Skip to Content

Tytölle, Jolla On Pehmeä Sydän: Hän Ei Koskaan Tule Muuttumaan

Tytölle, Jolla On Pehmeä Sydän: Hän Ei Koskaan Tule Muuttumaan

Tiedän, että sydämesi on puhdas ja uskot yhä, että hänessä on hyvyyttä. Unohdat helposti kaikki hänen virheensä.

Annat hänelle jatkuvasti anteeksi kaiken, vaikka tuskin koskaan kuulet hänen pyytävän anteeksi. Jäät, pidät kiinni siitä, mitä kerran oli, mitä voisi vielä olla, koska uskot, että rakkautesi muuttaa hänet.

Et halua myöntää itsellesi, että mikään ei koskaan muutu. Vaikka kuinka kovasti yrittäisit.

Vaikka tekisit mitä eri tavalla. Vaikka hän kuinka monta kertaa sanoisi muuttuvansa.

Hän pysyy aina samana. Hänen käytöksensä ei koskaan muutu, koska hän luulee, että hänellä on oikeus sinuun ja rakkauteesi, tapahtui mitä tahansa.

Hän pitää sinua itsestäänselvyytenä. Hän tietää, kuinka paljon välität.

Hän tietää, että olet antanut hänelle anteeksi lukemattomia kertoja aiemmin. Niinpä hän luottaa siihen, että pehmeä sydämesi antaa anteeksi anteeksiantamattoman ja anteeksi anteeksiantamattoman myös tulevaisuudessa.

Olet jo uupunut kaikesta. Hän tyhjensi tunteesi.

Hän muutti nuo kyyneleet kasvoillasi vesiputouksiksi, vaikka hänen ei olisi pitänyt alun alkaenkaan aiheuttaa niitä. Silti sinä pysyt.

Toivot, että hän toipuu ja on se mies, jonka kerran tunsit, mies, johon rakastuit.

Mutta sitä miestä ei koskaan ollutkaan. Se oli vain julkisivu. Hän teeskenteli olevansa hyvä houkutellakseen sinut valheidensa verkkoon.

Hän sai sinut uskomaan, että häneen voi luottaa, hän sai sinut luulemaan, että voit luottaa häneen, kun asiat menevät huonosti, hän jakoi sinulle huomiota ja hellyyttä, hän esitti olevansa joku, jota hän ei ollut.

Hän halusi sinun tuntevan olosi turvalliseksi. Hän halusi sinun todella rakastuvan häneen syvälle ja kovasti, jotta hän voisi käyttää kaikkia tunteitasi sinua vastaan.

Hetki, jolloin hän tajusi, että rakastit häntä todella, oli sama hetki, jolloin hänen käytöksensä muuttui. Yhtäkkiä hänellä ei ollut koskaan aikaa sinulle, vaan hän oli aina kiireinen jonkin muun asian kanssa.

Kaikki se kiintymys ja huomio, jonka jaoitte suhteen alussa, muuttui yksipuoliseksi. Kaikki oli sinun tehtäväsi pitää asiat käynnissä.

Sinun oli tehtävä kaikki tarvittavat ponnistelut. Mutta jotenkin hän ei nähnyt sitä tai kieltäytyi tunnustamasta sitä. Hän vain otti kaiken, mitä annoit hänelle.

Hän ei välittänyt siitä, että hän oli sinulle ensisijainen, hän oli se, joka sai sinut jättämään kaikki murheesi syrjään ja keskittymään häneen. Hän kuormitti sinua ongelmillaan.

Ja sinä otit ne omiksesi. Annoit kaikkesi yrittäessäsi auttaa häntä. Mutta se ei koskaan riittänyt.

Mikään, mitä teit, ei riittänyt. Hän halusi aina enemmän.

Ja kun hän huomasi vieneensä asiat liian pitkälle, hän hidasti hieman, hurmaantui tuohon suureen, pehmeään sydämeesi ja teeskenteli, ettei mitään koskaan tapahtunut.

Jonkin ajan kuluttua, kun olisit alkanut tuntea olosi taas rakastetuksi, hän palasi entiseen tapaansa.

Suhteesi häneen on kuin lumottu ympyrä, joka koostuu enimmäkseen tuskasta, jossa on välähdyksiä onnesta. Ja nuo välähdykset ovat kaikki, mistä pidät kiinni.

Perustat tulevaisuutesi niiden varaan. Rakennat toiveesi niiden varaan. Uskot yhä, että hän on sisimmässään hyvä ihminen ja että hän muuttuu.

Mutta surullinen totuus on, ettei hän koskaan muutu. Hänen ei tarvitsekaan. Hän on ihan hyvä sellaisena kuin on nyt.

Hän pitää siitä, että sinunlaisesi on hänen lähellään. Joku, joka on hänen paras ystävänsä ja rakastajansa.

Joku, joka tukee häntä ja pitää aina hänen selustaansa. Joku, joka uhraa oman onnensa hänen onnensa vuoksi. Joku, joka antaa kaikkensa odottamatta mitään takaisin.

Hän viihtyy tässä tilanteessa. Hänellä on kaikki asiat kohdallaan. Sinä olet se, joka tuntee itsensä huonoksi, käytetyksi ja laiminlyödyksi.

Sinä olet se, joka epätoivoisesti haluat hänen muuttuvan. Mutta hän ei koskaan muutu. Hän pysyy aina samanlaisena.
Hän ei tiedä muuta tapaa.

Kaikki se rakkaus, jota uskot hänen tuntevan sinua kohtaan, vaikka et näe sitä kovin usein, on hänen manipulointivälineensä. Hän haluaa rakkautesi, empatiakykysi ja voimasi, jotta hän voisi ottaa ne sinulta pois.

Valitettavasti ainoa ihminen, jota hän rakastaa, on hän itse, eikä hän pysty antamaan takaisin mitään, mitä sinä annat.

Jos jäät, mikään ei muutu. Mikään ei koskaan parane. Tunnet olosi yksinäisemmäksi kuin mitä olisit koskaan ollut yksin.

Kyyneleet putoavat jälleen, pehmeä sydämesi murenee rakkauden puutteesta. Hän ei koskaan pysty vastaamaan kaikkeen siihen, mitä annat.

Jääminen tuo sinulle vain lisää tuskaa. Hän vain jatkaa särkemistäsi pala palalta, kunnes tuhoaa sinut kokonaan.

Jos jäät, et tule koskaan olemaan onnellinen. Hänellä ei ole sisua tehdä sinua onnelliseksi.

Siksi sinun on aika palauttaa onnellisuutesi omiin käsiisi – se on aina kuulunut sinne joka tapauksessa. Sinun on oltava itseäsi vahvempi. Sinun on rakastettava itseäsi yhtä paljon kuin rakastat häntä ja jopa enemmän.

Sinun on ajateltava itseäsi ja asetettava itsesi etusijalle, koska kukaan muu ei tee sitä.

Etkö näe, että ansaitset niin paljon enemmän? Ansaitset kaiken sen, mitä annat.

Ansaitset sen jonkun toisen kanssa, jonkun, joka näkee sinussa sen arvokkaan jalokiven, joka todella olet. Olet yksinkertaisesti antanut pehmeän sydämesi vääriin käsiin.

Tuo sydän sykkii vain toivossa muutoksesta – muutoksesta, jota ei koskaan tule.

Lakkaa siis toivomasta, että hän muuttuisi, sillä syvällä sisimmässäsi tiedät, ettei hän koskaan muutu. Kaikki on nyt sinusta kiinni. Sinun on lakattava antamasta hänelle loputtomasti mahdollisuuksia.

Hän hukkaa ne kaikki. Sinun on lakattava tuhlaamasta elämääsi, energiaasi ja rakkauttasi johonkin arvottomaan.

Sinun on ymmärrettävä, että ansaitset tulla rakastetuksi. Sinun on alettava rakastaa itseäsi enemmän.