Skip to Content

5 Merkkiä Siitä, Että Hän On Emotionaalisesti Saavuttamattomissa (Älä Edes Vaivaudu Deittailemaan Häntä)

5 Merkkiä Siitä, Että Hän On Emotionaalisesti Saavuttamattomissa (Älä Edes Vaivaudu Deittailemaan Häntä)

‘Emotionaalisesti saavuttamaton’ ei ole sukupuolittunut termi. Sekä miehet että naiset voivat olla emotionaalisesti saavuttamattomissa. Valitettavasti yhä useammat miehet noudattavat tätä uusinta trendiä olla emotionaalisesti saavuttamattomissa.

En tiedä, johtuuko se loukkaantumisen pelosta vai ‘en sitoudu kehenkään’ -asenteesta. Nämä tyypit eivät tunnu voivan avautua kenellekään, eivätkä he todellakaan halua minkäänlaista sitoutumista.

Niinpä heti, kun he näkevät, että välillänne on käynyt vakavaksi, he alkavat vetäytyä pois suhteesta kaikenlaisilla eri tekosyillä.
Jos haluat estää itsesi seurustelemasta emotionaalisesti saavuttamattoman miehen kanssa, lue eteenpäin ja ota selvää muutamista merkeistä, jotka kertovat, onko hän saavuttamaton vai ei.

1. Hän keksii aina tekosyitä

Hänellä on aina tekosyy kaikkeen. Jos pyydät häntä ulos, hän kieltäytyy kohteliaasti. Et edes tiedä, onko hän kiinnostunut vai onko hän vain ujo ja epämukava.
Siinäpä se juju onkin. Hänen tekosyynsä ovat epäselviä.
Hän saattaa jopa sanoa, että ajoitus on huono ja että nyt ei ole hyvä hetki seurustella ja muuta sellaista paskaa.
Vitut siitä! Jos hän olisi oikeasti kiinnostunut sinusta, hän ei kyseenalaistaisi päätöstään viettää aikaa kanssasi.
Hän lentäisi luoksesi, jos voisi – jos hän todella pitäisi sinusta.

2. Hän ei koskaan tee kiinteitä suunnitelmia

Meillä kaikilla on oma elämämme, emmekä voi oikeastaan taata, että olemme yhdessä paikassa tiettyyn aikaan, koska viime hetkellä voi tulla paljon asioita eteen.

Mutta tämä kaveri peruu aina viime hetkellä, eikä hän voi koskaan sanoa varmasti, että hän tapaa sinut.
Hän on taas hyvin epäselvä. Et tiedä, missä tilanteessa olet hänen kanssaan. Jos hän käyttäytyy nyt noin, voit olla varma, että hän käyttäytyy jatkossakin noin, jos te kaksi aloitatte suhteen – ole fiksu ja ÄLÄ!

3. Tapailette toisianne hänen ehdoillaan

vakava mies istuu sängyn reunalla

Hän on paikalla silloin, kun hänestä tuntuu siltä. Saattaa käydä niin, että hän ilmestyy luoksesi yhtäkkiä – täysin tunteellisena – valmiina puhumaan tunteistaan.

Mutta arvaa mitä? Tämä osoittaa sinulle, että hän kyllä välittää tarpeista, mutta vain omista tarpeistaan. Hän ei ole tukenasi silloin, kun tarvitset puhumista ja kun olet surullinen.

Kun tarvitset apua, hän keksii tekosyitä, mutta kun hänen takapihallaan palaa tulipalo, hän on ensimmäinen, joka hakee apua sen sammuttamiseksi.

4. Hän lähettää sinulle sekavia signaaleja

parrakas mies seisoo lähellä ikkunaa

Hän tulee vahvana esiin ja sitten hän katoaa. Yhtenä hetkenä hän on aivan valloituksissasi. Sinä olet parasta, mitä hänelle on tapahtunut. Hän lupaa sinulle kaikkea, mitä voit kuvitella. Ja sinä – typerästi – uskot häntä.

Toisella hetkellä häntä ei näy enää missään. Et saa häntä kiinni hänen kännykkäänsä; hän ei soita sinulle. Et edes tiedä, onko hän elossa vai ei. Hän näyttää kadonneen maan päältä.

Jos hänen tunteensa sinua kohtaan eivät ole johdonmukaisia, hylkää hänet ja jatka etsimistäsi jonkun sellaisen löytämiseksi, joka todella ansaitsee sinut.

5. Hän ei halua leimata suhdettanne

mies istuu sohvalla juomassa

Olet kysynyt häneltä tuhat kertaa, missä vaiheessa teidän kahden suhde on, mutta et ole koskaan saanut täyttä vastausta. Hän välttelee kertomasta sinulle, mitä hän ajattelee ja haluaa.
Juuri se on valtava punainen lippu!

Älä anna hänen huijata sinua, sillä jos on kulunut tietty aika (sanotaan 4-6 kuukautta), etkä vieläkään tiedä, missä vaiheessa olette, usko pois, mikään ei tule muuttumaan.

Hän ei halua leimata suhdettanne, koska hän haluaa sinut ympärilleen niin kauan kuin se sopii hänelle.
Naiset, älkää tuhlatko aikaanne tuollaisiin miehiin.

Joskus on vaikea vastustaa epäselvää “pahaa poikaa”, mutta siitä ei tule mitään hyvää.
Siirry eteenpäin, koska ansaitset parempaa!