Skip to Content

Tämä On Hänen Unelmiensa Tyttö Perustuu Hänen Horoskooppimerkkiinsä

Tämä On Hänen Unelmiensa Tyttö Perustuu Hänen Horoskooppimerkkiinsä

1. Oinas

Oinas horoskooppi

Oinas-mies on aina kaikkialla, ja hänen unelmiensa naisen pitäisi olla juuri sellainen. Hän tarvitsee jonkun, joka on jatkuvasti liikkeellä, joka on seikkailunhaluinen kuten hän ja joka tutkii elämää aina, kun siihen on mahdollisuus.

Hän haluaisi tytön, joka ei pelkää kokeilla uusia asioita tai rikkoa rajoja.

Hän tarvitsee naisen, joka pystyy pysymään hänen kanssaan mukana hänen elämänsä jokaisessa vaiheessa, melkein kuin hän olisi yksi miehistä.

2. Härkä

Härkä horoskooppi

Härkä-mies on täydellinen vastakohta Oinas-miehelle, sillä hän haluaisi elämäänsä todellisen femme fatalen.

Hänen unelmatyttönsä on aina pukeutunut hienosti, pukeutuu tyylikkäisiin korkokenkiin ja ihaniin asusteisiin.

Hän on todellinen nainen, kun he ovat julkisesti, mutta hän muuttuu naiseksi, joka tietää, mitä haluaa, kun he ovat kahden.

Hän tarvitsee jonkun, jolla on vahva luonne, sillä hän todella kunnioittaa sellaisia naisia.

Tärkeintä on kuitenkin se, että nainen on hyvä ihminen, sillä hänen fyysinen olemuksensa voi houkutella häntä, mutta hänen luonteensa pitää hänet varmasti lähellä.

3. Kaksoset

Kaksoset horoskooppi

Jos osaat stimuloida miestä henkisesti etkä vain makuuhuoneessa, olet Kaksosten unelmatyttö. Hän ei kiinnitä niin paljon huomiota ulkonäköön, sillä se ei ole hänelle tärkeintä, vaan hän valitsee sen sijaan naisia, jotka ovat fiksuja.

Kaksonen pitää siitä, että hänelle esitetään hankalia kysymyksiä, hän pitää haasteista, ja muuta hauskaa hän ei pyydä, kun hän valitsee ihanteellista kumppaniaan.

Hän haluaa jonkun, joka osaa selvitä vaarallisesta tilanteesta ja jonkun, joka ajattelee hänen puolestaan silloin, kun hän ei osaa tehdä oikeaa päätöstä.

4. Syöpä

Syöpä horoskooppi

Syöpämies haluaa naisen, joka tarvitsee häntä pelastamaan hänet kaikelta pahalta, mitä hänelle tapahtuu. Hän tarvitsee jonkun, joka on kuin lapsi, joka tarvitsee suojelua ja lohtua.

Koska tämä horoskooppimerkki on melko tunteellinen ja herkkä, he etsivät sellaista kumppania. Hän tarvitsee jonkun, joka kertoo hänelle synkimmätkin salaisuutensa ja kysyy häneltä aina neuvoa.

Vain silloin hän voi tuntea olonsa rennoksi parisuhteessa ja saada sen toimimaan.

5. Leo

Leijona horoskooppi

Leo-mies haluaa tytön, joka on täydellinen. Koska tämä horoskooppimerkki suunnittelee täydellisyyttä kaikilla elämänsä osa-alueilla, hän haluaa, että hänen tyttönsä on kaunis, älykäs ja rohkea.

Hän haluaa jonkun, jota voisi esitellä, mutta toisaalta hän haluaa olla täysin yhteensopiva tytön kanssa.

Hän ei halua tytön vain näyttävän upealta, vaan hän haluaa tytön näyttävän hänelle, että hänellä on yhtä paljon hallintaa kuin hänellä.

Se saa hänet tuntemaan olonsa hyväksi, kun hän on naisen kanssa, ja hän tuntee valinneensa hyvin.

6. Neitsyt

Neitsyt horoskooppi

Neitsyt-mies haluaa tytön, joka on itsevarma ja joka voi olla hänen paras ystävänsä. Hän ei välitä ulkonäöstä niinkään, mutta sisus on hänelle tärkeintä.

Hänen unelmiensa tyttö on avoin hänen tarpeilleen ja hänen ystävällisyytensä saa hänen sydämensä sulamaan joka kerta, kun hän näkee hänet.

Yksi iso plussa on, jos tyttö on kunnianhimoinen ja jos hän tietää, mitä hän haluaa elämältään. Se voi todella saada miehen rakastumaan häneen hulluna ja antamaan hänelle kaiken, mitä hän tarvitsee ollakseen onnellinen.

Hän vihaa laiskoja ja sotkuisia tyttöjä, joten älä edes yritä voittaa häntä puolellesi, jos et aio muuttua.

7. Vaaka

Vaaka merkki

Vaaka-miehen unelmatyttö on se, joka voi houkutella häntä flirttailevalla luonteellaan. Jos nainen osaa flirttailla saadakseen haluamansa, on se sellainen, jonka Vaaka-mies haluaa elämäänsä.

Hänellä ei ole vakavaa suhtautumista rakkauteen, joten hän ei loukkaannu, jos nainen flirttailee ja pitää hauskaa muiden miesten kanssa, kunhan hän ei ylitä rajaa.

Hän pitää iloisista tytöistä, joilla on positiivista energiaa, joten hän valitsee aina jonkun, jolla on näitä ominaisuuksia.

Hän ei halua olla sellaisen tytön kanssa, joka ei osaa kiehtoa häntä tai saada häntä hyvälle tuulelle, vaan mieluummin sellaisen, joka on leikkisä ja jolla on aina positiivinen elämänasenne.

8. Skorpioni

Skorpioni horoskooppi

Skorpionin unelmatyttö on intohimoinen ja pienten asioiden ajama.

Hän on sellainen, joka näkee onnen juomassa kahvia lempikahvilassaan tai joka innostuu, kun joku sanoo, että hän näyttää sinä päivänä hyvältä.

Toisaalta hän haluaisi mielellään edustustytön, sellaisen, joka on aina täydellinen päästä varpaisiin, jotta hän voi esitellä häntä.

Hän ei etsi käsivarsikarkkia vaan tyttöä, jota ei haittaa pukeutua vain hänen silmilleen.

Tämä horoskooppimerkki seisoo vakaasti paikallaan ja tietää aina, mitä haluaa elämältä, joten hän odottaa tyttöystävänsä olevan myös juuri sellainen.

9. Jousimies

Jousimies horoskooppi

Vanha kunnon Jousimies rakastaa naisia, jotka harrastavat urheilua. Hän on melko aktiivinen ja rakastaa viettää aikaa ulkona, joten hän haluaisi jonkun, jonka kanssa jakaa kokemuksensa.

Lisäksi hän rakastaa nähdä tytön sixpackin, koska hän tietää, että tyttö on varmasti viettänyt paljon aikaa kuntosalilla päästäkseen siihen, missä hän nyt on.

Hän rakastaa sitä, kun nainen huolehtii paitsi kehostaan myös mielestään. Hänen ihannetyttönsä pitäisi osata saada haluamansa ja taistella aina itsensä puolesta.

Viimeinen asia, jonka hän haluaa, on neito hädässä, jonka hänen on pelastettava aina, kun hän ei siihen pysty.

10. Kauris

Kauris merkki

Kauriin unelmatyttö on vakava nainen, joka tietää, mitä hän haluaa elämältään. Hän haluaa jonkun, joka on jo tehnyt prioriteettilistansa ja joka tekee töitä saavuttaakseen tavoitteensa.

Hän haluaa vahvan ja itsenäisen naisen, jolla ei ole ongelmia johtaa häntä silloin, kun hän ei siihen kykene.

Plussaa olisi myös, jos nainen näyttää hyvältä, mutta se ei ole tärkein asia.

Hänelle ulkonäkö ei ole olennaista, vaan se, miten nainen toimii hänen seurassaan ja mitkä ovat hänen tavoitteensa. Hän tarvitsee jonkun, joka ei pelkää elää ja kokeilla uusia asioita.

11. Vesimies

Vesimies

Tämä horoskooppimerkki etsii tyttöä, jolla on avoin mieli, jolla on vapaa henki ja joka ei välitä siitä, mitä muut sanovat.

Hänen unelmatyttönsä on erilainen aina pukeutumisesta puhetapaan.

Hän ilmaisee aina tunteensa, eikä hän välitä siitä, jos ei tunne sinua niin hyvin, sillä hän on aina oma itsensä.

Hän ei koskaan teeskentele olevansa joku muu vain siksi, että ihmiset rakastaisivat häntä. Hän on aina uskollinen itselleen ja hän on täynnä positiivista energiaa, vaikka hänen elämänsä ei olisikaan täydellistä.

12. Kalat

Kalat horoskooppi

Kalat-mies etsii aina tyttöä, jolla on jotain erityistä, jota kenelläkään muulla ei ole. Hänen unelmiensa tytön on oltava jonkinlainen taiteilijasielu ja hänen on levitettävä positiivista energiaa kaikkialle.

Tämä horoskooppimerkki on melko herkkä, joten hän haluaa tytön, joka osaa tuntea empatiaa, jopa ihmisiä kohtaan, joita hän ei tunne.

Hän haluaa tytön olevan ensisijaisesti hyvä ihminen, mutta hän haluaa myös, että tyttöystävä on tyylikäs ja pukeutuu niin, että se tekee vaikutuksen.

Hän haluaa jonkun, joka ei pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä, vaan joka tekee omat trendinsä, joista hän pitää kiinni.