Skip to Content

Pysy Sinkkuna, Kunnes Löydät Jonkun, Joka OIKEASTI Välittää Sinusta

Pysy Sinkkuna, Kunnes Löydät Jonkun, Joka OIKEASTI Välittää Sinusta

Pysy sinkkuna oppiaksesi rakastamaan itseäsi.

Jotta voit rakastaa jotain, sinun tulee opetella rakastamaan sinua itseäsi ensin. Sinun täytyy kunnioittaa itseäsi ja sinun ei tulisi epäillä päätöksiäsi koskaan.

Sinun täytyy rakentaa luonnettasi ja tehdä siitä vastustamaton, jotta kukaan pysty repimään sitä alas. Tämä on oikeastaan valmistautumista taistoon (lue: parisuhde):

Sinä olet opetellut koko elämäsi pystyäksesi puolustamaan itseäsi, kun taistelun aika koittaa. Sinä et halua jonkun tyrmäävän sinua heti alkuun.

Ei ole mitään syytä antaa sen asian häiritä, että olet sinkku. Useimmat tytöt tuskailevat sen asian kanssa, että ollako sinkku vai ei.

Monet heistä valitsevat olla minkälaisessa parisuhteessa tahansa (hyvässä tai pahassa), kuin olla sinkku. He pelkäävät, että laiva lipuu heidän ohitseen eivätkä he saa toista tilaisuutta.

Sinun tulisi löytää parhautta tilanteestasi ja nauttia elämästäsi. Käytä sinkku-aikasi hyvin ja juhli kuin huomista ei olisi. Sen sijaan, että pakottaisit itsesi löytämään jonkun, jonka kanssa olla, omista aikasi ystävillesi ja perheellesi.

Rakasta elämääsi ja ole kärsivällinen. Älä hyppää parisuhteeseen vain täyttääksesi mitättömyytesi, vain ollaksesi jonkun kanssa, jotta et olisi yksin. Älä arvosta itseäsi sen perusteella, oletko parisuhteessa vai et. Pyyhi epävarmuutesi ja yksinkertaisesti nauti sinun SINKKU elämästäsi.

Pysy sinkkuna, kunnes…

Pysy sinkkuna, kunnes tapaat ihmisen, joka saa sinut hymyilemään poskesi tunnottomiksi ja silmäsi valoisiksi. Odota ihmistä, joka saa perhoset lepattamaan vatsassasi joka kerta, kun näet hänet.

Pysy sinkkuna, kunnes löydät ihmisen, joka on innoissaan nähdessään sinut. Hän ei keksi laimeita tekosyitä peruttaakseen sinut, koska hän ei halua nähdä sinua tai hänellä on jotain parempaa tekemistä. Koska mikä voisi olla tärkeämpää kuin sinun tapaaminen?

Pysy sinkkuna, kunnes tapaat jonkun, joka on ylpeä sinusta. Hän ei näytä sinua palkintona tai voittona. Hän näyttää sinua ystävilleen tai ventovieraille vain, koska on ylpeä sinusta ja siitä, että sinä olet hänen omansa.

Pysy sinkkuna, kunnes löydät ihmisen, joka on eniten kaikista rakastunut luonteeseesi. Se ihminen rakastaa omituisuuksiasi ja vikojasi, koska ne tekevät sinusta ainutlaatuisen – ne tekevät sinusta ainutlaatuisen luonteen. Hän kunnioittaa sitä faktaa, että sinulla on huonoja päiviä, koska sinullekin ne on sallittua. Hän ei odota sinun ’pukevan’ iloista naamaa yllesi koko ajan.

Pysy sinkkuna, kunnes tapaat jonkun, joka haluaa oikeasti viettää kaiken vapaa-aikansa sinun kanssasi. Jos hänellä ei ole aikaa, hän löytää sitä tai hänelle on helppoa sisällyttää sinut hänen elämäänsä. Hän jakaa mielenkiinnon kohteensa kanssasi ja hän ihan varmasti kiinnittää huomioita asioihin, jotka saavat sinut iloiseksi.

Pysy sinkkuna, kunnes löydät jonkun, joka oikeasti ikävöi sinua. Tuo ihminen soittaa sinulle ilman syytä, vain tarkistaakseen kuulumisesi, ei koska hän on tylsistynyt, vaan koska hän haluaa.

Pysy sinkkuna, kunnes tapaat ihmisen, joka inspiroi sinua ja saa sinut haluamaan yrittämään kovemmin kaikessa, mitä teet. Hän saa sinut haluamaan enemmän. Hän antaa sinulle voimaa ja rohkeutta ottaa askel eteenpäin.

Pysy sinkkuna, kunnes löydät ihmisen, joka oikeasti välittää sinusta. Siihen asti – PYSY SINKKUNA JA TEE SIITÄ PARASTA AIKAA IKINÄ!