Skip to Content

9 Tapaa Käyttää Viettelyksen Silmiäsi Ja Saada Mitä Haluatte

9 Tapaa Käyttää Viettelyksen Silmiäsi Ja Saada Mitä Haluatte

Ihmisten on saatava hyvä ensivaikutelma, jotta he voivat sitoutua kanssaihmisiinsä. Kun haluat tehdä erinomaisen ensivaikutelman, silmäsi ovat tehokkain työkalusi.

On tärkeää, että käytät aikaa harjoitellaksesi silmiesi tehokasta käyttöä, jotta saat jonkun tuntemaan olosi mukavaksi, etkä pelkää sinua ja että olet helposti lähestyttävä.

Voit käyttää vietteleviä silmiäsi saadaksesi haluamasi. Mutta sinun on oltava varovainen siinä, miten käytät niitä. Tässä artikkelissa selitän, miten flirttailla ja samalla käyttää silmiäsi saadaksesi haluamasi – olipa kyse sitten treffeistä, liikesopimuksesta tai tilaisuudesta.

Viettelykielen silmien ymmärtäminen

woman posing for camera

Silmien viettelykieli on joukko tekniikoita, joita voidaan käyttää, jotta ihmiset tuntisivat enemmän vetoa ja innostusta puhujaa kohtaan.

Sitä löytyy monissa eri muodoissa – ilmeissä, kehonkielessä, äänensävyssä ja jopa sanoissa. Tämä koskee erityisesti silmiä.

Tässä osiossa tarkastellaan joitakin esimerkkejä näistä tekniikoista ja sitä, miten voit käyttää niitä saadaksesi haluamasi. Yksi tapa saada joku toinen tuntemaan itsensä vietteleväksi on hymyillä hänelle.

Se luo lämpimän tunteen, mutta puhuja voi käyttää sitä myös manipuloivasti. Hän voi hymyillä ja sanoa jotain hauskaa.

Loppujen lopuksi tämä on viettelytekniikka, jota kauniit naiset ja komeat miehet käyttävät katsekontaktiflirttailun keinona. Seuraavassa on muutama lisäaskel siihen, miten vietellä nainen tai mies:

– Katso vastakkaista sukupuolta suoraan silmiin

– Käytä tyylikkäitä eyelinereita, tee meikki, jossa on paljon ripsiväriä, korostusväriä ja luomiväriä

– Pukeudu flirttailevasti

– Katso heitä ensin silmäkulmasta

– Kokeile kuumia iskurepliikkejä

– Pidä seksuaalinen jännite korkealla

– Älä lopeta vahvaa katsekontaktia

Katsekontakti on avaintekijä toisen viettelemisessä. Sitä voidaan käyttää läheisyyden ja yhteyden luomiseen. Puhumme katsekontaktin merkityksestä jonkun viettelyssä ja näytämme, miten se tehdään tehokkaasti.

Ihmiset luulevat, että katsekontaktin voima on mitätön. Se on itse asiassa päinvastoin, sillä se voi olla tehokas tapa viettiä joku. Tämä johtuu siitä, että henkilön aivot rekisteröivät katseet, ja se saa hänet tuntemaan enemmän yhteyttä henkilöön.

Kuinka käyttää vietteleviä silmiä: 9 tapaa

woman seducing a man

Silmäsi ovat paras tapa tavoittaa jonkun sielu. Nämä ovat vaiheet siihen, miten niitä käytetään oikein:

1. Jaa tunteita

Avain jonkun viettelemiseen on pystyä hallitsemaan tunteesi ja saada hänet reagoimaan samalla tavalla. Jos pystyt tähän, sinulla on hyvät mahdollisuudet saada henkilö, jonka yrität vietellä.

Mitä itsevarmempi pystyt olemaan, sitä todennäköisemmin he lankeavat viehätysvoimaasi. Viehätysvoima on vastustamaton ominaisuus, joka saa kenet tahansa haluamaan tulla lähemmäs sinua. Tämä on paras tapa osoittaa tunteesi ja helpottaa häntä tietämään, että pidät hänestä.

2. Ei pelkoa

Parhaat viettelytekniikat ovat usein kaikkein hienovaraisimpia. Ensimmäinen askel onnistuneeseen viettelyyn on lähestyä jotakuta luottavaisesti ja itsevarmasti.

Jos pelkäät hylkäämistä, et pääse tarpeeksi lähelle, jotta henkilö haluaisi sinut, mikä vaikeuttaa hänen houkuttelemistaan. Toisin sanoen, jos pelko näkyy silmissäsi, se varmasti lannistaa hänet.

Sitä voi käyttää missä tahansa tilanteessa, olitpa sitten kiinnostunut seurustelusta tai uuden ihmisen tapaamisesta. On tärkeää tietää, että tässä tekniikassa ei ole kyse aggressiivisuudesta ja dominoivuudesta. Sen sijaan kyse on itsevarmuudesta ja vastuun ottamisesta.

3. Pidä sitä

woman looking at a men in bar

Kun yrität vietellä jotakuta, on tärkeää säilyttää katsekontakti häneen. Tätä tekniikkaa voi käyttää keneen tahansa. Se on hienovarainen flirtin merkki, ja kun teet sen, on selvää, että osoitat kiinnostusta häntä kohtaan.

Katsekontaktin pitäminen on tekniikka, kun viettelet jotakuta. Voit tehdä sen eri tavoin, kuten katsomalla häntä silmiin ja hymyilemällä tai pitämällä katsekontaktia puhuessasi hänelle.

Tärkeintä on varmistaa, ettet tuijota henkilöä, vaan säilytät sen sijaan rennon ja rauhallisen käytöksen.

4. Usko vetovoiman lakiin

Uskon, että kun katsot jotakuta, hän varmasti huomaa, että katsot häntä, ja se saa hänet katsomaan takaisin ainakin kerran. Se voi olla evoluutiojuttu, tai se voi olla vetovoiman laki. Joka tapauksessa vetovoiman laki on periaate.

Se viittaa ajatukseen, että positiiviset tai negatiiviset ajatukset, tunteet ja teot luovat positiivisia tai negatiivisia tuloksia. Tärkeintä on se vaisto, että sinun on tarkoitus olla heidän kanssaan.

Tämä tekniikka toimii käyttämällä vetovoiman voimaa saadaksesi kohteen vetämään sinua puoleesi. Voit käyttää tätä tekniikkaa, jos et ole varma ulkonäöstäsi tai haluat vietellä jonkun tuntemattoman.

5. Tee siitä tapa

Katsekontakti on olennainen osa yhteyden luomista toiseen ihmiseen ja sen saamista, että hän tuntee olonsa mukavaksi. Jotkut ihmiset käyttävät katsekontaktia saadakseen toisen tuntemaan itsensä haavoittuvammaksi ja avoimemmaksi sille, mitä haluat sanoa.

Kun mielesi on tottunut siihen, se tulee sinulle luonnostaan, eikä viettelyn katse enää tunnu kiusalliselta.

Katsekontakti on tärkeä osa flirttailua, jotta toinen tuntisi olonsa mukavammaksi. Se voi auttaa viettelyprosessissa, mutta se on myös tärkeää, jotta voit luoda yhteyden syvemmällä tasolla.

6. Älä koskaan katkaise katsekontaktia ensin

couple flirting at a cafe

Tämä tekniikka on klassikko deittimaailmassa. Se on keino luoda intensiivinen yhteys kumppanisi kanssa ja rakentaa luottamusta ja läheisyyttä. Se on varma merkki siitä, ettet johdattele häntä turhaan.

Tämän tekniikan idea on yksinkertainen. Ottamalla aina katsekontaktin osoitat hänelle, että et aio katkaista katsekontaktia, ennen kuin hän katkaisee sen. Näin osoitat hallitsevasi, ja saat enemmän aikaa lähestyä tätä henkilöä.

7. Hymyile ja vilkuta, pojat

Sinun ei tarvitse vilkuttaa kirjaimellisesti. Sanotaan, että hymy on maailman tehokkain työkalu, ja se voi saada sinut voimaan hyvin. Kun siis yrität vietellä jotakuta, sinun kannattaa muistaa hymyillä hänelle katsekontaktissa.

Hymy auttaa rentouttamaan kiinnostuksen kohteena olevaa henkilöä ja saa hänet tuntemaan olonsa mukavammaksi seurassasi. Se osoittaa myös, että olet itsevarma itsestäsi, mikä auttaa rakentamaan hänen luottamustaan.

8. Yhden silmän keskittyminen

Jos haluat säilyttää katsekontaktin keskustelukumppanisi kanssa, katseesi tulisi keskittyä yhteen silmään. Voit myös kokeilla katsoa hänen nenäänsä tai suuhunsa samalla, kun pidät keskittymisen silmissäsi. Tämä saa heidät tuntemaan olonsa mukavammaksi ja vetovoimaisemmaksi sinua kohtaan.

Yhden silmän keskittyminen on tekniikka, joka voi auttaa sinua viettelemään jonkun keskustelun tai treffien aikana. Sitä käytetään myös puhuttaessa lapsille ja eläimille. On parasta valita oikea silmä, koska se todennäköisesti tuo esiin paremman puolesi.

9. Kasvojen ilme

Eikö poikaystäväsi vaikuta kiinnostuneelta sinusta? Vai haluatko vietellä tyttöystäväsi? Tarkkaile sitten kasvojesi ilmettä. Kun pidät katsekontaktin yllä, voit käyttää ilmeitä saadaksesi henkilön tuntemaan olonsa mukavaksi ja itsevarmaksi.

Kun yrität vietellä jonkun, varmista, että pidät katsekontaktin yllä positiivisella ilmeellä. Tämä auttaa häntä tuntemaan olonsa mukavammaksi seurassasi, ja se saa hänet myös tuntemaan olonsa turvalliseksi. Voit kokeilla sitä myös peilin edessä.

Mitä tarkoittaa, että sinulla on viettelevät silmät?

woman lying in bed

Viettelevien silmien omaaminen tarkoittaa tietynlaista karismaa ja charmia, jota monet pitävät viehättävänä. Kyse ei ole vain jonkun fyysisestä ulkonäöstä vaan myös tavasta, jolla hän kantaa itseään, ja hänen persoonallisuudestaan.

Ihmiset, joilla katsotaan olevan viettelevät silmät, tuntevat itsensä usein viehättäviksi, mutta kyse ei aina ole fyysisestä kauneudesta. Kuka tahansa viehättävä nainen voi lyödä silmät yhteen jonkun kanssa, mutta viettelevien silmien saaminen vaatii muutamia deittivinkkejä.

Silmät ovat ikkunat sieluun. Kyse ei ole vain niiden väristä vaan myös siitä, miten he katsovat silmiin. Viettelevien silmien voima on kiistaton. Ne voivat saada sinut tuntemaan, että olet ainoa tämän henkilön maailmassa ja että tämä henkilö on sinun ikuisesti.

Viehättävät silmät ovat merkki itsevarmuudesta. Katsekontaktin käyttäminen toisten viettelemiseen on ollut käytössä jo vuosisatojen ajan. Kun ihmiset katsovat silmiisi, he voivat saada käsityksen siitä, millainen ihminen olet ja kuinka aito saatat olla.

Katsekontakti on yksi tapa, jolla ihmiset voivat osoittaa tunteitaan sanomatta mitään. Ihmiset, joilla on kiehtovat silmät, ovat todennäköisemmin jännittäviä ja mukaansatempaavia keskustelukumppaneita, mikä tekee heistä houkuttelevampia muiden silmissä.

Onko katsekontakti viettelyä?

woman looking at camera

Vastaus on kyllä. Katsekontaktia pidetään viettelynä monissa kulttuureissa. Sitä voidaan kulttuurista riippuen pitää myös dominoinnin ja pelottelun muotona.

Katsekontaktia pidetään myös vetovoiman merkkinä, mutta joissakin tapauksissa se ei ole asianmukaista. Monissa kulttuureissa katsekontaktilla voi olla seksuaalisia merkityksiä. Länsimaisessa kulttuurissa sitä ei kuitenkaan pidetä luonteeltaan seksuaalisena.

Pitkäaikainen katsekontakti on tehokas tapa kommunikoida jonkun kanssa, erityisesti rakkauden kohteesi kanssa. Sitä voidaan pitää eräänlaisena viettelynä, mutta sen avulla voi myös saada ihmiset luottamaan sinuun.

Katsekontakti on yleinen inhimillinen ele, joka voidaan tulkita eri tavoin. Sitä voidaan pitää merkkinä läheisyydestä tai se voidaan nähdä pelottelun muotona. Jotkut ihmiset käyttävät katsekontaktia välittääkseen kiinnostusta, kun taas toiset saattavat käyttää sitä osoittaakseen hallitsevuutta.

Mikä on paras tapa vietellä joku?

On olemassa erilaisia tapoja vietellä joku. Paras tapa on kuitenkin olla oma itsensä. Jos olet ujo ihminen, älä yritä olla joku muu. Käytä sen sijaan luontaista viehätysvoimaasi ja persoonallisuuttasi saadaksesi haluamasi.

Paras tapa on olla oma itsesi ja saada heidät tuntemaan olonsa mukavaksi ympärilläsi. Toinen elintärkeä lisä on viettelysilmäsi. Ne eivät ehkä toimi nettideittailussa, mutta olen varma, että ne toimivat, kun sovit ensimmäiset treffit.

On monia tapoja vietellä joku. Jotkut niistä ovat tehokkaampia kuin toiset. Paras tapa houkutella joku on olla aito. Ehkä voit käyttää joitakin temppuja, mutta tärkeintä on olla rehellinen ja avoin.

Tietenkin kannattaa etsiä vinkkejä naisen viettelemiseen tai vaimon tai aviomiehen viettelemiseen. Avain on luottamus itseesi.

Jotkut ihmiset ovat hyviä flirttailemaan, toiset käyttävät huumoria, ja jotkut käyttävät fyysistä ulkonäköään. Ei ole olemassa yhtä ainoaa tapaa vietellä joku. Se riippuu henkilöstä ja siitä, mitä hän haluaa sinulta. Sinun pitäisi pystyä selvittämään, mistä he pitävät, ja sitten olla vuorovaikutuksessa heidän kanssaan.

Keep An Eye Out

couple flirting in bar

Silmäsi ovat tehokkain työkalusi, kun haluat tehdä hyvän ensivaikutelman. Voit käyttää niitä saadaksesi ihmiset tuntemaan olonsa mukavaksi ja että olet helposti lähestyttävä tai saadaksesi heidät tuntemaan olonsa pelokkaaksi ja etäiseksi.

Voit käyttää vietteleviä silmiäsi monin eri tavoin. Jos esimerkiksi puhut miehen tai naisen kanssa ja haluat, että hän pitää kiinnostustasi aitona, sinun kannattaa katsoa häntä silmiin hymyillen. Tämä saa hänet tuntemaan, että hän on jo voittanut sinut puolelleen.

Tämän vuoksi sinun tulisi käyttää viettelyn silmiä, kun haluat luoda paremman siteen jonkun kanssa tai vain viettiä hänet. Muista, että jonkun viettelyssä on kyse itseluottamuksesta. Olen varma, että onnistut siinä.