Skip to Content

Miten Saada Ex Takaisin 13 Askeleessa (Ja Pitää Ne)

Miten Saada Ex Takaisin 13 Askeleessa (Ja Pitää Ne)

Mietitkö, miten saada exäsi takaisin? Tervetuloa exän etsijöiden kerhoon, ole kuin kotonasi. ?

Anna kun arvaan… Olet siis luultavasti eronnut hiljattain, tai olette olleet erossa jo pitkään, mutta sinusta tuntuu, ettet vieläkään pääse eteenpäin.

Vaikka teet mitä, päädyt silti ajattelemaan HÄNTÄ.

Hänen söpöt tapansa ja ilmeensä “kummittelevat” sinua päivittäin, kaikki muistuttaa sinua hänestä, etkä voi kuvitella meneväsi nukkumaan ilman, että sinulla on ainakin yksi yliajatteluistunto menneestä suhteestasi häneen.

Päässäsi pyörii miljoona ja yksi kysymystä: Miksi me erosimme alun perin? Miksi en voi lakata ajattelemasta heitä? Pitäisikö meidän palata yhteen? Odota, miten saan exäni takaisin?

Heidän poistamisensa mielestäsi on mahdotonta. Eron tuskaisten vaiheiden läpikäyminen on tuskallista. Jatkaminen ja heidän olemassaolonsa unohtaminen tuntuu suurimmalta kiroukselta. Miksi?

Koska haluat hänet takaisin, eikö niin?

Mutta ennen kuin sukellat syvemmälle mihinkään “miten saada exäsi takaisin” -strategioihin, sinun on ensin varmistettava, että exän kanssa jälleennäkeminen on hyvä ajatus.

Sen jälkeen menemme KAIKKIIN asioihin, joita sinun on tehtävä saadaksesi ex-tyttöystäväsi tai ex-poikaystäväsi takaisin, ja erityisesti asioihin, joita sinun ei pitäisi KOSKAAN tehdä, jos haluat heidät takaisin. Ei, tämä ei ole loppu.

Kun saat hänet takaisin, sinun on myös opittava, miten saat hänet rakastumaan sinuun uudelleen, joten käymme läpi myös sen. No, toivottavasti olet valmis!

Onko exän kanssa palaaminen hyvä idea?

the woman stands pensively leaning against the wall

Onko exän kanssa uudelleen yhteyden ottaminen hyvä idea, vai pitäisikö sinun harkita kahdesti? En voi antaa sinulle suoraa vastausta tähän kysymykseen, mutta voin ohjata sinua oikeaan suuntaan. Mieti siis kaikkia niitä syitä, joiden vuoksi haluat alun perin palata exäsi kanssa yhteen.

Johtuuko se siitä, että tunnet olosi tällä hetkellä yksinäiseksi ja nostalgia on armoton tunkeilija jokapäiväisessä elämässäsi? Etkö pysty selviytymään haasteista, joita särkynyt sydän tuo tullessaan? Johtuuko se siitä, että pelkäät, ettet koskaan tapaa sellaista ihmistä kuin SINÄ?

Jos vastauksesi on kyllä, sinun ei kannata palata exäsi kanssa yhteen. Mutta jos rakastat ja kaipaat yhä aidosti exääsi, sinun pitäisi ehdottomasti palata.

On ohut raja sen välillä, että kaipaat jotakuta vain siksi, että olet tottunut tuntemaan hänen läsnäolonsa, ja sen välillä, että kaipaat jotakuta siksi, että sinulla on yhä tunteita häntä kohtaan.

Ole rehellinen itsellesi, niin löydät totuuden. Silti, jos exäsi loukkasi sinua hyväksikäyttökäyttäytymisellään, sinun kannattaa miettiä kahdesti, ennen kuin otat häneen uudelleen yhteyttä (varsinkin jos hän ei ole halukas tekemään töitä itsensä eteen).

Eroaminen rakastamastasi ihmisestä ja eteenpäin siirtyminen on joskus oikea ratkaisu, varsinkin jos se vaikuttaa kielteisesti hyvinvointiisi.

Tiivistetään siis yhteenveto.

Sinun ei kannata ottaa uudelleen yhteyttä exääsi vain siksi, että:

Olet nostalginen ja pelkäät eteenpäin siirtymistä.
Haluat vain tietää, onko hänellä ikävä sinua (mutta sinulla ei ole tunteita häntä kohtaan).
Pelkäät olla “ikuisesti sinkku”.
Pelkäät, ettet koskaan tapaa ketään hänen kaltaistaan.
Koet parisuhde-PTSD:tä, koska exäsi oli väkivaltainen.

Mitä tulee viimeiseen, et ehkä koskaan tapaa ketään hänen kaltaistaan, mikä on täysin ok. Tapaat vielä sen oikean, jonka kanssa muodostat voimakkaan yhteyden (vahvemman kuin exäsi kanssa).

Mutta jos sinulla on yhä tunteita häntä kohtaan ja vaistosi sanoo sinulle, että yhteyden ottaminen uudelleen on oikea ratkaisu, tee se. Voita exäsi takaisin!

Miten Voittaa Ex Takaisin

a man and a woman sit at a table and talk

Jos olet päättänyt vahvasti ja täydestä sydämestäsi, että haluat saada exäsi takaisin keinolla millä hyvänsä, ja tunnet sisimmässäsi, että se on oikein, on kunnia olla oppaasi!

Kun kyse on takaisin yhteen palaamisesta eron jälkeen, sinun on muistettava yksi asia: ihmisarvosi. Jotta voisit menestyksekkäästi voittaa heidät takaisin hetkessä, sinun ei pitäisi koskaan, koskaan kyseenalaistaa ihmisarvoasi.

Mitä tämä tarkoittaa? Se tarkoittaa sitä, että sinun ei pitäisi koskaan kerjätä, yrittää voittaa hänen huomiotaan, kyttäämällä häntä jne.

Jos teet mitään näistä, voin taata, ettet koskaan onnistu saamaan häntä takaisin. Pidennät vain tuskaasi.

Voitat exäsi takaisin saamalla hänet haluamaan sinut takaisin!

Paras kaava hänen takaisin voittamiseensa on rakastua itseesi ja keskittyä elämään parasta elämääsi.

Vaikka se kuulostaisi kuinka oudolta, sinun on kerrottava heille, että pärjäät täysin hyvin ilman heitä, ja sinun on annettava exällesi tilaa ikävöidä sinua.

Laukaise hänen halunsa olla taas osa elämääsi. Et saa ex-poikaystävääsi tai -tyttöystävääsi takaisin, jos painostat häntä harkitsemaan uudelleen yhteenottoa. Se ei myöskään olisi hyvä perusta terveen suhteen luomiselle.

Opettelemalla, miten saat exäsi haluamaan sinut takaisin, on ensin otettava yhteys itseesi. Ja näin teet sen!

Kuinka saat exäsi takaisin: 12 asiaa, jotka sinun on tehtävä

an imaginary woman sits at a table holding a cup in her hand

Exän takaisin saaminen ei ole helppo tehtävä, mutta se ei myöskään ole mahdotonta.

Tarvitaan ajattelutapasi uudelleenkytkentää, koska sinun on nähtävä tämä prosessina sen sijaan, että tarvitsisit jotain ja löytäisit heti positiivisen lopputuloksen.

Kestää jonkin aikaa, ennen kuin olette molemmat samalla sivulla (jos jompikumpi teistä on päättämätön jälleenyhdistämisen suhteen). Tässä ovat siis asiat, jotka sinun on tehtävä saadaksesi exäsi takaisin (ja pitääksesi hänet).

1. Pidä (toistaiseksi) “ei-kontaktia”.

Sääntö nro 1: Älä koskaan aliarvioi hiljaisuuden voimaa eron jälkeen.

Jos haluat voittaa hänet takaisin ennätysajassa, ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on katkaista kaikenlainen yhteydenpito hänen kanssaan.

Tämä tarkoittaa Facebook-viestien, puheluiden, tekstiviestien ja kaikenlaisen sosiaalisen median unohtamista. Sinun on noudatettava tiukasti yhteydenpitokieltosääntöä jonkin aikaa! Ja nyt varmaan ihmettelet, miksi.

On itse asiassa kaksi pääsyytä, miksi sinun pitäisi olla “ottamatta yhteyttä” exääsi:

Sinun on katkaistava kaikki yhteydenpito häneen, jotta voit antaa itsellesi aikaa ja tilaa käsitellä kaikkea tapahtunutta. Se, että saat hänet pois mielestäsi joksikin aikaa, tekee sinulle hyvää (varsinkin jos olitte yhdessä huomattavan pitkään).
Sinun on otettava etäisyyttä luodaksesi täydellisen ympäristön, joka vetää heidät puoleesi.

Sillä hetkellä, kun lopetat soittamisen tai tekstiviestittelyn, hän alkaa heti ajatella sinua enemmän ja miettiä olinpaikkaasi ja mielentilaasi. Ei vastausta on vastaus, ja se on voimakas vastaus. Tämä on tärkein osa siitä, miten saat exäsi kaipaamaan sinua.

Yhteydenottokielto saa exäsi heti kaipaamaan sinua (ilman, että hän edes tietää sitä). Ja kaipaaminen tarkoittaa sitä, että haluaa jotain tai jotakuta takaisin, eikö niin?

Ammattilaisvinkki: Älä lankea liiallisen ajattelun ansaan, joka on täynnä kysymyksiä, kuten Mitä hän ajattelee yhteydenpidon lopettamisen aikana? tai Miksi exäni ei ole yrittänyt ottaa minuun yhteyttä? Keskity elämään hetkessä.

2. Arvioi, mikä suhteessa meni pieleen

Mieti, miksi te kaksi erositte alun perin.

Johtuiko se jostain sinun (tai heidän) teoistasi, vai oliko mukana ulkoisia tekijöitä, kuten stressi, etäsuhteessa oleminen tai muut ihmiset, jotka puuttuivat anteeksipyytelemättä romanttiseen suhteeseenne?

Oliko teiltä puuttunut yhteensopivuus?

Onko jotain, mitä voisit parantaa itseäsi koskien, mikä lisäisi mahdollisuuksiasi voittaa hänet takaisin?

Syyllistyitkö sinä tai hän jonkinlaiseen tai jonkinlaisiin suhteeseen liittyviin uskottomuuksiin?

Sinun on arvioitava, mikä suhteessa meni pieleen, jotta voit kohdistaa katseesi “syylliseen” ja laatia täydellisen suunnitelman, jolla saat hänet takaisin luoksesi.

Osa tuota täydellistä suunnitelmaa on miettiä, miten voit parantaa itseäsi.

Tunsivatko he itsensä laiminlyödyiksi, koska sinä juhlit jatkuvasti tai työskentelit liikaa? Toimitko tavalla tai toisella vastuuttomasti?

Mieti asiaa, ja kun huomaat mahdolliset “virheesi”, aloita niiden korjaaminen todistaaksesi exällesi, että olet muuttunut.

Hänen takaisin saamisensa ei tarkoita vain sitä, että haluat hänet takaisin etkä nosta sormeakaan sen toteuttamiseksi. Kyse on jatkuvasta sopeutumisesta ja sopeutumisesta tilanteeseen, jossa olet.

Kyse on mahdollisten virheiden havaitsemisesta ja täydellisen idioottivarman ohjelmiston – tässä tapauksessa suhteen – suunnittelusta.

3. Pyydä tarvittaessa anteeksi

Jos haluat oppia, miten saat exäsi takaisin, sinun on seuraavaksi mietittävä, miten lopetit suhteenne. Huusitteko toisillenne, heitittekö tavaroita ympäriinsä ja vannoitteko, ettette enää koskaan puhuisi toisillenne?

Vai sanoitko kenties jotain, mitä et voi olla katumatta?

Jos sinusta tuntuu, että olet syyllistynyt johonkin näistä asioista, sinun kannattaa harkita anteeksipyynnön pyytämistä heiltä ennen kuin ryhdyt tekemään mitään muuta.

Monet ihmiset ajattelevat, että jos he pyytävät anteeksi kumppaniltaan, se tarkoittaa, että he ovat heikkoja. Tämä ei kuitenkaan ole totta.

Anteeksipyytäminen tarkoittaa sitä, että tiedostat virheesi tai vihaisena sanomasi sanat, tunnustat ne ja jatkat eteenpäin.

Näin tekemällä osoitat hänelle, että olet valmis aloittamaan uuden luvun elämässäsi ja unohtamaan kaiken menneisyydessä tapahtuneen.

Tämä saa heidät huomaamaan, että olet muuttunut, ja he myös epäilevät nykyistä rakkauselämääsi eli sitä, oletko alkanut seurustella jonkun uuden kanssa vai oletko jo uudessa suhteessa.

4. Keskity tarpeisiisi

a smiling blonde-haired woman stands in the bathroom

Tärkein asia, johon sinun tulisi keskittyä, on se, mikä tekee sinut onnelliseksi. Mitä sinä nautit tekemästä? Mikä tuo hymyn kasvoillesi? On paljon pieniä asioita, jotka tekevät minut onnelliseksi, ja varmasti sinullakin on oma listasi.

Onko se päivä kylpylässä, videopelien pelaaminen, pitkä kylpy tuoksukynttilöiden kanssa, erityinen kakku, alusvaatteiden tai seksikkäiden vaatteiden ostaminen, jalkapallo-ottelun katsominen ystävien kanssa?

Tee mitä tahansa, mikä tekee sinut onnelliseksi!

Älä vietä aikaa miettimällä vain heitä ja sitä, miten saat exäsi takaisin, sillä jos teet niin, et onnistu siinä tai siihen menee paljon enemmän aikaa kuin on tarpeen.

Sinun on keskityttävä tähän päivään ja onnellisuuteesi sen sijaan, että elät haaveiden maailmassa. Sinun on otettava pieniä askelia.

Niin kauan kuin pidät itsestäsi hyvää huolta, rakastat itseäsi ja teet sielunetsintää, olet kymmenen kertaa onnellisempi ja kymmenen kertaa houkuttelevampi.

Ja toiveesi on voittaa heidät takaisin, eikö niin?

Usko minua, kun kyse on exäsi takaisin voittamisesta, mikään ei ole tehokkaampaa kuin näyttää hänelle, että olet edelleen ROCK!

5. Näytä heille, että olet onnellinen ilman heitä

Mikään ei ole turhauttavampaa tai vastenmielisempää kuin joku, joka on tarvitseva ja epätoivoinen.

Jos näytät exällesi, että hän on maailmasi keskipiste, etkä yksinkertaisesti voi toimia ilman häntä, et saa häntä koskaan haluamaan sinua takaisin. Sen sijaan työnnät hänet vain entistä kauemmas.

Sinun on näytettävä hänelle, ettet tarvitse häntä ja että olet täysin onnellinen ilman häntä.

Sinun on käyttäydyttävä kuin et välittäisi heistä, poistettava kuvasi sosiaalisesta mediasta, alettava julkaista inspiroivia kuvia, joissa näytät, kuinka tyytyväinen ja onnellinen olet jne.

Kohota itsetuntoasi, löydä uusia intohimoja, poistu mukavuusalueeltasi.

Heti kun he huomaavat, että olet oikeasti aidosti onnellinen ilman heitä elämässäsi, he haluavat palata luoksesi, koska haluavat olla myös osa onnellisuuttasi!

6. Paranna elämäntyyliäsi

Ymmärrän, että sinulla on luultavasti rankkaa aikaa, tuskin löydät voimia nousta aamulla sängystä, saati sitten ajatella meikkaamista, parran ajamista, kuntoilua tai muuta sellaista, joka vaatii enemmän kuin minimaalista vaivannäköä.

Sinun on kuitenkin ymmärrettävä, että itsesi parantamisen työstäminen on erittäin tärkeää, jos haluat saada heidät haluamaan sinut takaisin.

Harkitse kuntoon pääsemistä käymällä kuntosalilla tai harjoittelemalla kotona (onneksi YouTubessa on nykyään tuhansia liikuntavideoita), pidä huolta ruokavaliostasi, juo runsaasti vettä ja vietä aikaa luonnossa.

Kaikki nämä asiat saavat sinut tuntemaan olosi heti paremmaksi, ja se parantaa fyysistä ja henkistä terveyttäsi. Itsesi parantaminen tarkoittaa panostamista onnellisuuteesi ja hyvinvointiisi, mikä on tärkeä osa exäsi päätöstä palata luoksesi.

7. Tee hänet mustasukkaiseksi (hienovaraisilla tavoilla)

Tiedän, että monet teistä eivät ole samaa mieltä tästä, mutta toisen mustasukkaiseksi tekeminen on joskus hyvä idea, ja siitä on sinulle hyötyä monella tavalla.

Tehdäksesi sen oikein, sinun on kiinnitettävä huomiota siihen, miten teet sen, koska et halua vaikuttaa ilkeältä tai huolimattomalta.

Haluat tehdä sen hienovaraisesti.

Jos haluat saada exäsi tuntemaan mustasukkaisuutta hienovaraisella tavalla, harkitse valokuvien julkaisemista sinusta ja vastakkaista sukupuolta olevasta ystävästäsi (josta hän ei tiedä) sosiaalisessa mediassa. Tämä saa hänet heti miettimään, kuka helvetti tuo kaveri/tyttö on, ja hänen hormoninsa ovat tulessa.

Terveeseen mustasukkaisuuteen kuuluu, että olet salaperäinen olinpaikkojesi ja niiden ihmisten suhteen, joiden kanssa hengailet.

Jos haluat maustaa tilannetta hieman enemmän, kokeile flirttailla muiden ihmisten kanssa exäsi läsnä ollessa, jotta he tietäisivät, että olet yhä mukana pelissä, ja jotta he myös ajattelevat, että heidän on tehtävä kovasti töitä, jos he haluavat voittaa sinut takaisin, sillä kilpailu on kovaa!

8. Anna heille heidän tavaransa takaisin

the woman packs things

Oletko yhä heidän tavaroittensa ja heistä muistuttavien asioiden ympäröimä? Jos näin on, sinun on harkittava heidän tavaroidensa palauttamista heille, ja tässä on syy siihen.

Ensinnäkin, kun annat heidän tavaransa takaisin, olet kymmenen kertaa onnellisempi, koska et ajattele jatkuvasti vain heitä ja mieti menneisyyttäsi.

Toiseksi, kun palautat heidän tavaroitaan, he ajattelevat sinua enemmän, mikä on juuri sitä, mitä tarvitset ja haluat, eikö niin?

Se muistuttaa heitä kaikista niistä hetkistä, kun he etsivät sinulle täydellistä lahjaa ja kun he näkivät sinun hymyilevän, kun sait ne.

Pian he löytävät itsensä nostalgian labyrintistä, jossa he muistelevat kanssasi vietettyjä menneitä hetkiä, mikä saa heidät haluamaan sinut takaisin hetkessä.

Lisäksi he tulevat pelkäämään, että olet täysin päässyt heidän yli ja että tämän vuoksi palautat kaikki heidän tavaransa. Pian huomaat, että exäsi välittää ja kaipaa sinua yhä.

9. Laajenna näköalojasi

Onko olemassa tiettyjä harrastuksia tai aktiviteetteja, joita olet aina halunnut kokeilla, mutta jostain syystä et ole kokeillut? No, nyt on aika tehdä se!

On aika laajentaa horisonttiasi ja harrastaa erilaisia, mukaansatempaavia aktiviteetteja, jotka tuovat hymyn kasvoillesi ja saavat sinut tuntemaan itsesi täydelliseksi.

Voit kokeilla abstraktia taidetta, laulamista, kirjoittamista ja voit myös julkaista sitä sosiaalisessa mediassa. Älä vain odota merkkejä siitä, että exäsi tulee lopulta takaisin.

Kun exäsi näkee, kuinka intohimoisesti suhtaudut johonkin asiaan, hän menettää mielensä sinuun, ja silloin hän TODELLA haluaa sinut takaisin!

Sinun tarvitsee vain pitää hauskaa ja keksiä jotain mielenkiintoista tekemistä, joka kuvastaa intohimoista puoliasi.

Sinun täytyy antaa hänen tietää, ettet ole sohvaperuna, joka syö tonneittain jäätelöä, itkee romanttisia komedioita ja kärsii filofobiasta. Älä käsitä väärin, en yritä tuomita elämäntyyliäsi, mutta tämä ei tee sinulle hyvää pitkällä aikavälillä.

10. Odota täydellistä ajankohtaa ottaa heihin yhteyttä

Monet ihmiset tekevät sen kohtalokkaan virheen, että ottavat yhteyttä exäänsä väärään aikaan.

Jotta näin ei tapahtuisi, meidän on nyt tehtävä selväksi, milloin on väärä aika ja milloin täydellinen aika ottaa yhteyttä exään.

Väärä aika on tietenkin päivä eron jälkeen tai jopa muutama päivä tai viikko eron jälkeen. Miksi?

Koska te molemmat tarvitsette aikaa tulla järkiinne ja miettiä, mitä juuri tapahtui.

Jos haluat oppia, miten saada exäsi takaisin, sinun on latauduttava ja keskityttävä muihin asioihin kuin vain exääsi tai siihen, miksi erositte alun perin.

Täydellinen ajoitus olisi vähintään neljä viikkoa eron jälkeen ja sen jälkeen, kun olet tehnyt kaikki edellä mainitut asiat (saanut aikaa itsellesi ja työskennellyt parantaaksesi itseäsi).

Sitten voit harkita tapaamisen sopimista hänen kanssaan, pyytää häntä drinkille tai jotain vastaavaa. Kun menette ensimmäisille treffeille, keskity vain nauttimaan hänen kanssaan vietetystä ajasta kyselemättä liikaa asioiden uudelleen syttymisestä tai epäonnistuneesta suhteestanne.

11. Juttele hänen ystävilleen (tai yhteisille ystävillenne).

Jos et jostain syystä saa häneen yhteyttä tai olet liian ahdistunut siitä, ota sen sijaan yhteyttä hänen ystäviinsä. Tämä on itse asiassa yksi nerokkaimmista ideoista, kun kyse on siitä, että saat heidät haluamaan sinut takaisin (olosuhteista riippumatta).

Voit yksinkertaisesti ottaa yhteyttä heidän ystäviinsä vain nähdäkseni, mitä heidän elämässään tapahtuu, ja kesken keskustelun voit vaihtaa puheenaiheeksi sinun elämäsi tai kysyä jotain exästäsi.

Kun heidän ystävänsä saavat tietää, että sinulla menee melko hyvin, on mahdollista, että he haluavat jakaa tämän tiedon myös exäsi kanssa.

Kun he saavat kuulla, että sinulla menee täydellisesti yksin, tämä herättää heidän halunsa ottaa sinuun yhteyttä, mikä on yksi varmoista merkeistä siitä, että exäsi haluaa sinut takaisin.

Heidän ystävänsä ovat ikään kuin välikäsiä, kun on kyse siitä, että he auttavat sinua jälleenyhdistymään exäsi kanssa ja vahvistavat, että elät elämääsi täysillä.

12. Ota asiat hitaasti

a man talking to a woman

Kun alat taas viestitellä exäsi kanssa tai mennä drinkille tai kahdelle, älä tee asioista liian vakavia. Varmista, että hän tietää, että teet kaiken ystävällisesti (no, teeskentele, jos on pakko).

Tämä on erittäin tärkeää, koska et halua saada häntä luulemaan, että haluat epätoivoisesti palata yhteen. Tämä vain painostaa heitä, eikä siitä ole sinulle mitään hyötyä.

Sinun on siis otettava asiat hitaasti ja annettava kaiken tapahtua luonnollisesti. Älä pakota keskustelemaan vanhasta suhteestasi, kun se on liian pian, vaan odota pari päivää tai tapaamista. Usko minua, se on oikea tapa voittaa heidät takaisin.

Miten saada entinen poikaystäväsi takaisin: Lisää vinkkejä tytöille

an imaginary black-haired woman rested her cheeks on her hands

Tuleeko hän takaisin, jos jätät hänet rauhaan? Milloin pojat alkavat kaivata sinua eron jälkeen? Kaduttaako hän minun menettämistäni? Käyvätkö nämä ja vastaavat kysymykset jatkuvasti mielessäsi? Lyön vetoa, että ne ovat.

Monet tytöt ajattelevat, että miehen käyttäytyminen eron jälkeen näyttää jotakuinkin tältä: “Okei, nyt kun olemme eronneet, voin tehdä mitä haluan. *kutsuu kavereitaan ryyppäämään*”.

Saatat ajatella, että pojat eivät ole niin tunteellisia erosta ja sydänsuruista yleensä, koska he eivät näytä sitä (ainakaan heti eron jälkeen).

Jos heillä on yhä tunteita sinua kohtaan, olet aina heidän mielessään, ja he saattavat yrittää taistella tunteitaan vastaan, mutta lopulta heidän kiintymyksensä sinuun voittaa.

Vaikka siis ex-poikaystäväsi käyttäytyisikin kuin hän olisi jo jatkanut elämäänsä, tämän ei tarvitse olla totuus. Hän tarvitsee vain enemmän aikaa ymmärtääkseen tunteitaan ja ryhtyäkseen tekemään asialle jotain.

Kärsivällisyyttä siis tarvitaan.

Tässä vielä muutama kysymys, jotka yleensä vaivaavat naislajia, sekä suluissa olevat vastaukset:

(Jos hän haluaa palata luoksesi, hän lopulta poistaa blokkauksesi.) Miten saan hänet takaisin, kun hän on estänyt minut?
Saako hiljaisuus miehen kaipaamaan sinua? (Kyllä. Yhteydenpitokieltoaika on parasta, mitä voit tehdä sekä itsellesi että exällesi).
Tuleeko hän koskaan takaisin? (Jos hänellä on yhä tunteita sinua kohtaan, hän tulee takaisin. Varmista, että annat hänelle riittävästi tilaa tehdä oma päätöksensä).

Älä painosta häntä, niin saat hänet takaisin. Anna hänelle tarpeeksi aikaa ja tilaa, niin hän palaa luoksesi.

Miten saada entinen tyttöystäväsi takaisin: Lisää vinkkejä pojille

an imaginary man sits at a table and looks away

Tuleeko hän takaisin luokseni? Mistä tiedät, tuleeko exäsi koskaan takaisin?

No, mieti ensin, miten suhteenne päättyi. Johtuiko se uskottomuudesta, huomion puutteesta vai jostain muusta? Mieti nyt, miten voit korjata asian.

Työskentele parantaaksesi itseäsi ja antaaksesi hänen tietää, että olet muuttunut. En sano, että sinä olet pääsyy siihen, ettei suhteenne toiminut hyvin. Sama pätee myös ex-tyttöystävääsi.

Jos hän haluaa sinut takaisin, hän varmistaa, ettei toista samoja virheitä. Toinen asia, johon miesten tulisi kiinnittää erityistä huomiota, on ex-tyttöystävänsä kosiskelu ja voittaminen.

Ole huomaavainen ja siellä häntä varten. Anna hänen tietää, että hän tuo erityistä lisäarvoa elämääsi ja anna hänen tuntea, että hänellä on sitä.

Älä vain oleta, että hän on valmis palaamaan luoksesi sanoistasi ja teoistasi huolimatta. Ole viisas. Kehu häntä aidosti ja tyylikkäästi.

Ole todellinen herrasmies. Kuuntele häntä tarkasti, kun hänellä on jotain sanottavaa. Anna hänen tietää, että hän voi luottaa sinuun ja että olet aina hänen tukenaan riippumatta siitä, mitä elämä tuo tullessaan.

Naiset haluavat tuntea kumppanissaan tällaista turvallisuuden tunnetta, ja sinun pyhä velvollisuutesi miehenä on suojella häntä. No, jos haluat saada hänet takaisin, sinun on todistettava hänelle, että olet valmis työskentelemään suhteenne eteen. Se on ainoa tapa saada se toimimaan.

5 asiaa, joita sinun ei pitäisi KOSKAAN tehdä, jos haluat exäsi takaisin

a man and a woman are sitting at a table in a cafe talking

Jotta vältät suurimmat virheet, kun haluat saada exäsi takaisin, tässä on muutamia asioita, joihin sinun on kiinnitettävä erityistä huomiota:

VIRHE nro 1: Valelet exääsi valtavasti hellyydellä.

Kaipaako exäsi sinua eron jälkeen? Luuletko, että hän alkaa kaipaamaan sinua sen jälkeen, kun yltäkyllästät häntä hellyydellä?

Ymmärrän, että exästäsi haaveileminen joka yö on turhauttavaa, mutta liiallisen hellyyden osoittamista liian aikaisin on syytä välttää. Et halua hukuttaa heitä tunteillasi, koska kaikki on vielä tuoretta.

Haluat ilmaista tunteitasi hitaasti ja hienovaraisesti (ainakin alussa). Jos huomaat, että exäsi käyttäytyy kuumana ja kylmänä, tiedät, ettet tee sitä oikein ja sinun pitäisi hidastaa tahtia.

VIRHE #2: Mustasukkaisuuden esiintyminen hänen seurassaan

Jotkut exät päättävät keksiä pelisuunnitelman, jossa he tekevät exänsä jatkuvasti mustasukkaiseksi vain nähdäkseen, onko hänellä vielä tunteita häntä kohtaan.

Jos huomaat, että exäsi tekee näin, älä lankea siihen. Tiedän, että kerroin aiemmin, että exän mustasukkaiseksi tekeminen on yksi keino saada hänet takaisin.

Pääpaino on kuitenkin siinä, että se tehdään hienovaraisesti eikä kovin usein. Jos exäsi liioittelee, älä anna hänelle tyydytystä siitä, että hän saa sinut mustasukkaiseksi. Kerro hänelle, että hänen on nähtävä enemmän vaivaa saadakseen sinut takaisin (sen sijaan, että hän yrittää vain tehdä sinut mustasukkaiseksi).

VIRHE #3: Kerjääminen tai säälin käyttäminen saadaksesi hänet takaisin.

Ymmärrän, että sydänsurun läpikäyminen on yksi vaikeimmista asioista ikinä, mutta kerjääminen tai säälin käyttäminen hänen takaisin saamiseksi ei tule kysymykseen. Älä myöskään kerjää hänen ystäviään tai perheenjäseniään. Miksi?

Koska exäsi näkee tämän suurena punaisena lippuna, eivätkä he halua palata luoksesi. Jos exäsi jättää sinut huomiotta sen jälkeen, kun olet anellut häntä palaamaan luoksesi, tiedät, miksi hän tekee niin.

Eräs ystäväni käyttäytyi näin, kun hän erosi exästään. Sitten seuraavana päivänä hän sai mieheltä tekstiviestin, jossa hän kehotti pysymään erossa hänestä. Riippumatta siitä, oletko mies vai tyttö, älä tee samaa virhettä kuin hän teki.

VIRHE #4: Jatkuva soittaminen tai tekstiviestien lähettäminen heille

Pitäisikö minun estää exäni, vai pitäisikö minun jatkaa soittamista ja useiden tekstiviestien lähettämistä heille? Ei, sinun ei pitäisi tehdä kumpaakaan näistä kahdesta. Älä tee niin, vaikka olisi paljon varoitusmerkkejä siitä, että exäsi teeskentelee olevansa yli sinusta.

Tiedän, että sinun voi olla vaikea jättää exäsi kokonaan huomiotta, mutta jatkuva soittelu tai tekstiviestien lähettäminen pahentaa tilannetta. Se saattaa pilata mahdollisuutesi jälleennäkemiseen hänen kanssaan.

Et voi vakuuttaa exääsi yrittämään asioiden korjaamista, jos hän ei sitä todella halua. Jos hän ei ole tällä hetkellä halukas vakavaan suhteeseen, et voi tehdä asialle mitään. Kuka tahansa parisuhdevalmentaja tai parisuhdeasiantuntija kertoo sinulle sen.

VIRHE #5: Annat heidän käyttää sinua hyväkseen.

Jos hän väittää haluavansa sinut takaisin, mutta ei todista sitä teoillaan, sinun ei kannata pitää tätä merkkiä itsestäänselvyytenä.

Jos hän vain teeskentelee haluavansa sinut takaisin salattujen motiivien vuoksi, älä anna hänen käyttää sinua hyväkseen, vaikka kuinka paljon pitäisit tai rakastaisit häntä.

Älä suostu tekemään asioita, jotka eivät tunnu sinusta hyvältä vain sen vuoksi, että saisit heidät takaisin.

Jos exäsi näkee, että hän voi tehdä mitä haluaa ja milloin haluaa, et saa häntä takaisin, vaan hän käyttää sinua hyväkseen.

Miten saan exäni rakastumaan minuun uudelleen?

a man and a woman talking over coffee

Saat exäsi rakastumaan sinuun uudelleen elvyttämällä romantiikkaa ja muistuttamalla häntä siitä, miksi hän alun perin rakastui sinuun.

Kun tapasin exäni uudelleen, aloin heti miettiä, miten saisin hänet rakastumaan minuun uudelleen. Itse asiassa, voitko koskaan lakata rakastamasta jotakuta, jota todella rakastit?

Mielestäni et voi, mutta jälleennäkeminen ex-poikaystäväsi tai ex-tyttöystäväsi kanssa ei tarkoita, että nuo rakkauden tunteet palautuisivat välittömästi. Kestää aikaa, ennen kuin intohimosi ja voimakkaat tunteesi heräävät henkiin.

Tuntuu kuin tekisit kaiken ensimmäistä kertaa. Haluat siis jälleenyhdistymisprosessissa näyttää exälle, että sinusta on tullut parempi ihminen sitten viimeisimmän yhdessäolonne.

Haluat muistuttaa häntä siitä, miksi hän alun perin rakastui sinuun.

Nyt varmaan ihmettelet, miten exää muistutetaan siitä, miksi hän rakastui johonkin?

Salaisuus piilee siinä, että puhutte yhteisestä menneisyydestänne, kerrotte humoristisia tapahtumia, teette asioita, jotka ovat aina inspiroineet häntä sinussa jne.

Jos hän esimerkiksi oli ihastunut siihen, miten puret huuliasi, kun olet epävarma jostain asiasta, sinun pitäisi tehdä niin useammin muistuttaaksesi häntä siitä. Tai jos teillä oli tiettyjä sisäpiirivitsejä, älä kaihda elvyttää niitäkään.

Mieti muita asioita, joista he sinussa todella pitivät, ajattele seikkailuja ja suloisia muistoja ja odota täydellistä hetkeä herättääksesi ne henkiin.

Kun alat puhua niistä, hänen aivonsa yhdistävät välittömästi kaikki nämä muistot hänen tunteisiinsa sinua kohtaan, ja näin muistutat heitä siitä, miksi he rakastuivat sinuun alun perin! Tämä auttaa heitä luomaan yhteyden sinuun ja rakastumaan sinuun uudelleen.

Miten saada ex takaisin: Viimeiset ajatukset

an imaginary brown-haired woman leaning against a railing

Toivottavasti nautit tämän vaiheittaisen oppaan läpikäymisestä siitä, miten saada exäsi takaisin, ja että tunnet nyt olevasi valmis aloittamaan tehtäväsi!

Jos olet vielä epäileväinen exän takaisin saamisen suhteen, lue seuraava lause huolellisesti: Lopulta he palaavat aina takaisin (jos teidän on tarkoitus olla yhdessä).

Kun siis palaatte yhteen, keskity siihen, että teette tällä kertaa suhteestanne parhaan mahdollisen. (Tämä koskee teitä molempia). Luota myös siihen, että asiat järjestyvät toisella kerralla.