Skip to Content

10 Selvää Merkkiä Siitä, Että Olet Tuhlannut Tarpeeksi Aikaa Häneen Ja Sinun On Siirryttävä Jatkoon

10 Selvää Merkkiä Siitä, Että Olet Tuhlannut Tarpeeksi Aikaa Häneen Ja Sinun On Siirryttävä Jatkoon

Vaikka kuinka yrittäisit, et pääse eroon siitä kauheasta tunteesta, että jokin ei ole oikein. Huomaat, että asiat ovat muuttuneet ja olet yrittänyt kovasti korjata ne, mutta sinulla on silti tunne, että jotain puuttuu.

Valitettavasti joskus asian ei vain ole tarkoitus olla näin, etkä voi tehdä asialle yhtään mitään. Et voi toimia kohtaloa vastaan.

Todellakin, joskus ainoa vaihtoehtosi on luovuttaa ja siirtyä eteenpäin. Sinun on tiedettävä, milloin on aika päästää hänet menemään, koska jokin parempi odottaa sinua tulevaisuudessa, ja sinun on oltava siihen valmis.

Tässä on muutamia selviä merkkejä, jotka auttavat sinua ymmärtämään, milloin on aika lopettaa taistelu suhteesi puolesta ja siirtyä eteenpäin.

Sinusta tuntuu, että hän ei välitä sinusta enää samalla tavalla kuin ennen

Alussa hän teki pieniä asioita todistaakseen rakkautensa sinua kohtaan joka päivä. Hän oli huomaavainen, suunnitteli romanttisia treffejä ja halusi viettää jokaisen minuutin vapaa-ajastaan kanssasi.

Se kaikki on nyt mennyttä. Tunnet olosi yksinäiseksi suurimman osan ajasta, koska vietätte tuskin yhtään aikaa yhdessä. Romanttisia yllätyksiä ei enää ole, ja sinusta vain tuntuu, että kipinä on hiipumassa.

Olet luultavasti oikeassa ja sinun pitäisi ainakin puhua hänen kanssaan asiasta ja katsoa, mistä on kyse. Jos tunteesi eivät ole vastavuoroisia, sinun ei kannata tuhlata enää minuuttiakaan ajastasi häneen.

Moni asia on korjattavissa, mutta kun tunteita ei ole molemmin puolin, suhde on tuhoon tuomittu.

Sinä et ole hänen prioriteettinsa

Jos kohtelet häntä kuin hän olisi elämäsi tärkein ihminen eikä hän tee sinusta prioriteettiaan, sinun kannattaa miettiä suhdettanne.

Sinun pitäisi tietää arvosi, eikä sinun pitäisi koskaan taistella sellaisen ihmisen puolesta, joka asettaa kaiken ja kaikki sinun eteesi. Se ei ole sen arvoista.

Hän ei kohtele sinua ansaitsemallasi tavalla

Riippumatta siitä, kuinka paljon rakastat häntä, sinun on aina rakastettava itseäsi enemmän. Sinun on tiedettävä, kuinka paljon olet arvokas ja mitä ansaitset, eikä sinun pitäisi koskaan tyytyä vähempään.

Jos hän kohtelee sinua huonosti, se johtuu siitä, ettei hän rakasta sinua. Hän käyttää rehellisiä tunteitasi hyväkseen, koska hän uskoo, ettet jätä häntä, vaikka hän tekisi sinulle mitä.

Älä koskaan anna tämän tapahtua. Näytä hänelle, ettei hän voi leikkiä kanssasi vain siksi, että olet osoittanut hänelle rakastavasi häntä.

Hän ei arvosta sinua tarpeeksi

Tunteillasi on väliä. Sinun mielipiteesi on tärkeä. Hänen täytyy kunnioittaa sitä eikä koskaan pitää sitä itsestäänselvyytenä. Teidän pitäisi tehdä kaikki päätökset yhdessä.

Jos hän ei arvosta sinua niin kuin hänen pitäisi, ja sinä annat hänen selvitä siitä, se vain osoittaa hänelle, ettet sinäkään arvosta itseäsi tarpeeksi.

Hän ei halua tehdä asioista virallisia

 

Häneltä kestää ikuisuuden ottaa seuraava askel suhteessanne. Jos hän olisi varma tunteistaan ja rakkaudestanne, hän ei odottaisi niin kauan “keskustellakseen” suhteenne tulevaisuudesta.

Ilmeisesti tähän viivyttelyyn on syy. Jos odotat liian kauan, että hän tekisi suhteestanne vakavamman, sinä vain kärsit ja saatat myös jäädä paitsi muista hienoista asioista.

Et näe itseäsi hänen kanssaan tulevaisuudessa

Mieti hetki tulevaisuuttasi. Onko hän mukana kaikissa tulevaisuuden suunnitelmissasi? Oletko varma, että hän on mies, jonka kanssa haluat viettää loppuelämäsi?

Jos et voi kuvitella itseäsi hänen kanssaan tulevaisuudessa, sinun ei kannata tuhlata aikaasi suhteeseen.

Tuntuu kuin olisit yksipuolisessa suhteessa

Sinä olet ainoa, joka tekee kaikkensa, jotta suhde toimisi. Sinulla on hyvin syviä tunteita toista ihmistä kohtaan, mutta olet tietoinen siitä, että tunteesi eivät ole vastavuoroisia.

Olet uhrannut itsesi suhteeseen, mutta et silti ole saanut siitä mitään irti. Yksipuolisessa suhteessa oleminen on pahin tunne ikinä. Jos olet löytänyt itsesi sellaisesta, sinun pitäisi ottaa askel taaksepäin ja päästää irti.

Hän välttelee taitavasti ongelmista keskustelemista

Teidän täytyy luottaa toisiinne ja pystyä avautumaan toisillenne ja puhumaan asioista, jotka häiritsevät teitä suhteessa.

Jos välillänne on huono kommunikaatio, suhteenne on jo tuomittu epäonnistumaan. On vain ajan kysymys, milloin jompikumpi teistä tajuaa tämän.

Perheesi ja ystäväsi neuvovat sinua eroamaan

Jos perheesi ja ystäväsi tukevat päätöstäsi erota ja jopa neuvovat sinua tekemään niin, sinun kannattaa kuunnella heitä, koska he ovat ihmisiä, jotka haluavat vain parasta sinulle.

He tietävät, kuinka paljon olet yrittänyt saada suhteen toimimaan, ja he ovat myös tietoisia siitä, että hän ei ole oikea mies sinulle. He tietävät, että ansaitset paljon enemmän kuin mitä hän antaa sinulle.

Välillänne ei ole enää kemiaa

Fyysinen läheisyys on tärkeää jokaisessa terveessä suhteessa. Se luo vahvemman siteen välillenne. Tuollainen läheisyys on se, mikä pitää kipinän suhteessanne elossa.

Jos et tunne todellista yhteyttä miehesi kanssa, jos välillänne ei ole enää kemiaa, se tarkoittaa, että ei ole myöskään rakkautta.

Jos rakkautta ei ole, mitä järkeä on taistella suhteenne puolesta?

Rakkaus on jotain, jota ei voi koskaan pakottaa, ja joskus on todella parempi olla sinkku kuin jumissa suhteessa jonkun kanssa, joka ei saa sinua tuntemaan itseäsi rakastetuksi ja onnelliseksi.