Skip to Content

7 Merkkiä Sitä, Että Miehelläsi On Emotionaalinen Suhde

7 Merkkiä Sitä, Että Miehelläsi On Emotionaalinen Suhde

Tunnesuhde on jotain, jota tapahtuu nykyään usein. Elämme maailmassa, jossa on hyvin helppoa tavoittaa joku – vaikka et olisikaan fyysisesti hänen vieressään. Tosiasia on, että on todella vaikea nähdä, onko kumppanillasi tunnesuhde vai ei, mutta jos kiinnität huomiota hänen kehonkieleensä ja sanoihin, jotka tulevat hänen suustaan hieman enemmän, voit helposti selvittää, onko miehesi uskollinen sinulle vai ajatteleeko hän jotakuta toista, kun hän on kanssasi.

1. Hän ottaa puhelimensa mukaan kaikkialle

Tiedät, että miehelläsi on aina ollut tapana jättää puhelimensa kaikkialle taloon, mutta viime aikoina hän on ottanut sen mukaansa jopa vessaan mennessään. Ehkä hän ei halua sinun näkevän tekstiviestejä, joita hän voi saada, kun hän ei ole paikalla, tai hän ei halua, että toinen odottaa vastausta pitkään. Oli syy mikä tahansa, se ei ole hyvä merkki, mutta ennen kuin syytät häntä mistään, varmista, että sinulla on todelliset todisteet siitä, että hän on ollut sinulle uskoton.

2. Hän ei mainitse hänen nimeään

Jos puhut miehesi kanssa hänen työstään ja hän alkaa kertoa sinulle tarinaa työkaveristaan (joka on btw kuuma, nuori nainen), hän ei sano hänen nimeään koko tarinan aikana, vaan puhuttelee häntä sanalla “hän”. Se on merkki siitä, että jokin on pielessä, koska hän kutsuu kaikkia muita naisia nimellä. Jos näet jonkun muun punaisen lipun merkin paitsi tämän, voit olla varma, että miehelläsi on tunnesuhde.

3. Ette harrasta seksiä yhtä usein kuin ennen

Huomaat, että kumppanisi on ottanut etäisyyttä välillenne. Hän ei enää mene nukkumaan samaan aikaan kuin sinä vain välttääkseen seksiä kanssasi. Hän sanoo olevansa väsynyt, joten hän viettää enemmän aikaa puhelimella tai katselee televisiota yksin. Kaikki nämä voivat olla merkkejä tunnesuhteesta, joten varmista, että puhut siitä avoimesti kumppanisi kanssa. Ehkä voitte vielä pelastaa suhteenne, jos reagoitte ajoissa.

4. Hän käyttäytyy salamyhkäisesti

Man looking over his shoulder

Jos miehesi pitää joitakin asioita salaisuuksina sinulta, mutta muut hänen ystävänsä tietävät niistä, se on merkki siitä, että jokin ei ole enää kunnossa. Hän ei halua sinun tietävän tärkeitä asioita elämässään ja viettää mieluummin aikaa muiden kuin sinun kanssasi. Myös hänen puhelimensa piilottaminen tai salasanojen vaihtaminen yhteisessä tietokoneessanne on merkki hälytyksestä.

5. Hän arvostelee sinua

Hän tekee niin, koska hän vertaa sinua henkilöön, jonka kanssa hänellä on tunnesuhde. Ja jos sanot jotain, joka voi hieman loukata kyseistä henkilöä, hän puolustautuu häntä kohtaan äärimmäisen voimakkaasti. Hän saattaa vähätellä sinua, koska et ole samanlainen kuin henkilö, jonka kanssa hänellä on suhde.

6. Hän käyttäytyy etäisesti

Jos vietät aikaa hänen kanssaan, mutta sinusta tuntuu, että hän on läsnä vain fyysisesti, voit olla varma, että jokin ei ole kunnossa. Sen ei tarvitse olla merkki emotionaalisesta suhteesta, mutta jokin ongelma on olemassa. Yritä puhua hänelle ja saada hänet avautumaan sinulle. Ehkä tilanne ei ole sen jälkeen niin paha.

7. Vaistosi sanoo sinulle, että jokin on pielessä

Naisia on siunattu kuudennella aistilla, ja jos tunnet, että jokin on pielessä, se todennäköisesti onkin. Voit myöntää miehellesi, että et tunne enää olevasi niin läheinen hänelle ja että et halua tuntea niin, koska se pelottaa sinua. Kiinnitä huomiota hänen reaktioonsa selvittääksesi, onko hänellä suhde. Jos hän suuttuu asiasta, se on varma merkki siitä, että hän salaa jotain. Toisaalta, jos hän selittää sinulle rauhallisesti, että kaikki on hyvin, ole kärsivällinen ja kuuntele kaikki, mitä hänellä on sanottavaa.