Skip to Content

4 Horoskooppimerkkiä, Jotka Rakastuvat Hieman Liian Pian

4 Horoskooppimerkkiä, Jotka Rakastuvat Hieman Liian Pian

Kaksoset

Kaksoset horoskooppi

Kaksoset ovat erittäin sosiaalisia, ja he pystyvät puhumaan melkein kenelle tahansa. Siksi heille ei ole iso juttu tutustua johonkuhun vain yhdessä yössä.

Eikä vain tutustua, vaan myös rakastua. Jos he löytävät jonkun, joka on yhtä nokkela kuin he itse, he lankeavat välittömästi hänen lumoihinsa. Toisin sanoen, he rakastuvat toivottomasti.

Nämä ihmiset eivät halua olla yksin, joten vaikka vieressä oleva henkilö ei olisikaan heille se oikea, he pitävät hänestä kiinni, kunnes löytävät sen oikean. He vain vihaavat yksinoloa äärimmäisen sosiaalisuutensa vuoksi.

Tämä ei ole kovin hyvä ajatus, mutta rakkaus toimii salaperäisellä tavalla. Se saa tekemään joskus tyhmiä juttuja. Me kaikki olemme olleet siinä tilanteessa!

Neitsyt

Neitsyt horoskooppi

Neitsyet ovat hyvin ahkeria ja tavallaan itsepäisiä, varsinkin kun he työskentelevät jonkin haluamansa asian eteen. He ovat hyvin kokonaisvaltaisia ihmisiä, jotka suhtautuvat kaikkeen hyvin vakavasti.

Kun heillä on ongelma, he tekevät parhaansa ratkaistakseen sen. He käyttävät koko aikansa ja energiansa siihen, että yrittävät päästä käsillä olevan ongelman ytimeen.

Kun he siis tapaavat jonkun heidän kaltaisensa tai jonkun, joka haluaa sitoutua, joka haluaa tehdä jotain vakavaa, he takertuvat häneen ja rakastuvat välittömästi.

Rapu

Rapu horoskooppi

He elävät omassa tunnepitoisesti latautuneessa maailmassaan. Heidän elämänsä on kuin satu, jossa he näyttelevät pääroolia.

Niinpä, kuten sadussa, myös Syöpät rakastuvat yhtäkkiä. Kyseessä ei ole ihan prinssi Hurmaava tilanne, mutta ei sekään ole kaukana siitä.

Voimakkaat tunteet valtaavat syöpiä täysin, ja he unohtavat täysin rationaalisen osan itsestään. He vain lakkaavat ajattelemasta selkeästi ja lankeavat rakkauden voimakkaan lumon alle.

Kaiken tämän alla he ovat tietoisia siitä, että kuherruskuukausivaihe ei kestä kovinkaan kauan, ja se päättyy joskus tulevaisuudessa, mutta se ei estä heitä nauttimasta siitä niin paljon kuin mahdollista.

Yleensä he ovat hyvin ystävällisiä ja lämminsydämisiä ihmisiä, jotka kiintyvät aivan liian helposti. He vain rakastavat olla ystävyyden ja rakkauden ympäröimänä. Joskus tämä voi olla etu, mutta joskus se voi olla täydellinen kaato.

Kalat

Kalat horoskooppi

He ovat eläinradan todellisia rakastavaisia. Kalat eivät kuitenkaan ole yhden illan juttuja. He haluavat oikeasti oikean sopimuksen. He etsivät oikeaa ihmistä, joka olisi heidän rinnallaan loppuun asti.

He rakastuvat aivan liian helposti ja nopeasti, mutta yleensä he osaavat ottaa askeleen taaksepäin ja arvioida tilanteen uudelleen, mikä on epätodennäköistä heidän kaltaisilleen unelmoijille, mutta silti mahdollista.

He tietävät, että kiinnittyminen toisiin ihmisiin tutustumatta heihin ensin, tuo mukanaan riskin, mutta he ovat valmiita ottamaan sen täysin vastaan ja hyväksymään sen mahdolliset seuraukset.