Skip to Content

Tämä On Mies, Jota Kannattaa Odottaa

Tämä On Mies, Jota Kannattaa Odottaa

Vaikka meressä on paljon kaloja, jokainen kala ei ole sinun kalasi. Jokaisella ihmisellä on oma täysosumansa, tai toisin sanoen jokaiselle vakalle on oma kantensa.

Tämä mielessä pitäen tässä on sinulle vinkkejä, millainen mies on oikeasti odottamisen arvoinen.

Lue nämä, muista ne ja opettele näitä ja ehkä onnistut tunnistamaan HÄNET muiden joukosta.

Ei ole epäilystäkään siitä, että tulet tapailemaan monia ’vääriä’, mutta nämä ovat ainoastaan vääriä SINULLE kunnes löydät sen erityisen, ’sen oikean’, sen oikean juuri SINULLE.

Tämä on mies, joka todella ansaitsee sinut ja hän on se, jota sinun kannattaa odottaa. Siksi älä tyydy vähempään.

Mies, jota etsit, tulee saamaan sinut nauramaan kippurassa.

Ja muista tämä, on helppo nauraa hänen vitseilleen ’kuherruskuukausi-vaiheessa’, mutta täydellinen mies ei koskaan lopeta sinun naurattamistaan eikä hänen vitsinsä tule koskaan muuttumaan tylsiksi. Hän on sinun naurun lähteesi.

Tämä mies kohtelee sinua ansaitsemallasi tavalla ja sinä ansaitset parasta, joten hän varmistaa, ettei sinun elämästäsi puutu koskaan mitään.

Hän ei tee sitä vain silloin, kun hän on sillä tuulella tai tuntee olonsa iloiseksi. Hän tekee sen, vaikka hänellä on ollut huono päivä.

Hän ei silti tee sinun päivästäsi huonoa. Vain koska hän rakastaa sinua oikeasti, hullusti ja syvästi.

Tämä mies suutelee sinua ilman syytä. Hän osoittaa sinulle rakkautta silloin, kun sitä vähiten odotat.

Hän osoittaa sinulle, että hän rakastaa sinua hetkenä minä hyvänsä ja joka päivä.

Hän tulee luoksesi, kun olet suihkussa, vain suudellakseen sinua tai hän ilmaantuu yllättäen keittiöön, kun olet laittamassa ruokaa ja suutelee sinua.

Hän suutelee sinua siksi, että hän aistii sinun haluavan sitä.

Sinä tarvitset miehen, joka on adrenaliini-piikki. Tämä erityisesti niiden tyttöjen kohdalla, jotka tuntevat joskus olevansa jumissa tylsissä ja loputtomissa rutiineissa. tämä mies ei anna sen tapahtua.

Hän aina sekoittaa soppaa, koska se on hänellä luoteessa. Sinä et tylsisty, koska hänellä on aina jonkinlainen suunnitelma teille kahdelle.

Mutta tässä on yksi juoni, jota sinun tulee tarkkailla!

Tällaiset miehet usein välttelevät sitoutumista, koska sellaisia he vain ovat. Jos onnistut nappaamaan tällaisen, olet onnen tyttö.

Tämän miehen tulee olla se, joka haastaa sinut älyllisellä tasolla. Se ei tarkoita sitä, että hänen täytyy olla viisaampi kuin sinä.

Se tarkoittaa sitä, että hänen tulee olla erilainen kuin sinä. Jos seurustelet itsesi kaltaisen miehen kanssa, joka on kanssasi samaa mieltä kaikesta, missä on jännitys?

Missä on nuo lyhyet, intohimoiset keskustelut, joita teillä on?

Se, että hän on erilainen tarkoittaa sitä, että teillä on aina jotain mistä puhua ja olla samaa tai eri mieltä.

Äläkä unohda, intohimoisen riidan jälkeen tulee intohimoista sovintoseksiä.

Mies, jota odotat, tulee inspiroimaan sinua tekemään asioita ja olemaan luova kaikin tavoin.

Hänen tulee olla kunnianhimoinen ja hänen tulee saada sinut haluamaan enemmän.

Hän auttaa sinua toteuttamaan unelmiasi, koska hänen rinnallaan sinä tunnet, että haluat saada asioita tapahtumaan.

Hän antaa sinulle voimaa, jota tarvitset. Vaikeinta on aloittaminen, mutta sen kun kerran teet, kukaan ei voi sinua pysäyttää.

Hän on ylpeä sinusta. Hän on ylpeä saavutuksistasi, olivat ne sitten pieniä tai suuria. Hän puhuu sinusta ystävilleen ja hän tuntee, että sinun menestyksesi on myös hänen ja päinvastoin.

Hän ei häpeä sinua millään tavalla. Hän vie sinut kaikkialle. Hän pitää kädestäsi kiinni julkisesti ja hän suutelee sinua muiden nähden, koska hän ei pelkää kertoa maailmalle, että sinä olet hänen kultansa!

Tämä mies kunnioittaa sinun perhettäsi ja ystäviäsi, koska hän tietää, kuinka paljon he sinulle merkitsevät. Hän miellyttää heitä, koska hän tietää, että sinä rakastat heitä.

Jos hän ei pidä heistä, hän ei koskaan näytä sitä sinulle tai heille. Niin paljon hän sinua rakastaa.

Sinun täydellinen miehesi sanoo kyllä kaikkeen, mitä ehdotat, koska hän ei koskaan epäile sinua.

Jokainen pieni asia, mitä haluat tehdä, hän on tukenasi. Ja hän tukee sinua, koska hän rakastaa sinua.

Jos sinä teit jotain, mikä ei päättynyt niin hyvin, hän lohduttaa sinua ja kertoo, että on aikaa korjata se tai tehdä kaikki uudestaan. Ja hän on siinä sinua varten jälleen kerran, alusta asti.

Hän kohtelee sinua kuin prinsessaa, koska sinä olet sellainen hänelle.

Hän tekee työtä parisuhteenne eteen aivan kuten sinä ja sinä huomaat sen.

Hän vie sinut romanttiselle illalliselle ja hän ostaa sinulle kukkia ilman erityistä syytä. Ja ehdotan, että sinä teet samoin hänelle.

Rakkaus ei ole yksisuuntainen tie eikä sinun tulisi odottaa sen sellaista olevan. Joten jos haluat löytää täydellisen miehesi, sinun tulee tietää, että sinun tulee antaa jotain takaisin saadaksesi itsekin.