Skip to Content

Mitä Hän Ajattelee Silloin, Kun Ette Pidä Yhteyttä? (6 Yleisintä Ajatusta)

Mitä Hän Ajattelee Silloin, Kun Ette Pidä Yhteyttä? (6 Yleisintä Ajatusta)

Mitä hän ajattelee sillä aikaa, kun ette pidä yhteyttä? Ajatteleeko hän minua yhtään vai onko hän jo unohtanut minut kokonaan ja siirtynyt eteenpäin?

Onko olemassa mahdollisuutta palata yhteen hänen kanssaan? Olenko tehnyt virheen toteuttaessani tätä ei yhteydenpitoa –sääntöä?

Anna minun vakuuttaa sinut uudelleen ja kertomalla, että ei yhteydenpitoa –sääntö ei ole virhe, se on paras tapa toimia.

Kaikki nämä kysymykset ovat väistämättömiä ja ne tulevat särkyneestä sydämestämme ja murskatuista unelmistamme.

Ne tulevat kivustamme ja pelostamme siitä, että emme koskaan tule enää kokemaan samaa tunnetta, kuin tuon tietyn ihmisen kanssa.

’Poissa näkyvistä, poissa mielestä’ kaikuu päässäsi ja et voi välttyä ajattelemasta pahinta mahdollista tapahtuvaa.

Siksi vaistomme sanoo, että kun joku lähtee, on lähdettävä perään, saada heidät takaisin, todistaa, että me olemme täydelliset toisillemme ja että rakkautemme on jäämisen ja taistelun arvoista.

Mutta juuri siksi meidän ei tulisi tehdä niin. Se vain työntää häntä kauemmas.

Te molemmat tarvitsette tämän ajan radiohiljaisuutta, vaikka se olisi kuinka vaikeaa. Se auttaa teitä selvittämään, missä tilanteessa olette ja prosessoimaan sitä.

Sinun tulee viilentää päätä ja kerätä ajatuksia. Kun olet juuri lähtenyt parisuhteesta, sinulla ei ole sitä. Et pysty ajattelemaan selkeästi, sinua sattuu ja tunteesi valtaa pääsi.

Jos et jätä tilaa hengittämiselle heti eron jälkeen, se tulee varmasti olemaan ohi eikä ole mahdollisuutta palata takaisin.

Jos olet tarpeeksi vahva seurata ei yhteydenpitoa –sääntöä, yritä olla rikkomatta sitä. On helppo langeta exän kanssa yhteydenpidon ansaan ja saada se virheellinen tunne mukavuudesta.

Ansa lohduttaa sinua ja on mukava kuulla hänestä ja pitää hänet lähellä, mutta et ole tyytyväinen tai onnellinen, et ainakaan kokonaan.

Se on lyhytnäköistä ja epätäydellistä. Kun hän päättää jättää sinut uudelleen, olet vain musertunut. Sinun tulee antaa aikaa ja olla päättäväinen sekä rohkea päätöksesi kanssa ja välttää olemasta yhteydessä exääsi.

Kuitenkin, kysymys, jonka mainitsin ensimmäiseksi, on pääajatuksesi ja haluaisit vain päästä hänen päänsä sisällesi nähdäksesi, ”Mitä hän ajattelee sillä välin, kun emme ole yhteydessä?”

Siksi autamme sinua. Hänet on sidottu ajattelemaan sinua, koska ei yhteydenpitoa –aika jättää hänelle tarpeeksi tilaa tehdä se.

Tässä on yleisimmät ajatukset, joita mies käy läpi sillä välin, kun ette pidä yhteyttä:

1. Hän on hämmentynyt

Odottiko hän viestiäsi jo? Hän odotti sinun soittavan. Hän odotti sinun tulevan luokseen, koputtamaan hänen ovelleen ja vaatimaan syitä.

Hän odotti surullisia Facebook-päivityksiä ja Instagram-tarinoita tarkoituksellisilla, surullisilla teksteillä.

Sen sijaan, hän ei saanut muuta kuin täydellisen radiohiljaisuuden.

Hän on hämmentynyt, mutta hyvällä tavalla. Hän ajattelee sinua, kaikkea miten ja miksi –kysymyksiä ja mitä tapahtui, että muutuit niin paljon.

Hän pelkää, että olet luovuttanut hänen suhteensa näin aikaisin ja hän ei voi uskoa sitä. Mitä vähemmän hän tietää sinusta, sitä enemmän hän miettii sinua.

2. Hän miettii, ikävöitkö häntä yhtään

Hän on tottunut kuulemaan sinusta ja näkemään sinua usein ja nyt yhtäkkiä se on kaikki poissa. Hän ei voi muuta, kuin miettiä miksi.

Sinä vaikutit ihastuneelta, kun miehesi jätti sinut ja nyt et lankea hänen myöhäisen illan viesteille ja mahdollisille yrityksille saada sinut kylään.

Jätit hänet miettimään, ”Missä on tuo nainen, joka vastasi välittömästi joka kerta kun hänen nimensä ilmestyi ruudulle?”, ”Missä on tuo nainen, joka ei malttanut odottaa nähdäkseen minut?” tai ”Miksi hän ingooraa minut?”

Paljastus: hän päätti, että hän haluaa enemmän kuin satunnaisia viestejä ja vierailuja. Hän päätti, että hän ei halua teeskennellä, että te kaksi voisitte olla ystäviä eron jälkeen, koska se sattuu häneen.

Hän päätti antaa sinulle aikaa tullaksesi järkiisi ja nähdäksesi, että hän on upea ja sinulla oli jotain mahtavaa ennen kuin sotkit sen kaiken.

Hän pidättäytyy ei yhteydenpitoa –sääntöä kunnes hän on valmis. Hän on väsynyt saamaan murusia.

3. Hän katuu tekojaan

Sen jälkeen, kun hänellä on ollut mahdollisuus kokea elämää omillaan, hän alkaa ikävöidä kaikkea mitä teillä oli.

Hän alkaa miettiä, että hän teki virheen. Hän alkaa ikävöidä sinua ja kaikkia niitä hetkiä, jotka jaoitte.

Hän piti kaikkea itsestään selvyytenä. Välimatka sai hänet näkemään, että se mitä teillä oli, oli korvaamatonta ja jos hän ei näe nyt vaivaa, sinä lipuat läpi hänen sormiensa.

Joskus et tiedä, mitä sinulla on ennen kuin menetät sen ja niin asia yleensä menee miesten kohdalla. Eron jälkeen he ovat yleensä surullisia, mutta ei musertuneita.

He eivät ajattele kaikkia niitä asioita, jotka he menettivät; vasta jonkin ajan jälkeen, kun he ovat juhlineet ja eläneet sinkkumiehen unelmaansa tarpeeksi, he ymmärtävät, että he ikävöivät kaikkea sitä, mitä hänellä oli sinun kanssasi.

4. Hän taistelee pelkoaan sitoutumista vastaan

Hänen tunteensa ovat kahtia. Hän haluaa sinut, mutta samaan aikaan häntä pelottaa valtavasti.

Sillä ei ole mitään tekemistä sinun kanssasi vaan kysymys on siitä, että hän ei yksinkertaisesti ole valmis mihinkään pitkäaikaiseen.

Hän todennäköisesti tulee pääsemään näistä peloista eroon jossain vaiheessa, mutta kysymys on, haluatko vielä silloin olla odottamassa.

Totuus on, että sitoutumiskammo voi kestää pitkänkin aikaa ja hän on ainoa henkilö, joka voi asian korjata.

Vastaan tulee tilanne, jolloin hänen on kohdattava pelkonsa tai menettää sinut ikuisesti.

Hänen rakkautensa tulee olla vahvempi kuin hänen suurin pelkonsa, muutoin hän ei ole odottamisen arvoinen eikä hän ole se oikea sinulle.

5. Hän miettii, oletko siirtynyt eteenpäin

Tapailetko jotain muuta? Hän ei ole ollut sinuun yhteydessä eikä hän tiedä, onko sinun elämässäsi jokin toinen mies ja tietämättömyys tappaa hänet.

Hän pelkää sitä, koska hän hajotti sinut ja se lennätti sinut jonkun toisen käsivarsille. Joku muu saattaa olla ottanut hänen paikkansa ja ottanut sen, minkä hän ajatteli olevansa aina hänen.

Sinun ei tarvitse tehdä mitään tehdäkseen hänet ajattelemaan näin, hänen mielensä yksin luo monenlaisia skenaarioita.

Ei yhteyttä –aika herättää hänen mustasukkaisuutensa ja saa hänet ymmärtämään, mitä hän on menettämässä.

6. Hän ei ajattele sinua, koska ainoa henkilö, jota hän ajattelee, on hän itse

Jos sinä olit epäonnekas ja kohtasit jonkun narsistisen, itsekeskeisen ja manipuloivan, silloin on varmaa, että hän ei tuhlaa ajatuksiaan kehenkään muuhun kuin itseensä.

Hänenlaisensa miehen kanssa noudatat ei yhteydenpitoa –sääntöä päästäksesi eroon hänestä etkä koskaan palaa hänen kanssaan yhteen.

Eron jälkeinen tuska on hurja riippumatta siitä, kuinka tietoinen olet siitä tosiasiasta, että sinun on parempi olla ilman häntä.

Kuitenkin ei yhteydenpitoa –sääntö auttaa sinua paranemisprosessissasi, koska pahin asia olisi langeta takaisin hänen myrkylliseen verkkoonsa.

Toipumisprosessi tulee olemaan pitkä ja raskas, mutta välttämätöntä.

Sinut on poistettu elämästäsi, täyttäen hänen tarpeitaan ja nyt on aika alkaa ajatella sinua itseäsi ja alkaa rakentaa elämääsi alusta.

Hän saattaa haluta olla yhteydessä, mutta se ei koskaan ole mahdollista, että hän olisi muuttunut tai hän haluaisi asioiden olevan toisin.

Hän haluaa sitä, jotta hän voi täyttää sairasta tarvettaan pitää sinua kontrollissaan.

Hän haluaa nähdä, pystyykö hän houkutella sinut takaisin, jotta hän voi lähteä rikkoen sinut uudelleen.

Jos olet tietoinen, että mies, jota tapailit, on narsisti tai omaa millään tavalla myrkyllisen persoonallisuuden, näiden asioiden pohjalta sinun ei tulisi rikkoa ei yhteydenpitoa –sääntöä.

Pidä hänet niin kaukana itsestäsi kuin mahdollista. Älä anna hänen tuhota elämääsi yhtään enempää.

Toivon, että jotkut näistä asioista auttavat sinua näkemään tilannetta paremmin ja vastaamaan kysymykseesi,

”Mitä hän ajattelee sillä välin, kun ette pidä yhteyttä?” Tiedän myös, että pelkäät, ettei ei yhteydenpitoa –sääntö toimi sillä tavalla, että se takaa hänet palaamaan luoksesi.

Mutta se on paras yrityksesi.

Hänen jahtaamisensa, antamalla hänen olla kanssasi, kun hän tuntee olonsa yksinäiseksi ja ajan hänelle sopivaksi tai antamalla hänelle emotionaalista tukea, lähettämällä hänelle viestejä ilman vastausta tai laimeilla vastauksilla eivät johda sinua mihinkään.

Se saattaa tuoda sinulle hetkellistä mielihyvää, mutta se ei ole pysyvää.

Kuitenkin, jos hänellä on oikeasti vahvoja tunteita sinua kohtaan, silloin ei yhteydenpitoa –sääntö tekee taikansa ja hän lähtee sinun perääsi.

Hän siirtää vuoria ja tekee parhaansa saadakseen sinut elämäänsä uudelleen. Hän ymmärtää, että sinun jättäminen oli hänen elämänsä suurin virhe.

Siksi on elintärkeää, ettet sinä tee ensimmäistä siirtoa – anna hänen tulla perääsi. Hän on se, joka rikkoi välinne ja se on hänen tehtävänsä korjata sotku.

Ei yhteydenpitoa –ajan pituus on oikeastaan sinusta kiinni. Sinun täytyy asettaa aika, jolloin te molemmat tarvitsette saadaksenne asiat asettumaan oikeaan perspektiiviin.

Se useimmiten vaihtelee 30, 60 tai 90 päivää. Tärkeä asia on, ettet riko sääntöä, koska se tekee asioista vaikeampaa.

Yksi vielä tärkeämpi askel on arvioida tilanne, milloin ja jos hän palaa takaisin toteuttamasi säännön jälkeen.

Sinun täytyy nähdä, mistä hänen tahtonsa palata luoksesi johtuu. Sinun tulee selvittää, tuleeko hän takaisin rakkauden vuoksi vai tarpeen vuoksi.

Jos hän tulee takaisin rakkauden vuoksi, sinulla ei ole mitään pelättävää; hän parantaa kaiken sydänsurun, jonka hän sai sinut käymään läpi.

Hän yrittää olla paras puoliso, joka sinulla ikinä voisi olla ja olet onnellinen, koska vaikeat ja kipeät ajat on vihdoin kuitattu ja saatte lopulta tilaisuutenne onneen.

Jos hän kuitenkin tulee takaisin tarpeen vuoksi, hän haluaa tulla takaisin elämääsi vain itsekkäistä syistä.

Hän tulee takaisin kaikkien hyvien asioiden ja hyötyjen kanssa, jotka saa parisuhteesta, mutta hänellä ei ole aikomustakaan saada asioita toimimaan tai nähdäkseen vaivaa.

Hän ajattelee, että vain siinä oleminen on tarpeeksi. Siinä tapauksessa sinun on parempi olla ilman häntä eikä sinun tulisi ottaa häntä takaisin sydämeesi tai elämääsi.

Pahin skenaario ei tule olemaan niin paha myöskään. Riippumatta siitä, käytätkö ei yhteydenpitoa –aikaa saadaksesi hänet takaisin tai päästäksesi hänestä yli, sinä käytät tuon ajan viisaasti.

Yksi hyödyllisin ja mahtavin asia ei yhteydenpitoa –ajassa on se, että sinä keskityt itseesi. Uudelleenrakennat oman elämäsi.

Asetat itsesi vaihteeksi ensimmäiseksi ja keskityt omiin unelmiisi ja haluihisi.

Kun ei yhteydenpitoa –aika päättyy, tunnet kuin sinulle olisi annettu uusi pari silmiä.

Näet, ettei se ollut vain hän joka tarvitsee tilaa – sinäkin tarvitsit sitä. Älä ylläty, jos ei yhteydenpitoa –ajan jälkeen huomaat, ettet halua häntä enää takaisin.

Kun olet parisuhteessa tai pian eron jälkeen on vaikea nähdä asioiden oikeaa laitaa.

Ehkä oli moni asia, jotka eivät toimineet, ehkä päätit katsoa asioita läpi sormien liian monta kertaa ja nyt kun hän on kaukana sinusta, ymmärrät, ettei hän koskaan ollut sinulle se oikea.

Mikä tahansa lopputulos onkin ja mitä tahansa oivalluksia saat, ei yhteydenpitoa –sääntö on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen, koska epäilemättä löydät ja rakennat jonkin toisen puolen itsestäsi, jota rakastat ja vaalit enemmän kuin koskaan aiemmin.