Skip to Content

7 TODELLISTA Merkkiä Siitä, Että Olet VAIN Hetken Huvia

7 TODELLISTA Merkkiä Siitä, Että Olet VAIN Hetken Huvia

Oletko vain hetken huvia vai TOTTA?

Valitettavasti useat tytöt eivät nykyään ymmärrä, milloin heidän kanssaan leikitään. He eivät ymmärrä, että he ovat hetken huvia eikä mitään muuta. Kuka heitä voisi siitä syyttää?

Miehet eivät ole rehellisiä ja heistä on tullut hyviä johdattelemaan naisia. Vain ajan myötä, kun naiset alkavat olla vakavissaan parisuhteessaan, oikea totuus tulee esiin – sinä olit hänelle vain hetken huvia?

Välttääksesi pelaamasta sivuroolia kaiken aikaa ja astuaksesi valokeilaan vaihteeksi, seuraa näitä alla olevia merkkejä, jotka kiljuvat sinun olevan vain hetken huvia hänelle.

1. Hän todella tuntee pelin

Ja hän tuntee sen hieman liian hyvin – hän pelaa kovassa luokassa. Jotenkin sinä päädyt tekemään juuri niin kuin hän haluaa.

Sinä saatat jopa saada selville, että hän on naimisissa ja totta kai haluat lopettaa tämän – mutta jostain syystä sinä pysyt mukana pelissä. Tällä tavoin hän käyttää taikaansa!

2. Keskustelunne ajautuvat toiseen suuntaan

Mietteliäs vakava nuori mies istuu sohvalla kotona tekstiviestinä

Se kääntyy seksiin. Tämä on monen naimisissa olevan miehen ongelma. He eivät pysty katsomaan vaimojaan seksuaalisina olentoina.

Joskus heillä on kyltymätöntä, likaista seksuaalista halua, joka heidän täytyy tyydyttää eivätkä he pysty tekemään sitä vaimonsa kanssa – joten he etsivät hetken huvia.

3. Hän ei koskaan esittele sinua ystävilleen

Eikä tule koskaan esittelemään. Sinä olet mukana vain hetken aikaa eikä hän vaivaudu ottamaan sinua osaksi elämäänsä.

Jos hän on oikeasti sinusta kiinnostunut, hän esittelee sinua ja hän on ylpeä siitä, että sinä olet hänen tyttöystävänsä – mutta hän ei ole.

4. Sinä et ole osa hänen suunnitelmiaan

parrakas mies seisoo lähellä ikkunaa

Ota askel taaksepäin ja yritä miettiä tulevaisuuttasi. Onko hän osa sitä? Ehkä sinulle hän on, mutta oletko koskaan kuullut hänen tekevän mitään tulevaisuuden suunnitelmaa, jossa sinä olet mukana?

Jos olet vain hetken huvia, todennäköisesti et ole. Tämä osoittaa, että hän ei suunnittele pysyvänsä lähettyvilläsi kovin paljon kauempaa.

5. Hän välttää halaamasta ja suutelemasta sinua julkisesti

Tämä saattaa tarkoittaa kahta asiaa – ehkä hän on naimisissa tai hän on vain klassinen esimerkki ääliöstä, joka leikkii kanssasi. Kiintymys ei katso aikaa tai paikkaa – jos hän välittää sinusta oikeasti, hän näyttää sen missä ja milloin vain.

6. Hän ei vastaa viesteihisi samantien

Voit tuijottaa puhelintasi päiviä, mutta mitään ei tapahdu. Tuo toivoton puhelin ei piippaa. Tietenkään et myönnä itsellesi, että sinä et merkitse hänelle mitään, joten keksit tekosyitä hänen käytökselleen.

Mutta minulla on sinulle uutisväläys – hän ei välitä siitä yhtään, että ingooraa sinut tarkoituksella ja antaa sinun valvoa läpi yön.

7. Hän piilottelee puhelintaan

Tämä johtuu todennäköisesti siitä, että hänellä on niin paljon tyttöjen numeroita siinä – tyttöjen, jotka ovat samanlaisia kuin sinä – naiiveja ajatellessaan, että he ovat ainoita naisia hänen elämässään. Hänellä on todennäköisesti heidän kuviaan myös, koska tällaiset miehet kerskuvat ’saavutuksillaan’.

Joka tapauksessa, sinulla ei ole asiaa hänen puhelimeensa. Ja jos hän on oikein Pro, sinä et edes koskaan näe hänen puhelintaan.

Nämä miehet ovat juuri sellaisia, kuin ovat ja parasta on vain pysytellä heistä kaukana ja estää sydäntä särkymästä – koska se tulee särkymään jossain kohtaa.

Älä huijaa itseäsi ajatellen, että sinä voit muuttaa hänet – sinä et voi.