Skip to Content

Onko Flirttailu Pettämistä? 7 Tapaa Olla Uskoton Tietämättä Siitä Edes Mitään

Onko Flirttailu Pettämistä? 7 Tapaa Olla Uskoton Tietämättä Siitä Edes Mitään

Harmitonta flirttailua: Kuinka pitkälle on liian pitkälle?

man flirting with woman in the bar

Miehillä ja naisilla on omat mielipiteensä siitä, mitä pidetään pettämisenä ja mitä ei.

On vapaamielisiä ihmisiä, joille ei haittaa, jos heidän kumppaninsa flirttailee muiden kanssa, eivätkä he näe siinä mitään pahaa.

Mutta toisaalta on ihmisiä, jotka pitävät flirttailua pettämisenä, ja jos heidän kumppaninsa tekisi niin, he eivät luultavasti hyväksyisi sitä.

On ihmisiä, jotka uskovat, että harmiton flirttailu ei voisi koskaan tehdä vakavaa vahinkoa suhteelle ja tuhota heidän merkittävän toisensa kanssa, että emotionaalinen suhde , mutta se olisi valtava isku heidän kumppaninsa itsetunnolle .

man flirting with sexy woman

Pettäjät ovat erittäin kekseliäitä, kun kyse on löytää tekosyitä heidän kyseenalainen käyttäytyminen, joka on peitetty punaisia lippuja (jos avaat silmäsi niille).

He voivat sanoa, että se on vain typerää vitsailua , mutta todellisuudessa se on emotionaalinen yhteys, joka johtaa lopulta hajoamiseen .

Harmiton hauskanpito on harvoin vain sitä. Ei ole olemassa sellaista flirttailua, jossa ei ole mitään seksuaalista kiinnostusta.

Terveessä parisuhteessa , työstät seksielämääsi, jos sitä on työstettävä, etkä vain flirttaile, toivoen saavasi sen huuman toisen ihmisen kanssa.

Romanttinen suhde on sitoutunut suhde.

Tämä henkilö on paras ystäväsi , ja vaikka kyseessä olisi vain “harmiton” tekstiviestittely vastakkaista sukupuolta olevan kollegan kanssa, mieti tarkkaan, miten kumppanisi voi suhtautua siihen. Hän saattaa nähdä sen yhtenä laillisena merkkinä siitä, että työkaveri pitää sinusta (ja sinä pidät hänestä takaisin).

Loppujen lopuksi, kuten sanon aina omassa parisuhteessani: älä koskaan tee kumppanillesi sellaista, mitä hän ei voisi tehdä sinulle. Niin yksinkertaista se on.

woman looking at man in cafe

On aika ottaa vastuu teoistasi ja tajuta lopullisesti, että se, että tunnet tietynlaista fiilistä viehättävää naista kohtaan, joka ei ole kumppanisi, ei tee siitä ok:ta ryhtyä minkäänlaiseen flirttailuun .

Jos olet yksiavioisessa suhteessa , sinun pitäisi kunnioittaa sen pyhyyttä. Ensimmäinen kerta, kun päätät flirttailla, voi olla vain alku jollekin vakavammalle.

Ihmisluonteeseen kuuluu olla utelias, mutta on myös tärkeää hallita laittomia impulsseja.

Monet ihmiset kokevat kumppaninsa flirttailun äärimmäisen huolestuttavana, mutta eivät koskaan sanoisi mitään.

Olen ottanut yhteyttä moniin parisuhdeasiantuntijoihin siinä toivossa, että saisin selville, missä tuo raja oikeasti kulkee, ja auttaisin ihmisiä olemaan ylittämättä sitä enää koskaan.

Siksi päätin tehdä listan yleisimmistä tavoista, joilla ihmiset todella pettävät tietämättään.

Ja nyt kun olen laatinut sen, voit tarkistaa sen ja nähdä itse, kuinka ohut raja todella on ja oletko ylittämässä sitä.

Viestit eri sosiaalisissa medioissa

happy woman looking at phone

Me kaikki käytämme nykyään eri sosiaalisen median sivustoja pitääkseen yhteyttä ystäviimme ja tuttaviin, eikä siinä ole mitään väärää.

Tekstiviesteistä ja Snapchatista on tullut meille toinen luonto.

Ongelmana on kuitenkin se, että yhteystietoluettelossasi voi näkyä tuntemattomia ihmisiä. Ehkä on olemassa kaveri, joka todella pitää sinusta, ja hän lähettää sinulle viestejä jollakin sosiaalisen median sivustolla.

Haluat olla kohtelias, joten lähetät hänelle takaisin viestin, ja silmänräpäyksessä hän kysyy, mitä sinulla on päälläsi, ja sanoo, että hän haluaisi olla kanssasi juuri nyt.

Sitten tajuat, mitä juuri tapahtui, ja poistat kaikki hänen viestinsä ja estät hänet.

Läheisenä oleminen työkaverin kanssa

young people working together

Meillä kaikilla on se yksi työkaveri, joka saa meidät tuntemaan olomme paremmaksi ja näyttää meille, ettei kaikki ole niin mustavalkoista. Kysymys on kuitenkin siitä, kuinka pitkälle menet suhteessa heidän kanssaan.

Teetkö vain työsi ammattimaisesti vai puhutko työkaverisi kanssa syvästi yksityisistä asioista?

Onko hän joku, joka tulee työpäivän päätteeksi hieromaan jäykkää niskaasi ja vie sinut kotiin?

Vai onko teillä kahdella puhtaasti ammatillinen suhde, ja teette vain töitä yhdessä?

Nämä suhteet työtovereiden kanssa voivat olla hyvin hankalia, koska jotain vakavaa voi tapahtua yhtäkkiä.

Ehkä ajattelet, että kaveri, jonka kanssa istut toimistossa, ei pidä sinua viehättävänä, mutta ehkä hän fantasioi sinusta koko päivän.

Ole siis varovainen siinä, miten käyttäydyt toimistossa, äläkä unohda, että se on paikka, jossa on tehtävä työtä.

Mutta ei sitä, jota ajattelet juuri nyt.

Säännölliset tekstiviestit exäsi kanssa

woman typing on phone

En todellakaan ymmärrä ihmisiä, jotka pitävät edelleen yhteyttä exäänsä. Hän petti sinua ja satutti sinua, mutta silti tekstailet hänelle joka päivä tarkistaaksesi hänen kuulumisiaan.

Joo, aivan. Tarkoitan, että on ihmisiä, jotka päättivät erota mukavalla tavalla, koska he tajusivat, ettei heillä ole mitään yhteistä.

Ja exän tavoittaminen silloin tällöin on ihan ok, jos uudella kumppanilla ei ole mitään ongelmaa sen kanssa.

Mutta jos puhut exäsi kanssa päivittäin ja sitten poistat tekstiviestit, koska et halua kumppanisi näkevän niitä, sinulla on ongelma.

Olet tietoinen siitä, että kumppanisi loukkaantuisi, jos hän näkisi nuo viestit, mutta teet silti niin. Ja vaikka ajattelet, ettei se ole iso juttu, se on itse asiassa pettämistä.

Intimiteettisi jakaminen jonkun kanssa

couple cuddling in bed

Tiedän, että fyysinen pettäminen on melko paha asia, mutta voit vain kuvitella, miltä emotionaalinen pettäminen tuntuu ihmisestä, jonka kanssa olet seurustellut pitkään.

Jos sydämesi on jaettu kahteen osaan, jossa toisessa osassa on nykyinen kumppanisi ja toisessa puoliskossa on henkilö, jonka kanssa olet klikkaillut, pelkäänpä, että petät.

Et anna koko itseäsi kumppanillesi, vaan jaat läheisyytesi jonkun toisen kanssa, ja se tuntuu hyvältä.

Ja vaikka mielestäsi se on ihan ok, kuvittele, miltä sinusta tuntuisi, jos kumppanisi tekisi niin sinulle.

Se ei tuntuisi hyvältä, eikö? Tiedän, että ihmiset haluavat solmia siteitä kumppaninsa lisäksi myös muiden ihmisten kanssa, mutta on asioita, jotka pitäisi pitää vain heille itselleen.

Seksuaalisten fantasioiden jakaminen jonkun kanssa, joka ei ole kumppanisi.

tattoo man cuddling with woman

Usein sanotaan, että pettäminen ei tapahdu silloin, kun haluamme sitä, vaan silloin, kun tilanne on oikea.

Ehkä todella rakastat kumppaniasi, mutta pari lasillista viiniä lisää ja saat itsesi kiinni siitä, että puhut seksuaalisista fantasioistasi tuntemattoman kanssa, jonka tapasit sinä iltana.

Jos kuvittelet, miten haluaisit maata jonkun muun kuin kumppanisi kanssa, ja jos nautit siitä, että ajattelet sitä, sitä pidetään pettämisenä.

Jos sinulla on jo joitakin seksuaalisia fantasioita , sinun pitäisi kokeilla niitä kumppanisi kanssa eikä jonkun satunnaisen henkilön kanssa, jonka tapasit baarissa sinä iltana.

Älä siis keksi tekosyitä sille, että olet hieman humalassa tai että sinulla on rankka jakso parisuhteessasi; jos todella rakastat toista, et koskaan tekisi hänelle jotain tällaista.

Vietät paljon aikaa puhumalla jonkun kanssa

couple talking in cafe

Se voi olla kahvilassa istumista ja puhumista tai viestittelyä sosiaalisen median sivustoilla, mutta jos vietät enemmän aikaa jonkun kanssa, joka ei ole kumppanisi, kuin hänen kanssaan, se tarkoittaa, että olet liukkaalla tiellä .

Sinun ei tarvitse edes vaihtaa flirttailevia tekstejä jonkun kanssa. Se, että vietät enemmän aikaa hänen kanssaan kuin miehesi kanssa, kertoo jo tarpeeksi.

Asetat kyseisen henkilön todella etusijalle, ja haluat olla paikalla aina, kun hänen tarvitsee puhua kanssasi.

Ajattele, miltä kumppanistasi tuntuisi, jos myöntäisit hänelle, että nautit ajanvietosta jonkun toisen kanssa enemmän kuin hänen kanssaan.

Teet sen väärissä tarkoituksissa

smiling woman flirting with man

Jos flirttailet kaikkien tapaamiesi kanssa vain siksi, että tilanne kotona ei ole niin hyvä, olet jo pettämässä.

On vain ajan kysymys, milloin pettäminen tapahtuu tai milloin se muuttuu fyysiseksi.

Jos et ole tyytyväinen avioliittoosi tai parisuhteeseesi, voit yrittää korjata sen, etkä pahentaa sitä entisestään.

Kukaan ei ansaitse tulla petetyksi, ja jos teet sitä tahallasi, et todellakaan ansaitse ihmistä, joka rakastaa sinua ehdoitta.

Parisuhteen tarkoitus ei ole kadota, kun tilanne muuttuu vaikeaksi. Kun asiat eivät ole yhtä täydellisesti kuin suhteenne alussa, tee asialle jotain.

Älä luovuta vain yhden ongelman takia. Muista, miksi alun perin valitsit kyseisen henkilön, äläkä tee mitään sellaista, mikä voisi satuttaa häntä.

Se on vähintä, mitä hän ansaitsee sen jälkeen, kun hän on suostunut jakamaan elämänsä kanssasi.