Skip to Content

Näin Rakastat Tyttöä, Jota On Loukattu Liian Monta Kertaa

Näin Rakastat Tyttöä, Jota On Loukattu Liian Monta Kertaa

Siinä hän on, hän seisoo edessänne – ihanin nainen, jonka olette koskaan nähneet.

Hän on sinun, mutta silti hän vaikuttaa niin kaukaiselta. Häntä on loukattu aivan liian monta kertaa, ja hän on rakentanut korkeat muurit, ja vaikka kuinka yrität, et tunnu saavan niitä murrettua.

Hän vaikuttaa etäiseltä, mutta se ei johdu sinusta. Hän vain pelkää murtuvansa taas eikä löydä keinoa paikata niitä rikkinäisiä palasia.

Sinulla ei ole aavistustakaan, kuinka vaikeaa on sanoa: “Olen valmis palaamaan takaisin. Olen valmis laittamaan sydämeni taas likoon.” kun pystyt tuskin seisomaan.

Pidä se mielessäsi. Tietäkää, että hänen muurejaan ei voi pakottaa kaatumaan, vaan niiden täytyy kaatua luonnollisesti, ja ainoa tapa, jolla voitte onnistua siinä, on jos rakastatte häntä kärsivällisesti, aidosti, syvästi.

Hän välittää sinusta, hän välittää paljon, hän tarvitsee vain aikaa. Hänen on tiedettävä, että hän voi luottaa sinuun. Hänen on tiedettävä, ettet satuta häntä.

Hän antaa sinulle parhaansa, hän rakastaa sinua niin kuin kukaan muu ei ole koskaan rakastanut, hän tarvitsee vain sinun tekevän saman hänelle.

Hän tarvitsee sinun olevan rehellinen Hän on kuullut liikaa valheita ja kestänyt liikaa loukkaavia sanoja. Älä siis tee samaa.

Tiedän, että tiedät tämän jo, mutta se kannattaa sanoa uudelleen – ilman rehellisyyttä ei suhde voi oikeastaan toimia.

Sano siis, mitä mielessäsi on, ja pysy siinä. Laita tekosi noudattamaan sitä, mitä sanot, ja kaikki menee hienosti.

Pystytte luottamaan toisiinne. Teillä on syvempi yhteys. Hän tuntee olonsa turvalliseksi ihastuessaan sinuun täysin.

Hän tarvitsee sinua hyväksymään hänet juuri sellaisena kuin hän on.

Älä yritä muuttaa häntä. Hyväksy hänet täysin. Hyväksy se, kuka hän on, ja hyväksy hänen menneisyytensä. Hän rakastaa sinua enemmän, jos annat hänen korjata itsensä.

Tiedän, että sinulla saattaa olla kiusaus kiirehtiä ja auttaa häntä paranemaan, mutta se ei auta.

Sinun on muistettava, että hänen menneisyytensä oli hänelle hyvin raskas ja että hän tarvitsee paljon aikaa parantuakseen, se ei tapahdu yhdessä yössä. Se on vaikeaa myös hänelle.

Hän tarvitsee sinun antavan hänelle tilaa.

Tulee aikoja, jolloin hän tarvitsee omaa aikaa, joten kunnioita sitä. Älä ole vihainen.

Älä räjäytä hänen puhelintaan puheluilla ja viesteillä, älä ilmesty hänen ovelleen. Hidasta ja ota rauhallisesti.

Hän tarvitsee aikaa latautua ja löytää tasapainonsa. Hän tietää, että olet siellä. Anna hänelle tilaa, hän tulee luoksesi, kun hän voi taas hyvin.

Hän tarvitsee sinulta kärsivällisyyttä, kun kyse on läheisyydestä.

Hänen on saatava sinuun emotionaalinen yhteys, jotta hän voisi olla yhteydessä sinuun fyysisesti. Avaudu hänelle, päästä hänet sisään ja anna hänelle aikaa tehdä samoin.

Hän haluaa rakastella kanssasi. Kyllä, se kuulostaa kornilta. Mutta se on hänelle iso asia.

Hän ei halua jotain satunnaista tai ohimenevää. Älä siis pakota häntä tekemään jotain, mihin hän ei ole valmis, sillä vain työnnät hänet pois.

Hän tarvitsee sinua kertomaan hänelle, kuinka kaunis hän on.

Kehu häntä. Hänen aiemmat kokemuksensa ovat saattaneet tehdä hänet epävarmaksi, joten muistuta häntä siitä, kuinka kaunis hän todella on.

Ei vain hänen ulkonäkönsä, vaan myös hänen sielunsa.

Kerro hänelle, kuinka kiltti hän on ja kuinka antelias, rakastava ja huolehtivainen hän on. Älä vain kerro hänelle, että hän on seksikäs.

Osoita hänelle pikemminkin, että arvostat häntä kokonaisvaltaisesti, keho, mieli ja sielu.

Hän tarvitsee halausta, hän tarvitsee paljon halauksia…

Halaa häntä. Paljon. Fyysinen kosketus luo energiaa, jota sanat eivät pysty ilmaisemaan, ja on tärkeää antaa hänen tietää, että olet hänen tukenaan, ja mikä sanoisi “en päästä sinua menemään” paremmin kuin tiukka halaus? Ei mikään.

Siksi on tärkeää halata häntä niin paljon kuin mahdollista. Halaa häntä, kun hän on surullinen, peloissaan, onnellinen tai vihainen. Halaa häntä ilman mitään syytä.

Hän tarvitsee sinua johdonmukaisesti

Jatka kaikkea, mitä teet, äläkä peräänny. Pystyt murtamaan nuo muurit kivi kerrallaan, ja tulet olemaan kiitollinen siitä, että olet ollut johdonmukainen, kun näet kaiken sen rakkauden, jota hän voi tuntea.

Saat koko maailman sillä hetkellä, kun hän näkee, että et pelleile.