Skip to Content

10 Merkkiä Siitä, Että Olet Erittäin Haluttava Nainen

10 Merkkiä Siitä, Että Olet Erittäin Haluttava Nainen

Jokaisella on ajatus siitä, millainen heidän täydellinen kumppaninsa näyttää, mitä ominaisuuksia hänellä on ja mitä he haluavat tältä eniten.

Useimmat naiset haluaisivat olla jonkun toisen ihannenainen ja mahdollisuudet sille, että olet haluttavin nainen maailmassa, ovat suuret, jos sinulla on nämä 10 ominaisuutta.

1. Olet itsenäinen

Vaikka olet parisuhteessa, osaat käsitellä elämääsi itse. Sinä et ole riippuvainen siitä, että puolisosi tekee sinut onnelliseksi eikä sinun tulisikaan olla.

Sinä tavoittelet unelmiasi, jotka eivät liity häneen ja annat aikaasi puolisollesi töidesi jälkeen.

Kenelläkään muulla, kuin sinulla, ei ole voimaa tehdä elämästäsi mahtavaa ja sinä olet hyvin tietoinen tästä!

2. Et jahtaa ketään

Sinä panostat ennemmin omaa aikaasi ja energiaasi omiin unelmiisi sen sijaan, että jahtaisit toista ihmistä.

Tämä on yksi haluttava asia sinussa, koska sinä et välitä, pitävätkö ihmiset sinusta. sinä välität vain siitä, että pidätkö sinä itse itsestäsi. Tämän vuoksi olet huoleton, itsevarma ja kokonainen ihminen.

3. Sinä et juoruile

Epäkypsät pikkutytöt juoruilevat. Sellaiset, joilla ei ole parempaa tekemistä elämässään ja sinä vältät tätä. Sinä vietät mieluummin tunnin jutellen uudesta projektista, kuin mistään mitättömästä syystä.

4. Sinä olet rehellinen ja arvostat ihmisiä, jotka ovat rehellisiä myös sinulle

Rehellisyytesi vuoksi miehesi tietää voivansa luottaa sinuun. Sinä kerrot hänelle aina sen, mitä mielessäsi on ja pystyt erottelemaan hyvän pahasta.

Miehet eivät halua naista, johon he eivät voi luottaa. Sinä puhut aina tunteistasi, koska haluat sitä samaa puolisoltasi.

Rehellisyys ja luottamus ovat jokaisen parisuhteen perusta ja nämä ovat asioita, joita arvostat eniten itsessäsi ja muissa.

5. Rakastat itseäsi

Sinä rakastat itseäsi ja hyväksyt itsesi sellaisena, kuin olet. Sinä et tuhlaa aikaasi peilin edessä ajatellen, kuinka jalkasi ovat liian laihat tai että huulesi ovat liian kapeat.

Sinä tiedät, että tällainen sinä olet ja sinä olet ylpeä siitä! Sinä et ehkä pue päällesi viimeisimmän muodin mukaisia vaatteita, vaan mukavia ja tyylikkäitä. Ne auttavat sinua ylläpitämään itseluottamustasi!

6. Et ole huomionkipeä

Kaikki huomio, minkä saat, johtuu saavutuksistasi ja se on ansaittua.

Sinä et ole yksi niistä ihmisistä, joka julkaisee 10 selfietä päivässä sosiaalisessa mediassa tai sellainen tyttö, joka muuttaa parisuhdestatustaan liian nopeasti.

Sinä olet mieluummin tunnettu oikeista ja merkityksellisistä asioista, joita olet tehnyt elämässäsi. Sinä haluat ansaita sinulle tärkeiden ihmisten huomion.

7. Et koskaan hukkaa itseäsi parisuhteessa

Sinulla on prioriteettisi, etkä ole valmis luopumaan niistä kenenkään vuoksi. Sinulla on oma elämäsi, joka menee parisuhteesi yläpuolelle.

Sinä et ole takertuva, koska sinä et totisesti halua takertuvaa miestä elämääsi.

8. Sinä osaat käsitellä tunteitasi

Sinä et näe haluttavan naisen kärsivän erosta kuukausia. Kuten sinä, tunnet mitä tunnet ja omistaudut tietyn ajan verran parantumiseen.

Mutta elämä on liian upea kuluttaaksesi sen istumalla huoneessasi pitkään ilman, että tekisit elämällesi jotain.

Sinä tiedät, että tunteet ovat luonnollinen osa jokaisen elämää, mutta sinä et halua niiden tuovan kunnianhimoasi alas siihen pisteeseen, ettet olisi tuottava tai lopettaisit unelmiesi tavoittelemisen.

9. Olet hyvin älykäs

Yksi asia, joka kasvattaa haluttavuuttasi on älykkyytesi. Tämä ei aina liity älykkyysosamäärään vaan siihen viisauteen, jota olet kerännyt elämäsi aikana omista kokemuksistasi.

Se on saanut sinut näkemään elämää omasta näkökulmastasi ja sinulla on tietty ymmärrys elämästä, ihmisistä ja itsestäsi.

Sinä pystyt osallistumaan syvällisiin keskusteluihin ja sinä olet aina halukas ymmärtämään, mitä muut ihmiset ajattelevat eri aiheista.

10. Olet loistava kommunikoija

Sanoilla, jotka valitset kommunikoidessasi muiden kanssa, kosketat ihmisiä ja voitat sydämiä. Sinä annat aina muiden kertoa, mitä heillä on sanottavanaan ilman, että keskeytät heidät.

Sinä löydät hetkesi loistaa ja kertoa oman mielipiteesi.

Sinä annat ihmisten puhua ja saada tuntemaan itsensä arvostetuksi ja tällä tavalla osoitat myötätuntosi heitä kohtaan.

Tämä on ominaisuus, jota jokainen ihminen ihailee sinussa ja tämä tekee sinusta kaikkein haluttavimman.