Skip to Content

10 Järjenvastaista Pelkoa, Joita Miehet Pelkäävät Parisuhteessa

10 Järjenvastaista Pelkoa, Joita Miehet Pelkäävät Parisuhteessa

Pelko estää meitä tekemästä niin monia upeita asioita. Yleensä naisilla on suurimmat pelot parisuhteessa. Nainen aina kyseenalaistaa kaiken halutessaan tietää, jos jokin on vialla.

Mutta mitä jos kertoisin sinulle, että miehet ovat niitä, joilla on järjettömimmät pelot parisuhteessa? Heidän silmissään parisuhde voi olla upeaa ja kauhistuttavaa; ei ole mitään tältä väliltä.

He pelkäävät samoja asioita, kuin naisetkin, ja enemmän. Tietysti tämä ei päde kaikkiin miehiin. Jokainen on erilainen ja naiset voivat kokea nämä pelot myös.

1. Ei ole tarpeeksi aikaa

Miehet pelkäävät, ettei heillä ole tarpeeksi aikaa omistautua parisuhteelle. He eivät löydä järkeä siitä, että panostaisivat koko päivän tyttöystävälleen, kun he voisivat saattaa loppuun projektin, jonka ovat aloittaneet tai katsoa peliä illalla.

2. Ei panosta tarpeeksi

Sen vuoksi, että he pelkäävät, ettei heillä ole tarpeeksi aikaa tyttöystävälleen, tämä automaattisesti johtaa siihen pelkoon, etteivät he panosta tarpeeksi.

Miehet ovat tietämättömiä sen suhteen, kuinka paljon huomiota naiset oikeasti tarvitsevat ja mikä saa heidät tuntemaan itsensä erityiseksi. Joten tämä luo paljon painetta heille ja he pelkäävät, etteivät tee hyvää työtä.

3. Liian nopea tahti

Tämä pelko voi olla niin epäloogista, että se voi hidastuttaa koko parisuhteen prosessia. Pitkän sinkkuajan päätteeksi, kun he aloittavat parisuhteen, jokin näyttää päättyvän ja he eivät oikeasti tunnu pitävän siitä, että asiat etenevät liian nopeasti.

Saatatte olla yhdessä vuosia ja hän ei vieläkään pysty ’rengastamaan sinua’ pelkonsa vuoksi. Tämä voi johtaa yliajatteluun ja hän lopulta alkaa kyseenalaistamaan koko parisuhdetta.

4. Muutos

Tämä pelko on jokseenkin järkeenkäypä. Elämässämme on kyse itsestämme ja siitä, että teemme asioita, joista nautimme, eikö vain?

Luonnollisesti miehet pelkäävät, että parisuhde saattaa muuttaa heitä sellaisiksi, että he lopettavat rakastamasta asioita, joita he tekivät ollessaan sinkkuna.

Parisuhteet voivat olla aikaavieviä ja hän saattaa ajatella, että ei ole keinoa panostaa puolison onnellisuuteen ja samalla omiin unelmiin ja tavoitteisiin parisuhteen ohella.

5. Liian vähän seksiä

Me kaikki tiedämme, että miehet rakastavat seksiä ja he pelkäävät, että seksi yhden ihmisen kanssa loppuelämä on tylsää ja jossain kohtaa puoliso ei halua seksiä niin usein kuin he.

Lisäksi miehet haluavat seksiä monien naisten kanssa, maustaakseen asioita. Joten yksiavioinen seksielämä ei ole niin houkuttelevaa heidän mielestään.

6. Liian tarvitseva puoliso

10 Järjenvastaista Pelkoa, Joita Miehet Pelkäävät Parisuhteessa

No tottakai parisuhteet luodaan toistensa riippuvuuteen, mutta miehet pelkäävät, että heidän tyttöystävänsä voi olla liian riippuvainen heistä.

Koska hän rakastaa sinua, hän tekee kaikkensa tehdäkseen sinut onnelliseksi, mutta se luo myös skenaarioita, jotka eivät täysin tyydytä häntä.

Miehet haluavat enemmän tilaa hengittää, kun he oppivat tuntemaan puolisoaan ja se saa heidät tuntemaan turvaa.

7. Pettäminen

Pettäminen on pahin ja epärehellisin asia, jonka ihminen, jota rakastat, voi sinulle tehdä. Sen jälkeen, kun sinua on petetty, alat tuntea, ettet ole tarpeeksi hyvä ja miehet, kuten naiset, eivät halua tätä.

He pelkäävät sinun pettävän heitä ja mitä tahansa he sanovatkaan, se särkisi heidän sydämensä täysin, jos niin tekisit.

8. Haavoittuvuus

Me kaikki tiedämme, että miehet ovat syntyneet suojelijoiksi. Yhteiskunta ei anna heidän näyttää haavoittuvuuttaan millään tavoin ja he ovat tottuneet tuohon mielikuvaan.

Mutta sillä hetkellä, kun he panostavat parisuhteeseensa enemmän tunteita, he saattavat alkaa pelätä haavoittuvuuttaan.

Heitä ei ole kasvatettu ajattelemaan, että haavoittuvuus on hyväksyttävää vaan enemminkin peittämään tunteensa. He pelkäävät tunteitaan ja ryömivät huoneeseensa piilottamaan itsensä ja heikkoutensa.

9. Ystävien menettäminen

Miehet rakastavat ystäviään ja perhettään ja ajatus siitä, että he ovat parisuhteessa eikä heillä ole aikaa enää omistautua heille, on kauhistuttava.

Se on vain sitä, että jos alat panostaa itseäsi johonkin liian vakavaan, sitoutumaan, romanttiseen parisuhteeseen, sinä investoit vähemmän (tai et yhtään) muihin parisuhteisiin.

10. Sydänsuru

He pelkäävät tulla satutetuksi. Jos miehellä oli vaikeaa aiemmissa parisuhteissa, on normaalia että hän pelkää sitoutumista nyt. Miehet pelkäävät, että heidän puolisonsa saattaa jättää heidät, erota heistä tai pettää.

He pelkäävät, että menettävät jonkun erityisen ja särkevänsä sydämensä.