Skip to Content

8 Syytä Sille, Miksi Hän On Vakuuttunut Siitä, Ettei Häntä Ole Tarkoitus Rakastaa

8 Syytä Sille, Miksi Hän On Vakuuttunut Siitä, Ettei Häntä Ole Tarkoitus Rakastaa

On olemassa tällainen erityinen tyttö, sellainen, joka on erilainen kuin kukaan toinen tapaamasi.

Tyttö, joka tietää tarkalleen, mitä hän haluaa elämältä ja tyttö, joka ei pelkää saadakseen sitä. Tyttö, joka tietää, kuinka arvokas hän on.

Saatat ajatella, että hän on sydämetön ja julma. Oikeasti hän on sellainen, joka tietää, kuinka rakastaa.

Sellainen, joka antaisi sinulle koko sydämensä. Sellainen, joka janoaa rakkautta. Hän vain ajattelee, että romanttinen rakkaus on liian monimutkaista hänelle ja että hän on liian monimutkainen rakastettavaksi.

Hän on vakuuttunut siitä, että häntä on vaikea rakastaa, että häntä ei ole tuomittu löytämään ikuista rakkautta.

Hän on vakuuttunut siitä, että häntä ei ole tarkoitus rakastaa ja tässä on syy.

1. Häntä on satutettu aiemmin

Yksi ensimmäisistä syistä sille, miksi tämä nainen on vakuuttunut siitä, ettei häntä ole tarkoitus rakastaa, on se, että hän on kokenut kovia aiemmin.

Hän oli avosydäminen, haavoittuva ja naiivi tyttö, joka oli valmis kantamaan sydäntään kämmenellään.

Tyttö, jolla oli uskoa ihmisiin ja tämä ajoi hänet monenlaisiin hankaluuksiin.

Mutta hänen aiemmat kokemuksensa opettivat hänet olemaan erilainen.

Hänen sydänsurunsa ja epäonnistuneet parisuhteensa opettivat hänet suojaamaan itsensä parhaalla mahdollisella tavalla.

Ne opettivat hänelle, että parasta on suojata itsensä ja sydämensä paksulla ja korkealla muurilla. Kaikki se tuska, jonka hän on läpikäynyt on tehnyt hänestä skeptisen ja on saanut hänet miettimään, onko rakkautta edes olemassa.

2. Hän on monimutkainen

En valehtele sinulle – tätä tyttöä ei ole helppo käsitellä. Totuus on, että hän on haastava ja että hänellä on monimutkainen mieli.

Häntä ei ole helppo hurmata ja hänen kanssaan oleminen vaatii paljon aikaa, energiaa ja kärsivällisyyttä.

Tällä tytöllä on monimutkainen mieli. Hän ei kaipaa yksinkertaista elämää. Ei, tämä tyttö haluaa aina enemmän. Hänellä on suuret unelmat ja toiveet.

Tämän tytön kanssa oleminen voi joskus tuntua siltä, että yrittäisit ratkoa palapeliä. Hän aina kyseenalaistaa ja analysoi kaikkea.

Ja tämä on yksi asia, joka on tehnyt hänestä vaikeasti rakastettavan. Hän on vakuuttunut siitä, ettei hän koskaan löydä ketään, joka on valmis kestämään tämän puolen itsessään.

Että hän ei koskaan löydä miestä, joka on valmis näkemään vaivaa jonkun hänenlaisensa vuoksi.

3. Hän ei halua muuttua

Tämä tyttö ei halua muuttua kenenkään vuoksi. Tämä ei tarkoita sitä, ettei hän ole valmis kompromisseihin romanttisen puolisonsa kanssa.

Mutta hän ei koskaan muuta persoonallisuuttaan, vaikka hän kuinka rakastaisi sinua.

Ja tämä on asia, joka on vaivannut useimpia miehiä hänen elämässään tähän mennessä. He kaikki halusivat muokata häntä ja tehdä hänestä mieleisensä.

Mutta tämä ei ole asia, johon hän suostuisi. Hän ei koskaan suostu olemaan joku, joka hän ei ole, koska hän ei tarvitse miestä, joka ei voi hyväksyä häntä sellaisena, joka hän oikeasti on.

4. Hän on vahva ja itsenäinen

Kaikki tämän tytön aiemmin kokema on kovettanut hänet. Se on tehnyt hänestä vahvan ja itsenäisen naisen, joka ei tarvitse miestä tunteakseen itsensä hyväksi.

Se on tehnyt hänestä sellaisen miehen, jonka hän aina halusi löytää.

Tämä tyttö on ymmärtänyt, ettei tarvitse miestä täydentääkseen itseään tai ohjaamaan häntä elämän läpi.

Ja hän ei todellakaan tarvitse miestä, joka yrittää kesyttää hänet tai joka yrittää alistaa häntä. Hän ei tarvitse ketään pidättelemään itseään.

Kaikki tämä on saanut hänet ajattelemaan, että hän ei yksinkertaisesti kykene viettämään loppuelämäänsä jonkun kanssa.

Se on saanut hänet ajattelemaan, ettei hän tarvitse toista puoliskoaan ja että hänen ei ole tarkoitus löytää sielunkumppaniaan tai ikuista ihmistään.

5. Hän kieltäytyy tyytymästä vähempään

Kun tämä nainen katsoo ympärilleen, hän näkee monia pariskuntia, jotka vannovat toisilleen ikuista rakkautta.

Mutta tuon kiiltävän pinnan alla ei ole niin paljon aitoa rakkautta. Tätä hän ei halua itselleen.

Sinä saatat ajatella, että tämä nainen on liian valikoiva miesten suhteen ja että hän pelaa vaikeasti tavoiteltavaa, mutta totuus on, että hänellä on vain rima korkealla.

Tämä tyttö tietää arvonsa ja hän ei ole valmis tyytymään rakkauteen, jota hän ei ansaitse ja mieheen, joka ei ansaitse häntä.

6. Hän on vanhanaikainen

Yksi asia, jota tämä tyttö halveksuu, on moderni treffailu. Hän on vanhanaikainen ja haluaa asioita vanhanaikaisella tavalla.

Mutta hän ei tunnu löytävän miestä, joka on samanlainen ja hän on vakuuttunut, ettei hän koskaan tule löytämään tältä yhdenyön suhteiden ja ystäviä hyödyillä – aikakaudelta rakkautta.

Älä ymmärrä minua väärin – hän ei tuomitse ketään, mutta pointti on siinä, ettei merkityksetön rakkaus ja suhteet ole häntä varten.

Hän ei halua pelata mielen pelejä ja käydä pinnallisia keskustelua jonkun satunnaisen miehen kanssa.

Hän haluaa vanhanaikaista rakkautta, miehen, joka kosiskelee häntä. Kypsän miehen, joka ei pelkää osoittaa tunteitaan ja miehen, joka näkee vaivaa voittaakseen hänet puolelleen.

Hän haluaa oikean herrasmiehen, mutta hän pelkää, että tällaiset ovat jo kuolleet sukupuuttoon.

7. Hän uskoo satuihin

Vaikka hän on kova tyttö, joka tietää mitä elämältään haluaa, totuus on se, että syvällä sisällään hän vielä uskoo satuihin.

Hän vielä uskoo, että rakkaus ei ole rationaalista tai loogista ja että se on sydämen asia.

Eikä hän halua tavallista rakkautta. Hän ei halua olla jonkun kanssa vain siksi, että hänen on aika asettua aloilleen tai että häntä pelottaa olla yksin.

Syvällä sisimmässään hän haluaa kokea kaksoisliekki-rakkauden ja oikean sadun, hän ei halua mitään vähempää.

Hän haluaa löytää miehen, joka on hänen oikea sielunkumppaninsa, mutta hän myös ajattelee odottavansa rakkaudelta liikaa.

Hän on vakuuttunut, että hän on liian romanttinen ja että rakkaus, jota hän haluaa, ei koskaan tule tapahtumaan hänelle.

8. Hän on mieluummin sinkku, kuin väärän miehen kanssa

Yksi syy sille, miksi tämä nainen on vakuuttunut siitä, ettei häntä ole tarkoitus rakastaa on se, että hän ei pelkää olla omillaan. Häntä ei pelota sinkkuelämä ja hän ei ole valmis olemaan jonkun kanssa vain ollakseen parisuhteessa.

Hän odottaa oikeaa miestä, joka antaa hänelle kaiken tarvitsemansa ja ansaitsemansa.

Hän haluaa jonkun, joka antaa hänelle takaisin kaiken sen, minkä hän antaa toiselle. Jonkun, joka arvostaa häntä ja joka vastaa hänen rakkauteensa.

Ikävä kyllä, hän on hiljalleen luopumassa toivosta, että tällainen ihminen koskaan tulee hänen elämäänsä.