Skip to Content

Kun Mies Pelkää Menettävänsä Sinut, Hän Tekee Näin

Kun Mies Pelkää Menettävänsä Sinut, Hän Tekee Näin

Kun mies pelkää menettävänsä sinut, hän tekee kaikkensa estääkseen sinua lähtemästä pois. Se tarkoittaa, että hän tietää, että hänellä on laadukas nainen rinnallaan, eikä hän ole valmis päästämään sinua niin helposti menemään.

Mutta asia on niin, että kun mies todella pelkää menettävänsä sinut, hän on yleensä tehnyt sinulle pahaa aiemmin. Hän ei ole kohdellut sinua kunnolla, ja nyt hän näkee, että aiot jättää hänet.

Kuulostaa tutulta, eikö? No, se on kirjan vanhin tarina.

Okei, skenaario on seuraava: olet ollut suhteessa jo jonkin aikaa ja olet etääntynyt nähtyäsi, että hän ei enää ponnistele suhteenne eteen.

Olet nähnyt, että hän keksii aina tekosyitä sille, ettei tapaa sinua tai noudata suunnitelmianne, ja olet saanut siitä tarpeeksesi! Mutta odota, ilmeisesti hän kuitenkin välittää.

Hän alkaa käyttäytyä oudosti, tavallaan huolehtivasti ja rakastavasti. Aivan kuin hän pelkäisi menettävänsä sinut.

No, kultaseni, niin todennäköisesti onkin. Ilmeisesti hän tajusi, ettei hänellä ole varaa päästää sinua menemään ilman taistelua, muuten hän katuu sitä koko loppuelämänsä.

Mitä tarkoittaa pelätä menettävänsä jonkun?

Jonkun menettämisen pelkääminen tarkoittaa, ettet voi kuvitella elämääsi ilman häntä. Tämä on henkilö, joka antaa elämällesi tarkoituksen, ja hänen lähtönsä tekisi kaikesta turhaa.

Tämä pelko on täysin rationaalista ja se tekee meistä ihmisiä.

Totta puhuen et voi sanoa rakastavasi jotakuta, jos et edes hieman pelkää, että sinun on jatkettava elämääsi ilman häntä rinnallasi.

Miehissä on se, että he eivät yleensä pelkää niin paljon menettää sinua, kun kaikki sujuu hyvin. He olettavat, että et voi lakata rakastamasta heitä, vaikka he tekisivät mitä.

Ja sitten, kun he näkevät, että mahdollisuus, että jätät heidät, on todellinen, he tajuavat, mitä ovat tehneet.

Jos mies siis pelkää, että jätät hänet, hän todennäköisesti tietää mokanneensa ja odottaa nyt menneisyyden tekojensa seurauksia.

Joskus hänellä on vielä aikaa korjata asiat, ja joskus on yksinkertaisesti liian myöhäistä.

Mistä tiedät, jos mies pelkää menettävänsä sinut?

Kun mies pelkää menettävänsä sinut, hän tekee kirjaimellisesti kaikkensa pitääkseen sinut rinnallaan. Yhtäkkiä hän muuttaa kaikki ne asiat, joista olet valittanut suhteessanne, hän alkaa panostaa enemmän suhteeseenne ja antaa sinulle vihdoin sen paikan, jonka ansaitset.

Tämä mies haluaa näyttää sinulle, että hän on paras mies, jonka kanssa voit olla, ja että hän on valmis tekemään kaikkensa rakentaakseen terveen suhteen.

Hän peruu suunnitelmia ollakseen kanssasi

Peruutatko treffi-illan viime hetkellä? Asettaa ystävänsä ja harrastuksensa sinun eteesi?

Kohtelee sinua aina toisena vaihtoehtona? Liian kiireinen nähdäkseen sinut? Liian väsynyt puhuakseen sinulle?

Tiedän, että olet kokenut saman ja tiedät tarkalleen, miltä se tuntuu.

Onneksi nämä kaikki ovat asioita menneisyydestä. Tämä mies on muuttunut mies, joka nyt todella peruu suunnitelmansa ollakseen kanssasi.

Ei ole väliä, millaisista suunnitelmista puhutaan. Hän peruu ne kaikki vain ollakseen kanssasi ja osoittaakseen, että hän välittää sinusta.

Sinun ei tarvitse haukkua häntä hänen teoistaan ja pyytää häntä antamaan sinulle enemmän huomiota – hän tekee sen ihan itse. Parasta on se, ettei hän enää häpeä ystäviään, kun hän jättää ne väliin.

Hän ei keksi tekosyitä – hän vain kertoo heille, että haluaa olla sinun kanssasi. Kuinka mahtavaa se onkaan?

Sitä paitsi hän ottaa sinut usein mukaan muihin suunnitelmiinsa. Hän pyytää sinua mukaansa kuntosalille, aloittaa tuplatreffi-illat ja kutsuu sinut yhdessä klubille.

Mikään tästä ei tietenkään olisi ollut mahdollista, jos hän ei pelkäisi niin paljon, että saattaisit jättää hänet. Aivan kuin hän olisi viimein tajunnut kaikki virheensä ja päättänyt näyttää sinulle toisen puolensa.

Lisäksi hän aloittaa treffit hyvin usein, eikä mikään estä häntä ilmestymästä ovellesi keskellä yötä. On selvää, että ajan viettäminen kanssasi on hänen ykkösprioriteettinsa.

Se tekee hänestä maailman onnellisimman miehen, eikä hän vaihtaisi näitä hetkiä mihinkään maailmassa.

Hän yksinkertaisesti haluaa olla lähelläsi, jotta tiedät, ettei hän missään nimessä saa sinua tuntemaan itseäsi arvostamattomaksi. Aivan kuin hän haluaisi hyvittää sinulle kaikki ne kerrat, jolloin hän oli aiemmin ääliö.

Hän antaa sinulle lahjoja satunnaisiin tilaisuuksiin

Useimmat miehet ostavat sinulle jotain, kun on erityinen tilaisuus, kuten syntymäpäivä, vuosipäivä tai ystävänpäivä. Silloinkin on todennäköistä, että hän ostaa sinulle väärän asian.

Älä ymmärrä minua väärin – en tarkoita, että sinun pitäisi olla kiittämätön. Mitä ikinä hän osti sinulle – se on merkki siitä, että hän ajatteli sinua.

Mutta olkaamme rehellisiä. Kun tällaista tapahtuu, et voi uskoa, ettei hän kiinnitä huomiota sinuun ja makuusi. Erityisesti sattuu, kun tietää, että olet nähnyt niin paljon vaivaa jokaisen hänelle hankkimasi lahjan eteen.

No, onnekas nainen, piinasi ovat nyt loppuneet. Mies, joka pelkää, että saatat jättää hänet, ei koskaan tee tällaista virhettä.

Ennen kaikkea hän hankkii sinulle aina oikean lahjan. Ei, en puhu tässä pelkästään kalliista tavaroista.

Puhun siitä, että hän kuuntelee sinua. Jos vain satunnaisesti mainitset jotain, josta pidät – hän muistaa sen ja hankkii sen sinulta.

Ja tiedätkö mikä on parasta? Se, että sinun ei tarvitse odottaa erityistä tilaisuutta saadaksesi häneltä jotain.

Hän vain tuo sinulle satunnaisen lahjan yllättäen ja kertoo, että se muistutti häntä sinusta. Onko mitään söpömpää kuin se?

Okei, lahjan saaminen silloin tällöin saa jokaisen meistä tuntemaan olonsa erityiseksi.

Mutta jos huoneessasi on päiväkoti täynnä pehmoleluja, sinun on parasta tietää, että hän pelkää menettävänsä sinut.

Hän alkaa käyttäytyä niin kuin maailmassa ei olisi mitään, mitä hän ei voisi ostaa sinulle tehdäkseen sinut onnelliseksi.

Se on eräänlainen tapa osoittaa sinulle, että olet kaiken haluamasi arvoinen.

Hän välttää riitoja

Kaikki pariskunnat riitelevät. Ja niin kauan kuin riitanne ovat hedelmällisiä ja niillä on syynsä – ei ole mitään syytä huoleen. Parisuhdeneuvo: riidat ovat jopa terveellisiä hyvälle parisuhteelle- varsinkin jos niitä seuraa höyryävä meikki.

Mutta kun mies pelkää, että menetät kiinnostuksesi- hän tekee parhaansa välttääkseen kaikenlaista riitaa kanssasi. Hän haluaa säilyttää rauhan välillänne hinnalla millä hyvänsä.

Juuri siksi hän tekee kovasti töitä sen eteen, että teillä olisi hyvä kommunikaatio. Vaikka teillä olisikin eriäviä mielipiteitä jostakin asiasta, hän yrittää riitelyn sijaan puhua siitä rauhallisesti.

Miksi? No, se on itse asiassa aika yksinkertaista. Kyse ei ole siitä, etteikö hänellä olisi omaa asennetta.

Hän vain rakastaa sinua enemmän kuin oikeassa olemista.

Vaikka hän ei olisikaan samaa mieltä jostain sanomastasi, hän perääntyy ja sanoo, että teidän pitäisi sopia, että olette eri mieltä. Hän ei tee siitä riitaa, koska hän ei halua suututtaa sinua.

Hän pitää huolen siitä, ettei korota ääntään eikä käytä kovia sanoja, jotka saattaisivat tehdä olosi epämukavaksi.

Tiedän, että tämä saattaa tuntua siltä, että hän on vähän nössö, mutta on oikeastaan söpöä tietää, että hän välittää tarpeeksi luopuakseen riidasta, jotta sinä voisit tuntea olosi turvalliseksi.

Hän välittää perheestäsi ja ystävistäsi

Tehdään yksi asia selväksi: miehen, joka rakastaa sinua, ei tarvitse rakastaa perhettäsi ja ystäviäsi. Hänhän valitsi sinut ja pitää luonteenpiirteistäsi. Kuka siis sanoo, että hän voi tulla toimeen jonkun elämästäsi pois olevan ihmisen kanssa?

Mutta hänen on kunnioitettava heitä. Hänen on ymmärrettävä, että he ovat rakkaitasi.

Kuitenkin, kun seurustelet miehen kanssa, joka ei vaihtaisi sinua mistään hinnasta, hän näkee erityisen paljon vaivaa ollakseen ystävällisissä väleissä kaikkien sinulle tärkeiden ihmisten kanssa. Tämä mies rakastaa sinua kaikin puolin, myös niitä ihmisiä, jotka ovat sinulle rakkaita.

Hän haluaa varmistaa, että tiedät tulevansa toimeen kaikkien sinulle tärkeiden ja läheisten ihmisten kanssa.

Hän haluaa, että kaikki pitävät hänestä, jotta tiedät, miten rakastettava hän todella on.

Tietenkin hän tekee tämän hienovaraisesti – hän ei halua sinun tietävän, että hän on epätoivoinen.

Mutta tiedä vain, että näin tapahtuu, jos hän alkaa pelätä menettävänsä sinut.

Sitä paitsi, vaikka joskus jättäisitkin hänet, nämä ihmiset ovat hänen pääsykorttinsa takaisin elämääsi. Jos hän on ystäviesi ja perheenjäsentesi ystävä, hänellä on aina käsitys tunteistasi ja olinpaikastasi.

Hän täyttää kaikki tarpeesi

Useimmat miehet eivät pidä naisten tarpeita järkevinä, joten he valitsevat, mitä he kunnioittavat ja mitä eivät.

Mutta kun mies pelkää menettävänsä sinut, hän tekee kaikki hullutkin asiat, joita haluat ja tarvitset parisuhteessa, eikä hän mieti kahdesti maalata taivasta vihreäksi, jos niin haluat.

Tämä mies asettaa hyvinvointisi etusijalle. Hän hemmottelee ja hemmottelee sinua, koska hän nauttii hymyn näkemisestä kasvoillasi. Vielä tärkeämpää on, että hän nauttii siitä vielä enemmän, kun hän tietää olevansa syy siihen.

Hän ei voi kuvitella itseään onnelliseksi, jos sinä et tunne samoin. Hän pitää sinusta huolta ja varmistaa, että olet aina tyytyväinen.

Tämä on mies, joka pitää huolen siitä, ettet jää mistään paitsi, kun olet hänen tyttöystävänsä.

Haluatko matkustaa? Hän varaa liput! Haluatko katsoa elokuvan? Hän popsii jo popcornit!

Pohjimmiltaan hän haluaa, että tunnet itsesi erityiseksi ja rakastetuksi, tapahtui mitä tahansa. Hän haluaa sinun tietävän, että voit luottaa häneen kaikissa tilanteissa, ja se on kuin hän kertoisi sinulle: “Älä pelkää, minulla on sinut”.

Hän puhuu tulevaisuudestasi

Toisin kuin muut epäkypsät miehet, tämä ei ole kiinnostunut mistään väliaikaisesta. Hän antoi sinulle koko sydämensä, kehonsa ja mielensä ja tietää, että olet varattu.

Hän on näet tietoinen kaikista ominaisuuksistasi. Hän on myös tietoinen siitä, että hän ei koskaan löydä kaltaistasi naista, vaikka hän eläisi miljoona elämää.

Hän ei ajattele sinua vain parhaana mahdollisena tyttöystävänä – hän näkee sinut myös vaimomateriaalina. Oikeastaan olet ainoa nainen, jonka kanssa hän voi kuvitella vanhenevansa.

Kyllä, hän rakastaa sinua ehdoitta- siitä ei ole epäilystäkään. Mutta hän myös kunnioittaa valtavasti moraalisia arvojasi, mielipiteitäsi ja elämänasenteitasi.

Luonnollisesti hän haluaa mennä kanssasi naimisiin ja tehdä sinusta lastensa äidin. Hän haluaa sinut elämänkumppanikseen ja aikoo tehdä kaikkensa, jotta se tapahtuisi.

Asioiden leimaaminen

Mies, jonka kanssa seurustelet, ei tyydy vähempään kuin pitkäaikaiseen suhteeseen. Ja hän tekee sen selväksi heti alusta alkaen.

Hän leimaa asiat välillänne heti alusta alkaen. Sinun ei tarvitse murehtia siitä, antaako hän sinulle tyttöystävän tittelin vai ei, koska hän tekee kaikille hyvin selväksi, että olette pari.

Hän alkaa mainita avioliiton ja lasten kaltaisista asioista heti, kun hän tuntee menettävänsä sinut. Aluksi, kun vasta alatte seurustella, hän mainitsee rennosti ja vitsikkäästi, kuinka olisi hienoa, jos perustaisitte perheen. Tai hän kysyy satunnaisesti lempilapsesi nimeä.

Mutta ajan myötä huomaat, että hän on tosissaan. Hän ei ole valmis antamaan toisen miehen viedä sinua itseltään.

Sinut mukaan lukien hänen tulevaisuutensa

Hän ei halua, että suhteenne koskaan päättyy, joten hän ottaa jatkuvasti puheeksi yhteisen tulevaisuutenne. Jos tarkastelet asioita tarkkaan, huomaat, ettei hän tee mitään sellaisia tulevaisuuden suunnitelmia, joihin et kuuluisi.

Kyse ei ole siitä, että hän vain tekee suuren elämänpäätöksen ja ilmoittaa siitä sinulle. Sen sijaan hän kuulee aina ensin sinua.

Ei, hän ei etsi sinun lupaasi. Hän vain näkee teidät kaksi yhdessä ja tietää, että jokainen tärkeä valinta, jonka hän tekee, vaikuttaa myös sinuun.

Hän on mustasukkainen

Ollaanpa rehellisiä: kun mies pelkää menettävänsä sinut, ei ole helvetissä mitään mahdollisuutta, ettei hän olisi mustasukkainen jokaiselle muulle miehelle ympäristössäsi. En sano, että hänen täytyy olla omistushaluinen, mutta hän tulee varmasti reviirille, kun toinen mies on lähelläsi.

Hän muuttuu söpöksi aina, kun hän näkee sinun ottavan katsekontaktia tai tervehtivän toista miestä. Se ei luultavasti sano mitään, koska se ei halua, että pidät sitä jonkinlaisena hulluna.

Hän vain kysyy, onko kyseessä ystäväsi vai työkaverisi. On selvää, että hän haluaa tietää enemmän tästä kaverista, jotta hän voi selvittää, onko tämä uhka vai ei.

Toisaalta, kun mies ei pelkää menettävänsä sinua, hän ei voisi vähempää välittää, jos rakastut johonkin toiseen. Joten kai se mustasukkaisuuden täydellinen puuttuminenkin voi olla hankalaa.

Vertailee itseään exiinsä

Miehet, joista hän on mustasukkaisin, ovat kuitenkin epäilemättä sinun ex-poikaystäväsi. Hän ei kerro sinulle: “Pelkään, että palaat jonkun heistä luokse” suoraan, mutta jos kiinnität tarkempaa huomiota, huomaat, että kaikki merkit ovat olemassa. Ne tekevät hänestä varmasti epävarman.

Aivan kuin hän vertaisi itseään kaikkiin, joiden kanssa olet koskaan seurustellut. Ja hän tarvitsee jatkuvaa vahvistusta sille, että rakastat häntä enemmän kuin kaikkia niitä muita.

Mikä saa miehen pelkäämään sinun menettämistäsi?

Jokainen mies pelkää, että hän saattaa menettää sinut sillä hetkellä, kun hän tajuaa, että voit elää ilman häntä. Häntä pelottaa, kun hän tajuaa, että pystyt parempaan kuin hän ja että et koskaan tyytyisi vähempään kuin ansaitset.

Entä jos sinulla on sosiaalista elämää parisuhteenne ulkopuolella, jos hän ei voi tuhota itsetuntoasi ja itsetuntemustasi ja jos et ole yksi niistä takertuvista tyttöystävistä, joiden maailma pyörii kumppaninsa ympärillä?

No, siinä tapauksessa miehesi ei koskaan lakkaa panostamasta suhteeseenne. Hän ei koskaan pidä sinua itsestäänselvyytenä, koska hän on aina tietoinen siitä, että pärjäät ilman häntä.

Valitettavasti jotkut miehet ovat sellaisia. Sillä hetkellä, kun he näkevät, ettet ole menossa mihinkään, he lopettavat yrittämisen.

Siksi sinun on saatava miehesi pelkäämään, että hän menettää sinut, jos haluat opettaa hänet arvostamaan sinua. Tässä on tarkalleen, miten se tehdään.

Näytä hänelle, että haluat häntä, mutta et tarvitse häntä

Ensimmäinen oppitunti, joka miehesi on opittava, on se, ettet ole millään tavalla riippuvainen hänestä vain siksi, että hän on poikaystäväsi. Valitsit hänet tietoisesti kumppaniksesi – et oikeastaan tarvitse häntä.

Kyllä, hän edistää yleistä onnellisuuttasi – muuten et olisi hänen kanssaan. Mutta et ole onneton, vaikka hän lähtisi.

Kyllä, viihdyt mielelläsi hänen kanssaan. Mutta et myöskään kyllästy ja ole vailla mitään tekemistä elämässäsi, jos te kaksi eroatte.

Kyllä, sinä rakastat häntä. Mitä sinuun tulee, hän voi olla elämäsi rakkaus, mutta se ei tarkoita, että pysyt hänen vierellään, käyttäytyi hän miten tahansa.

Olet itsenäinen, omavarainen nainen. Ja kun sanon tämän, tarkoitan sitä todella.

Et tarvitse häntä maksamaan laskujasi, opettamaan sinulle, miten elää elämääsi tai antamaan sinulle erityistä opastusta.

Olet iso tyttö, joka osaa huolehtia itsestään. On mukavaa, jos hän tekee niin, mutta hänen lahjansa, palveluksensa tai palveluksensa eivät tee sinusta millään tavalla riippuvaista.

Pärjäät täysin hyvin omillasi

Mikä tärkeintä: osaat olla sinkku. Et ole hänen kanssaan, koska pelkäät kuolevasi yksin.

Hän ei voi kiristää sinua emotionaalisesti millään tavalla, koska ilman häntä oleminen ei olisi sinulle maailmanloppu.

Kyllä, olisit luultavasti sydänsuruinen. Mutta loppujen lopuksi olet aina mieluummin sinkku kuin suhde, joka ei täytä vaatimuksiasi.

Pidä oma elämäsi

Kun mies pelkää menettävänsä sinut, hän haluaa viettää jokaisen sekunnin ajastaan kanssasi. Koska kyseessä on mies, jota rakastat, sinä haluat samaa.

Tämä on yksi niistä virheistä, joita naiset tekevät. Kun rakastumme, miehestämme tulee ainoa tärkeä.

Tiedät, mistä puhun. Et malta odottaa, että näet hänet ja kaipaat häntä, vaikka olisit nähnyt hänet muutama tunti sitten.

Samalla sivuutat sosiaalisen elämäsi kokonaan. Jotenkin unohdat kiinnostuksenkohteesi, ystäväsi ja jopa perheenjäsenesi.

Mitä tämä kertoo hänelle? Että joudut rakentamaan sosiaalisen elämäsi kokonaan uudelleen, jos hän joskus jättää sinut.

No, älä anna sen tapahtua. Muista, että et lakannut olemasta sillä hetkellä, kun astuit tähän suhteeseen.

Olet paljon enemmän kuin jonkun tyttöystävä. Olet yhä ystävä, tytär, ammattinainen… Ja mikä tärkeintä, olet yhä oma itsesi.

Miksi tämä on tärkeää? No, hänen on ymmärrettävä, että elämäsi ei menettäisi merkitystä ilman häntä.

Sinun on saatava hänet ymmärtämään, ettet olisi yksin maailmassa, jos hän lähtisi. Sinulla olisi edelleen ihmisiä, joiden kanssa viettää aikaa, ja pitäisit itsesi kiireisenä.

Älä ole takertuvainen

Se on tervettä järkeä – kukaan mies ei voi koskaan pelätä menettävänsä sinua, jos olet koko ajan hänen ympärillään. Se, että olet takertuva tyttöystävä, saa miehesi vain pitämään sinua itsestäänselvyytenä.

Jos pidät itseäsi liian tarvitsevana (tai mies käski sinua perääntymään), on aika muuttaa käyttäytymismalleja.

Aloita pienillä muutoksilla. Lakkaa lähettämästä hänelle niin paljon tekstiviestejä päivän aikana – etenkin silloin, kun hän on ulkona ystäviensä kanssa.

Eikö olisi parempi, että hän ihmettelisi, mitä olet puuhannut? Usko pois – hän ajattelee sinua enemmän, jos et välitä hänestä.

Lakkaa sanomasta hänelle niin paljon “rakastan sinua” – varsinkin jos hän ei sano sitä ensin. Hän on tottunut kuulemaan nämä kolme taikasanaa sinulta koko ajan.

Usko pois, hän huomaa, jos rakkaudentunnustuksesi katoavat. Mikä tärkeintä: kun mies pelkää menettävänsä sinut, hän miettii, mikä on vialla.

Lakkaa olemasta niin mustasukkainen. Jos hän haluaa olla uskoton tai jättää sinut toisen naisen takia – et voi estää sitä.

Periaatteessa liiallisessa mustasukkaisuudessa ei ole mitään järkeä. Ainoa asia, jonka saavutat, on hänen egonsa vahvistaminen, etkä tarvitse sitä juuri nyt.

Näytä parhaalta

Jos olet naimisissa tai pitkäaikaisessa suhteessa, et luultavasti näytä aivan samalta naiselta, jonka miehesi tapasi aikoja sitten.

Tämä pätee erityisesti, jos teillä on lapsia ja jos olet työssäkäyvä äiti. Sinusta tuntuu, että koko talo on sinun niskassasi, eikä sinulla ole aikaa tai energiaa huolehtia itsestäsi.

No, asia on niin, että sinun on pakko. Sinun on näytettävä parhaalta, jos haluat saada miehesi ihmettelemään.

Osta itsellesi aluksi uudet vaatteet. Vaihda hajuvettäsi tai vaikka hiusväriäsi.

Ala kiinnittää enemmän huomiota ulkonäköösi. Käytä enemmän meikkiä, käy kuntosalilla ja ala pukeutua.

Miehet ovat visuaalisia olentoja. Usko minua – heti kun aloitat tämän käytännön, hän olettaa, että haluat näyttää parhaimmaltasi jonkun toisen miehen silmissä.

Mikä vielä tärkeämpää, hän tietää, että jokainen mies, joka törmää sinuun, antaa sinulle kohteliaisuuden, pyytää sinua ulos tai ainakin yrittää saada syvän katsekontaktin.

Hän iskisi sinua, jos et olisi jo hänen GF:nsä, joten hän odottaa samaa muulta miesväestöltä. Entä jos pidätkin joistakin näistä miehistä enemmän?

Älä näytä mustasukkaisuuden merkkejä

Kun mies pelkää menettävänsä sinut, hän ei voi peitellä mustasukkaisuuttaan. No, me naiset olemme samanlaisia.

Niin kauan kuin pelkäät, että hän korvaa sinut jollain toisella tytöllä, näytät suurimman pelkosi: sen, että hän löytää jonkun sinua paremman ja ettet ole tarpeeksi hyvä hänelle.

Juuri siksi sinun on lopetettava mustasukkaisuus heti. Helpommin sanottu kuin tehty, tiedän. Mutta jos et pysty siihen, lakkaa ainakin näyttämästä sitä hänelle.

Aluksi hän ilahtuu siitä, että hänen vieressään on näin ennakkoluuloton tyttö. Kuitenkin jonkin ajan kuluttua se alkaa häiritä häntä.

Se saa hänet ajattelemaan, ettet voisi vähempää välittää siitä, lähteekö hän vai ei.

Kutsu häntä esiin hänen toimistaan

Olet nainen, joka tuntee omanarvontuntonsa. Tiedät tarkalleen, kuinka paljon ansaitset, ja sinulla on vaatimuksesi ja deal breakers.

Viimeinen asia, jota olet valmis sietämään, on se, että joku kohtelee sinua haluamallaan tavalla. Juuri siksi sinun ei pitäisi koskaan vaieta, kun tämä mies tekee sinulle jotain, mikä ei sovi sinulle.

Jos et sano mitään, annat hänelle vain vihreää valoa jatkaa “hyvää” käytöstään. Annat hänelle varoituksen ja kerrot hänelle, että tällainen kohtelu on sinulle ok.

Toisaalta, jos kerrot hänelle, mikä sinua vaivaa, hän alkaa murehtia, jätätkö hänet vai et.

En tarkoita, että sinun pitäisi nalkuttaa tai valittaa koko ajan. Itse asiassa se voisi aiheuttaa vastakkaisen vaikutuksen.

Varoita häntä vain siitä, että hänen käytöksensä ei ole hyväksyttävää. Et siedä sitä kaikesta rakkaudesta huolimatta.

Luota minuun – ensi kerralla hän miettii asioita tarkkaan ennen kuin toimii niiden mukaan. Hän huolestuu, jos hän vetää viimeisen oljenkorren, joka saa sinut jättämään hänet.

Älä ole käden ulottuvilla –

Liian saatavilla oleminen on iso ei, ei. Saatat ajatella, että tämä on yksi niistä asioista, joita miehet haluavat: tyttö, joka on heidän käytettävissään, mutta usko pois – he eivät ihastu tällaisiin tyttöihin.

Jos olet miehen käden ulottuvilla, hän alkaa pitää sinua turvaverkonaan, vaikka mitä tekisi.

Vastaat hänen tekstiviesteihinsä muutamassa sekunnissa, et ole koskaan varattu, kun hän soittaa, ja vaikka riitelisitte, olet ensimmäinen, joka tekee sovinnon seuraavana päivänä.

Miten tarkalleen ottaen odotat tämän miehen edes ajattelevan, että voisit koskaan jättää hänet? Olet aina läsnä, hänen pikku koiranpentunaan, ja hänelle se, että lähdet pois, ei ole edes vaihtoehto.

No, leikitäänpä peliä. Aluksi lakkaa vastaamasta hänen tekstiviesteihinsä niin nopeasti. Seuraavan kerran, kun hän soittaa sinulle treffeille, kerro hänelle, että olet pahoillasi, mutta aikataulusi on täynnä.

Pane hänet ihmettelemään ja anna hänen nähdä, ettei hän ole ainoa prioriteettisi elämässä. Laita hänet kilpailemaan huomiostasi äläkä koskaan anna hänen voittaa sitä kokonaan.

Tiedän, että tämä kaikki saattaa kuulostaa liian kovalta, mutta usko pois – se on asia, joka toimii kaikkiin miehiin.

Tee hänet mustasukkaiseksi

Sinun ei tarvitse itse asiassa olla uskoton tehdessäsi miehesi mustasukkaiseksi. Sen lisäksi, että muutat ulkonäköäsi, olisi hienoa, jos voisit olla myös hieman salaperäinen.

Kun hän kysyy sinulta, minne olet menossa, älä ole tarkka. Kerro hänelle, että olet menossa tapaamaan ystävääsi, mutta laita hermostunut hymy kasvoillesi.

Pyydä miesystävääsi laittamaan sosiaaliseen mediaan laittamiisi kuviin sydänhymiökommentti. Nämä kaikki ovat asioita, joista miehet ovat hullun mustasukkaisia. Usko minua: tämä tyrmää hänet jaloistaan.

Älä ymmärrä minua väärin: Parisuhdeneuvoni ei ole ryhtyä pettäjäksi. Haluan vain, että hän näkee, että voisit korvata hänet hetkessä – riittää, että haluat sitä.

Älä pilaa häntä

Kyseessä on aikuinen mies- ei pieni lapsi. Hän ei tarvitse, että huolehdit kaikista hänen tarpeistaan. Se ei tietenkään tarkoita, ettetkö saisi välillä yllättää häntä.

On kuitenkin olemassa paksu raja hänen hyvinvoinnistaan huolehtimisen ja hänen hemmottelunsa välillä.

Temppu on saada hänet ansaitsemaan huomiosi. Et voi rakastaa häntä samalla tavalla, kun hän kohtelee sinua kuin prinsessaa, joka olet, ja kun hän ei anna sinulle sitä, mitä ansaitset.

Hemmottele sen sijaan itseäsi

Yksi virheistä, joita naiset tekevät, on se, että he panostavat kaiken vaivan siihen, että heidän poikaystävänsä tuntuisi hyvältä. Muista: sinun onnellisuutesi on aina etusijalla.

En sano, että sinun ei pitäisi välittää hänestä, mutta hei, älä unohda panostaa energiaa myös itsesi hemmotteluun.

Tee mitä tahansa, mikä saa sinut tuntemaan olosi hyväksi. Työskentele oman edistyksesi eteen ja valitse aina itsesi hänen sijastaan.

Älä kadota itseäsi

Mikä tärkeintä – pysy aina uskollisena itsellesi. Älä muuta olemuksesi ydintä vain saadaksesi hänet pitämään sinusta enemmän.

Sillä hetkellä, kun näin tapahtuu, mies tietää, ettet ole menossa mihinkään. Et ole hänen nukkensa, etkä saa antaa hänen muovata sinua omien standardiensa mukaan.

Kyllä, kompromissi on aina tervetullut. Se ei kuitenkaan tarkoita, että sinun pitäisi muuttua täysin uudeksi ihmiseksi vain siksi, että hän niin haluaa.

Jos annat hänen muuttaa itseäsi, olet jumissa hänen kanssaan ikuisesti, teki hän mitä tahansa. Mutta jos pysyt omana itsenäsi, sinulla on aina joku, johon palata, jos hän päättää lähteä – sinä itse.

Viimeiset ajatukset

Kun mies pelkää menettävänsä sinut, hän muuttuu unelmiesi mieheksi yhdessä yössä. Jos saat hänet pelkäämään, että saatat jättää hänet, voit sanoa hyvästit aliarvostetun olon tunteelle.

Lupaan sinulle, että tämä on se hetki, jolloin hän alkaa antaa sinulle ansaitsemasi kunnioituksen. Yhtäkkiä hän huomaa kaiken, mitä olet tehnyt suhteenne eteen, ja hän alkaa arvostaa kaikkia uhrauksia, joita olet tehnyt hänen vuokseen.

Kyllä, hänen pitäisi olla tällainen jo ilman, että sinä näytät hänelle, mitä hänellä on menetettävää. Valitettavasti asiat eivät kuitenkaan aina toimi näin, ja joskus sinun on pelotettava häntä hieman, jotta hän tajuaa, kuinka paljon hän rakastaa sinua.

En sano, että tämä on terveellisintä, mutta hei, epätoivoiset ajat vaativat epätoivoisia toimenpiteitä, eikö totta?