Skip to Content

Kypsä Mies Ei Koskaan Eee Näitä 8 Asiaa

Kypsä Mies Ei Koskaan Eee Näitä 8 Asiaa

Tuntuu siltä, että kypsiä miehiä on niin pirun vaikea löytää viime aikoina. Minne ikinä katsotkin, siellä on äidinpoikia, jotka eivät kykene tarjoamaan kaikkea, mitä nainen tarvitsee.

Mutta toisaalta on myös miehiä, jotka tietävät mitä elämä on ja miten käyttäytyä tietyissä tilanteissa.

On miehiä, jotka osaavat kohdella naista ja saada hänet tuntemaan itsensä erityiseksi. Näitä miehiä kutsutaan kypsiksi miehiksi, ja kiitos Jumalalle heistä.

He eroavat kypsymättömistä miehistä niin monella tavalla, joten haluan näyttää, mitä kypsä mies ei koskaan tekisi. Todennäköisesti epäkypsä mies tekee näitä asioita päivittäin.

1. Kypsä mies ei koskaan pettäisi sinua

Kypsä mies ei halua ottaa riskiä menettää elämänsä rakkautta toisen naisen takia yhden yön ajaksi.

Hän tietää, mitä hänellä on, eikä pettäminen ole hänelle vaihtoehto.

Jos hän lakkaa rakastamasta sinua tai jos hän näkee, ettei välillänne ole enää kemiaa, hän myöntää sen sinulle, mutta hän ei koskaan petä sinua.

Hän ei halua tehdä mitään sellaista, mitä hän ei haluaisi sinun tekevän hänelle.

Siksi hän kunnioittaa sinua loppuun asti ja käyttäytyy todellisen kypsän miehen tavoin, kun hän kohtaa minkä tahansa ongelman.

2. Kypsä mies ei juokse pakoon ongelmia

Hän tietää, että ongelmat ovat osa jokaista suhdetta, ja hän ottaa jokaisen niistä vastaan.

Niiden käsitteleminen tekee hänestä vahvemman ja hän oppii käyttäytymään hankalissa tilanteissa.

Lisäksi kun te kaksi ratkaisette ongelmia yhdessä, teistä tulee vahvempia, eikä mikään voi erottaa teitä toisistanne.

Kypsä mies ei hermostu siitä, että jotain pahaa on tapahtunut, vaan hän rauhoittaa sinut ja yrittää ratkaista jokaisen ongelman parhaalla mahdollisella tavalla.

3. Kypsä mies ei koskaan laiminlyö sinua

Jos elämässäsi on kypsä mies, sinun ei tarvitse kyseenalaistaa itsearvostustasi. Hän asettaa sinut aina etusijalle, koska hän tietää, kuinka erityinen olet.

Hän näyttää sinulle aina, kuinka paljon hän rakastaa sinua ja kuinka paljon merkitset hänelle. Hän on sellainen mies, joka osaa vaalia naista.

Hän on sellainen, joka ihailee sinua siitä, että teet kaikkesi saadaksesi asiat toimimaan välillänne.

Hän tuntee kiitollisuutta sinulle siitä, että olet synnyttänyt lapsesi. Hän kunnioittaa sinua eikä hän koskaan tee mitään satuttaakseen sinua tahallaan.

4. Kypsä mies ei koskaan pahoinpitele sinua

Riippumatta siitä, puhummeko emotionaalisesta vai fyysisestä hyväksikäytöstä, miehesi ei koskaan aiheuta kumpaakaan. Hän tietää, että jokainen mies, joka lyö naista, on pelkuri, eikä hän halua tehdä niin.

Jos hän ei voi olla kanssasi, hän jättää sinut, mutta hän ei koskaan pahoinpitele sinua millään tavalla. Hän kunnioittaa naisia niin monesta syystä, eikä hän koskaan tekisi mitään pahaa sille, joka asuu hänen kanssaan.

Hän tietää, että tekemällä niin hän aiheuttaisi sinulle valtavaa vahinkoa, eikä hän anna yhden elämän tuhoutua hänen takiaan.

5. Kypsä mies ei pelkää muutosta.

Hän tietää, ettei hän voi olla koko ajan samanlainen ja että jotkut asiat muuttuvat lopulta. Siksi hän ei pelkää muutosta, koska siihen hän ei voi vaikuttaa.

Hän vain elää elämäänsä rauhallisesti ja antaa asioiden mennä virran mukana.

Jos jotain pahaa tapahtuu, hän yrittää korjata sen, ja jos jotain mukavaa tapahtuu, hän nauttii siitä niiden ihmisten kanssa, joita rakastaa eniten.

6. Kypsä mies ei anna periksi ilman taistelua.

Kun kypsä mies joutuu ongelman eteen, hän ei luovuta noin vain. Hän taistelee oikeuksiensa puolesta ja osaa aina puolustaa itseään.

Jos rakkauteen liittyy ongelmia, hän tekee kaikkensa saadakseen asiat toimimaan. Hän ei ole luovuttaja ja hän on melko itsepäinen, kun hän haluaa saavuttaa tavoitteensa.

Jos sinulla on siis tällainen kumppani, voit olla varma, ettei hän koskaan lopeta mitään ilman taistelua.

Ja jos hänen täytyy taistella puolestasi, hän tekee sen viimeiseen hengenvetoonsa asti.

7. Kypsä mies ei ole epäkunnioittava sinua kohtaan.

Kun olet parisuhteessa kypsän miehen kanssa, et tule tuntemaan itsesi epäkunnioitetuksi, koska hän ei ole sellainen mies.

Hän tietää, että kunnioitus ja rakkaus kulkevat käsi kädessä ja että on mahdotonta antaa sinulle toista ilman toista.

Hän kunnioittaa kaikkia naisia, mutta erityisesti sitä, jota hän rakastaa enemmän kuin itseään. Suhteessa häneen saat kaiken rakkauden ja huomion, etkä koskaan tunne, että joku toinen nainen varastaisi sitä sinulta.

8. Kypsä mies ei saa sinua tuntemaan itseäsi ei-toivotuksi.

Hän tietää, että jokainen nainen muuttuu ja että sinäkin muutut. Mutta pari ylimääräistä kiloa tai muutama ryppy kasvoissasi ei saa häntä pitämään sinua ei-toivottuna.

Itse asiassa hän tulee rakastamaan sitä, miten vanhenet hänen kanssaan, ja hän tulee olemaan ylpeä siitä, että hänellä on mahdollisuus olla kanssasi ja seurata tätä muutosta.

Hän suutelee jokaista epätäydellisyyttäsi, koska juuri ne tekevät sinusta niin täydellisen hänelle.