Skip to Content

8 Asiaa, Jotka Sinun Tulee Tietää Ennen Kuin Alat Seurustella Hyväsydämisen, Mutta Monimutkaisen Tytön Kanssa

8 Asiaa, Jotka Sinun Tulee Tietää Ennen Kuin Alat Seurustella Hyväsydämisen, Mutta Monimutkaisen Tytön Kanssa

Seurustelu tytön kanssa, jolla on hyvä sydän, mutta monimutkainen mieli, voi olla vaikeaa. Sinun tulee juosta ylimääräisiä kierroksia ja joskus tehdä asioita, joita et ole tottunut tekemään, mutta pidä mielessäsi, että tuollaiset ponnistelut yleensä tullaan lopulta maksamaan takaisin.

Tässä on 8 asiaa, jotka tulee muistaa, kun alat parisuhteeseen tällaisen tytön kanssa. Joten, pysy kuulolla!

1. Hän on yliajattelija

Tällainen tyttö omaa aivot, jotka toimivat non-stopina ja joskus hän luo päässään skenaarioita, jotka eivät ole totta alkuunkaan. Totuus on, että hän ylianalysoi asioita kerta toisensa jälkeen, mutta hän tekee tämän vain suojatakseen itseään tuskalta.

Hän voi sanoa rakastavansa sinua yhtenä päivänä ja seuraavana päivänä hän esittää vaikeasti saavutettavaa. Se on vain tapa, jolla hän toimii, joten on sinusta kiinni, yritätkö saavuttaa häntä syvemmin. Usko minua, hän on sen arvoinen!

2. Hän näkee ponnistelusi

Hän ei ole sellainen tyttö, joka saa tyydytyksen kalliista lahjoista ja matkoista eksoottisiin paikkoihin. Pienet asiat merkitsevät. Se tarkoittaa sitä, että hän sulaa joka kerta, kun katsot häntä ja kerrot rakastavasi häntä.

Hän on onnellinen, kun hän näkee viestisi kesken työpäivän. Nuo pienet asiat saa hänet ymmärtämään, kuinka paljon välität hänestä ja että haluat nähdä hänet onnellisena.

Vaikka tiedät hänet, että hänet on luokiteltu hankalaksi, muista, että olet löytänyt oikean tien hänen sydämeensä ja se merkitsee eniten.

3. Hänen sydämensä on yksinkertainen

Kun hän rakastuu, hän tekee sen rajusti. Siinä ei ole mitään yliajattelua, kun hän ajattelee löytäneensä elämänsä rakkauden.

Joskus tuollaiset asiat tekevät hänestä haavoittuvaisen, koska hän luottaa muukalaiseen ensi hetkestä lähtien. Kun hän rakastaa, hän haluaa koko maailman tietävän siitä ja hän on 100 % varma siitä, että tämä on se oikea.

4. Hän tulee haastamaan sinut

Hän ei ole sellainen tyttö, joka nauraa jokaiselle vitseillesi, jotka suustasi tulee ulos. Hän ei tee mitään tehdäkseen sinusta hänenlaistansa. Hän voi elää sen kanssa, että jotkut ihmiset pitävät hänestä ja jotkut eivät.

Siksi hän tekee parhaansa tuodakseen parisuhteeseenne kokonaan uusia ulottuvuuksia haastamalla sinut ja työntämällä sinua eteenpäin. Kun hän tapailee jotain, hän ajattelee, että hän on vastuussa heidän elämästään.

Voit siis odottaa, että hän tekee lähes mahdottomia saadakseen sinut yrittämään kovemmin ja saavuttaaksesi parhaan version sinusta.

5. Hän on mahtava kuuntelija

Se totuus, että hänellä on hyvä sydän, tekee hänestä ihmisen, joka osaa kuunnella todella hyvin ja osaa neuvoa. Hän tietää, että hyvä kommunikointi on jokaisen parisuhteen onnen avain, joten älä epäröi kertoaksesi hänelle ongelmistasi.

Hän kuuntelee sinua, vaikka hän ei ymmärtäisi sanaakaan siitä, mitä puhut. Varmista, että teet saman hänelle, että kuuntelet häntä, kun hän tarvitsee olkapäätä, jota vasten itkeä.

6. Hän ei tule koskaan hyväksymään intohimotonta parisuhdetta

Hän haluaa kaiken tai ei mitään. Intohimoton parisuhde ei todellakaan ole sitä, mitä hän haluaa kokea.

Hän tekee parhaansa taatakseen sen, että asiat teidän kahden välillä pysyvät mausteisina koko ajan. Hän tietää, että hän on arvokas ja melkein-parisuhde ei ole asia, jonka hän ansaitsee.

7. Häntä voi olla vaikea käsitellä

Kyllä, tämä on totta, mutta kun kerran voitat hänet puolelleen, hän on totisesti sinun omasi. Tällainen tyttö voi olla sinun rakastajattaresi, paras ystäväsi ja tukihenkilösi.

Parisuhde tällaisen tytön kanssa on täynnä jännitystä, joten älä pelkää, että kyllästyisit. Hän löytää keinot tyydyttää sinut, jos kohtelet häntä hyvin. Jos et – valmistaudu menolippuun.

8. Hän ei pysty aina ilmaisemaan tunteitaan

Vaikka hän rakastaa sinua hulluna, on jotenkin vaikeaa myöntää se. Hän tuntee sen jollain tavalla turvallisempana, että sinä teet sen ensin.

Sillä tavoin hän ei ole haavoittuvainen, koska sinä jo myönsit rakastavasi häntä. Nyt on hänen vuoronsa kertoa se sama sinulle tai työntää sinut pois.

Tämä on hänen puolustusmekanisminsa, joten älä ole liian ankara hänelle. Muista, että hänen hyvän sydämensä vuoksi hänet on petetty niin monta kerta, eikä hänen ole nyt niin helppoa luottaa keneenkään, etenkään hänen emotionaaliseen kumppaniinsa.

Jos annat hänelle tarpeeksi aikaa, hän saa sinut tuntemaan, että kaikki oli sen arvoista!