Skip to Content

Tosimiehet Eivät Keksi Tekosyitä – He Näkevät Vaivaa

Tosimiehet Eivät Keksi Tekosyitä – He Näkevät Vaivaa

Tosimiehiä on todella vaikea löytää nykyään. Ehkä et ole etsinyt oikein tai he ovat oppineet piiloutumaan.

Voi myös olla, että he seisovat suoraan edessäsi, mutta myrkyllisten miesten meressä sinun on mahdotonta tunnistaa heitä.

Mikä tekee miehestä tosimiehen?

Onko hänen olemassaolonsa tarpeeksi, jotta hänet voidaan määritellä tosimieheksi? Onko se hänen tapansa kävellä ja puhua? Ehkä hänen tapansa suudella?

EI!

Pääasiallinen ero pojissa ja tosimiehissä on se, että tosimiehet eivät keksi tekosyitä. Sen sijaan he näkevät vaivaa.

Pojat kertovat sinulle, että he rakastavat sinua eivätkä he tee mitään todistaakseen sen. Mutta tosimiehet kertovat rakastavansa sinua ja he tukevat sanojaan teoillaan.

Poikia ahdistaa liikaa sinun menestyksesi ja itsevarmuutesi. Tosimiehet ovat ylpeitä sinusta.

Tosimiehet eivät anna sinun odottaa heidän ilmestymistä treffeille.

He näkevät aina vaivaa ollakseen se, joka odottaa sinua. Tosimiehet eivät koskaan manipuloi sinua, jotta he voivat tuntea oman olonsa paremmaksi.

He näkevät vaivaa saadakseen sinut tuntemaan olosi hyväksi, koska sinun onnesi tarkoittaa heille heidän omaa onneaan.

Tosimiehet ovat suojelevia.

Tosimiehet eivät keksi tekosyitä sille, mikseivät saavu paikalle tai vastaa puheluihisi silloin, kun heitä eniten tarvitset. He ovat aina tavoitettavissasi, vaikka ajattelet, etteivät he olisi.

Tosimiehet ottavat sinut syliisi ja kantavat sinua, jos jalkojasi särkee. He eivät keksi tekosyitä, etteivät he voi hyvin tai esitä olevansa väsyneitä.

Sinun turvallisuutesi on heille ykkösenä ja he löytävät aina keinon todistaa sen.

Päivän päätteeksi he pitävät päätäsi rintaansa vasten, jotta sinä tunnet olevasi turvassa vaikka nukut.

Tosimiehet asettavat sinun onnellisuutesi omansa edelle.

Heidän suurin saavutuksensa on saada heidän naisensa tyytyväiseksi. He luopuvat omista tunteistaan tai tyytyväisyydestään, jos se tekee sinut onnelliseksi.

Tosimiehet näkevät vaivaa osoittaakseen kiintymyksensä, koskia he pelkäävät menettävänsä sinut. He arvostavat jokaista hetkeä kanssasi, koska sinä olet heille ykkönen.

Keksimällä tekosyitä, kuten: Unohdin soittaa sinulle, koska ystäväni soitti minulle tai myöhästyn illalliselta, koska minun pitää saada työni valmiiksi eivät ole heidän juttunsa. He arvostavat sinun vaivannäköäsi ja tekevät kaikkensa todistaakseen sen.

Sinun hymysi on heidän suurin palkintonsa ja he tekevät parhaansa saadakseen sinut hymyilemään usein.

Tosimiehet kohtelevat sinua kunnioituksella.

He eivät saa sinua tuntemaan oloasi arvottomaksi ja keksi tekosyitä sille, etteivät kohtele sinua kuten ansaitset. Tosimiehet näkevät vaivaa kunnioittaakseen sinua vaikeimmissakin tilanteissa, joissa heidän on vaikea pysyä rauhallisina.

Sinä et koskaan kuule heidän pyytävän anteeksi sitä, että he eivät kohtele sinua oikein, koska he eivät koskaan antaisi itselleen anteeksi sitä. He haluavat sinun olevan tietoinen heidän kunnioituksestaan.

Vaikka he eivät pitäisi siitä, mitä sillä hetkellä teet, he kunnioittavat sinua.

Tosimiehet tietävät, mitä haluavat.

Tosimiehet ovat itsevarmoja ja he tietävät, mitä haluavat. He haluavat SINUT. Heillä ei ole aikaa jahdata muita, koska heillä on kiire jahdata sinua.

He eivät sano yhtä asiaa ja sitten muuta mieltään siitä, koska kerran kun he sen sanovat, he pysyvät siinä. Tosimiehet eivät keksi tekosyitä, kun jokin asia menee pieleen parisuhteessanne.

He myöntävät, jos ovat tehneet jotain väärin ja he pyytävät anteeksi, koska he tietävät, mitä he haluavat. He haluavat sinun antavan anteeksi heille ja ymmärtävän, että he välittävät sinusta. He tietävät, että jos he eivät sitä tee, joku muu kyllä tekee sen.

Tosimiehet eivät pelkää osoittaa tunteitaan.

He eivät pelkää sanoa “MINÄ RAKASTAN SINUA” vaikka se tarkoittaisi sen sanomista tuhansien ihmisten edessä.

Tosimiehet haluavat jakaa rakkautensa sinuun koko maailman kanssa ja huutaa, kuinka kiintyneitä he sinuun ovat.

He eivät keksi poikamaisia tekosyitä, kuten: En ole tottunut osoittamaan tunteitani. En tiedä, kuinka tehdä se.

Tosimiehet löytävät keinon osoittaa tunteensa vaikka he eivät olisi juuri sillä tuulella sillä hetkellä.

He yrittävät sata kertaa, kunnes onnistuvat, koska he haluavat nähdä tuon hymyn kasvoillasi ja tehdä sinut ylpeäksi yrityksillään.

Tosimiehet suunnittelevat tulevaisuutta.

Tosimiehet eivät elä päivä kerrallaan tietämättä, mitä he tekevät tai kuinka se tulee päättymään. He tekevät suunnitelmia tulevaisuudelle ja he varmistavat, että sinä kuulut niihin.

He eivät keksi tekosyitä työstään, pomoistaan tai muusta vastaavasta.

He ottavat asiat omiin käsiinsä ja löytävät keinon saada asiat toimimaan. Ja he näkevät vaivaa, kunnes onnistuvat, koska sinun pitäminen heidän elämässään on heille ykkösenä.

Tulevaisuus ilman sinua on yksinkertaisesti heille merkityksetöntä.

Tosimiehet eivät pelkää haastaa sinua.

He eivät pelkää haastaa sinua, koska he uskovat sinuun koko sydämellään. He löytävät aina keinon auttaa sinua saavuttamaan jotain, minkä aloitit, koska sinun menestyksesi on heille tärkeää.

Tosimiehet kehittävät jatkuvasti itseään, koska he haluavat olla paras mahdollinen versio itsestään sinua varten. He tietävät, että yrittäminen saa heidät täydellisiksi.

Tosimiehet eivät pelkää rakastaa.

Tosimiehet eivät pelkää antaa tai vastaanottaa rakkautta. He antavat sen epäitsekkäästi koko sydämellään ja ottavat sen vastaan kiitollisina avoimin mielin.