Skip to Content

Ole Nainen, Jota Tarvitsit Pikkutyttönä Ja Tee Hänet Ylpeäksi.

Ole Nainen, Jota Tarvitsit Pikkutyttönä Ja Tee Hänet Ylpeäksi.

Muistatko kaikki ne kerrat, jolloin tunsit olosi epävarmaksi pikkutyttönä? Kaikki ne kerrat, jolloin sinusta tuntui, ettet ollut tarpeeksi hyvä, tarpeeksi kaunis tai tarpeeksi fiksu?

Aina oli joku sinua parempi ja aina joku muistutti sinua siitä.

Kuvittele, jos sinulla olisi noina hetkinä joku, joka kertoisi sinulle, että kaikki nuo asiat olivat pelkkiä valheita – joku, joka kertoisi sinulle, että muiden mielipiteillä ei ole mitään tekemistä elämäsi kanssa.

Me kaikki kamppailimme jonkin asian kanssa, kun kasvoimme, ja monet niistä asioista jäivät meille. Niin monet ihmiset ovat loukkaantuneet syvästi toisten sanoista.

Niin monet ovat uskoneet noihin sanoihin ja ottaneet ne osaksi itseään.

Pahinta, mitä lapsen elämässä voi tapahtua, on se, että hän uskoo muiden ihmisten valheisiin.

Vaikka myöhemmin aikuisina tunnistamme nuo sanat valheiksi, on vaikea sivuuttaa sitä vaikutusta, joka niillä oli meihin niin pitkään.

Monesti traumaattiset kokemukset tai jopa töykeät huomautukset saavat aikaan muutoksia henkilökohtaisessa käyttäytymisessä ja jollakin tavalla kaappaavat heidän todellisen persoonallisuutensa.

Se saa meidät alkamaan mitata arvoamme ulkonäön ja ulkoisten saavutusten kaltaisten asioiden perusteella ja jättämään huomiotta luontaiset kykymme ja empatiakykymme.

Onneksi on monia esimerkkejä siitä, miten kamppailu tekee meistä lopulta vahvempia. Meillä on aina mahdollisuus parantaa asioita.

 

Joskus kamppailun keskellä huomaamme, kuinka vahvoja me itse asiassa olemme. Kun alamme hylätä vääriä uskomuksiamme itsestämme, alamme huomata todelliset mahdollisuutemme.

Maailmassa ei ole mitään voimakkaampaa kuin nainen, joka tietää arvonsa eikä tarvitse lupaa.

Nainen, joka on anteeksipyytelemättä oma itsensä. Sellainen nainen, joka ei sopeudu muiden odotuksiin vaan täyttää omat odotuksensa.

Nainen, joka osaa asettaa rajat ja nähdä läpi ihmisten, jotka eivät tarkoita hänelle hyvää – nainen, joka vaatii kunnioitusta ja uskoo omiin mahdollisuuksiinsa.

Hän ei odota ketään, vaan lähtee tekemään asioita itse, luottaen intuitioonsa ja arvostelukykyynsä.

Sellaista naista sinä tarvitsit pikkutyttönä. Sellaisen naisen tarvitset nyt.

Kun tiedämme arvomme, mikään ei saa meitä tuntemaan oloamme epävarmaksi, varsinkaan sellaisten ihmisten sanat, jotka tuskin tuntevat meitä.

Totuus on, että ihmiset eivät oikeastaan välitä siitä, mitä teet, niin paljon kuin sinä luulet, joten miksi sinun pitäisi ottaa heidän mielipiteensä todesta?

On tärkeää tietää, mihin pystymme ja mitä sisällämme on. Mikään eikä kukaan muu voi päättää arvostamme ihmisenä kuin me itse.

Ihmisen arvon päättäminen ulkonäön ja Jumalan antamien luonteenpiirteiden perusteella on turhaa ja ilkeää.

Jokainen on vapaa olemaan aito itsensä, ilmaisemaan itseään luonnollisesti ja tuntemaan olonsa turvalliseksi muiden joukossa.

Jos sinua on koskaan loukattu, älä anna sen muuttaa sitä, kuka olet, ja riistää maailmalta ainutlaatuisuuttasi.

Varsinkaan naisena, kun koko maailma asettaa hulluja vaatimuksia sinulle. Se pyytää sinua olemaan itsenäinen mutta pysymään hauraana, taistelemaan mutta pysymään lempeänä.

Ole vahva siinä mielessä, että pysyt uskollisena sille, kuka olet – ja se tarkoittaa, ettet kuuntele ketään muuta kuin itseäsi.

Tee se sen sisälläsi olevan pikkutytön vuoksi, joka luuli, että hänessä oli jotain vikaa. Ja minkä vuoksi? Asioista, jotka eivät koskaan olleet totta.

Syleile itseäsi ja ole ystävällinen itsellesi. Älä tavoittele täydellisyyttä, ainoastaan edistystä.

Ansaitset olla onnellinen ja rakastettu sellaisena kuin olet – samat sanat, jotka tyttö sinussa on tarvinnut kuulla koko ajan.