Skip to Content

Hän Yliajattelee, Mutta Myös Ylirakastaa

Hän Yliajattelee, Mutta Myös Ylirakastaa

Totuus on, että tämä tyttö on ylivoimainen yliajattelussa. Analysointi ja asioiden jokaisen tilanteen läpikäyminen on hänellä luonteessa.

Hän kelaa kaiken tapahtuneen uudelleen ja hän miettii kaikki mahdolliset tulevaisuuden skenaariot. Hän ajattelee kaiken minkä voi ja voisi olla ja kaiken, mitä saattaisi tapahtua.

Totuus on, että hänen yliajattelemisensa ei salli hänen luottaa ihmisiin. Se saa hänet aina epäilemään muiden aikeita ja tekoja.

Että hänen on vaikea uskoa lupauksia ja sitä, että joku tarkoittaa hyvää, vaikka he olisivat sen hänelle todistaneet.

Tiedätkö, hän aina odottaa pahinta ja ajattelee, että se on ainoa keino varautua kaikkeen negatiiviseen, joka saattaa tapahtua hänelle.

Tämä tyttö on pettynyt niin monta kertaa ja hän pelkää olla optimistinen. Hän pelkää mennä virran mukana ja hän pelkää menettävänsä kontrollin.

Kyllä, hän arvioi kirjaimellisesti jokaisen sanasi ja etsii niistä piilotettuja merkityksiä. Hän tutkii jokaisen asian, minkä teet yrittäen löytää sen, mitä pinnan alle on piilotettu.

Tämä tyttö epäilee jatkuvasti, välitätkö hänestä ja hän pyytää jatkuvasti todisteita rakkaudestasi. Hän miettii aina, onko teidän välillänne kaikki ok ja hän miettii, onko hän tarpeeksi.

Totuus on, että tätä tyttöä on vaikea käsitellä ja parisuhde hänen kanssaan on kaikkea muuta, kuin helppoa. Totuus on, että hänellä on monimutkainen mieli, joka tekee hänestä haastavan.

Tämän kaiken tiedon valossa ensimmäinen reaktiosi on juosta pakoon nopeasti. Luonnollisesti oletat, että tämä tyttö on sinulle liikaa eikä sinun tulisi antaa hänelle edes mahdollisuutta tulla osaksi elämääsi, koska hän tuo sinulle vain harmia.

Mutta ennen kuin luovutat täysin, on yksi asia, joka sinun tulee tietää.

Tästä kaikesta huolimatta hän on kaikkien niiden ongelmien arvoinen. Kyllä, hän yliajattelee, mutta hän myös ylirakastaa. Ja hän tulee ylirakastamaan sinua, voin taata sen.

Jos näet vaivaa tutustuaksesi tähän tyttöön, tulet näkemään hänen hyvät puolensa. Sinä tulet huomaamaan, että hänellä on valtava, välittävä ja rakastava sydän monimutkaisen mielen takana.

Huomaat kaikki hänen luonteensa kerrokset ja rakastat jokaikistä niistä.

Huomaat, että tämä tyttö on kaikkea muuta, kuin itsekäs. Huomaat, että hän on empaatti, joka asettaa sinun tarpeesi aina omiensa edelle.

Että hän voi olla upea ystävä, olkapää, jota vastaan itkeä ja tuuli siipiesi alla.

Huomaat, että hän nauttii pitää huolta niistä ihmisistä, joita hän rakastaa. Hän on sellainen tyttö, joka on aina tukenasi ja pitää sinusta huolta.

Sellainen tyttö, joka pitää kädestäsi kiinni läpi rankkojen aikojen ja sellainen tyttö, joka ei vetäydy missään tilanteessa. Tyttö, joka ei luovu sinusta vaikka kaikki muut sen tekisivät.

Tyttö, joka antaa loputtoman tukensa sinulle ja puskee sinua eteenpäin. Huomaat, että hän on tyttö, joka ei menetä toivoaan sinun suhteesi, vaikka sinä itse lopettaisit uskomasta itseesi.

Ja parasta on se, että hän antaa sinun nähdä sellaisia puolia itsestään, joita hän ei ole koskaan ennen näyttänyt kenellekään. Jos vain näet hieman vaivaa nähdäksesi hänet oikeasti.

Jos kohtelet häntä oikein, hän antaa sinun nähdä haavoittuvuutensa ja hän avautuu sinulle. Tavalla, jolla hän ei ole koskaan avautunut kenellekään muulle.

Jos näet vaivaa tämän tytön eteen ja annat hänen rakastaa sinua, sinusta tulee hänen universuminsa keskipiste ja kaikkein tärkein ihminen hänen elämässään.

Ei, se ei tarkoita sitä, että hänestä tulee takertuva ja vaativa sillä hetkellä, kun päästät hänet lähellesi.

Hän vain näyttää sinulle, mitä ehdoton rakkaus on ja kuinka tyttö, joka oikeasti rakastaa sinua kohtelee sinua. Hän antaa sinulle kaikki ne asiat, joita olet kaivannut ja etsinyt.

Koska hän ei ole tavallinen tyttö eikä hän rakasta tavallisella tavalla.