Skip to Content

Tytölle, Joka Yhä Odottaa: Ei Vastausta On Silti Vastaus

Tytölle, Joka Yhä Odottaa: Ei Vastausta On Silti Vastaus

Siinä sinä taas olet, katsot puhelintasi ja selaat viestejäsi. Odotat häntä, sitä yhtä viestiä, joka muuttaa kaiken ja saa sinut muistamaan, miksi rakastuit häneen alun perin.

Haluat nähdä, että hän välittää. Haluat, että hän saa sinut uskomaan, ettei se ole vielä ohi, ja haluat, että häneltä tulee jonkinlainen vastaus, mutta rakas, haluan kertoa sinulle, että ei vastausta on silti vastaus.

Olet odottanut liian kauan. Ei ole väliä, kuinka paljon aikaa se sisältää.

Jos se on kestänyt kaksi päivää tai viikon, se on vain liikaa aikaa, joka on tuhlattu johonkin, joka ei edes vaivaudu näyttämään sinulle, että merkitset hänelle paljon. Hän ei reagoi eikä häntä haittaa menettää sinut .

Hän tietää, että hän menettää sinut. Kukaan mies ei ole niin tyhmä, että uskoisi, että jättämällä naisen huomiotta hän saa tämän kiintymyksen.

Hän tekee tämän tarkoituksella ja vaikka kuinka haluat kieltää sen, se on tosiasia.

Uskotko todella, että sinua rakastava mies käyttäytyisi näin? Mies, joka rakastaa sinua, pelkää koskaan menettää sinut, koskaan satuttaa sinua tai saada sinut itkemään.

Hän pitää sinua tiukasti sylissään ja haluaa viettää jokaisen valveilla olevan tunnin kanssasi. Mies, joka haluaa sinut elämäänsä, ei saa sinua miettimään, onko hän tosissaan sinun suhteesi, koska sinä yksinkertaisesti tiedät sen.

Tiedät, arvostaako hän sinua tarpeeksi siitä, ettei hän leiki kanssasi, koska ihmiset, jotka haluavat sinut elämäänsä, kertovat, että sinua tarvitaan.

Mutta tämä mies, joka ei vastaa, hän yllättyy, kun hän seuraavan kerran näkee sinut, lähettää sinulle tekstiviestin tai soittaa sinulle, etkä sinä tervehdi häntä.

Et tekstaa takaisin etkä vastaa puhelimeen. Hän tulee yllättymään ja katumaan, ettei hän nähnyt vaivaa saadakseen sinut pysymään rinnallaan. Voin taata sinulle, ettei yksikään mies ole niin sydämetön, ettei hän harkitsisi toista vaihtoehtoa, ettei hän ajattelisi, mitä tapahtuisi, jos hän toimisi toisin.

Hän ei ota kylmää käytöstänne niin helpolla, koska hän ei osaa suhtautua ihmisiin, jotka ovat samanlaisia kuin hän.

Ansaitset niin paljon enemmän kuin tyhjän ruudun tuijottamista . Ansaitset enemmän kuin itkeä hänen lähettämättömiä tekstiviestejään ja kaikkia niitä kertoja, kun halusit puhua hänelle, mutta hän ei ollut paikalla sinua varten.

Tiedän, että oli niin kaunista puhua hänen kanssaan. Oli niin inspiroivaa saada hänet elämääsi ja olla varma, että olet löytänyt itsellesi miehen, joka saa sinut tuntemaan itsesi niin erityiseksi.

Nyt, kun kaikki nuo asiat ovat poissa, jäät miettimään, mikä meni pieleen. Luulit, että teillä kahdella oli niin paljon potentiaalia, joten odotit ja odotit. Odotit, että hän tekisi ensimmäisen liikkeen.

Odotit, että hän osoittaisi sinulle, että hän haluaa, että tästä tulisi jotain vakavaa. Mutta hän tuottaa sinulle jatkuvasti pettymyksen. Hän osoittaa sinulle jatkuvasti, että kaikki, mitä toivoitkin, on pelkkää päähäsi kuvittelua.

Olet nyt jumissa tässä kyynelten ja tuskan kierrossa, joka estää sinua pääsemästä eteenpäin. Särjet jatkuvasti omaa sydäntäsi ja tunnet sen rinnassasi, se pistää sinua ja rukoilee sinua lopettamaan sen. Mutta et voi luopua toivosta, ethän?

Kyllä, kyllä voit. Se ei tarkoita, että luovuttaisit jostain todellisesta. Et luovu ihmisestä, joka on valmis tekemään kaikkensa vain tehdäkseen sinut onnelliseksi.

Lähdet pois ihmisestä, joka ei edes tiedä, miltä todellinen rakkaus tuntuu. Jatkat eteenpäin, eikä se tee sinusta heikkoa.

Olet oppinut läksysi. Sinulla on ollut kokemus jonkun kanssa, joka ei edes vaivautunut osoittamaan sinulle ystävällisyyttä ja kunnioitusta.

Mutta entäpä jos seuraavan kerran, kun tapaat jonkun ja panostat häneen niin paljon, antaisit sen olla joku, joka osoittaa sinulle rakkautta. Joku, joka ei häpeä omistaa koko päivää sille, että tekee sinut onnelliseksi.

Joku, joka ei välitä tehdä sinusta tärkeintä joka ikinen päivä.

Kun seuraavan kerran tapaat jonkun miehen, älä jää odottamaan, katsomaan puhelimeesi soittoa, vaan elä elämääsi. Et tarvitse miestä, eikä hän tule koskaan olemaan jotain ratkaisevaa elämässäsi.

Anna itsellesi lupa elää upeinta elämääsi tarvitsematta koskaan sitä puhelua, tarvitsematta sitä tekstiviestiä. Ehkä hänen “ei-vastaus” on selkeä viesti lopettaa odottaminen ja alkaa elää?