Skip to Content

5 Karua Tapaa Lopettaa Jonkun Rakastaminen

5 Karua Tapaa Lopettaa Jonkun Rakastaminen

Jos olet koskaan yrittänyt lopettaa rakastamasta jotakuta, tiedät, miten mahdottomalta se voi tuntua.

Mutta vaikka se on prosessi, joka vaatii aikaa, energiaa ja kärsivällisyyttä, se ei ole läheskään mahdotonta. Vaikka rakkaus on tunne, jota ei voi hallita, on olemassa joitakin keinoja, jotka voivat auttaa sinua tappamaan kaikki tunteet, joita sinulla on jotakuta kohtaan.

Tässä on viisi niistä:

1. Kohdata todellisuus

Kun tunnet menettäneesi itsesi sydänsurun vuoksi, vaikeinta mutta välttämättömintä on hyväksyä karu totuus. Olipa suhteesi sitten ohi tai rakastamasi mies ei vain rakasta sinua takaisin, jos haluat lakata rakastamasta häntä, sinun on ensimmäiseksi kohdattava todellisuus, vaikka se olisi kuinka tuskallista.

Sinun on päästävä eroon kaikesta toivosta, että tämä mies olisi sinun, sillä toivo on juuri se, mikä pitää rakkautesi häntä kohtaan elossa. En sano, että tämä on helpointa – tiedän, että se on tuskallista, mutta se on vain jotain, mitä sinun on tehtävä, jos todella haluat jatkaa elämääsi.

Tiedän, ettet voi sanoa sydämellesi, mitä tehdä, mutta ensimmäinen askel, joka sinun on otettava, on päättää tietoisesti, että lakkaat rakastamasta häntä.

2. Hyväksy surusi

Ihmisillä on yleensä taipumus tehdä mitä tahansa paetakseen surua, koska he luulevat sen tekevän heistä liian heikkoja. Ja olen tässä kertomassa sinulle, että tämä on yksi suurimmista virheistä, joita voit tehdä.

Tunteiden ilmaisemisessa ei ole mitään väärää, ja niiden piilottaminen itseltäsi voi olla haitallisempaa kuin luuletkaan. Jos tekee mieli itkeä, itke. Jos tekee mieli huutaa, huuda vapaasti.

Tee mitä tahansa, kunhan annat itsellesi aikaa parantua. Pahinta, mitä voit tehdä, on teeskennellä olevasi kunnossa, vaikka et selvästikään ole. On parempi antaa itsellesi suruaika kuin antaa näiden negatiivisten tunteiden tarttua sinuun ennemmin tai myöhemmin.

3. Ajattele kaikkia tämän henkilön negatiivisia ominaisuuksia.

Kun rakastamme jotakuta, katsomme tätä henkilöä yleensä ruusunpunaisen lasin läpi.

Luultavasti pidät tätä ihmistä parempana kuin hän todellisuudessa on, etkä näe hänen lukuisia puutteita. Mutta jos haluat lakata rakastamasta häntä oikeasti, sinun on alettava katsoa häntä eri tavalla. En tarkoita, että sinun pitäisi alkaa vihata häntä, mutta ehkä on aika keskittyä hänen negatiivisiin ominaisuuksiinsa.

Näin huomaat, että hän on vain ihminen ja että hänelläkin on puutteensa. Aina kun alat ajatella tätä miestä, pakota itsesi ajattelemaan niitä asioita, joista et pidä hänessä, ja se auttaa sinua muuttamaan kuvaa, joka sinulla on hänestä.

4. Pysy kaukana tästä henkilöstä

Jos todella haluat lakata rakastamasta jotakuta, sinun on pidettävä hänet poissa silmistäsi. Ja se tarkoittaa, että sinun pitäisi välttää kaikenlaista yhteydenpitoa tähän mieheen – sinun ei pitäisi soittaa hänelle tai vastata hänen puheluihinsa, sinun pitäisi välttää menemästä paikkoihin, joissa luulet voivasi tavata hänet.

Jos se on välttämätöntä, estä hänen numeronsa tai vaihda oma numerosi ja estä hänet kaikissa sosiaalisissa verkostoissa. Tämä saattaa vaikuttaa epäkohteliaalta ja se voi tuntua sinusta liian kovalta, mutta usko pois – se on jotain, mitä sinun on tehtävä, jos haluat päästä hänestä yli.

Ajan myötä huomaat tämän askeleen tulokset, sillä yhä harvemmat asiat muistuttavat sinua hänestä ja saavat sinut ajattelemaan häntä.

5. Pidä itsesi kiireisenä

Kun olet suruaikana, luulet, ettet koskaan lakkaa rakastamasta tätä miestä. Et saa itseäsi tekemään mitään muuta kuin itkemään tätä miestä. Ystäväsi ja perheesi kyllästyttävät sinua, eikä mikään pysty pitämään huomiotasi tarpeeksi kauan.

Sen sijaan, että menisit ulos julkisuuteen, makaisit mieluummin vain sängyssäsi ja surisit menetystäsi. Ja se on yksi pahimmista virheistä, joita voit tehdä. Jos todella haluat lakata rakastamasta jotakuta, sinun on tehtävä kaikkesi pitääkseen mielesi poissa hänestä. Ja parasta on pitää itsesi kiireisenä koko ajan.

Se on aluksi vaikeaa, mutta ajan myötä huomaat, että alat pikkuhiljaa keskittyä muihin asioihin.