Skip to Content

Älä Koskaan Päästä Irti Naisesta, Joka Tekee Nämä 10 Asiaa

Älä Koskaan Päästä Irti Naisesta, Joka Tekee Nämä 10 Asiaa

Sen oikean löytäminen ei ole miehillekään niin helppoa. Kyllä, jotkut meistä on valmiita myöntämään, että ovat valmiita sitoutumaan ja omistautumaan vain yhdelle naiselle. Surullista on, että hyvistä aikeistamme huolimatta me kompuroimme naisten kanssa, jotka eivät vain ole aikamme arvoisia.

Mutta on olemassa naisia, joita tulisi kohdella, kuin he olisivat arvokkaimpia aarteita, joita voimme löytää. He näyttävät sinulle teoillaan, että he ovat kaiken antamasi arvoisia ja vieläkin enemmän.

He näyttävät sinulle, että elämässä on kyse yksinkertaisista asioista, jotka merkitsevät eniten. He näyttävät sinulle onnellisuuden oikean merkityksen. näin tunnistat naisen, josta sinun ei koskaan tulisi päästää irti:

1. Hän pystyy käsittelemään vikojasi

Meillä kaikilla on vikamme, poikkeuksia ei ole. Meillä kaikilla on hyvät ja huonot puolemme. Meillä on kaikilla hyvät päivämme ja rumat päivämme.

Me kaikki tarvitsemme jonkun, joka vaalii valoamme ja pystyy käsittelemään synkkyyttämme. Jonkun, joka yksinkertaisesti ymmärtää, mistä me olemme tulossa. Jonkun, joka ei tuomitse.

2. Rakastaa sinua tavalla, joka saa sinut tuntemaan olosi vapaaksi

Yksi suurimmista peloistani, ja luulen että moni mies allekirjoittaa tämän, on tunne kahlittuna olemisesta. Joten jos löydät naisen, jolla on oma elämänsä, mutta tekee sinusta tärkeimmän osan siinä, pysy hänen rinnallaan.

Hän kunnioittaa yksityisyyttäsi. Hän ymmärtää tarpeesi viettää aikaa ystäviesikin kanssa. Hän ei varmistele perääsi joka vartin välein.

Hän antaa sinun hengittää. Antamalla sinulle tilaa, hän saa sinut ikävöimään häntä joka kerta kun olette erillänne.

3. Hän luottaa sinuun täysin

Parisuhde ei ole vaivannäkösi arvoinen, jos siinä ei ole luottamusta. Elämä olisi sietämätöntä, jos sinun täytyy todistella jokaista liikettäsi; jos joku hengittää koko ajan niskaasi ja syyttää sinua pettämisestä ilman syytä.

Luottamuksen puute antaa tilaa mustasukkaisuuden kasvaa ja se on kutsumaton vieras parisuhteessanne. Jos sinulla on joku, joka luottaa sinuun täydellisesti ja johon sinä luotat, teillä on tie tähtiin.

4. Hän nauraa vitseillesi

Tämä on tyypillisin asia, jota miehet kertovat, mutta ei ole parempaa tunnetta, kuin saada nainen nauramaan hänen koko sydämestään.

Jaettu huumorintaju on tärkeämpää, kuin miltä se voi aluksi vaikuttaa. Se näyttää sen, että olette samalla sivulla, että te ymmärrätte toisianne ja teillä on yhteinen kieli.

5. Hän muuttaa tylsyyden hauskuudeksi

Jos Netflix ja rentoutuminen tyttöystävän kanssa on jotain, mitä odotat päivän päätteeksi, älä etsi enempää. Jos vain se, että hän on siinä ja saa maailmasi kirkastumaan, hänestä kannattaa pitää kiinni.

Hänen lähellään oleminen tuo sinulle iloa. Sinä ymmärrät, että tylsät asiat, kuten ruokakaupassa käynti, siivoaminen tai ruoanlaitto ovat oikeasti hauskoja hänen kanssaan.

6. Hän uskoo sinuun

Ei ole mitään, mitä mies ei pystyisi tekemään silloin, kun nainen, jota hän rakastaa, uskoo häneen. Nainen, joka uskoo sinuun silloin, kun sinä alat epäillä itseäsi on sellainen, jota sinun tulisi vaalia.

Muutama rohkaisun sana häneltä saa sinut tietämään, että hän on siinä sinua varten – mitä tahansa tapahtuukin. Yksin se, että hän uskoo sinuun, on riittävästi ja saa sinut periksi antamattomaksi ja päättäväiseksi saavuttamaan tavoitteesi.

7. Hän hyväksyy sinut sellaisena, kuin olet

Jos ajattelet voivasi muuttaa jonkun, se on illuusio. Miehet eivät halua toista äitiä. He eivät halua tulla koulutetuksi. Kaikki he tarvitsevat jonkun, jonka kanssa ovat sopivia – nainen, joka hyväksyy heidät sellaisena kuin he ovat.

Tietenkin parisuhteessa tulee olla kompromisseille tilaa, mutta tämä perusasia on se, että ihminen pysyy samana. Jos nainen rakastaa sinua sinuna eikä sellaisena, joka sinusta voisi tulla, pidä hänestä tiukasti kiinni.

8. Hän innostaa sinua

Hän ei tee mitään muokatakseen sinusta täydellistä poikaystävän stereotyyppiä. Mutta hän saa sinussa heräämään jotain, joka saa sinut tekemään enemmän, olemaan enemmän ja olemaan parempi.

Sinä saat tämän halun tehdä häneen vaikutuksen ja sen tekemällä sinä teet elämästäsi parempaa.

9. Hän kunnioittaa perhettäsi ja ystäviäsi

Parhaassa skenaariossa nainen, jonka kanssa olet, rakastaa ystäviäsi ja perhettäsi ja tulee heidän kanssaan toimeen, kuin he olisivat hänen omiaan. Mutta on tilanteita, joissa ystävämme tai perheemme jäsenet eivät ole niin kovin helppoja ihmisiä – edes meille.

Hän ei välttämättä pidä heistä koko ajan, mutta hän kunnioittaa heitä eikä koskaan puhu heistä pahaa. Näin tekemällä hän näyttää sinulle, että hän rakastaa sinua tarpeeksi kohdellakseen sinulle tärkeitä ihmisiä kunnioituksella.

10. Hänestä tulee turvasatamasi

Hän on sellainen, jonka puoleen voit kääntyä missä tahansa asiassa elämässäsi. Kun asia on hyvä tai huono, hän on ensimmäinen ihminen, jonka kanssa haluat jakaa sen. Hän saa sinun huolesi näyttämään pienemmiltä ja onnesi vieläkin suuremmalta.

Hän saa sinut tuntemaan, kuin kuuluisit juuri siihen hänen käsivarsilleen. Ole viisas – älä pidä häntä itsestään selvyytenä äläkä koskaan päästä hänestä irti.