyt annat itsellesi mahdollisuuden tehdä niin. Vain siksi, että vetäydyit taaksepäin ei tarkoita sitä, että rakkautesi loppui. Sen sijaan, että ajattelet katkaisevasi sen kokonaan, ajattele yksinkertaisesti laittavasi sen tauolle.

Et ole luopunut hänestä kokonaan, sinä vain pidät hieman taukoa. Sinun ei tarvitse pelätä avautua toiselle miehelle sillä välin, kun teet tämän. Sinun ei tarvitse päästää heitä sisääsi tai etsiä rakkautta, anna vain jollekin toiselle mahdollisuus viihdyttää sinua.

Anna jollekin toiselle mahdollisuus olla osa elämääsi, ehkä ystävänä tai söpönä miehenä, joka kohottaa mielialaasi. Tai ehkä jotain enemmän. Et voi koskaan tietää, mitä elämä tuo tullessaan etkä koskaan näe sitä, jos suljet kaiken ulos. Älä pelkää ottaa riskejä äläkä pelkää tutustua uusiin ihmisiin. Sinä saatat yllättyä positiivisesti.

5. Voit uudelleen sytyttää ystävyyssuhteesi

Joskus eksymme rakkauteen niin syvästi, että hitaasti ajaudumme kauemmas omista ihmisistämme, ystävistämme ja perheestämme. Sen ei tarvitse olla jotain suurta, mutta se on silti se etäisyyden tunne, kun lopulta tapaat heidät.

Sen ei tarvitse olla edes huomattavaa, mutta sinä tunnet sen silti – siten, ettet voi avautua heille taisteluistasi, joita käyt läpi ja sillä tavoin, että pelkäät heidän tuomitsevan sinut. Mutta he ovat sinun ihmisiäsi, he eivät koskaan tuomitse sinua.

He ovat niitä, jotka näkivät itkusi ja silti rakastavat sinua jälkeenpäin. He ovat niitä, jotka pitivät hiuksistasi kiinni, kun oksensit ja silti rakastavat sinua. He ovat niitä, jotka pysyivät rinnallasi, kun sinä kävit läpi eroja ja he ovat niitä, jotka auttoivat sinun särkynyttä sydäntäsi pääsemään ehjäksi jälleen. Ja he ovat aina niitä, jotka pitävät sinut pystyssä.

Ja tässä on mahtava tilaisuus sinulle sytyttää nämä ihmissuhteet henkiin jälleen. Suunnittele viikonloppureissu ja mene viininmaisteluun ystäviesi kanssa tai mene kylään viikonlopuksi kera läjän leffoja ja roskaruokaa.

Menkää klubeille ja uusiin seikkailuihin, johonkin, josta voitte kertoa lapsenlapsillenne. Ajattele tätä aikaa täydellisenä mahdollisuutena teeskennellä, ettei huomista ole ja tämä ilta on viimeinen ilta. Tee tästä merkittävä. Ja jokaisesta seuraavasta illasta ja aamusta sen jälkeen. Ajattele tätä mahdollisuutena tehdä elämästäsi jotain erityistä.

6. Alat nauttia elämästäsi

Tämä on todennäköisesti paras seuraus kaikista. Tämä on se, jossa rakastut elämääsi sen sijaan, että rakastut johonkin ääliöön, joka ei tiedä, kuinka kunnioittaa sinua. Tämän seurauksen myötä lopulta näet, että hän sammutti valosi, että hän sai säteilysi hiipumaan. Ei sen vuoksi, että hän on vain typerä, mutta siksi, että hän otti sinusta osuutensa eikä antanut sinulle mitään takaisin.

Kun annat itsestäsi jotain pois jollekin, kun näet niin paljon vaivaa, niin paljon tahtoa ja rakkautta johonkin sellaiseen, joka ei anna mitään takaisin, sinusta tulee ontto. Sinut jätetään tyhjäksi valutetuksi, vain koska et saanut mitään antamastasi takaisin.

Niin yksinkertaista se on. Mutta kun opit olemaan omillasi, kun alat nauttia ajasta itsesi kanssa ja kun olet käsitellyt nuo vaikeat asiat itsensä rakastamisessa, sinä tulet huomaamaan, kuinka upeaa elämä voi olla. Ja sinä nautit jokaisesta sekunnista!

Mikä tahansa lopputulos onkaan, se on parempaa, kuin olla jumissa yksipuolisessa parisuhteessa. Sinä saatat olla kauhuissasi, kun teet tätä, koska rakastat häntä, hän on se, jonka valitsit päästää sisään ja hän pelasi sen pois.

Sinä pelkäät kuollaksesi yrittää olla omillasi, nyt kun olet tottunut siihen, että hän on vierelläsi, vaikka tiedät, ettei hänen tulisi olla siinä enää. Mutta tämä on riski, jonka ansaitset ottaa. Lopeta jahtaamasta häntä ja katso mitä tapahtuu – sinä joko menetät jonkun, jota sinulla ei koskaan oikeasti ollutkaan tai sinä tavoitat jonkun, joka on sinun arvoisesi. Joka tapauksessa sinä voitat.