Skip to Content

5 Merkkiä Siitä, Että Hän Pelkää Rakastaa Sinua

5 Merkkiä Siitä, Että Hän Pelkää Rakastaa Sinua

Kun etsit vihjeitä siitä, rakastaako mies sinua, oletat, että hän lähettää sinulle suoria merkkejä tunteistaan.

Mutta se ei toimi niin kaikkien miesten kohdalla.

On olemassa joitain tilanteita, joissa mies kasvattaa rakkauttaan sinua kohtaa, mutta on kauhuissaan sen vuoksi ja hän taistelee tunteidensa kanssa. Tässä on 5 merkkiä siitä, että juuri tätä miehesi tekee.

1. Hän lähettää sinulle ristiriitaisia merkkejä

Pahinta, mitä voi tapahtua, on se, että mies josta pidät, lähettää sinulle ristiriitaisia merkkejä.

On aikoja, jolloin mies käyttäytyy kuin olet hänen elämänsä rakkaus ja silloin sinulla ei ole mitään epäilyksiä hänen tunteistaan sinua kohtaan. Ja sitten yhtäkkiä tämä mies alkaa käyttäytyä, kuin sinua ei olisi olemassakaan.

Kun koet jotain tällaista, sinä et tiedä, mitä ajatella etkä tiedä missä tilanteessa sinä olet.

Mutta vaikka joskus hänen ristiriitaiset merkkinsä kertovat, ettei hän ole kiinnostunut, joskus ne tarkoittavat, että mies vain johdattelee sinua, ristiriitaisten merkkien lähettäminen voi myös tarkoittaa sitä, että hän rakastaa sinua, mutta pelkää osoittaa tunteitaan.

2. Hänellä on suuri emotionaalinen taakka

Useimmat miehet, jotka pelkäävät puhua tunteistaan, pelkäävät myös kohtaamasta niitä itse. Mutta tällaista harvoin tapahtuu ilman syytä.

Jos tunnet tätä miestä enemmän, todennäköisesti tiedät, mikä häntä on satuttanut. Se tarkoittaa, että hänen menneisyydessään on ollut nainen, jota hän rakasti hyvin paljon.

Mutta tämä nainen aiheutti miehelle suurta emotionaalista tuskaa ja sai hänet rakentamaan muurit ympärillensä. Hän yksinkertaisesti ajattelee, että jokainen tyttö, joka hänen elämäänsä tulee, kohtelee häntä samoin ja hän päätti, että on parempi olla päästämättä ketään lähelle.

Tällä miehellä on selkeästi suuri taakka kannettavanaan ja käsittelee hylkäämisen traumaa, joka saa hänet uskomaan tällä tavoin.

3. Hän on hermostunut lähelläsi

Kun mies pelkää sitä, kuinka paljon hän sinusta pitää, hän ei pysty rentoutumaan sinun läsnäollessasi. Tämä mies ei todennäköisesti tee tälle tunteelleen juuri mitään, mutta hän ei pysty sitä peittämään ja tämä on ensimmäinen asia, jonka huomaat hänen käytöksestään sinun lähelläsi.

Tämä tarkoittaa sitä, että hän on aina hermostunut, kun hän näkee sinut. Tämä mies puree kynsiään, hänen jalkansa saattavat täristä tai hän leikkii käsillään. Joka tapauksessa, nämä ovat merkkejä siitä, että hän on viehättynyt sinusta.

Hän selvästi taistelee tunteistaan ja hänen on vaikea tehdä sitä. Jokainen solu hänen kehossaan haluaa olla lähelläsi ja hän haluaa tehdä jotain tunteilleen, mutta häntä pelottaa liikaa ja hänen pelkonsa estää häntä tekemästä mitään liikkeitä.

Sen lisäksi, hän pelkää, että sinä ymmärrät, että hän on rakastumassa sinuun ja että hän ei pysty peittämään tunteitansa. Tämä on viimeinen asia, jota hän toivoo. Hänen täytyy pitää yllä tuo kuva kovasta miehestä, koska hän uskoo tämän olevan ainoa keino pitää itsensä turvassa.

Mutta oikeasti, hän tekee täysin päinvastaista, koska hänen hermostunut käytöksensä on jotain, jota hän ei pysty hallitsemaan. Tietystikään hän ei pysty olemaan rentona tilanteissa, kun hän taistelee itsensä kanssa, mutta se vain kertoo sinulle tarpeeksi hänen syvistä tunteistaan.

4. Hänen kehon kielensä

Yksi ensimmäinen asia, joka saattaa näyttää, että mies on rakastumassa sinuun, mutta pelkää sitä, on hänen kehon kielensä.

On olemassa asioita, joita emme voi kontrolloida ja sanamme on yksi niistä. Ei, tämä mies ei koskaan kertonut sinulle tunteistaan, mutta hänen silmänsä ja vartalonsa merkit ovat ne, jotka kertovat sinulle asian oikean laidan.

Vaikka hän yrittää kuinka peitellä tunteitaan, on enemmän kuin selvää, että tämä mies ei voi hallita vartaloaan sinun lähelläsi.

Ensimmäinen asia, joka hänet paljastaa, ovat hänen silmänsä. Hän ei voi muuta kuin tuijottaa sinua. Mutta kun huomaat tämän ja katsot takaisin, hän kääntää katseensa pois.

Kun te kaksi olette yhdessä, hän on jotenkin lähellä sinua. On selvää, että hänen vartalollaan on valtava halu tuntea ihosi ja koskettaa sinua jotenkin, huolimatta siitä, että hänen järkensä yrittää suojella häntä sinulta.

5. Hän on mustasukkainen ja suojelevainen

Kun mies pelkää rakastaa sinua, hän ei kerro mitään tunteistaan.

Mutta samaan aikaan hän on suojelevainen ja mustasukkainen ja hän ei näyttäisi näitä asioita, jos hänellä ei olisi vahvoja tunteita sinua kohtaan.

Tietystikään hän ei kerro suoraan olevansa mustasukkainen, mutta sinä pystyt aistimaan sen. Hän käyttäytyy, kuin kukaan mies ei olisi sinulle tarpeeksi hyvä ja hän on aina huolissaan siitä, että joku satuttaa sinua. Tämä on selvä merkki hänen tunteistaan sinua kohtaan.