Skip to Content

Mies Oli Hämmentynyt Ja Nainen Kyllästyi Odottamaan

Mies Oli Hämmentynyt Ja Nainen Kyllästyi Odottamaan

Hän kyllästyi odottamaan, että mies saisi selville, mitä hän haluaa. Hän oli siellä hänen rinnallaan täydellisenä varjona aivan liian kauan. On aika astua ulos.

Hän ansaitsee jonkun, joka pitää hänestä niin tiukasti kiinni eikä koskaan päästä häntä irti. Hän ansaitsee jonkun, joka vastaa hänen tekstiviestiinsä sekunnissa, koska hän on tärkeämpi kuin mikään muu.

Jonkun, joka kehuskelee kavereilleen hänestä eikä piilottele häntä mistä syystä tahansa, päättämättömyydestään.

Hän ansaitsee jonkun, joka on tietoinen siitä, että hän on ainutkertainen saalis eikä siellä ole ketään parempaa kuin hän. Miehen, joka tietää katuvansa sitä, jos hän päästää hänet menemään.

Hän vihaa satunnaisia suhteita, koska ilmeisesti hän on ollut sellaisessa kiinni. Hän inhoaa sitä, että häntä pidetään pimennossa, koska mies, josta hän pitää, ei osaa päättää, olisiko hänen poikaystävänsä vai pysyisikö hän hänen ystävänään.

Hän ei ansaitse tulla käytetyksi vain siksi, että mies on epävarma siitä, mitä hän haluaa. Hän ansaitsee, että häntä kohdellaan kuin ihmistä, koska myös hänen tunteitaan loukataan. Hän ansaitsee jonkun, joka on tietoinen siitä, että hänellä on sydän ja että sekin vuotaa verta.

Hänellä on tunne, että hän on vain “kaiken varalta” tyttö, varasuunnitelma, joka miehellä on, jos kaikki muu epäonnistuu. Hän ei halua jäädä toiseksi. Hän ei halua olla mukana vain varmuuden vuoksi.

Hän ansaitsee olla listan kärjessä, eikä mies laita häntä sinne.

Joko haluat hänet tai et, koska tuo “melkein”, jota vedät, on kidutusta.

Hän ansaitsee jonkun, joka haluaa hänet ja rakastaa häntä silloinkin, kun hän on pahimmillaan. Silloin kun hän on ärsyyntynyt ja vihainen, silloin kun hän on masentunut eikä halua nousta sängystä. Hän tarvitsee jonkun, joka on hänen rinnallaan silloin, kun hän on täysin romuna.

On helppo rakastaa silloin, kun kaikki on hyvin, mutta jos rakastaa silloin, kun kaikki on hajoamassa, se on todellista ja kestää.

Hän ansaitsee jonkun, joka saa hänen sydämensä pullistumaan ja hänen silmänsä syttymään, kun hän näkee hänet. Hän ansaitsee jonkun, joka saa hänet tuntemaan outoja tunteita sisuksissaan, jotain, mitä hän ei ole koskaan ennen tuntenut.

Hänen ei pitänyt päätyä rakkaudettomaan suhteeseen. Hänen ei pitänyt elää tuskassa ja huudettavana.

Sinulla oli hyviä päiviäsi, mutta huonoina päivinä hän toivoi, ettei olisi koskaan syntynyt. Hän toivoi, että kaikki olisi ohi mahdollisimman pian.

Häntä piti rakastaa pienistä omituisuuksistaan ja oudoista tekemisistään huolimatta. Kaikilla on loppujen lopuksi sellainen puoli itsestään. Hän ansaitsi tulla rakastetuksi yhtä paljon kuin hän rakastaa.

Hän ansaitsee jonkun, joka ei koskaan kyseenalaista päätöstään seurustella hänen kanssaan. Jonkun, joka ei herää eräänä aamuna suolistuneena, koska teki virheen. Hän ansaitsee jonkun, joka on varma hänestä ja rakastaa häntä niin kauan kuin hengittää.

Hän ei ansaitse olla jonkun kanssa, joka suutelee häntä eikä ole läsnä. Hän ei ansaitse ihmistä, joka on hänen kanssaan, mutta kun hän tarvitsee häntä, häntä ei löydy mistään. Hän ei ansaitse tunnetta siitä, että on yksin, vaikka ei olekaan.

Hän ei ansaitse sitä, että hänen sydämensä särkyy mieheltä, joka ei osaa päättää, mitä haluaa.

Hän ei ansaitse rakkautta, joka johtaa umpikujaan. Hän ansaitsee jonkun, joka rakastaa häntä helposti. Hän ansaitsee jonkun, joka on odottanut häntä koko elämänsä.