Skip to Content

5 Asiaa, Jotka Sinun Tulee Tietää Ennen Kuin Rakastut Tyttöön, Jolla On Myrkyllinen Ex

5 Asiaa, Jotka Sinun Tulee Tietää Ennen Kuin Rakastut Tyttöön, Jolla On Myrkyllinen Ex

Kun tapaat hyvän tytön, joka on päässyt ulos huonosta parisuhteesta, huomaat, että hän on erityinen etkä voi kohdella häntä samoin, kuin muita. Aluksi saatat tuntea, että hän ei usko rakkauteen ja että hän tekisi kaikkensa työntääkseen sinut pois.

Mutta kun katsot lähemmin, sinä huomaat, että hänen käytöksensä ei ole muuta, kuin puolustusmekanismi. Sinä huomaat, että tämän tytön luonteessa on monta kerrosta odottamassa löytymistä. Eniten kaikesta – sinä huomaat, että hän on rakkautesi, aikasi ja vaivasi arvoinen.

Totuus on, että tämä tyttö on haavoittuvainen ja peloissaan. sinun tulee kohdella häntä erityisellä herkkyydellä. Ja siksi kerromme sinulle 5 asiaa, jotka jokainen tyttö, jolla on myrkyllinen eksä, haluaisi sinun tietävän.

1. Hän on käynyt läpi helvetin

Ennen kuin ryhdyt mihinkään tällaisen tytön kanssa, ota huomioon se, että hän on käynyt läpi kamalia asioita ja että hänen kokemuksensa ovat kipeämpiä, kuin sinä voisit koskaan käsitellä. Mutta hän nousi särkyneen sydämensä tuhkasta ja teki siitä vahvemman kuin koskaan. tämä mies, jota hän rakasti enemmän kuin mitään muuta onnistui hajottamaan hänet palasiksi, mutta kaikki mitä mies teki, muutti tytön lopullisesti.

Joten ole kiltti, pidä tämä mielessäsi, jos suunnittelet särkeväsi hänen sydämensä uudelleen tai jos ajattelet leikkiväsi hänen kanssaan. Luota minuun, tämä tyttö näkee aikeesi ja jos et suunnittele kohtelevasi häntä oikein, älä vaivaudu astumaan hänen elämäänsä.

2. Mies on eksä syystä

Vaikka tämä mies muutti tytön lopullisesti, ei ole minkäänlaista mahdollisuutta, että hän ikinä palaisi miehen luokse takaisin.

Tämä tyttö ymmärsi kaiken, mitä mies hänelle teki ja juuri siksi hän lähti pois tämän luota. Hän on eksä syystä eikä sinun tarvitse murehtia mistään.

3. Hänellä on luottamus-ongelmia

Toinen asia, joka sinun tulee tietää seurustellessasi tytön kanssa, jolla on myrkyllinen eksä, on se, että hänellä on vakavia luottamus-ongelmia. Kun ensin tapaat hänet, hän epäilee jokaista sanaa ja kyseenalaistaa aikeesi. Joskus kun puhut hänelle, tunnet, että sinua tarkkaillaan ja arvostellaan, koska hän kirjaimellisesti tutkii sinua.

Hänen kokemuksensa opettivat, että kaikki miehet ovat samanlaisia ja hän olettaa, että sinä tulet myös satuttamaan häntä. Joten hänen tulee olla varovainen luottaessaan sinuun.

4. Hän ei jahtaa sinua

Tämä tyttö ei ole koppava eikä hän esitä vaikeasti tavoiteltavaa. Hän ei halua sinun ajavan häntä takaa tai juosta hänen perässään vain voidakseen tuntea olonsa hyväksi.

Mutta hän ei myöskään jahtaa sinua, koska hän ei halua pitää elämässään ketään sellaista, joka ei siinä halua olla. Hän ei anele jakamatonta huomiotasi tai rakkauttasi, koska hän on saanut tarpeekseen paskanjauhannasta.

Tämä tyttö ei ole se, joka yksin näkee vaivaa, vaikka hän rakastuisi sinuun lujasti. Hän tietää, että hän ei tarvitse sinua ja hän pärjää ilman sinua vaikka hän välittäisi sinusta kuinka paljon.

5. Hän on varautunut

Yksi asia, jota voit odottaa, kun rakastut tyttöön, jolla on myrkyllinen eksä, on se, että hän on varautunut. Se ei tarkoita sitä, että hän on sydämetön – se on vain hänen keinonsa suojella itseään uudelta sydänsurulta. Totuus on, että tämä tyttö pelkää rakastaa uudestaan, koska hän yhdistää rakkauden tuskaan.

Vaikka hän oppisi rakastamaan sinua, hän ei myönnä sitä noin vain. Sen sijaan hän näyttää itsestään vahvemman puolen, kuin hän oikeasti on ja hän tekee kaikkensa pitääkseen hänen pehmeän sydämensä itsellään.

Hän ei koskaan rentoudu ja näytä oikeita tunteitaan ennen kuin hän näkee, että sinä ansaitset nähdä ne. Eniten kaikesta hän piilottaa haavoittuvuutensa ja heikkoutensa sen pelon vuoksi, että käyttäisit niitä häntä vastaan niin pian kuin mahdollista.

Sinun tulee olla kärsivällinen ennen kuin tämä tyttö lopulta päästää sinut täysin lähelleen. Hän on rakentanut tiheän ja korkean muurin sydämensä ympärille jo jonkin aikaa ja sinun tulee olla äärimmäisen erityinen repiäksesi sen alas.