Skip to Content

Hän Ei Ole Taistelun Arvoinen, Jos Hän Tekee Nämä 10 Asiaa

Hän Ei Ole Taistelun Arvoinen, Jos Hän Tekee Nämä 10 Asiaa

On niin turhauttavaa aina tavata joku, joka vaikuttaa mukavalta mieheltä ensin ja sitten osoittautuu täydeksi ääliöksi vain muutaman päivän päästä. Tarkoitan, että meillä kaikilla on ollut huonoja poikaystäviä.

Minulla on ollut heitä MONTA – aina unohdan, mitä olen oppinut aiemmista parisuhteista.

Kuulin ystävieni juttelevan heidän hyväksikäyttävistä puolisoistaan ja se sai minut ajattelemaan ominaisuuksia, jotka ovat heille kaikille yhteisiä.

Tietystikään älä ymmärrä minua väärin, sinun yleinen tuntemuksesi ei ole aina tarpeeksi, joten sinun pitää panostaa parisuhteeseesi, mutta myöskin joskus se ei ole sen arvoista.

Joten tässä on 10 merkkiä siitä, että sinun tulee lopettaa taistelu teidän molempien puolesta.

1. Hän pilkkaa asioita, joita rakastat

mies on ilkeä tyttöystävälleen

Oletko koskaan kertonut hänelle, kuinka loukkaavaa tämä on? Ehkä olet kertonut hänelle, että jokin (tai joku) on sinulle hyvin tärkeä ja se saa sinut onnelliseksi ja hän alkaa nauraa, kuin se olisi maailman paras vitsi.

En edes vaivautuisi yrittämään tällaisen ihmisen kanssa, koska he eivät selvästikään ole tarpeeksi avomielisiä kunnioittaakseen muiden pitämisistä ja ei-pitämisistä.

Jos kerrot hänelle haluavasi mennä teatteriin ja hän alkaa nauraa hysteerisesti sinulle, lähde. Se on typerä tilanne, joka tulee toistumaan useammin, kuin haluat.

2. Hän on omistushaluinen

Kuten saatat tietää, omistushaluinen käytös on oikeasti manipulaatiota. Se kuluttaa sinut hitaasti ja kun ymmärrät sen tapahtuneen, on jo liian myöhäistä.

Se voi alkaa pienillä mustasukkaisuuden purskahduksilla ja hän saattaa huijata haluavansa viettää enemmän aikaa kanssasi. Sitten se muuttuu jatkuvaksi huomion tarpeeksi ja hän hallitsee nyt koko elämääsi.

Sinä et edes nähnyt tämän tapahtuvan.

Ole kiltti äläkä pidä tätä rakkauden merkkinä, koska jossain pisteessä tämä muuttuu hyväksikäytökseksi ja sinä et ehkä pysty menemään ulos yksin, koska hän pitää sinua kuin panttivankinaan!

3. Hän käyttää sinua henkisesti hyväkseen

kaukainen pari

Vaikka se ei olisi fyysistä, se on silti väkivaltaa. Tällainen hyväksikäyttö voi haavoittaa sinua jopa enemmän kuin se, jos hän löisi sinua, usko minua.

Se, että hän kertoo sinun olevan arvoton ja että hän pärjäisi paljon paremmin ilman sinua, se ei ole rakkautta.

Hänen entisistä parisuhteista puhuminen ja siitä, kuinka hän ikävöi eksäänsä tehdäkseen sinut mustasukkaiseksi, ei ole rakkautta.

Ikävä totuus tässä on, ettet voi korjata sitä. Jos hän näkee, että sinä olet saanut tarpeeksesi tästä, hän saattaa lopettaa hetkeksi, koska hän ei halua sinun lähtevän.

Mutta älä anna hänen huijata itseäsi! Hyväksikäyttäjät eivät luovuta niin helposti. He jatkavat, kunnes heidän uhrinsa on polvillaan.

4. Et ole onnellinen

Sinä olet onneton, kun olet hänen lähellään, koska tiedät, että hän tekee pian jotain, joka saa sinut surulliseksi.

Joten sinä sulkeudut huoneeseesi ja itket silmäsi päästäsi, mutta se ei auta sinua, koska olet yksinäinen – vaikka olet hänen rinnallaan.

Sinä olet jatkuvasti yksinäinen eikä auta, vaikka kuka sanoisi sinulle: se on paljon pahempaa, kuin jos olisit sinkku.

Ehkä olet nähnyt niin paljon vaivaa parisuhteeseesi, että se on asia, joka saa sinut surulliseksi!

Jos vain toinen teistä taistelee saadakseen sen toimimaan, se on tuomittu epäonnistumaan. Olen pahoillani, mutta se on totuus. Joten säästä energiasi – hän ei ole sen arvoinen.

5. Hän petti sinua useammin kuin kerran

nainen tarkistaa, pettääkö hänen poikaystävänsä häntä

“Oi kulta, mutta se oli vain vahinko! Minä voin muuttua!” ei toimi enää. Hän petti sinua niin monta kertaa, ettet pysty enää pysymään laskuissa.

Ainoa, mitä voit tässä kohtaa tehdä, on lähteä, koska hän jatkaa typerimpien tekosyiden keksimistä.

Pystytkö todella jälleenrakentamaan merkityksellisen parisuhteen sellaisen kanssa, joka on pettänyt sinua? Minä en sanoisi niin.

6. Hän on psykopaattinen valehtelija

Kuinka voit sanoa, että joku on psykopaattinen valehtelija? Helposti, he valehtelevat kaikesta! Heidän äärimmäinen valheensa on ”Minä rakastan sinua”, koska psykopaattiset valehtelijat ovat hyvin pakonomaisia olentoja ja toimivat hetkessä.

Jos hän kertoo rakastavansa sinua ja hetken päästä hän jatkaa toisen naisen kanssa, hän on psykopaattinen valehtelija.

Et voi parantaa tätä vaikka kuinka paljon haluaisit. Tämä ei ole asia, jonka pystyisit hänessä muuttamaan.

7. Olet hänen “toinen vaihtoehtonsa”

mies lähettää salaa tekstiviestejä puhelimeensa

Hänellä on jo tyttöystävä, mutta hän lupaa, että hän jättää tämän ollakseen sinun kanssasi.

Onko hän jättänyt? Ei. Vaikka hän olisikin jättänyt, mikä saa sinut uskomaan, että hän muuttuu sen jälkeen, kun hänestä tulee sinun poikaystäväsi? Hän ei voi taianomaisesti uudistaa persoonallisuuttaan vaikka kuinka haluaisit.

Hän pettää myös sinua ja miksi haluaisit tätä ylimääräistä tuskaa elämääsi? On paljon parempi kävellä pois hänen luotaan.

8. Hänellä ei ole kunnianhimoa

Tämä voi tuoda teidät molemmat elämänne pohjalle! Jos et tiedä, mitä tämä tarkoittaa, ajattele tätä hieman.

Ajattele, kuinka hän viettää päivänsä sohvalla asunnossanne, eikä tee mitään. Haluatko todella tuhlata aikaasi ja vaivaasi johonkin, jonka suurin intohimo on katsoa seuraava peli telkkarista? – ehkä se on jopa syy, miksi hän herää aamuisin!

Ok, saatan hieman liioitella, mutta sinun tulisi haluta jokin sellainen elämääsi, joka haluaa investoida henkilökohtaiseen kasvuunsa ja inspiroida sinua olemaan parempi ihminen itsekin.

9. Hän ei ole siinä sinua varten silloin, kun häntä tarvitset

surullinen nainen katsomassa puhelintaan

Olet ollut kipeänä ja soitat hänelle pyytääksesi, jos hän voisi tuoda lääkettä apteekista, mutta hän vain nauraa ja sanoo sinun olevan liian tarvitsevainen.

No, tyttöseni, mitä olet tehnyt tämän ääliön kanssa näin pitkään? On olemassa joku, joka on siinä sinua varten ilman, että sinun tarvitsee edes soittaa hänelle.

On olemassa joku, joka soittaa sinulle kysyäkseen, kuinka voit ja tarvitsetko jotain. Sinun tulisi etsiä tällaista miestä – ei tuhlata aikaasi ja energiaasi narsistiseen hyväksikäyttäjään.

10. Olet viimeinen asia hänen mielessään

Tämä tarkoittaa sitä, että kaikki muu on sinua ja parisuhdettanne tärkeämpää.

Hän perii treffinne jonkun jalkapallo-pelin vuoksi? Tai koska hän ei halua nähdä vaivaa lähteäkseen ulos talosta?

Jep, tästä minä puhun. Jos hän oikeasti haluaisi olla kanssasi, hän arvostaisi jokaista sekuntia sinun kanssasi!

Loppujen lopuksi, jos puolisosi ei toimi arvojesi mukaan, sinun ei tarvitse olla ainoa, joka taistelee saadakseen sen toimimaan!

Menestyvät parisuhteet perustuvat rakkauteen, luottamukseen, rehellisyyteen ja yhteiseen sitoutumiseen. Jos teet kaiken tämän yksin, on aika päästää irti.