Skip to Content

7 Tapaa, Joilla Narsistien Rikkomat Tytöt Rakastavat Eri Lailla

7 Tapaa, Joilla Narsistien Rikkomat Tytöt Rakastavat Eri Lailla

Veikkaan, että ajattelit olevasi keskellä romanttisinta rakkaustarinaa, kun ensin tutustuit häneen. Hän kietoutui sinuun ja palat loksahtivat yhteen tai kun hän suuteli sinua, maailmasi heilahti ympäri yhdessä sydämenlyönnissä. Menetit itsehillintäsi. Olit hänen.

Mutta se rakkaustarina ei kestänyt kauaa ja ei tosiaankaan tarjonnut onnellista loppua. Hänellä kesti pitkään riisua maskinsa, jonka hän puki yhden miehen –showssaan ylleen tehdäkseen sinuun vaikutuksen. Tai ehkä on parempi sanoa… Puki maskinsa ylleen saalistaakseen sinut hänen julmaan ansaansa.

Hän oli niin addiktoiva. Sinä jopa tiesit, ettei hän ollut sinulle hyväksi, mutta et pystynyt lopettamaan. Sinun piti korjata hänet ja sinä palasit kerta toisensa jälkeen.

Hän oli niin kuluttava ja vakuuttava. Hänen valheensa olivat niin hyviä, että ne loivat fantasiaan. Hänen tarinansa ’hullusta’ ex-tyttöystävästä oli niin totuudenmukainen, että uskoit jokaisen osion siitä, kunnes myöhemmin tajusit hänen olleen uhri aivan samalla tavoin kuin sinä itsekin.

Hän käytti hitaasti sinut loppuun. Hitaasti hän loi kohtauksen hänelle sopivaksi. Hänen piti saada asiat hänelle suotuisaksi ennen hyökkäystään. Hän teeskenteli kiinnostustaan sinuun ja huolimatta hänen itsekeskeisyydestään, hän esitti luoneensa sinusta maailmansa keskipisteen. Hän halusi sinun tuntevan, että merkitsit hänelle eniten koko maailmassa, joten aloit luottaa häneen.

Kun luotit häneen, loppu oli helppo peli. Olit hänen vallassaan. Olit voimaton.

Hän eristi sinut ystävistäsi ja perheestäsi, koska hän uskotteli sinulle, että hän on ainoa, jota elämääsi haluat. Kun hän lopulta onnistui saamaan sinut tuntemaan olosi maailman yksinäisimmäksi, hän hyökkäsi.

Naamio oli poissa ja yhtäkkiä painajaisesi kävi toteen. Painajaisesta tuli totuutesi, etkä voinut sitä paeta. Et voinut vain herätä. Se oli totta – se tapahtui oikeasti.

Näistä asioista tuli osa jokapäiväistä elämääsi. Et voinut paeta sitä. Hän uskotteli sinun olevan teistä se hullu. Hän väänsi muistojasi, identiteettiäsi ja hän pyyhki pois itsetuntosi. Olit tyhjä tyttö, joka oli täytetty hänen muunnetulla versiollaan siitä, mikä on totta. Ja sinä uskoit häntä.

Mutta kaikella on parasta ennen –päiväys, niin myös tällä painajaisella. Niin moni valhe osui sinuun lyhyessä ajassa ja ne jättivät sinuun valtavan vaikutuksen – ne saivat aikaan hurjan räjähdyksen! Sinut olit rikki ja yksin, mutta viimein vapaa. Nyt sinä olet tyttö, joka edelleen tietää miten rakastaa, mutta nyt rakasta toisella tavalla…

1. Sinulla ei ole aavistustakaan siitä, mitä aito rakkaus on

7 Tapaa, Joilla Narsistien Rikkomat Tytöt Rakastavat Eri Lailla

Ehkä sait alussa pienen väläyksen siitä, mitä olisi pitänyt olla. Hän teki oikein aluksi, mutta se oli valhetta. Se ei johtunut siitä, että hän rakasti sinua, se oli sitä, että hän halusi viekoitella sinut, vangita sinut ja tuhota sinut. Et koskaan tuntenut aitoa rakkautta hänen kanssaan.

Nyt kun olet tavannut oikean miehen, et tiedä kuinka hänen kanssaan toimia. Epäilet häntä ja tätä tuntematonta rakkautta, jota saat. Ajattelet kaiken olevan suurta farssia, valhetta joka vielä kostautuu myöhemmin. Hänen rakkautensa hämmentää sinua ja se ottaa aikansa, ennen kuin rentoudut ja avaudut hyväksymään jotain, jonka olet ansainnut alusta asti.

2. Sinulla on luottamusongelmia

7 Tapaa, Joilla Narsistien Rikkomat Tytöt Rakastavat Eri Lailla

Sinulla ei ollut omaa ääntäsi aiemmassa suhteessasi. Sinä olit vain ääriviivat, jotka hän täytti valitsemillaan väreillä. Sinä vihasit niitä värejä, mutta et pystynyt niitä pyyhkimään ennen kuin otit ohjat omiin käsiisi, ennen kuin nappasit siveltimen ja uudelleenmaalasit itsesi. Pelkäsit, että olet pakotettu elämään saman uudestaan. Luottamusta ei ollut. Aiempi suhteesi oli rakennettu valheiden päälle.

Se vie aikansa, ennen kuin pystyt luottamaan jälleen, mutta uusi miehesi tietää tämän. Siksi hän antaa sinulle kaiken tilan, jonka tarvitset. Siksi hän ei halua tulla satutetuksi asioilla joita teet pelosta. Hän tietää, että tarvitset aikaa parantuaksesi ja hän on vierelläsi sinua varten. Hän odottaa sinua koska hän rakastaa sinua.

3. Haluat tuhota kaiken, mikä on hyvää

7 Tapaa, Joilla Narsistien Rikkomat Tytöt Rakastavat Eri Lailla

Sinä alitajuisesti tuhoat mahdollisuutesi onneen. Yrität sabotoida ainoan oikean suhteesi, jonka olet koskaan saanut. Yrität ajaa pois ainoan miehen, joka on koskaan oikeasti rakastanut sinua. Se, että hän vaikuttaa täydelliseltä, pelottaa sinua koska se narsistinen ääliö oli myös täydellinen, jopa liian täydellinen, ja ajauduit alimmalle tasolle elämäsi matkalla.

Yrität tuhota suhteesi nyt, koska et voi hyväksyä totuutta, että jotain hyvää on tapahtumassa sinulle. Sinua myrkytettiin liian kauan ja et osaa hyväksyä sitä, että puhdas ja terveellinen elämä odottaa sinua.

4. Pyydät kaikkea anteeksi

7 Tapaa, Joilla Narsistien Rikkomat Tytöt Rakastavat Eri Lailla

Totuit kantamaan kaiken taakan suhteessasi. Totuit olemaan aina syypää kaikkeen koko ajan. Sinä tosissasi uskoit, että kaikki on sinun syytäsi. Olit umpikujassa tilanteessa, jossa et tiennyt kuinka reagoida oikein, joten päädyit pyytelemään anteeksi kerta toisensa jälkeen. Se oli ainoa asia, jonka tiesit hänen hyväksyvän.

Mies, joka oikeasti rakastaa sinua ei anna sinun pyydellä anteeksi koko ajan. Mies, joka yrittää näyttää sinulle, että tosirakkaus tunnustaa silloin, kun hän on väärässä. Hän on valmis sanomaan, ”olen pahoillani.”

5. Olet etäinen

Se kestää aikansa, ennen kuin pystyt luottamaan keneenkään. Pidät etäisyytesi koska sinua sattuu vielä etkä ole varma, onko tämä mies se oikea. Sinua on satutettu ja sinua särkee vielä. Et halua tuntea enempää kipua. Sydämesi yrittää kertoa, että kaikki on hyvin ja sinun tulisi sallia hänen tulla lähelle, mutta mielesi pakenee edelleen.

Älä huoli. Tämä vaihe ei kestä ikuisuutta. Hän ei anna sen kestää ikuisuutta. Hän taistelee sen minkä täytyy ja ansaitsee luottamuksesi. Hän kietoo sinut hellästi rakkaudellaan etkä pysty pakenemaan. Hän ei anna sinun paeta.

6. Odotat räjähdystä

Räjähdystä ei tule. Tunnet epävarmuutta, koska asiat soljuvat sulavasti. Hän on upein mies, jonka olet koskaan tavannut ja hän peittää sinut rakkaudellaan ja huomiollaan, jonka sinä ansaitset. Se ei koskaan lopu. Sinä vain odotat valheita, mutta edessäsi ei ole tsunamia. Näet vain kirkkaan taivaan ja tyynen meren.

Pidät puolustusmuurisi ylhäällä, koska olet varovainen ja pelokas. Olet rakentanut ympärillesi muurin, jonka hän purkaa rakkaudellaan löytääkseen sinut voidakseen vaalia ja ruokkia sinut taas ehjäksi.

7. Sinun tulee tuntea turvaa

Tarvitset lupauksen, että kaikki tulee olemaan hyvin. Tarvitset hänen saavan sinut uskomaan sen ja se on vaikeaa, koska sinulla on vaikeuksia uskoa. Tiedät, ettei se ole helppoa hänellekään. Sinä tarvitset turvallisen paikan, jossa sinua rakastetaan ja jossa voit vihdoin rakastaa takaisin.

Tarvitset häntä, koska sinulla on kaikki tämä rakkaus annettavana. Tarvitset häntä ajamaan pois pelon ja sinun avullasi kääntämään uuden sivun elämässäsi, yhteisessä elämässänne.

Hän tietää, että rakastat eri lailla. Siksi hän rakastaa sinua vielä enemmän. Saatoit olla rikki, kun hän tapasi sinut, mutta et ole enää kauaa.