Skip to Content

8 Merkkiä Siitä, Että Olet Täysin Yli Miesten

8 Merkkiä Siitä, Että Olet Täysin Yli Miesten

Ajatteletko koskaan aikaa, jolloin olit naiivi ja kamppaili selviytyä viidakossa nimeltään dating maailmassa? Ja nyt luultavasti naurat jokaiselle asialle, joka sai sinut turhautumaan, koska olet päässyt siitä täysin yli. Olet täysin päässyt yli miehistä.

Et enää välitä pätkääkään siitä, mitä he ajattelevat sinusta tai miten sinun pitäisi käyttäytyä, koska olet vihdoin löytänyt sisäisen rauhan ja onnellisuuden. Sinusta on tullut ykkösprioriteettisi ja sinkkuna oleminen on parasta, mitä sinulle on koskaan tapahtunut.

8 merkkiä siitä, että olet päässyt täysin yli miehistä, koska olet liian kiireinen viettämään elämäsi aikaa

1. Et ole enää ahdistunut ensimmäisten treffien suhteen.

Ennen olit niin hermostunut ensimmäisten treffien suhteen, että jokainen treffi alkoi oksentamalla ja ikuisella meikkisi ja asusi uudelleen säätämisellä (kunnes olit vihdoin valmis). Mutta nyt et voisi välittää enempää.

Et välitä pätkääkään siitä, miten he suhtautuvat sinuun, koska jos he eivät pidä sinusta sellaisena kuin olet, he eivät todellakaan ansaitse sinua. Ensitreffit ovat sinulle kuin piknikit, ja jos te kaksi ette sovi yhteen, olet ainakin nauttinut ruoasta.

2. Teillä on erilaiset prioriteetit

Valitset nyt aina Netflixin ja chillailun ennen kuin menet surkeille treffeille, joilla tiedät, että sinulla on tylsää. Päätät nauttia omasta seurastasi ennen kuin menet treffeille jonkun kanssa, jonka persoonallisuus on yhtä tylsä ja ärsyttävä kuin laskujen maksaminen.

3. Kuumat miehet ovat yksinkertaisesti yliarvostettuja

Olet täysin päässyt yli kaikista niistä seksikkäistä tyypeistä, joista olit aiemmin kiinnostunut, koska näkökulmasi heihin on muuttunut merkittävästi. Sinun silmissäsi kuumat tyypit ovat yksinkertaisesti yliarvostettuja, eivätkä he ole hetkeäkään aikasi arvoisia.

Pelaajia, narsisteja, manipuloijia… Tiedät etukäteen, mitä valheita he aikovat sinulle myydä, ja olet yksinkertaisesti kyllästynyt käymään kaiken sen läpi yhä uudelleen ja uudelleen.

4. Hyvät tyypit eivät olekaan niin hyviä kuin miltä he näyttävät.

Ja mitä hyviin kavereihin tulee, he saattavat vaikuttaa aluksi hyviltä, mutta kun kaivautuu syvemmälle, he ovat itse asiassa kaukana siitä. He saattavat olla hyviä yhdessä asiassa ja täydellisiä epäonnistujia toisissa asioissa.

Eikä sinua todellakaan kiinnosta olla jonkun sellaisen kanssa, jonka seksuaaliset taidot ovat yhtä suuret kuin perunan. Hän saattaa yltäkyllästää sinua lahjoilla ja huomiolla, mutta loppujen lopuksi tiedät, että kyllästyt siihen kaikkeen. Loppujen lopuksi etsit omaperäisyyttä etkä jotain ontuvaa kopiointimestaria.

5. Sinulla on vastenmielisyyttä liian romanttisia asioita kohtaan.

Romanttiset komediat, jatkuva kädestä pitäminen, liiallinen halailu ja suuteleminen ovat asioita, jotka saavat sinut oksentamaan taas (ja tällä kertaa muista syistä). Olet yksinkertaisesti kyllästynyt kaikkiin näihin romanttisiin eleisiin, koska useimmissa tapauksissa tiedät, että toinen osapuolista ei ole aito. Niinpä halaisit mieluummin nalleasi kuin antaudut valtavirran romanttisiin sessioihin.

6. Ihmiset eivät ole enää kiinnostuneita rakkauselämästäsi

Sinulta ei enää kysellä mahdollisista deittikumppaneistasi tai rakkauselämästäsi yleensä, koska he todennäköisesti näkevät, että olet sinkku ja tapat sen. Rakkauselämästäsi on tullut kuin jonkinlainen pyhä Graalin malja, ja he yksinkertaisesti tietävät, ettei heidän pitäisi vaivata sinua typerillä kysymyksillä.

Ja jos sinulla olisi jotain sanottavaa, olisit kertonut sen heille jo kauan sitten, joten heidän ei tarvitse huolehtia rakkauselämästäsi. Ainoa asia, josta heidän “tarvitsee olla huolissaan”, on se, ettet liioittele hauskanpidon kanssa ja vietä elämäsi parasta aikaa.

7. Katsot seksiä eri tavalla

Et tarvitse miestä tyydyttämään tarpeitasi, koska pystyt tekemään sen itse. Nautit kehosi tutkimisesta ja löydät joka ikinen päivä uusia paikkoja ja laukaisijoita, joiden olemassaolosta et tiennyt aiemmin.

Et enää pidä seksiä tarpeena. Se on jotain, jonka joko valitset tehdä tai pikemminkin olla tekemättä (jos kumppanisi ei ole niin hyvä tyydyttämään tarpeitasi). Ja miksi tuhlaisit aikaasi sellaiseen, joka ei kykene vastavuoroiseen seksiin?

8. Parranajo ei ole asia, jonka kanssa sinä vaivautuisit.

Ennen ajelit itsesi tarvittaessa kahdesti tai kolmesti päivässä vain varmistaaksesi, että ihosi on silkkisen sileä ja sileä, mutta nykyään et välitä siitä pätkääkään. Jos ei huvita ajaa partaa, ei ajeta.

Niin yksinkertaista se on. Ja vaikka joutuisit johonkin toimintaan, jonka aikana huomaat, ettet ole ajanut partaasi, et silti välitä paskaakaan. Olet ylpeä vartalostasi sellaisena kuin se on, ja jos he eivät pidä siitä, vittuile heille.