Skip to Content

Sinkkuna Oleminen On Parempi Kuin Käsitellä Näitä 10 Ihmissuhdeongelmaa

Sinkkuna Oleminen On Parempi Kuin Käsitellä Näitä 10 Ihmissuhdeongelmaa

Jos olet sinkku, tunnetko koskaan, että joku yrittää kovasti saada sinut tuntemaan, että sinussa on jotain vikaa vain siksi, että olet yksin?

Tiedotusvälineet ja yhteiskunta yleensä ovat tehneet sinkuille todella vaikeaksi nauttia vapaudestaan tuntematta, että heiltä puuttuu jotain.

Kaikki ne otsikot, kuten: “Jos sinusta tuntuu, että olet ikuisesti sinkku, lue tämä!”. Ihanko totta? Mutta mitä se on niille, jotka ovat parisuhteessa? Miksi kukaan ei koskaan mainitse heitä?

Jos joku on parisuhteessa, se ei välttämättä tarkoita, että hän on onnellinen. Ja jos joku on sinkku, se ei välttämättä tarkoita, että hän on onneton!

Itse asiassa, jos tarkastelemme asioita tarkemmin, huomaamme, että sinkkuna oleminen on itse asiassa PAREMPAA kuin näiden 10 parisuhdeongelman kanssa kamppaileminen!

1. Jatkuva ihmettely siitä, miksi häneltä kestää niin kauan tekstata tai soittaa sinulle takaisin

Being Single Is Better Than Dealing With These 10 Relationship Problems

Onko koko maailmassa mitään ärsyttävämpää kuin odottaa ja pohtia, miksi he eivät tekstaa tai soita sinulle takaisin? Liian monta mitä jos -vaihtoehtoa eikä yhtään vastausta.

Tämä on väistämätön, stressaava osa jokaista suhdetta, ja luoja paratkoon, säästän mieluummin hermojani ja pysyn sinkkuna loppuelämäni kuin käsittelen tätä paskaa enää koskaan.

2. Joutuu tulemaan toimeen perheenjäsentensä kanssa

Being Single Is Better Than Dealing With These 10 Relationship Problems

Jos olet parisuhteessa, se ei tarkoita, että työsi siellä on tehty. Ei.

Sen lisäksi, että huolehdit suhteenne ongelmista, sinun täytyy huolehtia myös siitä, että tulet toimeen hänen perheenjäsentensä kanssa ja varmistat, että he pitävät sinusta.

Ja aina tulee olemaan se yksi perheenjäsen, jonka kanssa et tule toimeen, vaikka tekisit mitä.

Ja tämä tarkoittaa usein sitä, että sinun on tehtävä kaikkesi miellyttääkseen heitä ja muutettava itseäsi heidän hyväksyntänsä vuoksi. Tarkoitan, kuka tarvitsee tällaista elämäänsä?

3. Haluat jäädä sisälle, kun he haluavat mennä ulos ja päinvastoin.

Being Single Is Better Than Dealing With These 10 Relationship Problems

Parisuhteessa on kyse kompromisseista, mutta jopa menestyneimmät parit epäonnistuvat tässä jossain vaiheessa.

Aina tulee hetkiä, jolloin haluat jäädä sisälle, katsoa elokuvaa tai lempisarjaasi ja nauttia chillailusta tonneittain ruuan ympäröimänä, mutta sitten kuuletkin, että he haluavat lähteä ulos.

Mutta näin ei koskaan tapahdu, kun olet sinkku! Jos haluat mennä ulos, menet ulos. Jos haluat rentoutua ja pysyä sisällä, teet niin.

Rajoja ei ole, eikä sinun tarvitse murehtia, tuntuuko joku mukavalta valintasi kanssa.

4. Tunnet olosi liian mukavaksi tai kyllästyneeksi parisuhteessa.

Being Single Is Better Than Dealing With These 10 Relationship Problems

Kun vasta aloitat seurustelun, kaikki on tuoretta ja tuntuu, ettet koskaan kyllästy mihinkään. Mutta ajan myötä alat tuntea olosi liian mukavaksi tai jopa tylsistyneeksi suhteessa.

Kyllä! On todellakin mahdollista tuntea itsensä kyllästyneeksi parisuhteessa, koska juuttuu rutiiniin eikä mikään tunnu enää kiinnostavalta.

Mutta jos olet sinkku, peli muuttuu hetkessä. Voit aina sanella tahdin ja piristää asioita milloin ja miten haluat.

Et voi koskaan kyllästyä, koska sinulla on enemmän valinnanvaraa ja enemmän vapautta tutkia maailmaa ja nauttia siitä täysillä!

5. Se, että sinut pakotetaan katsomaan televisiosta asioita, jotka eivät kiinnosta sinua.

Being Single Is Better Than Dealing With These 10 Relationship Problems

Onko mitään ärsyttävämpää kuin se, että sinut pakotetaan katsomaan asioita, jotka eivät voisi vähempää kiinnostaa? En usko.

Se, että on parisuhteessa jonkun kanssa, tarkoittaa sitä, että joutuu katsomaan asioita, jotka eivät oikeastaan kiinnosta sinua vain siksi, että ne merkitsevät hänelle paljon, etkä halua pilata hänen hauskuuttaan.

Mutta sinkkuna oleminen tarkoittaa sitä, että katsoo mitä haluaa, milloin haluaa ja kuinka kauan haluaa. Ei teeskentelyä, ei paskanjauhantaa eikä draamaa!

6. Nähdä, että he tykkäsivät jonkun tytön/miehen kuvasta Instagramissa ja haluta kohdata heidät siitä, mutta ei halua vaikuttaa hullulta.

Being Single Is Better Than Dealing With These 10 Relationship Problems

Jos olet joskus ollut parisuhteessa tai tunnet jonkun, joka on parisuhteessa, tämä on varmasti tapahtunut sinulle tai heille useammin kuin kerran.

On todella turhauttavaa todistaa, että kumppani tykkää jonkun tytön tai miehen puolialastomasta kuvasta tai mistä tahansa kuvasta sosiaalisessa mediassa.

Ja tiedätkö mikä on vielä turhauttavampaa? Se, ettei tiedä, mitä tehdä asialle. Jos hyppäät heidän kimppuunsa kuin Godzilla, vaarannat hyvinvointisi ja mielenterveytesi.

Ja jos päätät olla tekemättä asialle mitään, se syö sinut. Tämä on yksi monista syistä, miksi sinkkuna oleminen on kymmenen kertaa parempi vaihtoehto kuin tällaisen paskan käsittely.

7. Tunne siitä, että jäät paitsi hauskoista hetkistä ystävien kanssa.

Being Single Is Better Than Dealing With These 10 Relationship Problems

Usko minua, vaikka kuinka monta kertaa toistaisit itsellesi, että tällä kertaa et laiminlyö ystäviäsi seurustelun suhteen, se ei toimi.

Parisuhteessa oleminen tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että vietät vähemmän aikaa ystäviesi kanssa, ei siksi, että haluaisit, vaan siksi, että niin vain tapahtuu.

Ja sitten alat tuntea, että menetät hauskoja hetkiä heidän kanssaan, ja tulet katumaan päätöstäsi olla suhteessa alun perin.

Joten ainoa looginen johtopäätös on välttää kaikkea tätä paskaa ja olla sen sijaan sinkku!

8. Mietit, onko heidän ystävänsä oikeasti vain ystävä

Being Single Is Better Than Dealing With These 10 Relationship Problems

Meillä kaikilla on ystäviä ja he kaikki ovat JUST ystäviä, kunnes toisin todistetaan. Ja kun se tapahtuu, on tavallaan liian myöhäistä.

Kukaan ei koskaan anna sinulle takaisin aikaa, jonka olet käyttänyt sen miettimiseen, onko heidän ystävänsä todella JUST ystävä vai mahdollinen uhka. Mutta jos olet sinkku, sinun ei tarvitse KOSKAAN murehtia tätä asiaa.

9. Ärsyyntyminen tai mustasukkaisuus, kun et ole heidän prioriteettinsa.

Being Single Is Better Than Dealing With These 10 Relationship Problems

Joskus he valitsevat miesten tai tyttöjen illan tai jonkin merkityksettömän tapahtuman kanssasi vietetyn illan sijaan. Joskus sinä et ole heidän prioriteettinsa ja sinua ärsyttää tai tulet jopa mustasukkaiseksi. Ja kaikkea tätä paskaa tapahtuu, jos olet parisuhteessa.

Mutta jos olet sinkku, olet oma prioriteettisi, eikä mikään eikä kukaan voi saada sinua tuntemaan itseäsi vähemmän tärkeäksi.

Jos olet sinkku, et hermostu vähäpätöisistä asioista, kuten mustasukkaisuudesta, koska olet varattu tärkeämpiin asioihin, kuten hauskanpitoon, etkä välitä pätkääkään mistään muusta ympärilläsi.

10. Väsymys jatkuvaan yliajatteluun

Being Single Is Better Than Dealing With These 10 Relationship Problems

“Mitä he ajattelevat, jos teen sitä tai tätä? Pitävätkö he tästä väristä minussa? Miksi he eivät soittaneet minulle? Mitä minun pitäisi tehdä seuraavaksi? Luulevatko he, että olen epätoivoinen?”.

Parisuhteessa oleminen tarkoittaa sitä, että tuntee itsensä väsyneeksi miettimään jatkuvasti mitä tahansa ja kaikkea, mikä johtaa häiriöön nimeltä yliajattelu.

Mutta sinkkuna oleminen tarkoittaa sitä, ettei välitä pätkääkään siitä, mitä muut ajattelevat sinusta. Se tarkoittaa sitä, että nautit omista valinnoistasi ja pidät hauskaa, kunnes kyllästyt siihen! (Hmm… jos se on edes mahdollista!)