Skip to Content

Näin Rakastat Jotakuta, Joka Ajattelee Jatkuvasti Liikaa

Näin Rakastat Jotakuta, Joka Ajattelee Jatkuvasti Liikaa

Jos rakastat yli-ajattelijaa, tiedät luultavasti, että se on valtava haaste, mutta että he ovat sen arvoisia.

Tiedät, että heidän aivonsa työskentelevät maksimissaan koko ajan.

Jokaisesta vastauksesta, jonka annat heille, heillä on niin monta kysymystä, koska se on heidän toimintatapansa, eivätkä he voi hallita sitä. He eivät voi vain sammuttaa aivojaan.

He ajattelevat koko ajan liikaa kaikkea, mitä heidän ympärillään tapahtuu. He eivät usko sinua, kun sanot rakastavasi heitä, joten sinun on todistettava se.

He eivät usko, kun sanot, että kaikki järjestyy, joten heidän on odotettava, että se todella tapahtuu.

He eivät usko, että teit jotain mukavaa heidän hyväkseen, ennen kuin he kuulevat siitä joltakulta muulta.

He ovat täynnä negatiivisia ajatuksia ja jatkuvaa ihmettelyä. Sinun on siis oltava heidän oma sisäinen äänensä ja kerrottava heille, että monet ihmiset todella pitävät sinusta ja että et valehdellut heille.

Sinun on kerrottava heille, että kaikki ystäväsi pitävät sinua hauskana ja hyvänä ihmisenä ja että he haluavat viettää aikaa kanssasi.

Sinun on kerrottava heille ja myöhemmin näytettävä heille, että rakastat heitä ja että vaikka he eivät ajattelisikaan niin, he ovat silti hyvin erityisiä ja ainutlaatuisia.

Sinun on aina oltava paikalla puolustamassa itseäsi asioilta, joita he ovat kuulleet sinusta ja joista he nyt syyttävät sinua.

Sinun on tiedettävä, että he tuntevat huonoa omaatuntoa, kun he saavat tietää sinusta jotain, mitä et ole jakanut heidän kanssaan.

He ajattelevat heti, että valehtelit heille ja että pidät heitä vain itsestäänselvyytenä.

Näin yli-ajattelija ajattelee, ja minun on myönnettävä, että se ei ole lainkaan helppoa. Vaikka he kuinka haluaisivat muuttua, he eivät voi.

Vaikka he haluaisivat kuinka paljon rentoutua, he eivät voi, koska heillä on jatkuva tunne siitä, että jotain pahaa tapahtuu.

Siksi teidän on ymmärrettävä, että he kysyvät samoja kysymyksiä yhä uudelleen ja uudelleen. He kysyvät sinulta, rakastatko heitä ja riittävätkö he sinulle.

He kysyvät sinulta, haluaisitko olla jonkun muun kanssa vai onko elämä heidän kanssaan kaikki, mitä olet etsinyt.

He kysyvät, oletko onnellinen heidän kanssaan joka kerta, kun he näkevät sinun tuijottavan tyhjyyteen.

He murehtivat koko ajan. Ja sitä he eivät yksinkertaisesti voi muuttaa.

Ole siis kärsivällinen. Olkaa rakastavia. Olkaa huolehtivaisia. Yli-ajattelijat eivät tee tätä kaikkea teille tahallaan.

He ovat hienoja ihmisiä, mutta heillä on vain taipumus murehtia ja ajatella enemmän kuin muut. Siksi ihmisillä on ennakkoluuloja heitä kohtaan.

He ajattelevat, että kaikkia yliajattelijoita on vaikea käsitellä, että et koskaan tule olemaan onnellinen sellaisen ihmisen kanssa, että hän ei koskaan voi rentoutua tarpeeksi, jotta olisit onnellinen ja tyytyväinen.

Mutta se ei ole totta. Jos vain annat heille mahdollisuuden, voit olla hyvin onnellinen jonkun yliajattelijan kanssa.

Saat heidän kanssaan sitä rakkautta, jota niin kovasti kaipaat, jos vastavuoroisesti vastaat samalla tavalla. Voit saada heiltä onnea, tukea, ymmärrystä ja rehellisyyttä.

Sinun täytyy vain tuntea hieman empatiaa heitä kohtaan, koska he tarvitsevat jonkun ymmärtämään, miltä heistä oikeasti tuntuu.

He tarvitsevat jonkun kertomaan heille, että he ovat niin upeita juuri sellaisina kuin ovat ja että sinä tunnet itsesi niin pirun onnekkaaksi, kun sinulla on elämässäsi niin tunteellinen ihminen.

Heidän täytyy tuntea olevansa arvokkaita. Heidän täytyy tuntea olevansa tarpeeksi.

Heidän täytyy tuntea olevansa tärkeitä. Ja paras tapa, jolla voit osoittaa sen heille, on se, että rakastat heitä ehdoitta.

Usko minua, et tule katumaan sitä. Itse asiassa saat enemmän irti elämästä heidän kanssaan kuin ajattelitkaan!