Skip to Content

Lakkaa Taistelemasta Jonkun Puolesta, Jolle Riittää, Että Hän Menettää Sinut

Lakkaa Taistelemasta Jonkun Puolesta, Jolle Riittää, Että Hän Menettää Sinut

Sinun on lakattava taistelemasta sellaisen ihmisen puolesta, joka vain sanoo rakastavansa sinua mutta ei tee mitään todistaakseen sanansa sinulle.

Sinun on lakattava satuttamasta itseäsi ja lakattava vähentämästä mahdollisuutta onnelliseen tulevaisuuteen taistelemalla jonkun puolesta, joka ei hyväksy sinun menettämistäsi.

Koska vaikka kuinka kovasti yrittäisit, päädyt kuitenkin olemaan ainoa, joka taistelee teidän kahden puolesta. Siinä ei ole mitään onnea.

Uskalla sanoa: “Rakastan sinua, mutta rakastan itseäni enemmän”. Ole arvokas valitsemaan itsesi, kun se joku ei valinnut.

Vaikka sinä valitsit jonkun ja päätit taistella hänen puolestaan, se ei tarkoita, että hän on valmis tekemään saman sinun puolestasi.

Jos hän lopulta osoittaa sinulle, ettei hän halua nähdä vaivaa tai taistella puolestasi, lopeta ympyrää juokseminen, koska et pääse mihinkään.

Se ei ole helppoa ja kaikki tietävät sen. Ei ole helppoa luopua rakastamastasi ihmisestä. Mutta se on ainoa asia, jonka voi tehdä, kun tuo toinen on sinut menettämisen kanssa sinut hyväksyvä.

Sydämelläsi ei ole nollausnappia, ja jos antaisit todellisuuden painua sisään, jos näkisit, että kaikki ponnistuksesi olivat turhia, se tarkoittaisi, että hyväksyisit, että rakkautesi rikkoi sinut.

Mutta eikö se, että särkyy vain kerran hyväksymällä totuuden ja kävelemällä pois, satuta vähemmän kuin se, että särkyy uudestaan valitsemalla jäädä ja taistella jonkun puolesta, joka ei halua menettää sinua?

Avaa silmäsi ja pelasta sydämesi. Tarpeeksi on tarpeeksi. Kuinka paljon voit antaa itsestäsi jollekin, joka ei arvosta sinua?

Kuinka kauan pystyt olemaan ainoa, joka taistelee? Rakkauden ei pitäisi tuntua näin vaikealta, ja jos se tuntuu, se ei todellakaan ole rakkautta.

Okei, sinä rakastat häntä. Kutsutaan sitä, mitä tunnet, rakkaudeksi. Rakastat ajatusta rakkaudesta.

Rakastat täydellistä tulevaisuutta, jonka olet suunnitellut itsellesi. Rakastat kaikkea sitä, mitä voisit olla, ja siksi taistelet niin kovasti.

Rakastat sitä tunnetta, jonka saat, kun hän osoittaa sinulle edes vähän huomiota tai kun hän kohtelee sinua hetken oikein. Mutta et ansaitse saada vain yhtä minuuttia hänen huomiostaan 24 tunnin aikana.

Et ansaitse tulla kohdelluksi oikein vain joskus, vaan sinua pitäisi kohdella oikein joka ikinen päivä. Kaikesta siitä vaivannäöstäsi ja kaikesta siitä, mitä teit teidän kahden eteen, ansaitset paljon enemmän kuin hän antaa sinulle ja paljon enemmän kuin olet tähän mennessä saanut.

Mutta hän ei ole valmis antamaan sinulle sitä, mitä ansaitset, joten miksi antaisit hänelle jatkossakin paljon enemmän kuin hän ansaitsee?

Ajattele vain; jos jonkun sinulle väärän ihmisen rakastaminen on niin intensiivistä ja voimakasta, kuvittele, miltä tuntuu rakastaa jotakuta, joka on sinulle oikea ja hyvä? Jos et päästä irti yksipuolisesta rakkaudestasi nyt, et saa sitä koskaan selville.

Kultaseni, säästä voimasi jollekin, joka välittää sinusta. Säästä ponnistuksesi jollekin, jolle ne eivät ole turhia.

Älä lähde taisteluun sellaisen puolesta, joka ei välitä, jos kuolet taistelukentällä. Säästä itsesi jollekin, joka kohtelee sinua kunnioittavasti ja joka ei koskaan pidä sinua itsestäänselvyytenä.

Näytä tälle miehelle, jonka puolesta olet taistellut niin kovasti, miltä tuntuu, kun poistut jonkun elämästä.

Näytä hänelle, miltä tuntuu, kun joku, joka taisteli hänen puolestaan koko olemuksellaan, kävelee pois.

Näytä hänelle, miltä tuntuu, kun hulluna rakastunut tyttö saa itsetuntonsa takaisin. Näytä hänelle, kuinka tyhjältä tuntuu, kun et ole enää hänen elämässään.

Älä menetä itseäsi jollekin, joka ei ansaitse sinua.