Skip to Content

8 Virhettä, Joita Ihmiset Tekevät Tajutessaan, Että Heidän Suhteensa On Väärässä, Sen Sijaan Että Vain Lopettaisivat Sen

8 Virhettä, Joita Ihmiset Tekevät Tajutessaan, Että Heidän Suhteensa On Väärässä, Sen Sijaan Että Vain Lopettaisivat Sen

Meidän kaikkien pitäisi olla tietoisia siitä, että kaikkien suhteiden ei ole tarkoitus kestää ikuisesti.

Joskus huomaat, että suhteesi ei suju niin kuin haluaisit, ja ainoa vaihtoehto, ainoa järkevä valinta sinulle, olisi lopettaa se heti.

Kyllä, se saattaa satuttaa kumppaniasi, mutta usko pois, jos pitkität asiaa vielä ja teeskentelet, että kaikki on hyvin, satutat häntä vielä enemmän.

Tässä on muutamia asioita, hyvin vääriä asioita, joita ihmiset tekevät, kun he tajuavat, ettei heidän suhteensa olekaan kunnossa.

Ainoa asia, jonka he saavat näin aikaan, on kumppaninsa syvä loukkaaminen.

He alkavat vältellä kumppaniaan

He eivät halua avautua kumppanilleen ja puhua suoraan ongelmistaan, joten he eivät tiedä, miten käyttäytyä hänen seurassaan.

He ajattelevat, että kumppanin välttely on heidän ainoa vaihtoehtonsa.

He haluavat vaikuttaa etäisiltä kumppaninsa suhteen, koska he ajattelevat, että se saa hänet eroamaan ensin ja että hän loukkaantuu vähemmän.

Se on niin väärin. Rehellinen kommunikointi on aina paras vaihtoehto, joka kenelläkin on.

Syyttelypeli on käynnissä

He aloittavat syyttelypelin kumppaninsa kanssa ja jotenkin he aina voittavat. Jokaisesta erimielisyydestä tai ongelmasta parisuhteessa he alkavat syyttää kumppaniaan.

He eivät koskaan halua myöntää, kun ovat tehneet virheen, tai pyytää kumppaniltaan anteeksiantoa; sen sijaan he haluavat aina, että tämä pyytää ensin anteeksi.

He haluavat vain painostaa parisuhdekumppaniaan ja jättää hänelle vain yhden vaihtoehdon, joka on eroaminen.

He kertovat muille ihmisille olevansa sinkku

He alkavat käyttäytyä kuin olisivat sinkkuja ja kertovat ystävilleen ja perheelleen, etteivät he enää ole parisuhteessa.

He luultavasti ajattelevat, että heidän kumppanilleen on vähemmän tuskallista saada tietää asiasta muilta ihmisiltä, mutta tosiasiassa se satuttaa heitä vielä enemmän.

He luovat koko ajan tarpeetonta draamaa

He alkavat riidellä kumppaninsa kanssa tyhmistä pikkujutuista.

Heidän kumppaninsa ei pysty enää miellyttämään heitä, ja vaikka he tekisivät tai sanoisivat mitä tahansa, se ei kelpaa heidän toiselle puoliskolleen, joka käyttää näitä ovelia keinoja romanttisen suhteen lopettamiseksi.

Kaiken tämän tarpeettoman draaman avulla he haluavat vain luoda myrkyllisen tunneilmapiirin ja saada merkittävän kumppaninsa lopettamaan suhteensa.

Kumppanin mustasukkaiseksi tekeminen on nyt heidän tärkein tehtävänsä.

Jos he ovat olleet suhteessa jo jonkin aikaa, he tuntevat kumppaninsa ja asiat, jotka häiritsevät häntä eniten.

Jos heidän kumppaninsa on aina ollut hieman mustasukkainen, se on ensimmäinen asia, jota he käyttävät hyväkseen.

He yrittävät ensin saada kumppanin mustasukkaiseksi pienillä asioilla, kuten piilottamalla puhelimensa tai menemällä ulos joka ilta, mutta jos se ei toimi, he alkavat flirttailla muiden ihmisten kanssa kumppanin nähden.

He katkaisevat yhteydenpidon

He alkavat vältellä heitä niin paljon kuin voivat. He alkavat perua suunnitelmia tai lakkaavat käymästä paikoissa, joissa he käyvät.

Mutta eniten heidän kumppaniaan häiritsee se, että he yrittävät katkaista kaiken yhteydenpidon, jota heillä oli.

He lakkaavat vastaamasta puheluihinsa ja viesteihinsä, vaikka ovatkin aktiivisia sosiaalisessa mediassaan, ja me kaikki tiedämme, että se voi tehdä meidät kaikki hulluiksi.

Kaikenlainen hyväksikäyttö on mukana

Tämä on pahinta. Miten jonkun hyväksikäyttäminen henkisesti tai muulla tavoin voi olla helpompaa kuin se, että puhut hänelle ja kerrot suoraan, että haluat erota?

Jos olet koskaan edes välittänyt kyseisestä ihmisestä, et anna hänen kokea sellaista.

Hän selviää erosta ja paranee siitä ennemmin tai myöhemmin, mutta emotionaalinen hyväksikäyttö jättää seurauksia hänen sydämeensä ja mieleensä loppuelämäksi.

He alkavat tapailla muita ihmisiä

Eroa toisesta puoliskostasi, jätä hänet viestillä tai millä tahansa muulla tavalla, mutta älä koskaan petä häntä ja ala tapailla muita ihmisiä, kun olette vielä suhteessa.

On helpompaa olla suora jollekin, vaikka se satuttaisi häntä, kuin elää sen kanssa, että särjit jonkun sydämen vain siksi, ettet ollut tarpeeksi mies kertoaksesi hänelle totuuden.

Kun on kyse erosta, varsinkin jos tiedät, että tämä henkilö rakastaa sinua yhä, ei ole olemassa valkoisia valheita tai helppoja tapoja jättää hänet.

On vain yksi tapa; olla rehellinen hänelle ja kertoa, miltä sinusta todella tuntuu ja että teidän molempien kannalta olisi parasta lopettaa suhteenne.

Kyllä, joku loukkaantuu, mutta se on ainoa tapa, jolla kumpikaan teistä ei jää särkyneen sydämen kanssa.