Skip to Content

Tällainen On Horoskooppimerkkisi Mukaan Sinun Sielunkumppanisi

Tällainen On Horoskooppimerkkisi Mukaan Sinun Sielunkumppanisi

Oinas

Oinas

Sielunkumppanisi on sellainen, joka on täysin ennustamaton.

Luulet tietäväsi kaiken tuosta ihmisestä, mutta joka päivä opit jotain uutta hänestä. He ovat vapaasieluisia eivätkä pysty olemaan yhdessä paikassa kovinkaan kauan.

He haluavat liikkua ja kokea uusia asioita, joka sopii sinulle hyvin. Hänen kanssaan sinulla on tunne, että elämäsi liikkuu eteenpäin. Et koskaan ajattele, että tyydyt johonkin vähempään, kuin mitä ansaitset.

Härkä

Härkä

Sinun sielunkumppanisi on sellainen, joka tuntee jokaisen tarpeesi.

He tuntevat sen syvällä sisällään, olet hellä ja herkkä, mutta joskus hieman epävarma itsestäsi.

Vaikka ulkokuoresi on kova ja puet naamion yllesi sellaisen ihmisen edessä, joka voi ottaa kaiken itselleen, sinun sielunkumppanisi näkee lävitsesi ja he antavat sinulle tuen ja avun, vaikka et heiltä sitä pyytäisi.

He tuntevat, milloin tarvitset heidän apuaan.

Kaksoset

Kaksoset

Sinun sielunkumppanisi on peruskalliosi ja olkapää, jota vasten itkeä. Voit aina luottaa heidän apuunsa.

He tuntevat sinun molemmat puolesi; sen, joka on hauska ja valoisa ja sen pimeän puolen, johon voit vajota. He tuntevat ne ja he pystyvät vetämään sinut pimeydestä, kun sinne ajaudut.

He käyttävät kaiken voimansa tuodakseen sinut takaisin eivätkä he välitä siitä, mitä muut sanovat. Heille vain sinun onnellisuutesi merkitsee.

Rapu

Rapu

Sinun sielunkumppanisi on sellainen, jota on helppo rakastaa.

He antavat sinulle niin paljon rakkautta ja huolenpitoa – juuri sen määrän, jonka ansaitset. Et tunne tarvitsevasi mitään enempää heidän lähellään, koska he tietävät, kuinka tunteikas olet ja kuinka paljon rakkautta oikeasti tarvitset.

Sielunkumppanisi tekee asioita sinun hyväksesi ja he eivät anna sinun tehdä asioita heidän hyväkseen, koska he tietävät sinun aina asettavan muut etusijalle. Heille sinä olet etusijalla.

Leijona

Leijona

Sinun sielunkumppanisi on sellainen, joka on täydellinen puoliskosi kaikessa.

Te olette samalla levelillä, henkisesti ja intellektuellisesti. He tukevat sinua kaikessa mitä teet, koska he välittävät asioista, jotka ovat sinulle tärkeitä.

He eivät koskaan anna sinun olla määräilevä ja he auttavat sinua paljastamaan parhaat puolesi. Tällä tavoin sinua tukemalla he saavat sinusta ulos parhaan version itsestäsi.

Neitsyt

Neitsyt

Sinun sielunkumppanisi on ihminen, joka rakastaa sinua kokonaisuutena.

He rakastavat sinun positiivista puoltasi, älykkyyttäsi ja sinun nokkeluuttasi, mutta he myös rakastavat huonoja puoliasi, kuten levottomuuttasi ja ylitsepursuavaa organisointitarvettasi.

He tietävät, ettei kukaan ole täydellinen ja siksi he rakastavat sinussa jokaista milliä, vartalossa ja sielussa. Kun tunnet itsesi epävarmaksi, he ovat siinä nostamassa sinut ylös takaisin raiteillesi.

Vaaka

Vaaka

Sinun sielunkumppanisi on sellainen, joka rakastaa sitä, että olet niin rakastettava, ulospäinsuuntautuva ja suosittu.

He eivät koskaan tunne oloaan uhatuksi sinun vuoksesi ja he katsovat sinua ja sinun itsevarmuuttasi ylöspäin; se saa heidät pitämään sinusta enemmän.

He myös kiehtovat sinua älykkyytensä vuoksi ja he haastavat sinut päivittäin.

Skorpioni

Skorpioni

Sinun sielunkumppanisi herättää vain parhaan sinussa. He stimuloivat ja haastavat sinua jatkuvasti.

Sinun intohimosi ja päättäväisyytesi ovat asioita, jotka liikuttavat heitä ja saavat heidät haluamaan sinua enemmän. He ovat niitä, jotka seisovat itsensä takana, mutta myös haastavat sinua päivittäin.

Herättämällä parhaat asiat sinussa, he ovat sinun täydellinen puoliskosi.

Jousimies

Jousimies

Sinun sielunkumppanisi puskee sinua menemään eteenpäin, pidemmälle kuin koskaan aiemmin.

He kannustavat sinua kaikessa, mitä teet ja antavat sinulle rajattoman tukensa. He eivät koskaan luovuta, jos jokin este tulee toiveidesi eteen.

Myöskin silloin, kun tarvitset hieman totuuden tarkistusta, he ovat siinä sinua varten ja auttavat sinua laskemaan jalkasi takaisin maan pinnalle.

Kauris

Kauris

Sinun sielunkumppanisi on sellainen, joka ei koskaan yritä muuttaa sinua.

He rakastavat sinua sellaisena kuin olet, kaikkia huonoja ja hyviä puoliasi. He rakastavat sitä, että olet kunnianhimoinen ja he ovat siinä myös muistuttamassa sinua, että työsi ei ole ainoa asia maailmassa, että on olemassa paljon muutakin kuin se.

He tukevat unelmiasi ja tavoitteitasi, mutta muistuttavat sinua ystäviesi ja perheesi tärkeydestä myös. He tietävät, että sinulle on tärkeää ottaa omaa aikaasi ja rentoutua, joten he saavat tämän toteutumaan.

Vesimies

Vesimies

Sinun sielunkumppanisi on sellainen, joka ymmärtää haavoittuvan puolesi ja sen, että sinun on vaikea luottaa ja avautua ihmisille.

He näkevät paljon vaivaa ansaitakseen luottamuksesi ja he yrittävät kulkea kengissäsi ymmärtääkseen sinua paremmin. Koska he tekevät mitä tahansa, jotta voisit luottaa heihin ja he odottavat sinun tekevän saman heille.

Heidän rinnallaan voit riisua suojamuurisi ympäriltäsi ja antaa heille ehdottoman luottamuksesi.

Kalat

Kalat

Sinun sielunkumppanisi näkee potentiaalisi ja he haluavat sinun käyttävän sitä täysillä.

He eivät koskaan anna sinun tyytyä vähempään, kuin mitä ansaitset. He tietävät sinun ansaitsevan vain parasta ja he saavat sinut ymmärtämään tämän.

Haastamalla sinut päivittäin, he saavat sinut uskomaan itseesi, koska syvällä sisimmässäsi tiedät, että voit tehdä ihan mitä haluat.

Tällä tavoin et koskaan ole tavallinen tai keskivertoinen.