Skip to Content

6 Kiistatonta Merkkiä Siitä, Että Seurustelet Rehellisen Miehen Kanssa

6 Kiistatonta Merkkiä Siitä, Että Seurustelet Rehellisen Miehen Kanssa

En voi kuvitellakaan kaikkea sitä harmia, mitä olet kokenut löytääksesi rehellisen miehen myrkyllisten miesten merestä.

Ja kun löydät hänet (tai luulet löytäneesi hänet), sinä et vieläkään voi täysin luottaa häneen, koska sinua on petetty aiemmin.

Sinä alat tutkia hänen käytöstään ja etsiä vihjeitä, jotka todistavat hänen olevan muuta kuin oletat tai todisteita siitä, että hän on tosissaan. Ja kun löydät jotain, et vieläkään voi täysin luottaa ajatuksiisi.

Mutta kaikki toivo ei ole menetetty. Tässä on 6 merkkiä, jotka ovat kaikille rehellisille miehille yhteisiä. Nämä auttavat sinua erottamaan rehellisen miehen myrkyllisestä.

1. Hän katsoo sinua suoraan silmiin

pari istuu sohvalla juomassa teetä

Jos mies, jonka kanssa seurustelet, luo kanssasi jatkuvasti katsekontaktia, se tarkoittaa sitä, että hänen ajatuksensa ovat puhtaat eikä hänellä ole mitään peiteltävää.

Juttu on siinä, että ihmisillä on taipumus vältellä katsomasta sinua silmiin silloin, kun he peittelevät jotain, koska he tuntevat olevansa haavoittuvaisia edessäsi.

Joten jos huomaat hänen katsovan sinua silmiin puhuessaan sinulle, etenkin kun hän puhuu itsestään, se tarkoittaa sitä, että hän on rehellinen sinulle eikä sinun tulisi kyseenalaistaa hänen aikeitaan.

2. Hän ei ole pettänyt aiemmin

Jos miehellä, jonka kanssa seurustelet, ei ole menneisyydessään pettämistä, mahdollisuudet ovat suuret, että hän on ollut rehellinen aiemmissa parisuhteissaan ja tulee olemaan sitä sinunkin kanssasi.

Huomioi kaikki sanat, kun hän puhuu menneisyydestään ja ymmärrät, millainen mies hän on.

Mutta vaikka hän olisi pettänyt aiemmin, sen ei tarvitse tarkoittaa sitä, että hän tekee saman sinulle. Jos asia on näin, kysy häneltä yksityiskohtia ja sitä, mitä hän ajattelee asiasta.

Jos hän osoittaa katumusta, se tarkoittaa sitä, että hän on pahoillaan siitä, mitä hän on tehnyt eikä hän toista samaa koskaan.

3. Hän ei koskaan piilottele puhelintaan

kädessä puhelinta

Rehellinen mies ei koskaan piilottele puhelintaan sinulta. Hän ei piilottele sitä taskussaan koko ajan tai kieltäydy vastaamasta puheluihin.

Rehellinen mies aina asettaa puhelimensa näkyvälle paikalle ja hän ei pelkää näyttää sinulle kuvia tai videoita puhelimestaan.

Voit testata häntä pyytämällä häntä näyttämään sinulle jotain kuvia puhelimestaan tai jotain muuta mielenkiintoista.

Jos hän suostuu, hän on sinulle rehellinen. Jos hän sanoo, ettei siellä ole mitään kiinnostavaa ja kieltäytyy näyttämästä sitä sinulle, hän saattaa peitellä sinulta jotain.

4. Hän on nöyrä

Rehellinen mies on nöyrä. Piste. Hän ei koskaan kehuskele saavutuksillaan, työllään tai tienesteillään. Hän on aina nöyrä tilanteista huolimatta.

Nöyryys ja rehellisyys kulkevat käsi kädessä. Sinä et voi olla nöyrä, jos et ole rehellinen ja päinvastoin.

Ja nämä ovat oikean herrasmiehen ominaisuuksia, joka tietää arvonsa ja joka osaa kohdella naistaan oikein.

5. Hän ei koskaan keksi tekosyitä

onnellinen pari puhumassa treffeillä

Yksi merkki rehellisyydestä on se, että miehesi pysyy päätöksissään.

Soittaako hän silloin, kun hän on sanonut soittavansa? Tuleeko hän paikalle ajoissa? Pitääkö hän lupauksensa?

Miehesi on rehellinen, jos hän yrittää aina parhaansa ollakseen ajoissa eikä keksi tekosyitä sille, miksi on myöhässä tai jos hän ei jostain syystä pystynyt toteuttamaan asioita, joita hän on sinulle luvannut.

6. Hän välittää sinusta paljon

On eri asia välittää jostain ja vahvistaa se vain sanoin, kuin myös osoittaa se teoin.

Jos miehesi poistuu polultaan näyttääkseen, kuinka paljon hän sinusta välittää, hän on totisesti rehellinen sinulle.

On hyvin vaikea kohdella jotain kunnioituksella ja arvostuksella, jos sinä et ole kiinnostunut tuosta ihmisestä.

Jos miehesi kohtelee sinua välittävästi, sinä olet hänelle ykkönen ja hän tekee kaikkensa, jotta sinä tunnet olosi mukavaksi ja rakastetuksi.

Hän ei pysty olla sinulle epärehellinen, koska hän kohdistaa kaiken energiansa saadakseen sinut tuntemaan olosi erityiseksi eikä saa sinua pettymään.

Ja jos et vieläkään ole varma, kuuntele vaistoasi ja seuraa sydäntäsi.

6 Kiistatonta Merkkiä Siitä, Että Seurustelet Rehellisen Miehen Kanssa