Skip to Content

Mitä Tehdä, Kun Narsisti Tulee Takaisin (Ja Miten Saada Hänet Lähtemään)?

Mitä Tehdä, Kun Narsisti Tulee Takaisin (Ja Miten Saada Hänet Lähtemään)?

Monet naiset tekevät saman virheen, kun eronnut narsisti palaa takaisin, varsinkin jos he ovat juuri lähteneet suhteesta.

Me kaikki teemme tämän virheen, koska suoraan sanottuna olemme edelleen rakastuneita narsistiin.

Vaikka tiedämme, että hän on huono meille ja meistä tulee vain onnettomia, jokin vetää meitä takaisin hänen luokseen.

Se on heidän valheensa ja valheellinen oivalluksensa, heidän tyhjät lupauksensa siitä, että he muuttuvat ja että asiat muuttuvat.

Silloin teemme virheen ja otamme heidät takaisin sen sijaan, että ajaisimme heidät mahdollisimman kauas meistä.

Mutta todellinen totuus heidän paluunsa takana on se, että jokin heidän elämässään ei mene aivan niin kuin he haluaisivat. Jokin ei ole oikein.

Jokin muu energiansaannin lähde on vaarantunut, ja ne palaavat takaisin tavalliseen energianlähteeseensä, joka piti ne onnellisina ja “hyvin ruokittuina” pitkään.

He eivät palaa takaisin siksi, että he ovat oivaltaneet käyttäytymisensä olleen loukkaavaa ja ilkeää, vaan siksi, ettei heillä ole ketään, joka voisi kuivata energian. He eivät rakasta sinua, he haluavat vain käyttää sinua.

Narsisti ei välitä sinusta ihmisenä. Hän ei välitä hyveistäsi tai siitä, kuka oikeasti olet.

Heillä on halu johonkin, jonka sinä annoit heille, ja he haluavat sen. Siksi he palaavat luoksesi.

He näkevät ihmiset esineinä, asioina, joita he voivat vaihtaa, käyttää ja heittää pois, kun he ovat saaneet tarpeekseen ja siirtyvät seuraavaan esineeseen.

Muistakaa vain, että he eivät tule takaisin, koska he rakastavat teitä.

He tulevat takaisin, koska teillä on jotain, mitä he tarvitsevat, ja te uskottelette itsellenne, että he ovat tulleet takaisin hyvittääkseen ja pyytääkseen anteeksi.

Luulet, että he muuttuvat, mutta niin ei koskaan tapahdu, mikä jättää sinut murtuneeksi ja pettyneeksi. Se saa sinut tuntemaan, että sinua käytetään hyväksi, koska sinua käytetään hyväksi.

Mitä tehdä, kun narsisti palaa ja miten ajaa hänet lopullisesti pois?

1. Hän pyytää sinulta anteeksi

 

Hän tulee ryömien takaisin luoksesi ja teeskentelee olevansa pahoillaan. Hän näyttää musertuneelta ja murtuneelta kuin koko hänen maailmansa olisi romahtanut.

Hän näyttää siltä, että hän tuntee huonoa omaatuntoa teoistaan ja katuu niitä. Mutta asia on niin, että on naurettavaa puhua anteeksipyytämisestä, kun joku on tehnyt jotain tahallaan.

Anteeksipyyntö voi olla aito ja vilpitön vain silloin, kun pyydät anteeksi jotain, joka tapahtuu vahingossa.

Narsistit ovat tietoisia siitä, että asia, jonka he tekevät, on väärin. He tietävät, että he särkevät sydämesi ja että he saavat sinut tuntemaan olosi paskaksi, mutta he tekevät sen silti.

Miten anteeksipyyntö voi siis olla vilpitön, jos tiedät, että asia, jota hän pyytää anteeksi, on tahallinen? Et vain voi sovittaa yhtä pientä anteeksipyyntöä kaikkiin niihin kauheisiin asioihin, joita he ovat tehneet sinulle.

2. Hän vainoaa sinua

 

Yhtäkkiä näet hänet kaikkialla. Jos menet kävelylle, jos menet kuntosalille, jos menet kauppaan, näet hänet, ja usko pois, se ei ole sattumaa.

Se tapahtuu syystä. Se kaikki on osa hänen leijumistaktiikkaansa, jolla hän haluaa vetää sinut takaisin luokseen. Luultavasti siksi, että hän kaipaa sinua, mutta ei normaalilla tavalla.

Hän kaipaa sitä, että imee sinusta kaiken energian pois ja tekee itsensä tyytyväiseksi ja onnelliseksi.

Hän kyttää sinua sosiaalisessa mediassa ja tarkkailee tarkasti jokaista liikettäsi.

Hän haluaa olla varma, että olet aivan yksin ja surkea ilman häntä, ja odottaessaan heikkoa hetkeäsi hän yrittää saada sinut näkemään hänet parhaassa mahdollisessa valossa. Älä lankea tällaisiin temppuihin.

Parasta, mitä voit tehdä, on jättää hänet kokonaan huomiotta. Älä anna hänen päästä päähäsi. Hän ei ole muuttunut eikä tule koskaan muuttumaan.

Hän on edelleen sama vanha manipuloiva kusipää, joka tyhjentää sinut ja sylkee taas kerran ulos. Säästä itsesi tuskalta ja aja hänet pois.

3. Olet hänen turvaverkkonsa

Kun narsisti palaa takaisin, hän tietää, että sinä olet hänen tukenaan. Hän tietää, että sinä tulet olemaan hänen turvaverkkonsa.

Niin kauan kuin olet siellä nappaamassa häntä, hän jatkaa tekemisiään, koska siitä ei ole seurauksia.

Hän saa aina haluamansa ja sinä loukkaannut aina. Tuntuuko tämä reilulta?

Kun otat hänet takaisin yhä uudelleen ja uudelleen, todistat hänelle vain, että hänen käytöksensä toimii.

Se ei ehkä ole oikein, hän tietää, ettei se ole, mutta annat hänelle jatkuvasti uusia mahdollisuuksia, joten hän käyttää niitä edelleen.

Sinun on oltava tarpeeksi vahva katkaistaksesi hänen suhteensa. Sinun on tehtävä hänelle selväksi, että olet saanut tarpeeksesi ja että energianlähteesi ei ole enää hänen käytettävissään.

En sano, että tämän pitäisi riittää, mutta se pitää hänet varmasti jonkin aikaa etäällä, kunnes hänestä tulee taas epätoivoinen.

4. Kokeile olla ottamatta yhteyttä

Ei kontaktia -sääntö on paras tapa toimia. Mutta joskus yhteydenpitoa on mahdotonta ylläpitää.

Se on mahdotonta, jos kaveri, narsistisi, on joku, jonka kanssa työskentelet, tai ex-miehesi, jonka kanssa sinulla on lapsia.

Mutta sanotaan, että mikään ei pidä sinua hänen lähellään, silloin voit helposti päästää hänet menemään ja sulkea hänet pois elämästäsi.

Mutta sinun täytyy haluta sitä. Koska tulee aikoja, jolloin tulet kaipaamaan häntä. Vaikka hän olisi kuinka iso kusipää, oli aikoja, jolloin hän oli jopa hyvä sinulle.

Tarkoitan, että hän oli mukava ja kiltti sinulle, koska hän tarvitsi sinulta jotain, se oli vain yksi manipulointikeino.

Mutta et tule kaipaamaan häntä ihmisenä, tulet kaipaamaan kiintymyksen tunnetta.

Tulet kaipaamaan sitä, että sinulla on joku rinnallasi hetkinä, jolloin olet masentunut ja yksin.

Tulet kaipaamaan ketään vierelläsi, ja silloin on suurin vaara palata hänen luokseen.

Hän käyttää sitä hyväkseen ja palaa luoksesi. Yritä olla ottamatta häneen yhteyttä. Pidä kiinni yhteydenpitokieltosäännöstä, vaikka olisit kuinka surullinen ja yksinäinen.

Yritä puhua ystävän kanssa tai nuku yön yli äläkä tee päätöksiä, joita tulet katumaan.

5. Sinun on oltava välinpitämätön

Sinun on tehtävä itsestäsi mahdollisimman vähän kiinnostava. Sinun on oltava niin tylsä, ettei hän halua olla lähelläsi.

Älä vastaa hänen provokaatioihinsa, ja niitä tulee olemaan paljon, ole vain tylsä.

Älä puhu hänelle mistään muusta kuin niistä asioista, joista sinun on puhuttava.

Tämä on tehokkain tapa puolustaa itseäsi narsistisilta ihmisiltä, kun sinulla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin olla hänen lähellään, jolloin et voi soveltaa ei-kontaktisääntöä.

Narsistit palaavat yhtäkkiä ja silloin, kun sitä vähiten odottaa, koska he kaipaavat jotain elämästään. He tarvitsevat jotain ja luultavasti he eivät saa sitä.

Tämä luo heidän sisimpäänsä tyhjiön, joka heidän on täytettävä heti. Silloin hän kääntyy takaisin sinun puoleesi, koska sinä olit tarpeeksi hyvä.

Hän on käyttänyt sinua niin monta kertaa aiemmin, joten miksi ei yrittäisi vielä kerran?

Älä näytä minkäänlaista reaktiota, ole kasvoton kuin tylsä, harmaa kivi, ja hän lähtee, koska et enää kiinnosta häntä.

Hän ei voi enää käyttää sinua hyväkseen, joten hän lähtee etsimään uutta uhria, jonka voi tuhota henkisesti.

Pidä vain mielessäsi, että aina kun hän palaa ja sinä otat hänet takaisin, sinä olet se, joka jää itkemään, kun hän kävelee rauhallisesti pois. Teet hänelle vain palveluksen.