Skip to Content

Naiselle, Joka Menetti Itsensä Rakkauden Vuoksi

Naiselle, Joka Menetti Itsensä Rakkauden Vuoksi

 

Sinä ihastuit häneen. Kovasti. Niin kuin rakastut vain yhteen.

Luulit, että hän oli se, jota olit odottanut. Hän oli se, joka oli lopettanut lauseesi. Hän oli se, joka tiesi mitä halusit ilman, että sanoit mitään.

Hän oli ensimmäinen mies, jonka kanssa voit rentoutua. Se, jonka kanssa voisit olla oma itsesi. Hän tuki sinua päätöksissäsi. Hän kertoi sinulle, kuinka kaunis olit. Hän sai sinut tuntemaan olosi pilvissä jo yhdellä suudelmalla.

Hän oli aina paikalla, kun tarvitsit häntä, ja vakuutti sinulle, että hän oli sinun turvasatamasi, sinun henkilösi.

Kun huomasit, ettet ollut koskaan ollut onnellisempi kenenkään muun kanssa, päätit antaa hänelle sydämesi, kehosi ja sielusi. Luulit, että hän oli onnellinen elämäsi loppuun asti. Olit niin hulluna rakastunut, ettet nähnyt kaikkia punaisia lipunmerkkejä.

Et nähnyt, että kaikki hänen halauksensa, kun olit seurassasi, olivat sitä varten, että hän vei sinut pois ystäviesi luota. Et nähnyt, että hänen suudelmansa olivat vain tapa, jolla hän osoitti muille, että hän oli se, joka omisti sinut, jotta he eivät iskisivät sinua.

Kertomalla sinulle, että hän olisi aina paikalla, hän yritti sanoa, ettet tarvinnut ketään muuta kuin häntä. Tekemällä kaiken voitavansa tehdäkseen sinut onnelliseksi hän yritti vain saada sinut lankeamaan hänen ansaansa.

Siihen, josta tuskin pääsit pois. Hän teki sen kaiken saadakseen sinut riippuvaiseksi hänestä. Ja niin tapahtui. Rakastuit häneen ja ajattelit, että ei ole muuta miestä, joka voisi saada sinut tuntemaan itsesi onnelliseksi kuin hän.

Luotit häneen sokeasti. Et kestänyt olla ilman häntä. Hän oli kuin ilmaa, jota tarvitsit elääksesi. Hän oli kuin huume, jota sinun oli otettava pysyäksesi järjissäsi.

Pian hän alkoi olla ainoa ihminen, joka pystyi rauhoittamaan sinua, kertoen sinulle valheita siitä, että hän rakasti sinua ja ettei hän koskaan pettäisi sinua. Vasta kun osoitit, ettet voisi elää ilman häntä, alkoi todellinen peli.

Hänellä oli hauskaa leikkiä mielelläsi ja flirttailla jokaisen paikalle ilmaantuvan tytön kanssa. Hän laiminlöi sinua, mutta jotenkin annoit hänelle aina anteeksi ja päädyit hänen sänkyynsä. Hän oli niin hyvä näyttelijä. Hän tiesi mitä sanoa päästäkseen sydämeesi ja mieleesi. Hän aivopesi sinut.

Vaistosi kertoi sinulle, että jokin oli pielessä, mutta et luottanut siihen. Luulit, että se menisi ohi. Mutta se ei mennyt ohi. Menetit itsesi täysin miehen takia, joka ei välittänyt sinusta pätkääkään. Menetit itsesi sen takia, mitä hän kutsui rakkaudeksi. Mutta se oli kaikkea muuta kuin rakkautta. Se oli hyväksikäyttöä, huonoa kohtelua ja laiminlyöntiä.

Se oli mielen vittuilua. Mutta sinä et halunnut luovuttaa. Luulit, että hän muuttuisi. Mutta hän ei koskaan muuttunut. Se vain paheni. Päivä päivältä hän kokeili uutta peliä kanssasi, yrittäen nähdä, kuinka paljon sinä kestäisit.

Kun sinä anelit rakkautta, jota kipeästi tarvitsit, hän nauroi sinulle päin naamaa. Hänellä oli paholaisen kasvot. Sellainen, joka nautti tuskastasi yhä uudelleen ja uudelleen.

Hän teki kaiken, mitä mies voi tehdä naiselle satuttaakseen häntä. Halusit niin kovasti paeta, mutta joka kerta, kun jätit hänet, hän keksi jotain typeriä tekosyitä, ja sinä palasit takaisin. Hän oli heikko kohtasi ja halusit sen muuttuvan.

Kun tajusit, ettei sinulla ollut ketään muuta kuin hän, aloit miettiä tulevaisuuttasi. Et halunnut elää sillä tavalla loppuelämääsi. Et halunnut kärsiä ja kerjätä rakkautta ja huomiota. Halusit tuntea olosi samanlaiseksi kuin kuka tahansa muu tyttö, joka oli onnellinen rakkaudessa.

Tiesit, että hänen kanssaan et koskaan saisi sitä, mitä halusit, joten päätit muuttaa eteenpäin. Vain Jumala tietää, kuinka vaikeaa sinulle oli jättää se, joka oli sinulle kaikki kaikessa. Mutta tiesit, että se oli jotain, mitä sinun oli tehtävä pelastaaksesi itsesi surkealta elämältä.

Mutta se kaikki on nyt takanasi.

Nyt olet siellä, istut huoneessasi ja katsot ikkunasta sisään. Et muista, milloin viimeksi tunsit olosi näin rauhalliseksi ja tyytyväiseksi. Ei ole enää häntä, joka pahoinpitelee sinua.

Olet yksin ja voit vihdoin hengittää. Jopa sade, joka putoaa ikkunoihisi, näyttää nyt mukavalta. Tunnet olosi niin hyväksi ihossasi, olet onnellinen siitä, että olet paennut hirviön kynsistä.

Seuraavalla kerralla olet fiksumpi. Seuraavalla kerralla ajattelet järjelläsi etkä sydämelläsi. Seuraavalla kerralla se ei satuta sinua. Tiedätkö miksi?

Koska se on rakkautta. Ehdoton rakkaus.