Skip to Content

7 Kipeää Merkkiä Siitä, Ettei Hän Halua Olla Sinun Olevan Hänen Tyttöystävänsä

7 Kipeää Merkkiä Siitä, Ettei Hän Halua Olla Sinun Olevan Hänen Tyttöystävänsä

Sinä haluat poikaystävän ja olet etsinyt merkkejä siitä, että hän haluaa sinun olevan hänen tyttöystävänsä myös, mutta et tunnu löytävän niitä?

No, ehkä hän ei oikeasti halua kanssasi mitään vakavaa ja hän ei ole samalla sivulla kuin sinä.

Tätä tapahtuu koko ajan etkä sinä ole ainoa ihminen, joka kohtaa tämän ongelman.

Monet miehet lähettävät signaaleja, että ovat sinusta kiinnostuneita, mutta kun alatte parisuhteeseen, huomaat kiinnostuksen puutteen ja sinä päädyt pitämään huolen kaikesta. Sinä olet ainoa, joka yrittää saada asiat toimimaan.

Mutta se ero miehissä, jotka ovat kiinnostuneita seurustelusta kanssasi ja miehissä, jotka etsivät vain hauskanpitoseuraa, ei ole suuri.

Saatat usein sekoittaa merkit ja olettaa asiat niin, kuin sinulle on paras. Joten paetaksesi mahdollista katastrofia ja paetaksesi ajoissa, lue nämä merkit, ettei hän halua sinun olevan hänen tyttöystävänsä:

1. Te kaksi olette hyvin erilaisia

Yksi niistä syistä, ettei hän halua sinun olevan hänen tyttöystävänsä, saattaa olla se, että te kaksi olette hyvin erilaisia. Te saatatte uskoa eri asioihin tai sinä olet kasvissyöjä ja hän ei.

Ei väliä, mikä on asia, jos se häiritsee häntä, hän ei pysty päästämään siitä asiasta niin helposti irti. Ehkä hän on ujo ja sinä ulospäinsuuntautunut, ei väliä mikä se on, kunhan se on eroavaisuus.

Useimmat ihmiset eivät näe näitä eroavaisuuksia merkkinä siitä, että ne voivat tuoda teidät lähemmäs toisianne ja voisitte oppia toisiltanne; he näkevät ne asioina, joita he eivät pysty käsittelemään, asioina, jotka tuhoavat mahdollisen parisuhteenne.

2. Hän ei halua asettaa asioille nimiä

Jos hän kieltäytyy määrittelemästä, millaisessa parisuhteessa te olette, hän eivät totisesti halua olla kanssasi. Hän todennäköisesti vain raahaa sinua perässään, koska hänellä ei ole rohkeutta sanoa sitä sinulle suoraan.

Miehet, jotka haluavat olla kanssasi, kertovat sen sinulle ja ne, jotka haluavat vain yhtä asiaa antavat sinulle vihjeitä siitä.

Ne, jotka kieltäytyvät määrittelemästä välejänne, ovat niitä kaikkein vaarallisimpia.

3. Hän ei osoita kiinnostusta sinua kohtaan

En tarkoita seksuaalista kiinnostusta, tarkoitan sitä, ettei hän ole kiinnostunut siitä, millainen ihminen sinä olet. Hän ei kysele sinun elämästäsi eikä häntä kiinnosta sinun menneisyytesi.

Hän ei välitä, oletko seurustellut yhden tai kahdenkymmenen miehen kansa. Hän ei välitä, onko sinulla siskoja tai veljiä eikä hän ole kiinnostunut sinun harrastuksistasi.

Mies, joka on sinusta kiinnostunut, näkee vuoksesi vaivaa ja yrittää selvittää, mistä sinä pidät ja mistä et pidä. Hän yrittää kovasti selvittääkseen asioita sinusta, koska hän yleisesti välittää sinusta.

4. Hän ei soita sinulle koskaan

Hän vain viestittelee sinulle ja se on selvä merkki siitä, ettei hän halua kommunikoida kanssasi. Hän ei halua viedä parisuhdettanne syvemmälle, hän haluaa pitää sinut käsivarren etäisyydellä.

Jonkun kanssa viestittely tarkoittaa sitä, että hän haluaa välttää sen ihmisen kanssa kommunikointia.

Ja miksi joku yrittää välttää kommunikointia? Hän ei välitä tarpeeksi olla kanssasi tekemisissä.

5. Hän ei halua esitellä sinua ystävilleen

Hän ei halua sisällyttää sinua henkilökohtaiseen elämäänsä. Ystävät ovat kuin perhettä ja jos et merkitse hänelle niin paljoa, hän ei esittele sinua heille.

Hän ei halua teidän tapaavan, koska hän ei suunnittele pitävänsä sinua elämässään kovin pitkään, joten miksi vaivautua esittelemään sinua heille?

6. Hän ei välitä tehdä sinuun vaikutusta

Hän ei välitä sinun mielipiteistäsi, koska häntä ei kiinnosta pitkäkestoinen parisuhde sinun kanssasi ja siksi hän ei vaivaudu tekemään sinuun vaikutusta.

Hän ei välitä, mitä sinä ajattelet, koska hän todennäköisesti pitää sinua varasuunnitelmanaan. Hän todennäköisesti haluaa sinulta seksiä eikä mitään muuta eikä hän välitä mielipiteistäsi.

7. Hän ei mainitse tulevaisuutta

Hän ei puhu selvästi tulevaisuudestaan koskaan, kuten hän ei tietäisi, mitä hän haluaa. Kuin hän ei tietäisi, ollako sinun kanssasi vai jonkun muun?

Hänellä ei ole tulevaisuuden suunnitelmia, joihin sinä kuuluisit. Tämä on pahin merkki, jonka voit nähdä miehessä, jonka kanssa seurustelet.

Kun kysyt häneltä tulevaisuuden suunnitelmista, hän ei anna sinulle täsmällisiä vastauksia. Hän tekee tämän, koska hän ei halua sisällyttää sinua suunnitelmiinsa, joka tarkoittaa sitä, ettei hän ole kiinnostunut sinusta niin paljon.